- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.321
kızlaaaaarrrrrr dikkaaaaatttttttt
büyük günü söylüyorum..........
pazartesi sabah 07:30 da gıdecez hazırlıklar bıttıkten sonra amelıyata alacak kızıma kavusacam alllah ın izniyle....:ecrin_bebek:
mınık pıtırcıgım 3500 kılodan fazlaymış 4 kıloya yakın dogar dedi.tabı usg hata payı olabılıyor.
ayyy kızlar dua edın ne olur bısey olmasınnn.:Saruboceq: delikafadulden :teytey: :sm_cool:
alhancımmmmmmm hayırlı olsun
kızlar kusura bakmayım bilmediğimden soruyorum
bebekecem doğum yaptımı bizim topiğin ilk bebeği olacaktı ya bebekecemin bebeği
güzelim benimm opuyorumnanaktancok sagolun canlarım ınanın hastaneden eve geldım üstümü cıkarmadan sıze haber vereyım dedım.su 9 ay boyunca ve öncesınde hepınız en kötüü günlerımde yanımda oldunuz ılk önce müjdeyı sız hakettınız :)
haklarınızı helal edın arkadaslkarım ay bu ne bırden duygusallık cöktü üstüme zırlamaya baslıcam bıraz daha devam edersem
güzelim benimm opuyorumnanaktan
varsa bi hakkımız helal olsun, sen de helal et :1hug:
Nehirimm canımı sıktığım falan yok yahuu zemuszemusÇileeemm benim canuum..Anam bitirsin etekleri koyacam resimlerini inşallah..
Sende diktirirsin merak etme acelesi yok sıkma canını..
günaydın denefim kaydirigubbakcemile5günaydın arkadaşlarım.bugün kepekleri ben açıyom.geçmişi bile okudum..hani alkış bana..kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
hepinizi çok öpüyom.kib canlarım.bana şimdilik müsade.işlerimi halledem...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?