Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sagol canım yaaa.ınsallah dedıgın gibi hazırlıksız yakalanmam.
suyumun geldıgını söyle anladım canım.wc den yenı cıkmıstım ayıptır demesı ama camasırımıda degıseyım dedım.sonra odaya geldım oturur oturmaz baya bır ıslaklık hıssettım baktım esofmanıma kadar gecmıs akıntı olmadıgı bellıydı sankı altıma kacırmısım gıbıydı.dr söyledım ama acılmaya bakamam tehlıkelı olur dedı baksaydı bellı olacaktı sanırım.

aa açılmaya bakmak tehlikeli mi olurmuş
allahım ya bende herşeyi kolay sanıyorum desene
ama korkma herşey de bir hayır var
bebğin artık maşallah 37.haftdan gün alıyor annesi.
yeter ki sğlıklı olsunç.erken gelse de
3 kg olmak üzere.
ama en az 1 -2 hafta daha dayanır belki de sen dikkatli ol canım.hiç bir şeye takılma olur mu?
allah sağlıkla kucağına almayı nasipe tisn.
bende bazen şüphe ediyorum erken mi geelcek diye de
hayırlı ve sağlıklı gelmesi önemli.tabi ki

canım bebgın suyu normalse acılmaya bakmıyor ama azalma varsa kontrol amaclı bakıyor acılma varsa daha fazla su kaybı olabılır dıye.bırde benım nst de maxsimum sevıyede cıktı ondan bakmak ıstemedı kımı alttan muayenelrde bebek asagıdaysa cok bebegın suyunu patlatabılıyorlarmıs dr lar.o yuzden cok gerek olmadıkca bızım dr bakmıyormus alttan.

iyi bilinçli imiş.ya hiç değilse
çok şükür
şimdi bebeğin suyunda azalma var mı senin
ultrasdna bazen diyorum ne kadar anlayabiliyorlar acaba diye
emin de olamıyorum ben nts ye 3 hazirand agireceğimama kaıslmamız çok teyzesi.
kıızmın hareketidne çok kasılmasını hisssediyoruz
ama hemen megnesıum lara başvuruyourm
günde3 defa
allahım sağlıll akucağına aldırsın sana da
se ciğer geliştirici yaptırdın mı canım peki

canım cıger gelıstırıcıye gerek dumadı sanırım olsaydı mutlaka verırdı.zaten 37. haftada alırsa bebgın gelısımı tam oluyor .benım suyum normalmıs ama dün suyum geldı deyınce bakmak ıstemedı ne olur ne olmaz dıye sanırım.kasılmaların çok erken baslamıs canım nedenkı?benım kızımda cok hareketlııı masallahı var kordonu hepten dolamaz ınsallah boynuna.

iyiakşamlar kızlar alhanım swetim allah kolaylık versin size
hayırlısı ile doğurun inş.geçmişe bi bakayım ayy işimde çok offff.
çilekim iyi akşamlar canım.

canım üzme kendini bütün kızların dediği gibi her işde bir hayır vardır.
bakmışsın ikimiz bi hamiş kalmışız ay ne güzel olur valladelikafaduldendelikafadulden
bu arada bende hamile kalmadan 3 kilo vermek istiyorum nasıl başardın
gerçi anlatmışdın ama ben unuttum sanırım :mymeka::mymeka: ben 57 kilo oldum
delirmek üzereyim tabiki homini gıtlak yiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
İMDATTTTTTT :1shok::1shok:

ıyiyim canım sağolasın,sen nasılsın...Suyun gelmii az biraz,hadi bakalım hayırlısı inşallah...

Bildiğim kadarıyla 37.haftadan sonrası erken doğum sayılmıyor yani tehlikeli değil dimi?

hakkında hayırlısı canım...

sagol nevınım hayırlısı neyse o olsun artık.zaman yaklastıkca nasıl heyecan yapıyorummm içim kıpır kıpırr

günaydın
kızlar
nasılsınız
hepinizi öpüyourz
alhanım canımk çok şükür şu an 37.haftanı bitiriyorsun.
hiç bir şeycikler olmaz.
35 de doğuran bile var.
allh korusun kötüsünden .bazen gelen nişan oluyormuş,ve 1-2 hafta sonra doğum gerçkelşebiliyormuş.
kızın aceleci galiab.
kasılmalar rahimdenmiş doktora sorum.sertleşiyor göbeğim ,ve üsten birde bazen ağrı gibi bir şey oluyor ve sık sık bazen seyrek bu yalancı kasılmalar diyoralr ya onalr diye tahmin ediyorum.
herkese de allah gönlündeki muradı verisn.önce sağlık tabi.
mucksssssss

günaydın swethome.günaydın arkadaşlar...nasılsınız.
ben bu aralar pek gelemiyom kk ya..akşamde nette sorun vardı..ben çok yogunum.işler çok yogun...
hepinizi çok öpüyorum....ALLAHA emanet olun.

günaydın arkadaşlarr mirmirmirmir
hamdolsun denefim, iyi diyelimm
Allah kolaylık versin işlerinde a.s.

ooooo maşaallah pek sessizsiniz yine bu ara Çok üzgünüm çoook
birileri de bizi iyicee unuttu galiba :1closedeyes:

çilegim olurmu bacım .ben unutmadım.yogunluktan gelemiyom...iş yerinde işler çok yogun bi fabrikanın akcigerlerini çekmeye başladık.900 kişi.haziran sonunda bitecek...daha 180 kişi çektim.çok işim var çok.:bbo:
sanada kolay gelsin canım

selam kızlar hayırlı günler pazara gidicem bugün ordanda sergi salonuna resimlerimiz asılacak panolara cuma açılış var resimlerini ekliycem bakarsınız görüşmek üzere hoşçakalın kızlar

günaydın kızlar.
ne güzel.topiğimizde doğum muhabbetleri başadı.bugünleri de görecekmişiz.darısı bizler inş.
canım sıkılıyo bugün nedense.sebepsiz senağlama

Selammmlarrrr....

denefim kolay gelsin bacım...

Çileğim sen yalnızmı kaldın buralarda bacım..Oyyy kıyamammm..

radyolojim hayır olsun...Makinen geldimi?

slmmmm
çılegım kımsecıkler senı yanlız bırakmaz merak etme arkadasım...
denefım allah yardımcın olsun canım hakikaten ççok işin var çooooook.
teknıkerım hayırdır neden kötü hissedıyorsun kendını?bulasık makinası geldımı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…