- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.961
baya entersanmışş cnm sırnaşık şeyBenim eşimin yok diyebilirim...
Çok hoşlanmıyor erkek doktordan ama bunu belli etmiyor...Çünkü erkek-kadın ayıracak durumda değiliz,kim iyiyse onu tercih ediyoruz,önceliğimiz bu...
Yalnız bişey var söylesemmi bilemedim ama...
doktora gitmeden önce vücut temizliği yapmamdan hiç hoşlanmıyor,hemen suratı asılıyor...sadece benim için temizlik yap diyor.Anlatmaya çalışıyorum,ne alakası var diyorum,bunun adı temizlik,güzel görünmek derdinde değilim diyorum ama ısrarla anlamıyor:))))
Benim kocişin kıskanma huyu biraz enteresan yani:)))
hayırdır canım,senin eşin istemiyormu erkek doktor?
aaaeşimle konuştuk...evlatlık almaya karar verdik....eskiden istemezdi başkasının çocuguna babalık yapamam diyodu...son olan olaylardan sonra kararını degiştirdi...
Benim eşimin yok diyebilirim...
Çok hoşlanmıyor erkek doktordan ama bunu belli etmiyor...Çünkü erkek-kadın ayıracak durumda değiliz,kim iyiyse onu tercih ediyoruz,önceliğimiz bu...
Yalnız bişey var söylesemmi bilemedim ama...
doktora gitmeden önce vücut temizliği yapmamdan hiç hoşlanmıyor,hemen suratı asılıyor...sadece benim için temizlik yap diyor.Anlatmaya çalışıyorum,ne alakası var diyorum,bunun adı temizlik,güzel görünmek derdinde değilim diyorum ama ısrarla anlamıyor:))))
Benim kocişin kıskanma huyu biraz enteresan yani:)))
hayırdır canım,senin eşin istemiyormu erkek doktor?
eşimle konuştuk...evlatlık almaya karar verdik....eskiden istemezdi başkasının çocuguna babalık yapamam diyodu...son olan olaylardan sonra kararını degiştirdi...
nası yaa :1shok:
bu bence ciddi alınmış bi karar değildir.di mi
ama bence bi kere daha denemeniz lazım denefim.hem evlatlık almanın bir sürü şartı var.maddi durumunun iyi olması lazım.ona harcayacağınız parayla tedavinizi olursunuz bence
Hakkınızda hayırlısı olsun canım...Ama tedaviyi bir kez daha düşünün derim ben her şeye her zorluğa rağmen...eşimle konuştuk...evlatlık almaya karar verdik....eskiden istemezdi başkasının çocuguna babalık yapamam diyodu...son olan olaylardan sonra kararını degiştirdi...
temizlik konusunda da her erkek aynı düşünüyor galiba nevinim :)
baya entersanmışş cnm sırnaşık şey
temizlik çok ayrı bi konu, kesinlikle olmalıı yaniii :1closedeyes:
bayan olmazsa olmaz diye tutturmadı ama
jinekolojik muayene olacağını tahmin ettiği için
bayan dr. arayıp durdu, sonuç bulamayınca da ne yapıcaz şimdi diyo bana
hey Allahımm kaydirigubbakcemile3
nevınım benım esımde senınkı gıbı düşünüyor gecen gun dr gıdecegım zaman catı muayenesı yapar dıye temızlık konusu oldu ne geregı varkı yapma deyıp tutturdu.zor ıkna oldu sonunda.nasıl bır mantık var bunlarda anlayamadım.....
çok şükür ALLAHIMA kıskanç kocem yok..:Saruboceq:
hımm tekrar deniyecekseni< okey o zaman kaydirigubbakcemile5artık kesin canım....4 .şansımdan sonra.eger tutmazsa yada bebegim tekrar ölürse ilk işimiz evlatlık almak.bari sevaba gireriz...hayatta tutunacak bi dalım olur bari..
nevinimm bittabikiiii aynen dediğin gibi yapıyorum :jeyyar:
Geçen tüp bebek tedavisinde tartışmıştık baya bu konuda...Ben yumurta takibine başladığımız zaman yapmıştım ilkini,bidaha yumurta toplama işleminden önce yaparım diyordum fakat rahatsız oldum ve daha önce yaptım..vay bukadar sık yapmaya ne gerek varmış,yumurta toplamadan önce yaparmışım diye düşünmüş...Tamam ozaman biraz sık yapmıştım kabul ama ne alaka yani:)))kaydirigubbakcemile3
Çileğim benim sana tavsiyem şu naçizane...
Adamlarla inatlaşmaya gelmiyor.Yok efendim ne olacak erkek doktordan doktor doktorduk diye celallenmek yanlış olur.Herzamanki tatlı ses tonumuzla,tamam aşkım kadın doktor araştıralım ama bulamazsakta napalım mecburen erkek doktora gidicez istemesekte şeklinde olaya yaklaşmak daha doğru bence..Biz ne kadar inatlaşırsak onlarda bizden aşağı kalmıyor ve üzülen onlar değil yine biz oluyoruz...En iyisi konuşarak güzelce halledivermek..Zaman zaman zor olsadakaydirigubbakcemile3
çok şükür ALLAHIMA kıskanç kocem yok..:Saruboceq:
Hoşbuldum ben 38 yaşındayım 14 yaşında bir oğlum var 2.5 sene önce 24 haftalıkken erken doğumla (rahim yetersizliğinden ve dr hatasından kaynaklanan nedenle) bebeğimi kaybettim o zamandan beri 2. si için uğraşıyorum bu arada kimyasal gebelik ve düşük yaşadım sizler gibi bebek sahibi olmak istiyorumslm canım ne demek aramıza almak ghelmek ısteyene topiğimiz acık herzaman :)kendını tanıtırmısın bıraz?
evet :))kaydirigubbakcemile3aaaa crazyyy şimdi dikkatımı cektı ıkımızn avatar resmı aynıııı :)
canım aramıza hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
hoşbuldum ayşemhoşgeldin canımmmma.s.
radyolojim görev tamamdır canımm yarın yokum haber vereyim dedim ama eşimin pc yi bırakmayacağı tuttu bu saate kadar bekledim neyse kimseciklerde uğramamış zatenn kepenkleri kapatayım bari dimiiii iyi geceler tatlı rüyalar gak ahalisiiiiiiii hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz
hoşbuldum tşk ederimcrazy hoşhelmişsin canım
ben bu aradalr yolum ama arkadaşalr bende çok daha sıcak ve katılımıclar.
nehir beni uyuttun ha
aşkolsun san bu demek oluyor ki herkes muradına erişyor
tüyan çok güzel olmuş canım:)))))))))
slm kmızlar nassııız bakam?
teknıkerım yınemı ertelendı su iğneler?sende esınle gıtsen olmazmı????hemde nevınlerı zıyaret ederdın .esıne dekı benım yerımede kandıradan gecerken ıyı baksın oralara ben orda okumustummm ünv.ayy özlemim deprestı yıne.
cılekım nasılsın canım?
swettım ayaklarını asagıya dogru sarkık ya ondan cok sısıyor tabure alsan ayagının altına olmazmı?bence faydasını cok görürsn.
kızlar bu arada ben dr dan geldım az öncee.dün bır mıktar suyumun geldıgını hıssettım .carsamba gunu gıdecektık bugune gıdelım dedık.
nst ye bagladılar üst sevıyede cıktı dedı cumartesı tekrar nst ye alacak dr.bu arada ultrasonda bakarken bırde ne görelım kordon var kızımın bogazında.dr normal olmaz bu durumda dedı.10 gun içinde her an hersey olabılır dedı.teyzelerı kızımla bana dua edın olurmu???bırde kılosu 2900 gr dedı....
hımm tekrar deniyecekseni< okey o zaman kaydirigubbakcemile5
nevinimm bittabikiiii aynen dediğin gibi yapıyorum :jeyyar:
yoksa doktor doktordur muhabbetine girsem, bu mevzu içinden çıklmaz bi hal alabilir
inattan ötürü kaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum sana yanii alkisalkisalkis
ya sizde bu temizlik konusu baya bi takıntı olmuş anlaşılann :1ninca:
ama alışacak mecbur, çare yok lülülülülülü
ya benimki de kıskanç değil ama ben biraz kıskanç olmasını istiyom
noolcek :)
Hoşbuldum ben 38 yaşındayım 14 yaşında bir oğlum var 2.5 sene önce 24 haftalıkken erken doğumla (rahim yetersizliğinden ve dr hatasından kaynaklanan nedenle) bebeğimi kaybettim o zamandan beri 2. si için uğraşıyorum bu arada kimyasal gebelik ve düşük yaşadım sizler gibi bebek sahibi olmak istiyorum
güzel allahım en kısa zamanda inşallah hepimize yaşatır dileğimizi
:Saruboceq:
hoşgeldin sefalar getirdin crazycim :1hug:Hoşbuldum ben 38 yaşındayım 14 yaşında bir oğlum var 2.5 sene önce 24 haftalıkken erken doğumla (rahim yetersizliğinden ve dr hatasından kaynaklanan nedenle) bebeğimi kaybettim o zamandan beri 2. si için uğraşıyorum bu arada kimyasal gebelik ve düşük yaşadım sizler gibi bebek sahibi olmak istiyorum
güzel allahım en kısa zamanda inşallah hepimize yaşatır dileğimizi
:asigim: :1hug:
:lepi::lepi::lepi:Yakışır Çileğime....
Hiç sorma hiç..Çok komik bi konu bence...Düşünmeye değmeyecek bi konu ama insan antika olunca böle oluyor napçen...şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?