Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydınnnn....

alhancıma dr.bugünden dolayı gün verecekti galiba,yanlış hatırlamıyorsam tabi ki...biran önce gelse de bize bildirse durumunu,topiğimizin ilk bebişi olacakhihoyyyt

swetcim,sende dr.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım...

kızlar hiçte yakınmayın,maşallah hepiniz birbirinizden güzelsiniz,kalbinizin güzelliği yüzünüze yansımış...allah kaderinizide güzel eylesin

bende bir değişiklik yok canım,doğum kontrol hapına devam...bugün eşim evde biraz sonra gezmeye çıkacağız...söylemesi ayıp kahvaltımızı yaptık çayımı içerken de sizlere bir selam vereyim dedim...

sen nasılsın,neler yapıyorsun??

hımm ne güzelll, iyi gezmelerrr :lepi:
ne zamana kadar kullanacaktın pekii?

ben de iyiyim hamdolsun, sağ karın altımdaki ağrılar hala ara ara devam ediyor
sanırım kadın hastalıklarıyla pek bir ilgisi yok
bir de dahiliyeciye gözükeyim, apanpisit olabilir

ilacıma daha var,sen dr.biran önce git canım,ihmal etme sakın,inşallah önemli birşey çıkmaz,ben kaçar...öpüyorum seni canım,

selam kızlar çok moralim bozuk

şimdi dr geldik kanamam durmadığı için yarın saat 16:00 dan sonra tekrar küretaj olacakmışım

rahim içinin yeniden inçelenmesi gerekiyormuş

offfffffffffffffffffffffffffffffffff

selam kızlar hayırlı günler deyip hemen çıkıyorum akşam görüşürüz kendinize iyi bakın bu arada zar zor girebildim siteye yine sorunmu var acaba

ilacıma daha var,sen dr.biran önce git canım,ihmal etme sakın,inşallah önemli birşey çıkmaz,ben kaçar...öpüyorum seni canım,
evet gidicem inş. önemlii birşey değildir
bende öpüyorumm a.s.
hadi yaa fisfisfis
ama hiç normal değildi kanamanın devam etmesi
sıkma canını çözüm sağlansın bir an önce, kürtaj zor bi olay mı ?

Offfff Mumuum yaaaaa....
Ama tabi incelensin ,neden durmuyor kanama diye...

Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoz inşallah...

mumucum inşallah bu sefer herşey yolunda gider sorun giderilirde sende sağlığına kavuşursun canımmm Allahım acil şifalar versin geçmiş olsunnn:Saruboceq::Saruboceq:
swetemm günü belli olacak heee ay bişi kalmadı dimii yaaa sen ne zaman izne çıkacan bu arada ben evde zor duruyorum bu sıcaklarda sen nasıl dayanıyon yaaa bravo vallaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
radyolojimm nehirimmm kimmiş güzel çıkmayannnklava:hepiniz birbirinizden güzel çıkmışsınız içinizin güzelliği yüzünüze yansımış gözleriniz ışıl ışıl parlamış daha ne olacaktı kızzz hepiniz çokkkkkk güzel çokkkkk özelsiniz kızlarrrr:1hug:
pinkim sergin hayırlı olsun resimleri bekliyoruzz canımma.s.
çileğimm doktoru ihmal etme canımm umarım ciddi bişi yokturrrr:1hug:
denefimm kolay gelsin senin işin hepimizden zor yinede fırsat bulup geliyorsun hiç unuturmuyuz senii Allah yardımcın olsun canımmm:1hug:
nevinim gülyüzlüm berinim nazım lotusum alhanım nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

kızlaaaaarrrrrr dikkaaaaatttttttt
büyük günü söylüyorum..........
pazartesi sabah 07:30 da gıdecez hazırlıklar bıttıkten sonra amelıyata alacak kızıma kavusacam alllah ın izniyle.... :ecrin_bebek:
mınık pıtırcıgım 3500 kılodan fazlaymış 4 kıloya yakın dogar dedi.tabı usg hata payı olabılıyor.
ayyy kızlar dua edın ne olur bısey olmasınnn.:Saruboceq: delikafadulden :teytey: :sm_cool:

of mumum ya çok üzüldümsenağlama.kürtaj anesteziyle olacan demi.ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM...insalah artık kanamanda durur.normal hayatına dönersin canım..:Saruboceq:
ben iyiyim kızlar hala bakıcı bulamadım.parada neyse verecez...ama yok ,yok,yok.:çok üzgünüm:artık herşeye razıyım bi bakıcı bulunsaydı.beni bu zor durumlara düşürenlere .inanın o kadar kızıyomki...beddua asla etmem.yüce rabbim görüyo.benim şimdi tedavi heyecanım olması gerekirken, nelerle,kafamı meşgul ediyorlar...:çok üzgünüm:

Alhanım,hadi hayırlı olsun..

Ayyyy heyecan bastı,ilk bebeğimiz geliyor Allahın izniyle...

Sen ne durumdasın kim bilir yaaa,ayyyy bizde yaşayacakmıyız bugünleri acaba yaaa...Ayyy canım yaaa...

Olmuyo olmuyo,yine hasta oldum derken bebişimiz geliyor inşallah...Rabbim ne kadar büyüksün...

hayırlı sağlıklı kolay doğumlar inşallah...Bizleri habersiz bırakma sakın ama,radyolojim haber verir sanırım senden bize...

şafak 5 alhanım yaaaaa sağlıcakla hayırla kucağına alırsın inşallahhhhhhh desene ptesi meleğin yanında olacakk darısı hepimizin başınaaaaaaaa.s.
denefimm bu günlerde geçecek inşallah Rabbimin izniyle meleğin gelecek herkez ektiğini biçermişş biraz daha sabır canım ama moralinide bozma bunca sıkıntının mükafatı eminimki çok büyük olacak iki cihandadaaaa:1hug:

sagol nevinim amelıyat masasında heoınızın adını söylıcem merak etmeyın canlarm rabbım kabul eyler dualarımızı ınsallah.
bende cok heyecanlandım yaaa.cok sükür bugunlerıde gördük darısı sızlerın basına ınsallaahhhh

alhanımmm opuyorumnanaktan
demek bebişe kavuşma günü belli oldu hee
ne güzell ne güzelll :lepi:
hayırlısı ile gerçekleşsin doğumun, sağ salim, kolaylıklarla inş.

ah denefım allah ım nasıl bır sabır vermıs sana masallah canım.yasadıkların gercekten cok zor.umarım en kısa zamanda bulursun bır bakıcı yaa.hem evde calıs hem işte offff offff

alhanımmm opuyorumnanaktan
demek bebişe kavuşma günü belli oldu hee
ne güzell ne güzelll :lepi:
hayırlısı ile gerçekleşsin doğumun, sağ salim, kolaylıklarla inş.

evet canım sonunda son gunlerımı yasıyorumm...zaten plesantanda cürümeye baslamıs dedı kıreclenmeler olmus.ıyı bu zamana kadar dayandı bebeıs dedı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…