Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

anam zamane cocukları akıllarının ermedıgı sey yok bu zıpırların.ıcerden bıle söylenenlerı anlıyorlar valla.
sorma teknıkerım esımde öyle dıyor annelık nasıl bıseydır yaa okadar sıkıntıya nasıl katlandın ben olsam dayanamazdım dıyor.eeee dedım annelık böyle bısey sanırım dedım.

sütaşmı.....kaydirigubbakcemile3
ay ne güldüm ya.nerden buluyonuz bunları..:roflol::roflol::roflol:
stres yok bacılar...bebişleri kucagınıza almaya az kaldı .geri sayım başlıyo...
lotusum çok iyi ..annesinde hala...selamı var demişmiydim...:uhm:

gülme kızzz ne gülüyon bacım lülülülülülü
evet slmını aldık lotusumun aleyküm selam

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
swetemm herşey güzel olacak inşallah inan buna stres yapma canımm hepimizde var bişeyler ama Allah büyük deyip ona sığınıyoruz iştee:1hug:
radyolojimm komşu gerçekten önemli Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah bazıları gerçekten illallah dedirtiyo insanaa.s.
denefimm canımm Allah herşeye kadir inşallah ol diyecek ve bir mucize gerçekleşecek hayırlısıylaaa sen herşeyin en iyisine layıksın canım senin verdiğin sınavı hiçbirimiz vermiyoruz Allah sabır kolaylık bide bebiş versin inşallahhhh:1hug:
alhanımm şimdiden uykusuz geceler ya sonrasıııı ama insan normalde katlanamam dediğine bebiş için katlanıyor dimiii:1hug:
çileğimm inşallah herşey yolundadır canımma.s.
pinkim nazım berinim lotusum nevinim nehirim gülyüzlüm mumucum nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Selam kızlarrr..

Bugün hiç keyfim yok,karman çorman rüyalar gördüm..Hala etkisinden çıkmadım,astım suratımı oturuyorum öyle...

evet rüyalara yorma canım kafanı.ALLAH hayır etsin.
rüyalar gerçek olsaydı...ooooo kendimi 5 çocuklu anne olarak görüyodum...:roflol::roflol::roflol:nirdeeee hani elde var sıfır...

myhopem canım...... sende herşeyi hakkediyosun....bu sefer uzun yıllar bebişinle yaşarsın canım.ALLAH BEBEGİNE VE sizlere uzun ömürler versin..:Saruboceq:

BU ARADA KIZLAR MUMUMUZLA GÖRÜŞTÜM.KANAMASI DURMUŞ..kan tahlileri biraz düşük çıkıyomuş..ama ilaç kullanıyomuş.baya toparlanmış.
kk ya gelemiyomuş.modemleri bozulmuş.eşi yenisini alınca gelecekmiş...selam söledi hepinize...

myhopem canım...... sende herşeyi hakkediyosun....bu sefer uzun yıllar bebişinle yaşarsın canım.ALLAH BEBEGİNE VE sizlere uzun ömürler versin..:Saruboceq:

aminnnnn canım Rabbim hepimize nasip etsin bebeğimizi sağlıcakla hayırla büyütmeyi torun sevmeyi inşallahhhhhhh:1hug:

kanamanın durmasına çokk sevindim inşallah daha da iyi olur mumumuz görüştüğünde bizden de selam söyle canım hem mumumuza hem lotusumuzaaa yanımızda olmasalarda her zaman gönlümüzde dualarımızdalar bunu unutmasınlarrrrra.s.

valla anlıyorlar canım
2 gündür pyun oynuyorum defnem ile.
oturyorken bakıyorum hiç kıpramıyor.
anneciğim n eyapıyorsun diyorum.ama briazda zilli şekilde.
ay hemen tıkıt tıkır başlıyor.
biraz konuşuyoruz sonra tekrar bekliyor.
unutunca geri başlıyorum anneciğim ordamıısn diye yine başlıyor.
inanmazdım başkası söyelse.görmediğin bir şeye dokunamadığın bir şeye yani anlatramıyorum ama belki bu kadar tutku ile bağlanacağını herkesin önüne geçeceğine.
rabbim herkese bu duyguyu yaaştsın kimseyi yarım bırakmasın tabi.
kucağımza alıp büyütmek mürüvvetini görmek nasip etsin inşallh.

Abla hayır olsun ne gördün kızz??

Hımm çileğim gelmemiş..Hiç mi işe gelmedi acaba?
Bakalım ne diyecek doktor?

Myhopum ben bu arada bi kitap daha okudum
Dan Brown'un Melekler ve Şeytanlar diye..Filmide varmış sinemada, ona gideceğim inşallah..
Bu Da Vinci'nin Şifresini yazan adam..

Şimdi gene okunacak bir kitap daha var bana bakıyor.
Gene 600 sayfalık kitabı 1 günde bitirdiğim için beynim döndü yaa.
Çokta ağır bir romandı, o yüzden azcık ara vereceğim galiba..

Dünde ablamla eniştemle çarşıya gittik, ayakkabı çanta aldık, bugünde ablamla maniküre gideceğiz iş çıkışı..
Buluşmayada neyle gideceğimizede bugün karar veririz herhalde.Onun içinde araştırma yapacağım ..
Ben gene internet kafedeyim, birazdan giderim, hepinizi öpüyoruuum..

Myhopum ben bu arada bi kitap daha okudum
Dan Brown'un Melekler ve Şeytanlar diye..Filmide varmış sinemada, ona gideceğim inşallah..
Bu Da Vinci'nin Şifresini yazan adam..

..

bu sefer seni geçtimmmmmmmsositosositosositosositosositososito
ben onu çok önce okumuştum hatta geçen sene sanırım cern i gösteriyorlardı haberlerde büyük patlama deneyini vs daha demeden melekler ve şeytanlarda var dedim sonra adı geçince kitabın eşim bile şaşırmıştı bilmediğin yok diyeeeekaydirigubbakcemile3da vinci şifresini okumak nasip olmadı ama onunda filmini seyretmiştim şimdi buna gidesim var ama eşim ne der bilemem hani kapalı ortam istemez belki malum durumdan ötürüüüü
oh maşallah alışveriş gezmeler manikür vs arada iş kitap iyisin heee yoğun hatunnn bizde seni öpüyoruzzzzza.s.

canım benim biliyordum zaten beni anlayacağını Şeniz
allah göstermesin benimde anama babama bişiy olsun bırakmam gelinlerea.s
aynen benim eşimde öledir allah razı olsun :Saruboceq:
bezlemek mevzusuna gelince kayınvaldem kayınpederine bakmış kansermiş rahmetli
kaç sene bakdı bilemiyorum şimdi herşeyini yaparmış altını bile bezlermiş :çok üzgünüm:
anne nasıl yapdın diyorum nasıl yani falan mecbursun yavrum dedi başka bakan
olmayınca alışıyorsun dedi ofofofof düşünsene kendi karısı bile adamın iğrenmiş
yapamamışda gelini yapmış :sm_confused:sonrada mükafat olarak samsundan kovulmuşlar
öptüm canlarım çok işim var sabah ev sahibi bacayı sildirdi ev acık battı
bende dip köşe temziliğe kalkıştım napim kurum uçuyor her yere az işim kaldı
görüşürüz akşam gene inşŞeniz

sağolun kızlar,iyiyim yaaa...

eşim hapse girmişti ,bende ziyarete gidiyodum rüyamda,ondan üzüldüm biraz ama geçti şimdi...

Nazım kolay gelsin...

ay ölüyorum galiba yorgunluk ötesine geçmiş durumdayım
karnım çok aç yicek halim yok alhan nasılsın canım
haziran sonu samsun yolcusuyum bacım memleketine gideceğim gene
eşimin dedesinin mevlütü var inş
nevin senide gördüm nbr

ben geldimm

bu hastane işleri pek yorucu oluyor ya
geleli 1 saatten fazla oldu hala kafamı toparlayamadım
yazı yazacak enerjiyi anca buldum benneyaptımki

gelelim neler olduğuna :1closedeyes:
cerrahpaşa tıp fakültesi hast.ne gitmeyi tercih ettim
gebelik öncesi testlerin daha kapsamlı yapılması için

neyse bu arada sağ kasığımda 15-20 gündür ağrılar vardı
hem onu söyledim hemde bikaç ay sonrası için gebelik planladığımızı falan..
hemen smear testi için örnek alalım dedi
masaya çıktım benneyaptımki :1closedeyes: baktı ve aa mantar olmuş ne zamandır var akıntın falan dedi (bende akıntı falan yoktu kii , mantarda olan kaşıntı şikayetim de yoktu :sm_confused:)
sonra alttan ultrasonla baktı temiz dedi
bu arada idrar tahlili ve smear testini (18 haziranda sonuçlanacakmış) patolojiye verme işleri derken 13,30 da idrar tahlil sonuçlarını götürdüm
bi girdim tam 4 erkek öğrenci dr. ve asistan dr. :1shok: :1no2:
neyse Allahtan tekrar muayane etmedi
(bu arada sabah jinekolojik muayemi yapan dr. bayandı kaydirigubbakcemile3)
neyse sonuçları gösterdim sonuçlar temiz dedi, ee ağrım var ve dr. mantardan bahsetmişti sabah dedim şu an elimdeki verilere göre temiz dediii :1closedeyes:
iyi de mantar tanısı hava da kaldıııııııııııı
neyse dedim bari gebelik öncesi yapılması gereken başka test, aşı vs. neler varsa yönlendirin
yooo jinekolojik muayene yeterli biz öyle şeyler istemiyoruz :1shok:demez mi :tomato:
gebelik öncesi testlerin aşıların çok çokkk önem arz ettiği fellik fellik her yerde söyleniyorr
bi şeyler garip gitti ama neysee :1closedeyes:
dedim peki folik asit kullanımı gerekmiyor mu peki
çok önemli değil, eğer 3 ay sonrası için gebelik planlıyorsanız olsa da olur olmasa da :tomato:
iyi o zaman siz bilirsiniz ister yazın ister yazmayın dedim bendee :1ninca: Çok üzgünüm çoook
nasıl yaa, ne kadar önem teşkil ettiğini her yerde okudum bennnnnn, nasıl iş anlamadımm
neyse tüm muhalefetime rağmen başka bişey istemedi :1closedeyes:
bi fitil ve bi folik asit yazdı sonunda naniknanik
haziranın 18 inde patoloji sonucunu alınca uzman dr. la netleştiririm durumu nasılsaa inş.
böleee işteeee fisfisfis

(yaa nasıl söylesem bilemiyorum ama söylicem
canım biraz da ona sıkıldı
eşimle annesi telde görüşmüşler bugün o da durumumu söylemiş annesine, kayınvaldem mantar olma ihtimalini öğrenince, bu ara dikkatli olun :1no2:........ sana da geçme ihtimali olabilir demiş
çok bozuldum
biliyorum kötü niyetli değil ama
bu bizim çok çokkk özelimiz, böyle bi imalı (!) uyarıda bulunmasından hiç hoşnut olmadımm senağlama)
nehirim idare ederiz işte cnm buna şükürr :1closedeyes:
sabah 7 de ordaydık ve işimiz 14 te bitti cnm
yakalayamadın malesef beni :a015:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…