Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hayden ben çıkıyorum şimdi...
Akşamüstü kocişle çarşıda buluşucaz,kaynımın düğünü için elbise beğenmiştim,onu almaya gidicez inşallah,beni ekmezse tabi:))))

Görüşmek üzere kızlar,öpüldünüz

tamam tatlım güle gülee a.s.
hiç merak etmiyorum ama öylesine sorayım barii :1closedeyes: nehir hanım napıyor, çok selamımı söyle kulakları çınlıyor muymuş sık sık, sor bi bakem şakkıdı

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
günden beri kardeşimin bir işi için sapanca senin çarşı benim turlayıp duruyoruz bakalım halledecez inşallah
denefim inşallah size uygun bir bakıcıyı biran önce bulursunuzzz ve o dediğine gerek kalmadan kendi yavrunu büyütmek nasip olur inşallahhhhhhhhh kolay gelsin bu aradaaaaa:1hug:
alhanım dualarımızz seninlee inşallah sağlıcakla hayırla kucağına alacaksın meleğiniiii
crazyim evet burası çok sıcak çok candan bir topik yakında sende anlarsınnn:1hug:
çileğim Allahtan eşimin öyle takıntıları yok şimdiye kadar 3 doktorum oldu hepside erkekk ve nevinim ilk senden duyuyorum insan onada mı karışır yaaa:1shok:
swetem radyolojim nehirim pinkim-resimleri bekliyoruzzzz-berinim nazım gülyüzlüm lotusum mumucum nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

eşimle konuştuk...evlatlık almaya karar verdik....eskiden istemezdi başkasının çocuguna babalık yapamam diyodu...son olan olaylardan sonra kararını degiştirdi...
SLM kızlar nasılsınız hepiniz öpüyorum yanacıklarınızdanŞeniz
denefcim bence eğerki bebeğiniz olmazsa ki inş olur :Saruboceq:
yinede çok yerinde verilmiş bir karar gibi geldi bana ben hiç karşı değilim
olmuyorsa eğer bir sürü bakıma muhtaç yavrumuz var onlarında sıcak bir yuva hakkı:teselli:

canım kayınvalden senin bu dünyadaki sınavın başarılı geçersen mükafatın büyük
malesef bizim toplumumuzda eerkeğin ana babası kızının yanında kalamıyor
erkek evladın ağrlığı başkamıdır nedir anlamadım sonuçda ikisi evlat
aslında ben böle kız evlatlarına şöle bakıyorum evliler evleri var ama annelerini yanlarına
alma yetkileri yok aslında evde hiç bir söz hakları yok böle el cepde bekliyorlar.
çokmu anlamsız oldu yazdığım bilmiyorum kendi anladığım gibi yazdımda
söylenebilecek pek fazla bişiy yok boğazım düğümlendi:çok üzgünüm:

ya bişey sorcamm
eşinin (eşlerinizin) erkek kadın doğumcu (öcü) takıntısı var mı? :1closedeyes:

bilmemki varmıdır acaba sanmıyorum ama daha hiç işimiz olmadı öcülerle:roflol:
ama benim var canım erkek kadın fark etmez jinekolojide ikisinede hiç cazip
bakmıyorum:sm_confused: mümkünse robot üretsinler hafızası silinsin unutsun beni :roflol::roflol:
her gördüğünde hatırlamasın yani dimi yanlışmıyımalkisalkisalkisalkisalkisalkis

myhopçum işte bazen böyle takıntılar olabiliyorr, normal karşılıyorum artık :1closedeyes:

bu arada yarın yokum ben, nerde bu kız demeyin diye söylüyorum
kontrol için jinekoloğa gidicem nasipse a.s
bana dua eder misiniz lütfen :1hug:,
Allah iyi bir doktorla karşılaştırsın, doktorumu rast getirsin, işlerimi kolaylaştırsın diye inş.

öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlarr a.s.
(nazcım seni görüyorum merhaba cnm )

dimi :roflol:
bu da başka bi bakış açısı kaydirigubbakcemile3

Herkese iyi akşamlaarrr...

Alhanım hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah...Zamanı ne zamansa o zaman gelecek hanım kızımız napalım..Ama sezeryan olacak galibakaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun tekrardan..Aman bizi habersiz bırakmada:1closedeyes:

Denef ablacım hakkınızda hayırlısı olsun..Tabiki bende önce tedaviyi deneyin diye düşünüyorum..Allah yardımcınız olsun, Allah kolaylık versin..

Rady cim ben ablamdan yana oy kullanıyorum..Aynen vurdur iğnelerini koş kocişinin yanına:jeyyar:..
Hatta alhanımın dediği gibi önce bize uğra:jeyyar:
Tebi gene hayırlısı olsun hakkınızda..
Maalesef ertleneyior yada belkide maalesef demememiz lazım..Zamanını bekliyor bebişler..

Hatırlarsanız ablam 2. tüp bebeğe aralıkta başlayacaktı nerdeyse..
Ama bir şekilde ertelene ertelene bu aya kadar geldi...Hepinizin hakkında hayırlısı inşallah..

Lotusum annesinde galiba..Acaba nasıl??

Mumu da iyileşmiştir inşallah..

Crazybaby hoşgeldiinnn sefalar getirdin...
İnşallah sende en kısa zamanda hayırla sağlıkla 2. evladına kavuşursun...

Çileğimnabersinn

İnternet yok biliyorsun be yawrum-tatlicadiarzu-
Bugünde gidemedim internet kafeye yarın giderim inşallah..
Akşamları ben giriyorumda o zamanda sen olmuyorsun
Eh bende twilight ta takılıyorum
Doktora gidiyormuşsun. Hadi bakalım hayırlısı olsun..Bi rahat etsin içimiz..Bakalım ne var ne yoksırnaşık şey
Kaçta gideceksin acaba doktora?? sabahtanmı..Neyse ben nolur nolmaz öğleden sonra gireyim internete o zaman. Yakalayayım senişakkıdı

Nazım sende hasta olmuşsun hayırlısı olsun..ınşallah sende tez zamanda hayırla sağlıkla bebişine kavuşursun..

Myhopum nasılsın alperenimiz nasıl??

Swetim seninde yaklaştı doğum, hayırlısı olsun inşallah...
ınşallah herşey gönlünce olur, yoluna girer...

Gülyüzüm maşallah sübhanallah çabuk olmuş rapor işi, çok sevindim..
Ohh ne güzel ablamla beraber olacak tedaviniz..ınşallah ikinizinde hayırla sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz..
Ayy çok heyecanlı alkisalkisalkis

Myhopum nasılsın alperenimiz nasıl??
biz iyiyiz canımm şu sıralar biraz yoğunuz iştee bir haftadır hergün dışardayım bunca zaman otur otur iyi oldu bi yerde nasılsa yakında eve kapanacaz şimdiden acısını çıkartalım dimiii
sen nasılsın canımm eee kitaplar bitti sanırım şimdi neler yapıyorsunnn:1hug:

iyigeceler kızlar nehircim evet canım kırmızılarımız geldi bu ayda tam zamanında:mymeka:
napalım herşeyin hakkımızda hayırlısı inş bir dahaki aya daha sıkı çalışırız:roflol::roflol:
hani bi söz varya üşengeçlikden çocuğu olmayacak diye evlendikden sonra bu sözü
neden sölediklerini çok iyi anladım gerçekden çok üşeniyorum yani :sm_confused:
nese bu ay sıkı bir çalışma var inş sonuçları iyi olur
myhopem sen nasılsın canım bebiş nasıl

kız niye üşeniyorsun bakalımm ehemmm biz doktorlar tavsiye ediyo diye saati kurup sabahın 6 sında bilem-bebiş için en ideal saatmiş bu aradaaa-bilmem anlatabildimmiii ama 2. denememde oğluşumu yakaladımm da tabi Allah neyi sebep kıldı bilmem o ay o kadar şey denemiştim kiiiiiiii neyse canım darısı başına olsun inşallahhhh:1hug:bu arada biz çok iyiyiz teyzesiiiiiiii

iyigeceler kızlar ben yatıyorum çok uykum var öptüm.

erken dimi dahaaaa hehe eşim uyudu yoksa bende olamazdım burdaa malesef benim oğlum gece yatmaz gündüz kalkmaz olacak bu gidişleeeee en azından şimdilik öyle doğduktan sonra da aynı olursa yandıkkkk:1shok:aman o iyi olsunda hiç uyumayalım dimiii iyi geceler tatlı rüyalar canımmmma.s.

iyi geceler gece kusları nasılsınız canlarım?
nehırım nasılsın canım netın gıtti ayrı düştük gel bi öpem seni Şeniz
nazım ben geldım sen kacıyosun nerelerdesın sen bakım?gezmeden fırsat bulamıyosun dımııııı?
myhopem sen nasılsın canım alpeenımızde ıyıdr ınsallah.tekmelerını yerım ben onun.sıcaklarda gezmek zor olmuyormu be canım?ben artık evden cıkamıyorum desem yerıdır .
yürüyünce kordon daha fazla dolanacak zannedıyorum korkuyorum anlayacagın...
çileğim canım hayırlı haberlerını beklıyoruz .eve gelınce bıse haber vermeyı unutma emı canım?
denefım ınsallah tedavınız hayırla sonuclanırda kendı bebeısını alırsın canım kucagına.nede olsa kendı kanın kendı canın .hakkında hayırlısı olsun canım...

kızlar bırde ben sezeryan olursam amelıyat masasında dua etsem sızlere olur demı?hanı sancı cekerken makbul dıyorlar ama sonucta bende sonrasında acı cekecem ınsallah kabul olur yarabbım...

alhanım Allahtan öyle aşırı bir sıcak yok rüzgar serin esiyor şansıma bu sıralar bazı nedenlerden hergün dışardayım ama halledecez inşallahh neyse birde herkez yürüyüşü tavsiye ediyor zaten bu sıralar hergün en az yarım saat yürüyüş iyiymiş ama senin doktorun ne diyor bilmem sen biraz daha narinsin bize göre yakında meleğinin resimlerini görecez inşallah burdann ayyyy düşüncesi bile harika nasılda çabuk geçti zaman değil mi
bu arada benimde sezeryan olacakkk yani narkozu yemeden dua edecem bende kabul olur inşallahhhh

dr yürüyüse bısey demedı ama benım pekte halım yok zaten hafıften sancılarım var kasıklarımda bısey olur dıye cesaret edemıyorum aman suyum gelır bısey olur allah korusun.fakat senın durumun benımkınden farklı kordon olayın falan yok.kendını cokta yormadan yürü tabı ama ıkı hafta sonra baya bır agırlasacaksın .pasamız karnında kasılıyormu canım?hanı tas gıbı gerıyolarya kendılerını o an kazık yutmus gıbı oluyo ınsan :)))))))))

sorma bu sıralar bayağı hareketli bazen kasılıyor bazen bir öteye bir beriye dalgalanıyor arada tekmeler atıyor göbişim şekilden şekile giriyor resmenkaydirigubbakcemile3
sen dikkat et tabi kendine durumun hassas bide başka topikte birisi bol bol hurma yememi tavsiye etmişti doğumu kolaylaştırıyormuş denenmiştir demişti güvendiğim biri aslında azramın mevlüdünü okuyan hocahanım da çocuğun iyi huylu hayırlı olması için tavsiye etmişti onu bana son aylarda ye ihmal etme diye ama bitürlü almadım gitti çarşıya çıkınca unutuyom ne hikmetse sende dene canım sonuçta kötü bişey değil vardır belki bir bildikleriiia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…