- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.001
ay canım bende alayım ondan kolay ne var.hem süt içinde iyi gelır belkı ne dersın?
ıyı geceler arkadaslar sımıden allah analı babalaı buyuytsun bebışlerınızı
canım ıkımızde beklemedeyız mavıs calısıyor bende pek gırmıyorum kımler hamış mumı neler yaptı
SLM kızlar nasılsınız hepiniz öpüyorum yanacıklarınızdanŞeniz
denefcim bence eğerki bebeğiniz olmazsa ki inş olur :Saruboceq:
yinede çok yerinde verilmiş bir karar gibi geldi bana ben hiç karşı değilim
olmuyorsa eğer bir sürü bakıma muhtaç yavrumuz var onlarında sıcak bir yuva hakkı:teselli:
canım kayınvalden senin bu dünyadaki sınavın başarılı geçersen mükafatın büyük
malesef bizim toplumumuzda eerkeğin ana babası kızının yanında kalamıyor
erkek evladın ağrlığı başkamıdır nedir anlamadım sonuçda ikisi evlat
aslında ben böle kız evlatlarına şöle bakıyorum evliler evleri var ama annelerini yanlarına
alma yetkileri yok aslında evde hiç bir söz hakları yok böle el cepde bekliyorlar.
çokmu anlamsız oldu yazdığım bilmiyorum kendi anladığım gibi yazdımda
söylenebilecek pek fazla bişiy yok boğazım düğümlendi:çok üzgünüm:
Hoşbuldum ben 38 yaşındayım 14 yaşında bir oğlum var 2.5 sene önce 24 haftalıkken erken doğumla (rahim yetersizliğinden ve dr hatasından kaynaklanan nedenle) bebeğimi kaybettim o zamandan beri 2. si için uğraşıyorum bu arada kimyasal gebelik ve düşük yaşadım sizler gibi bebek sahibi olmak istiyorum
güzel allahım en kısa zamanda inşallah hepimize yaşatır dileğimizi
hoş geldin bacım.insallah hepimizin tek dilegi. en kısa zamanda evlat sahibi olabilmek.Allah yardımcımız olsun,senin bak bi evladın var.en azından anneligi tatmışşın.bende oda yok .güzel bacım..senağlamaALLAH evladına uzun ömürler versin..
canım hurmanın doğumu kolaylaştırdığını bende duymuştum biyerlerden.yiyin tabi.hem de çok lezzetli zaten.ben bayılırım hurmayabirisi bol bol hurma yememi tavsiye etmişti doğumu kolaylaştırıyormuş denenmiştir demişti güvendiğim biri aslında azramın mevlüdünü okuyan hocahanım da çocuğun iyi huylu hayırlı olması için tavsiye etmişti onu bana son aylarda ye ihmal etme diye ama bitürlü almadım gitti çarşıya çıkınca unutuyom ne hikmetse sende dene canım sonuçta kötü bişey değil vardır belki bir bildikleriiia.s
ay allah iyiliğini versin.ne güldürdün beni.sütaş gibi mi olmak istiyon delikafadulden delikafaduldenamiin canım ınsallah sütaş gibi oluruzda meleklerımız de tosuncuk gibi olur :))))
tamam canım allah kabul etsin.radyolojim lotusun görevi tamam..alkisalkisalkis
şimdi bana müsade.daha hiç iş yapmadım.bu gündüz bitermi ya.akşam olurmu..mirmirmirmir
B]
günaydın canımgünaydın kızlar ...
swet bende uyuyamadım zombı gıbıyım yıne yaaaw.2 de yattım bu gece 4 te wc molasına kalktım sonra uyu uyuyabılırsen.ayyyy kafayı yıcektım kalktım bıseyler atıstırdım tv izledım ama olmuyor.sabah 7 de ıstemıyerekte olsa yataga gıttım sonra ne zaman dalmısım bılmıyorum..swetım sanırım zaman zaman bu sıkıntıyla karsılasacaksın maalesef.
teknıkerımm evet sütas gıbı olmak ıstıyoruum ne var? kızım ac kalmasııın pamuk prensesım doysun yeterkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?