Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım ben de kacayım ufaktan ufaktan.uyumak kabusum ama ne yapayım onsuzda olmuyor.bılıyorum 15 dak sonra wc molam baslayacak offf offf. neysekı az kaldı sabredecegz.
ayy lotusum olsa oda derdı wc molasına kalktım bır bakayım dıye geldım derdı.kulakları cınlasın canım arkadasımın :)))
ıyı geceler myhopem ıkınızıde coook öpüyorum...

inşallah canım yaaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:
sizede iyi geceler canımmmm o nöbetten bende de varrrr gelse artık değil mi alışmıştık lotusumun gece nöbetlerinee baksana bizden başka kimse yokk ama sabahta biz en azından ben olamıyorummm eşitleniyoruzzz neyse tekrardan iyi geceler tatlı rüyalarrrr bizde seni öpüyoruz canımmmm:1hug:

ıyı geceler arkadaslar sımıden allah analı babalaı buyuytsun bebışlerınızı

anaaaaa kimleri görüyorumm kız sen yaşıyormuydunnnn mavişle bir oldun sırra kadem bastınız sizi gidi kaçaklarrrrrrrkaydirigubbakcemileşaka bir yana da nasılsın canım maviay nasıl nerelerdesiniz niye yoksunuz anlat bakalımmmmm:1hug:

canım ıkımızde beklemedeyız mavıs calısıyor bende pek gırmıyorum kımler hamış mumı neler yaptı

şimdilik yeni hamiş yok ama tedaviye başlayanlar var inşallah yakında hepsinden hayırlı haberler duyacağızzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
onun haricinde biliyonmu bilmem alhan swet ben lotus hamiş iştee mumucum malesef meleklerini kaybetti en son kanamam var diyordu kaç gündür girmedi inşallah şimdi daha iyicedir kanaması durmuştur Allahım sabır versin onaaa dualarımız hep onunlaa:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşalr
nasılsınız iyi misinzi.
evet duyuyorum hepiniz iyiyiz diyorsunuz
maşlalh maşallah
ben de uykusuz bir gecden sorna buradayım.
gece sinirlerim bozuldu uyuyamadım.
duş aldım kitap okudum meyve yedim döndüm durdum.
sonra ne zaman sızdıysam uyumuşum.şimdi işteyim.
ve hiç halim yok.
kendinzie iyi bakın
benim çırak gelir şimdi yine
öptüm kızlar

denefim allahım sna tez zamanda kucağına lacğaın bri yavru verisn.
hemde sen doğur inşallah
ama olmazsa sdeğin gbi sevap boyutu var.
arabbim hakkında hayırlsı olanı verisn.

denefim canım.belli mi olur sen doğuruveririsn ama bakmışsın bir bebk daha kaına konmuş haaaaaaa
bir istereken 2
rabbim hakkımızda hayırlsı olanı versin

günaydın arkadaşlar..nasılsınız.akşam ben 11.15 te yataktaydım..ama saat 1 de uyuyabildim.onu düşün bunu düşün saat 1 olmuş..kaydirigubbakcemile3
lotusumla görüştük 1 gün önce.çok selamı var.görevinide ilettim...canım benim dün akşam mesaj atmış.radyolojim lotusun görevi tamam..alkisalkisalkis
şimdi bana müsade.daha hiç iş yapmadım.bu gündüz bitermi ya.akşam olurmu..mirmirmirmir
swethome canım seni çok öpüyorum.kib ...

swethome bacım insallah tek dilegim tedaviyle kucagıma bebegimi alabilmek ve sıkıntısız hamilelik geçirebilmek...
baktım artık yine olmuyo.evlatlık almak niyetim.bi çocugu topluma kazandırabilmek .tabi ilk önce kendi canım kendi kanımdan bir evladımın olabilmesi..

hemde ne kadar anlamlı yazdın biliyonmu.bu yaşta bu olgunluk..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
benim annemin öle bir hastalıgında -ALLAH GÖSTERMESİN-asla ben geline annemi emanet etmem.bakmak zorunda degil...benim eşim zaten her iki tarafada düşkündür.bazen konuşuyoruz.biz alırız biz bakarız diyo...evine annesini babasını sıgdırmayanlara yazıklar olsun diyorum...ben kayınvalidemi bakmam demiyorum.sadece bezlenme işi beni sıkıntıya sokuyo.yoksa ben 6 sene beraber yaşadım.yoksa bana agır gelmiyo kayınvalidem.zaten artık yemegini ver ve bezle.artık kaynanalık yapacak durumu kalmadı.aynı bi bebek gibi.

günaydın canım arkadaşlarım.gemişi okuyup hemencecik geldim
bende dün akşam karşı komşumdaydım 12 ye kadr.
4 aydır ankaradaydılar.eşi istanbulda iş bulamadı diye oraya gittiler.şimdi ordan ev tutmuşlar.taşınacaklar.biraz da üzüldüm.seviyodum komşumu senağlama
bugün çilek yokmuş.ben buralarda olurum heralde.şimdilik öyle gözüküyo beni yalnız bırakmayın lütfeeeennnn :çok üzgünüm:
canım hurmanın doğumu kolaylaştırdığını bende duymuştum biyerlerden.yiyin tabi.hem de çok lezzetli zaten.ben bayılırım hurmaya

amiin canım ınsallah sütaş gibi oluruzda meleklerımız de tosuncuk gibi olur :))))
ay allah iyiliğini versin.ne güldürdün beni.sütaş gibi mi olmak istiyon delikafadulden delikafadulden

radyolojim lotusun görevi tamam..alkisalkisalkis
şimdi bana müsade.daha hiç iş yapmadım.bu gündüz bitermi ya.akşam olurmu..mirmirmirmir
B]
tamam canım allah kabul etsin.
allah kolaylık versin işlerinde

swetim yine neye canın sıkıldı ki uyuyamadın.önemli bişey mi

RdayoloĞum ıyı komŞu ne kadar Öenmlı .ahhh bılırm
allah onalra da sanada yarıdm etısn.
Benım canım nıye sıkıldı konusuna gelınce
yanı ne bılım dÜŞÜndÜm taŞındım bıra n uyku kaÇtı.delıye dÖndÜm sonra da
.ve kızÇem de benımle bırlıkte kıvrndı ay annem kıyamam ya ben ona.
Az Önce de bır Şey kızdım allahım ya sabahftan beır hareket etmeyen yavru kıvrandı kı nasıl akrnımı delecektı.
Yazık ya yavru kuŞuma yazık deĞıl mı.
O yzÜden ÜzÜlmeyeceĞım teyzesı sÖz.
Bu arada ben baŞladım gÖreve akŞama bıter ınŞallah.
Allah kabul etısn canım

günaydın kızlar ...
swet bende uyuyamadım zombı gıbıyım yıne yaaaw.2 de yattım bu gece 4 te wc molasına kalktım sonra uyu uyuyabılırsen.ayyyy kafayı yıcektım kalktım bıseyler atıstırdım tv izledım ama olmuyor.sabah 7 de ıstemıyerekte olsa yataga gıttım sonra ne zaman dalmısım bılmıyorum..swetım sanırım zaman zaman bu sıkıntıyla karsılasacaksın maalesef.
teknıkerımm evet sütas gıbı olmak ıstıyoruum ne var? kızım ac kalmasııın pamuk prensesım doysun yeterkı.

burdayım canım.emarın bozuk parçasını tamire götürdüler de onların başında duruyodum.yaklaşık 1 ton şeyi 5 kişi çıkardı yazık yaa.çok üzüldüm adamcağızlara.şimdi de eve gidicem
ya bencede yazık yavrucuğuna.doğunca görecek zaten bu dünyanın ne kadar stresli olduğunu.kendi geldiği dünyaya hiç benzemediğini.şimdiden yaşatma yavrucağa stresi.bırak rahatça büyüsün durduğu yerde annesi.sağlıklı sağlıklı gelsin sana

günaydın canım
uykusuzluğun ne kadr kötü bişey olduğunu ben de bilirim.hamişlikten değil tabi ama ukusuzluğu yaşadım çok zaman.
annlerin hayatı yavruların hayatına adanmış.kural bu.onlar için herşeye katlanmak zorunda anneler.boşuna ayakların altına cennet serilmiyor değil mi.cenneti kazanmak o kadar kolay olmamalı. :)
sabret çok yakın geleceğin güzel annesi.büyük buluşmaya çok az kaldı :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…