- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.281
he hee buyrunnnnnnnnnslm canlarım ben geldııım.
yıne emektar vefakar cılegımız iş basında alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ay mumucumda burdaymıs senıd alkıslıyorum canım alkisalkisalkis
hoşgeldinnn yerimsenibenkızlar iyi akşamlar beni merak etmişsiniz sağolun tatlişlerim hepinizi öpüyorum gözlerim yaşardı beni merak eden arkadaşlarım varmış canlarım benim..sergimiz tam gaz devam ediyor sabah kahvaltıdan sonra hazırlanıp çıkıyorum oraya akşam geç geliyorum iş güç çok yorgun oluyorum kızlar o yüzden girip yazamadım sizlere yoksa hep aklımdasınız bu akşamda biraz kitap okuyup yatıcam yeni resimlerimin fotolarını çektim fakat eklemeyi başaramadım usanıp bıraktım perşembe günü resimleri topluyacağız haftasonuda giremeyebilirim misafirlerim olucak yatılı çok işim var çok ama size resimlerimi bir şekilde göstericem merak etmeyin kızlar öpüyorum şimdilik hoşçakalın
sen unutulabilir misin ki denefim, aşkolsun Şenizselam kızlar iyi akşamalr.nasılsınız.inanın mumu gibi düşünüyorum.resimlerinizi görünce kırk yıldır sanki tanışıyomuş gibi seviyorum sizi.beni merak etmişiniz canlarım.bu ara çok yogunum.sabahları pek gelemiyom kk ya.bugün bi ara okumaya girdim.yazamadan çıktım.
evdede malum hastayla ilgilen derken yogunum.ama hemen geldim...sizleri çok özledim canlarım.
pinkim kolay gelsin canım...resimlerini bekliyoz canım...şimdilik bana müsade kızlar eşim geldi hemen çıkmak zorundayım.en kısa zamanda tekrar buluşmak üzere.hepinizi çok öpüyorum...unutmayın bu abacıgınızı...:a015::çok üzgünümpuyorumnanaktanŞenizzemuszemus
ohhh ne güzel yaa :1ninca: benim kumaşlar hala orda ve astar götürmemi bekliyor :dilcikar:Çileğim annem 2 eteği dikti bile, tam dikişleri bitince koyacağım fotoğrafını canım merak etme sen :))
Rady cim tek kendinin çirkin çıktığını sanan sen değilsin..Ben Ben Ben Ben, nefret ediyorum resim çekilmekten.......
bence de :lepi: (yalnız ben bi resmime gıcık oldum onu söylemeden geçemicem :1ninca: :roflol:)Ayyyy herkes fıstık gibi çıkmış bikerem sallamayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?