Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Haydi bakalım güle güle kullan ....

Kızlar benim kan tahlili sonuçlarımın bazıları çıktı...

PROTEıN S biraz düşük...Normali 60-140 arası olması lazımmış benimki 56

HCT 37.7 - 53.7 olması lazımmış benimki 34.8

MCHC 31.8 - 35.4 arası olması lazımmış benimki 35.8

PROTEıN S 'yi araştırdım biraz,sanırım kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişi,devam ettiği takdirde gebelikte doğuma kadar hergün iğne olunuyormuş((

Diğerleride kansızlık değerleri sanırım,zaten benim kanım düşük çıkar hep biliyorum..

Ama MCHC yi tam anlayamadım,benimki eccuk yüksek çıkmış...Biraz bakındım ama hep tıbbi terimlerle yazılmış yazılar buldum dolayısıyla anlamadım...

Neyse bunları faxlıcam zaten ankaraya bakalım ne dicekler...

senin yoğunluğumu biliyorum denefim Allah işlerini kolaylaştırsın, sözüm sana değill kaydirigubbakcemile3
laf sahibini bulur yakında:1closedeyes:, o kendini biliyor :mymeka: delikafadulden
selam kızlar hayırlı günler pazara gidicem bugün ordanda sergi salonuna resimlerimiz asılacak panolara cuma açılış var resimlerini ekliycem bakarsınız görüşmek üzere hoşçakalın kızlar
resimleri bekliyoruz pinkçim a.s :1hug:
Çileğim sen yalnızmı kaldın buralarda bacım..Oyyy kıyamammm..
evetttttt :çok üzgünüm:
kaç gündür sinir oluyorum ama yoksunuzz (sen hariç kaydirigubbakcemile3) benneyaptımki

hayırlısı olsun nevinim
bence forumda yazılan her uç nokta örneklere takılma (iğne konusu)
zaten değerlerin normale çok çok yakın a.s

hayırlısı olsun nevinim
bence forumda yazılan her uç nokta örneklere takılma (iğne konusu)
zaten değerlerin normale çok çok yakın a.s

Sağol canım bencede,oldukça yakın normal değerlere...

Radyolojime kızıyordum internetten araştırma yapma diye ama insan elinin altında durunca bakmadan edemiyor:)))

Bu araştımalar insanın kafasını karıştırmaktan başka bişeye yaramıyor zaten:)))

Eeeee napıyon bakam anlat hele????

ya dediğin gibi nevinim
insan elinin altında olunca duramıyor araştırma yapmadan
mesela 20 gündür sağ karın altımda batma tipi ağrılar oluyor ara ara
bende araştır araştır bi hal oldummm
yok dış gebelik, yok kist bir sürü tanı koydum kendime
araştırma yapılır yapılırda, kafaya takmamak ve dr. görünmek lazım bu gibi durumlarda
ben de yarın gidicem nasipse a.s
hem gitmişken gebelik öncesi kontrolümü vs. de olmuş olurum inş. a.s
öle işteeeeee
onun dışında sıkılıyorummmmmm çokkkkkk

dimiiii :roflol:
gel alnından öpecem Şeniz delikafadulden

Öp yavrum tebi

Ya hakkaten bu internet çok fena yaa...
Geçmiş olsun kuzum hayır olsun...
Evet bi doktora git muayeneni ol,içimiz rahat etsin inşallah...
Şu batma olayını henüz yaşayamadım çok merak ediyorum nasıl olduğunu:roflol:

Bizim seyrettiğimiz bi dizi var,orada bir muhabbet vardı bu komuyla ilgili..

Kadın hamile sürekli araştırmada tabi biz gibi..Kadın kocası diyorki,"haley kendinde bulduğu semptomlarla,iki başlı çocuk doğuracağına kendini ikna etmişti":roflol:
Aslında araştırma yapmayıp dotora gitmek lazım dimi?

:roflol:
evet dr.a gidelim ama yine de bi yandan araştırmamızı yapalım
kusur kalmayalım dimi :roflol: çatlarız yoksamm :))))))))

Aynen Çileğim aynen...

Araştırmadan olmaz...

benim doktorum böyle araştırma yapmamdan ve bir çok konuda bilgi sahibi olmamdan çok memnun...

Nekadar çok şey bilirsen okadar mantıklı sorular yöneltiyorsun çünkü...

Ben doktoruma soru sorduğumda,hemen güler ve akıllı kız yaaa der:))))

yaniii bence de
bu çok güzel bi durum
kendimizi dr.a en uygun şekilde ifade etmemize yardımcı oluyor
ve bu da çok önemli tabii a.s

heee bu arada aferinn benim akıllı arkadaşıma :)) a.s.

ya bişey sorcamm
eşinin (eşlerinizin) erkek kadın doğumcu (öcü) takıntısı var mı? :1closedeyes:

ben geldim....hehe iş arasında kk molası...kaydirigubbakcemile3
pinkim resimlerini inan çok merak ediyorum..bende bi emekli olam iş yerinden ilk işim resim kursuna gitmek olcek..
ya çilegim benim eşimin asla erkek dogumcu takıntısı yok.önce saglık geliyo der.erkek doktordan niye kıskanayımki der.zaten dogrusuda odur bence..doktorlar ilk önce mesleklerşne saygıları vardır...tabi her erkek benim eş gibi olmaz.eşimin zaten normalde pek kıskanma huyu yoktur ya...
nevinim bende araştırırım ama çok ta kafaya takmam.çünki artık her derdin çaresi var bacım...abim internetten hastalıgını araştırdı.kendine kanser teşhisi koydu.megersem midede bi mikrop varmış.şimdi tedavi oldu iyileşti..internette her yazılanada inanmamakta lazım.
radyolojim sen başlamadınmı işe daha.evdemisin bacım.
kızlar ben hala bakıcı arıyorum.saga sola haber ettim ama.bana maddi açıdan uyan olmadı...kayınvalidemi alacagım evime.bakıcı buldugum gibi...artık hayatım kaynanama hizmet etmekle geçeçek.benim kaderimde böle..yalnız bırakıp biyere gidemezsin.yemegiymiş çamaşırıymış.gerçekten benim hayatım maffolmuş durumda.neyse aman artık yapacak bişeyimde yok.kabullenmek zorundayım.ALLAH uzun ömür versin ama ölesiye kadar bakmak zorundayım..
.

hımm
biz de gece üniv. hastanesi için randevu alacaktık
bayan dr. var mı diye internette fellik fellik aradı durduu bizimki :1closedeyes:
neyse artık kısmetimize hangi gelirse

denefim hayatım mahfolmuş lafını duymak istemiyorum sendenn
Allah bi çıkış kapısı gösterecek görürsün bakk alkisalkisalkis

Benim eşimin yok diyebilirim...

Çok hoşlanmıyor erkek doktordan ama bunu belli etmiyor...Çünkü erkek-kadın ayıracak durumda değiliz,kim iyiyse onu tercih ediyoruz,önceliğimiz bu...

Yalnız bişey var söylesemmi bilemedim ama...
doktora gitmeden önce vücut temizliği yapmamdan hiç hoşlanmıyor,hemen suratı asılıyor...sadece benim için temizlik yap diyor.Anlatmaya çalışıyorum,ne alakası var diyorum,bunun adı temizlik,güzel görünmek derdinde değilim diyorum ama ısrarla anlamıyor:))))
Benim kocişin kıskanma huyu biraz enteresan yani:)))

hayırdır canım,senin eşin istemiyormu erkek doktor?

Denefim canım,Allah kolaylıklar versin kuzum..

ınşallah gönlünüze göre birini bulursunuz yaaa...Çok zor bakmak çünkü...Off offf biz neler yaşıcaz kim bilir...

öle bacım öle.....felç olmuş kadın.kızın biri bakmak istemiyo evlerine almıyorlar....hep hizmet etmek zorundayız...evden ayrılamayız...evet sevap ama bende geldim 37 ..az yaş degil yani..çalış çalış.başıma gelene bak.tam rahat etcez derken ....gezmek yok,tatil yok.....

eşimle konuştuk...evlatlık almaya karar verdik....eskiden istemezdi başkasının çocuguna babalık yapamam diyodu...son olan olaylardan sonra kararını degiştirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…