- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.021
sütaşmı.....kaydirigubbakcemile3
ay ne güldüm ya.nerden buluyonuz bunları..:roflol::roflol::roflol:
stres yok bacılar...bebişleri kucagınıza almaya az kaldı .geri sayım başlıyo...
lotusum çok iyi ..annesinde hala...selamı var demişmiydim...:uhm:
Selam kızlarrr..
Bugün hiç keyfim yok,karman çorman rüyalar gördüm..Hala etkisinden çıkmadım,astım suratımı oturuyorum öyle...
myhopem canım...... sende herşeyi hakkediyosun....bu sefer uzun yıllar bebişinle yaşarsın canım.ALLAH BEBEGİNE VE sizlere uzun ömürler versin..:Saruboceq:
anam zamane cocukları akıllarının ermedıgı sey yok bu zıpırların.ıcerden bıle söylenenlerı anlıyorlar valla.
sorma teknıkerım esımde öyle dıyor annelık nasıl bıseydır yaa okadar sıkıntıya nasıl katlandın ben olsam dayanamazdım dıyor.eeee dedım annelık böyle bısey sanırım dedım.
Myhopum ben bu arada bi kitap daha okudum
Dan Brown'un Melekler ve Şeytanlar diye..Filmide varmış sinemada, ona gideceğim inşallah..
Bu Da Vinci'nin Şifresini yazan adam..
..
hemde ne kadar anlamlı yazdın biliyonmu.bu yaşta bu olgunluk..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
benim annemin öle bir hastalıgında -ALLAH GÖSTERMESİN-asla ben geline annemi emanet etmem.bakmak zorunda degil...benim eşim zaten her iki tarafada düşkündür.bazen konuşuyoruz.biz alırız biz bakarız diyo...evine annesini babasını sıgdırmayanlara yazıklar olsun diyorum...ben kayınvalidemi bakmam demiyorum.sadece bezlenme işi beni sıkıntıya sokuyo.yoksa ben 6 sene beraber yaşadım.yoksa bana agır gelmiyo kayınvalidem.zaten artık yemegini ver ve bezle.artık kaynanalık yapacak durumu kalmadı.aynı bi bebek gibi.
nehirim idare ederiz işte cnm buna şükürr :1closedeyes:Çileğimnabersinn
ınternet yok biliyorsun be yawrum-tatlicadiarzu-
Bugünde gidemedim internet kafeye yarın giderim inşallah..
Akşamları ben giriyorumda o zamanda sen olmuyorsun
Eh bende twilight ta takılıyorum
Doktora gidiyormuşsun. Hadi bakalım hayırlısı olsun..Bi rahat etsin içimiz..Bakalım ne var ne yoksırnaşık şey
Kaçta gideceksin acaba doktora?? sabahtanmı..Neyse ben nolur nolmaz öğleden sonra gireyim internete o zaman. Yakalayayım senişakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?