Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

benim eşimde erkek doktoru pek istemiyor.normalde pek kıskanç değil ama bu konudaki tercihi böyle.tabi mecbur kalınca sesini çıkarmaz ama normalde ilk önceliği bayanlara veriyoruz.temizlik konusunda da her erkek aynı düşünüyor galiba nevinim :)
denefim yaa.allah bi kapı açar inş.merak etme.iyi düşün iyi olur inşallah herşey.yaşadıkların gerçekten çok zor.allah yardımcın olsun.belki iyi bi bakıcı bulursun.gerek kalmaz evine almana.dur bakalım zaman neyi gösterecek.

baya entersanmışş cnm sırnaşık şey
temizlik çok ayrı bi konu, kesinlikle olmalıı yaniii :1closedeyes:

bayan olmazsa olmaz diye tutturmadı ama
jinekolojik muayene olacağını tahmin ettiği için
bayan dr. arayıp durdu, sonuç bulamayınca da ne yapıcaz şimdi diyo bana
hey Allahımm kaydirigubbakcemile3

nevınım benım esımde senınkı gıbı düşünüyor gecen gun dr gıdecegım zaman catı muayenesı yapar dıye temızlık konusu oldu ne geregı varkı yapma deyıp tutturdu.zor ıkna oldu sonunda.nasıl bır mantık var bunlarda anlayamadım.....

eşimle konuştuk...evlatlık almaya karar verdik....eskiden istemezdi başkasının çocuguna babalık yapamam diyodu...son olan olaylardan sonra kararını degiştirdi...

nası yaa :1shok:
bu bence ciddi alınmış bi karar değildir.di mi
ama bence bi kere daha denemeniz lazım denefim.hem evlatlık almanın bir sürü şartı var.maddi durumunun iyi olması lazım.ona harcayacağınız parayla tedavinizi olursunuz bence

artık kesin canım....4 .şansımdan sonra.eger tutmazsa yada bebegim tekrar ölürse ilk işimiz evlatlık almak.bari sevaba gireriz...hayatta tutunacak bi dalım olur bari..

eşimle konuştuk...evlatlık almaya karar verdik....eskiden istemezdi başkasının çocuguna babalık yapamam diyodu...son olan olaylardan sonra kararını degiştirdi...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım...Ama tedaviyi bir kez daha düşünün derim ben her şeye her zorluğa rağmen...
temizlik konusunda da her erkek aynı düşünüyor galiba nevinim :)

Ciddenmi? Bi benimki arızalı değil yani,oh aman iyi...

Tabiki olmalı canım ama işte adam ısrarla kabul etmiyor.Ben yapıyorum tabiki yinede...

Geçen tüp bebek tedavisinde tartışmıştık baya bu konuda...Ben yumurta takibine başladığımız zaman yapmıştım ilkini,bidaha yumurta toplama işleminden önce yaparım diyordum fakat rahatsız oldum ve daha önce yaptım..vay bukadar sık yapmaya ne gerek varmış,yumurta toplamadan önce yaparmışım diye düşünmüş...Tamam ozaman biraz sık yapmıştım kabul ama ne alaka yani:)))kaydirigubbakcemile3

Çileğim benim sana tavsiyem şu naçizane...
Adamlarla inatlaşmaya gelmiyor.Yok efendim ne olacak erkek doktordan doktor doktorduk diye celallenmek yanlış olur.Herzamanki tatlı ses tonumuzla,tamam aşkım kadın doktor araştıralım ama bulamazsakta napalım mecburen erkek doktora gidicez istemesekte şeklinde olaya yaklaşmak daha doğru bence..Biz ne kadar inatlaşırsak onlarda bizden aşağı kalmıyor ve üzülen onlar değil yine biz oluyoruz...En iyisi konuşarak güzelce halledivermek..Zaman zaman zor olsadakaydirigubbakcemile3

Valla bende anlayamadım Alhanım yaaa..Çok saçma gerçekten...Bunun adı üstünde "temizlik"...

"Ne gerek varki" :roflol: Tanıdık geldi bu cümle:)))

Benim eşim bikaç konuda takıntılıdır.Kıskanç değildir daha doğrusu hiç belli etmez ama o bikaç konuda da nuh der peygamber demez ,hiç bir mantıklı açıklamayı kabul etmez hatta dinlemez bile...Bende dinlemediğinden dolayı anlatmak için kendimi hiç yormam...Herkesin gönlü oacak şekilde halletmeye çalışırım elimden geldiğince...

artık kesin canım....4 .şansımdan sonra.eger tutmazsa yada bebegim tekrar ölürse ilk işimiz evlatlık almak.bari sevaba gireriz...hayatta tutunacak bi dalım olur bari..
hımm tekrar deniyecekseni< okey o zaman kaydirigubbakcemile5
nevinimm bittabikiiii aynen dediğin gibi yapıyorum :jeyyar:
yoksa doktor doktordur muhabbetine girsem, bu mevzu içinden çıklmaz bi hal alabilir
inattan ötürü kaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum sana yanii alkisalkisalkis

ya sizde bu temizlik konusu baya bi takıntı olmuş anlaşılann :1ninca:
ama alışacak mecbur, çare yok lülülülülülü

slm canım ne demek aramıza almak ghelmek ısteyene topiğimiz acık herzaman :)kendını tanıtırmısın bıraz?
Hoşbuldum ben 38 yaşındayım 14 yaşında bir oğlum var 2.5 sene önce 24 haftalıkken erken doğumla (rahim yetersizliğinden ve dr hatasından kaynaklanan nedenle) bebeğimi kaybettim o zamandan beri 2. si için uğraşıyorum bu arada kimyasal gebelik ve düşük yaşadım sizler gibi bebek sahibi olmak istiyorum
güzel allahım en kısa zamanda inşallah hepimize yaşatır dileğimizi

aaaa crazyyy şimdi dikkatımı cektı ıkımızn avatar resmı aynıııı :)
evet :))kaydirigubbakcemile3
canım aramıza hoşgeldinkaydirigubbakcemile5

hoşbuldum ayşem
hakkikatten dediğin gibi çok sıcak karşıladılar sağolsun arkadaşlara.s.

hoşbuldum tşk ederim

bütün dualarım sizinle arkadaşım ama korkma herşey yoluna girer tıp çok gelişti:Saruboceq:

:lepi::lepi::lepi:Yakışır Çileğime....

Hiç sorma hiç..Çok komik bi konu bence...Düşünmeye değmeyecek bi konu ama insan antika olunca böle oluyor napçen...şakkıdı

ya benimki de kıskanç değil ama ben biraz kıskanç olmasını istiyom
noolcek :)

delikafaduldendelikafadulden
azcıktan bişe olmaz tabi,hatta güsel olur,darısı başına:roflol:

Hoşgeldin sefalar getirdin...

Rabbim oğluşunu bağışlasın,maşallah....

Baya şeyler yaşamışsın sende,geçmişolsun..

Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller nasip etsin,tez zamanda inşallah...

hoşgeldin sefalar getirdin crazycim :1hug:

:lepi::lepi::lepi:Yakışır Çileğime....

Hiç sorma hiç..Çok komik bi konu bence...Düşünmeye değmeyecek bi konu ama insan antika olunca böle oluyor napçen...şakkıdı
:asigim: :1hug:
idare şekerim hep idareee :1closedeyes:
ama tek antikalıkları bu olsunn maşaallah dimi :1rolleyes:

evet canım aynen öyle...

rabbim başımızdan eksik etmesin,sağlık sıhhat versin hepimize....

ıdare edilmicek şeyler değil be yaaa...Kadınmısın derdin var işte:))))Yaşasın kadın olmak...

aminnn inşaallah :smiley-cool:
hakkat yaa erkeklere sorsak
yoktur böle incik cincik dertlerii :tomato:
bu kadar ince eleyip sık dokumasak olmıcak sankii

ı ı ıı ı ı...Olmaz,ıncık cıncık arar dururuz...

erkekler daha yüzeysel,onlarında kend,lerimce dertleri var tabi,illaki ama küçük şeylere takılmıyolar..aslında iyi bişey ama nerdeeee bizde öyle gamsızlık,mimkin değil:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…