Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm canlarım ben geldııım.
yıne emektar vefakar cılegımız iş basında alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ay mumucumda burdaymıs senıd alkıslıyorum canım alkisalkisalkis

Son düzenleme:
ben buralar pek uğramazken çilek gelmiş o yokken bizler ne ypıyormuşuz bende onu düşündüm alhancım

bende bılmıyorum canım ama o zamnalar denef ve swetde cok sık gırıyorlardı.şimdi çok yogun onlar
bu arada denefımın basını kasımaya halı yok zaten.denef kızım gelsın yanına cırak gönderecem yanına :)

ayrıca dün öğlen saatlerinden beri denef kk ye girmemiş profilinde çok merak ettim nedenki

haberdar olan varmı

haberım yok canım ama denef bır işyerınde calısanmların cıger fılmını cekıyordu cok yogunum dıyordu fırsatı olsa gelır mutlaka..
gel denefım geeel geeel geeel :)

kızlar iyi akşamlar beni merak etmişsiniz sağolun tatlişlerim hepinizi öpüyorum gözlerim yaşardı beni merak eden arkadaşlarım varmış canlarım benim..sergimiz tam gaz devam ediyor sabah kahvaltıdan sonra hazırlanıp çıkıyorum oraya akşam geç geliyorum iş güç çok yorgun oluyorum kızlar o yüzden girip yazamadım sizlere yoksa hep aklımdasınız bu akşamda biraz kitap okuyup yatıcam yeni resimlerimin fotolarını çektim fakat eklemeyi başaramadım usanıp bıraktım perşembe günü resimleri topluyacağız haftasonuda giremeyebilirim misafirlerim olucak yatılı çok işim var çok ama size resimlerimi bir şekilde göstericem merak etmeyin kızlar öpüyorum şimdilik hoşçakalın

Pinkim gelmişsin ohhh..

Valla insan meraklanıyor yaa hergün alışınca..

Canım resimleri bekliyoz inşallah,buraya link yazarsan memnun olurum,ben bulamıyorum pek çünkü:)))

Sen bizim resimlere baktınmı canım,buluşma resimlerine yani...

selam kızlar iyi akşamalr.nasılsınız.inanın mumu gibi düşünüyorum.resimlerinizi görünce kırk yıldır sanki tanışıyomuş gibi seviyorum sizi.beni merak etmişiniz canlarım.bu ara çok yogunum.sabahları pek gelemiyom kk ya.bugün bi ara okumaya girdim.yazamadan çıktım.
evdede malum hastayla ilgilen derken yogunum.ama hemen geldim...sizleri çok özledim canlarım.
pinkim kolay gelsin canım...resimlerini bekliyoz canım...şimdilik bana müsade kızlar eşim geldi hemen çıkmak zorundayım.en kısa zamanda tekrar buluşmak üzere.hepinizi çok öpüyorum...unutmayın bu abacıgınızı...:a015::çok üzgünümpuyorumnanaktanŞenizzemuszemus

pinkcim,tabi ki bacımızı merak etmezsek ayıp etmiş oluruz...sergi işi güzel ama yorucu iş,kolay gelsin canım.....

denefcim,nasıl oldu kayınvaliden,bakıcı bulamadınızmı canım???bu yorgun halinle sen nasıl bakıyorsun bacım...

selam canım arkadaşlarım ben geldim
eşim izmite gitti.bizim emar cihazı da hala tamir edilmedi.ben de fırsat bu fırsat diyip eşimin amcasına gittim dün akşam.orda kaldım.bu gün de diğer amcalarda kalıcam.yarın sabah iş yerine gidicem.cihazın yapılma ihtimali var.
dün sabah evdeki internet kesildi.bende size haber veremeden kayboldum.amcaların da bağlantılarında problem vardı.ordan da yazamadım size.neyseki burda net var da herkes yattı ben de hemen geldim.
resimlerimizi de daha yeni görebildim.herkes çok güzel çıkmış maşallah.kendimi herzamanki gibi beğenmedim tabi.hiç güzel çıkmıyorum fotoğraflarda.ayrıca vermem gereken kilolar fotolarda daha net belli oluyo.bu daha da sinir bozucu bi durum :)))) (neyse kapatayım ben bu konuyu)
herkes iyidir umarım.geçmişi şööle bi ayrıntılara girmeden okuyuverdim.mumucum inşallah geçer bu sıkıntıların canım.allah acil acil şifalar versin.
hepinizi kocaman öpüyorum.hayırlı geceler canım arkadaşlarım

Alhanım nasılsın???
Bugün doktora gittin mi?
Çok yakınız doğuma çarşamba perşembe diyordu doktoru yarın değil herhalde?

Çileğim annem 2 eteği dikti bile, tam dikişleri bitince koyacağım fotoğrafını canım merak etme sen :))

Rady cim tek kendinin çirkin çıktığını sanan sen değilsin..Ben Ben Ben Ben, nefret ediyorum resim çekilmekten.......

Son düzenleme:
ay gnaydın demeden geçmişi okumayayım bu defa günaydın güzel hatunlar.
bnirde fotoda çirkin çıktık diyenleri ayağından asmalı asmalı kesin orada herks fıstık gibi iyi ki gelmemeişim keisn komplekse girerdim ben yavvvvv
deli gacılar

ay kızalr geçmişi okudum ama yine soracakalrı alıntı yapmadığım için unuttum anam
kusuruma bakmayın ilgisizlik değil dikakt dağınıklığı oldu.
havadan mıdır nedir.
bacıarlım kendinzişe iyi bakın olur mu
bugün öğleden sonra doktora gidiyorum.
bakacağım nasılmış defnem, nts ye bağlanacğaız ilk defa birde o nasıl sancı çıakcak mı .
belki doğum tarihi belli olur .
ay heyecanlıyım,
ay yolun sonuna geliyoruz
korkuyorum her şeydennnnnnnn
rabbim yarımcımız olsun.
bakalım önce alhan değil mi
dua edin ne olur

günaydınnnnn alkisalkisalkis
slm canlarım ben geldııım.
yıne emektar vefakar cılegımız iş basında alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ay mumucumda burdaymıs senıd alkıslıyorum canım alkisalkisalkis
he hee buyrunnnnnnnnn
ben olmasam napcanız bakimm kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnn yerimseniben
iyiysen sorun değil pinkçim, resimlerini bekliyoruzz
sende gelince bizim resimlerimize bak ama :sm_cool:
sen unutulabilir misin ki denefim, aşkolsun Şeniz
(bakıcı konusunda gelişme var mı?)
Allah kolaylık versin işlerinde, az kaldı sabret şutarafagitti
ohhh ne güzel yaa :1ninca: benim kumaşlar hala orda ve astar götürmemi bekliyor :dilcikar:
seneye giyerim artıkın :çok üzgünüm:
annenizin kıymetini bilin :jeyyar:

nehirim :asigim: böyle olduğunu bildiğim için özellikle resimleri seçerken sana dikkat ettim
hiçte bilem çirkin resmin yok :dilcikar:
Ayyyy herkes fıstık gibi çıkmış bikerem sallamayın...
bence de :lepi: (yalnız ben bi resmime gıcık oldum onu söylemeden geçemicem :1ninca: :roflol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…