Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Günaydıın iyi pazarlaarrr...

Tüp bebişlerin bebişleri çook paracı olacak çook..

Lotusumla demiştikya bir kere..Parasıyla değil mi kardeşim:roflol:

Alhanım aynı heyecanla bekliyoruz..Çok ilginç çok değişik birşey buu..Yarın hayatına öyle biri girecekki:ecrin_bebek:

Gülyüzüm sinir oluyorum şu doğum kontrol hapına yaa..Bir ayı boşu boşuna harcıyormuş gibi geliyor. Tabiki tedavinin bir parçası ama sinir oluyorum işte..

Denef ablacım günaydıınn..
Mumucum günaydııın :))

arkadaslar merhaba benımde 1 senedır bebısım olmuyordur sperm testı yaptırmıstık esımle esımın 8mıl cıkmıstı doktorun verdıgı ılacı kulandık 1 ay sonra normal sayıya yanı 25 mlyon sperm sayısı oldu suanda bebek kesecgım olustu yanlız bebişi henuz goemedık ınsallah 10 gun sonra bebişi gorebılecekmıssız bos gebelık olasıda acıkcası benı korkutuyo o ıhtımal benı korkutuyo dua edın arkadaslar umudunuzuda yıtımeyın.....

Hoşgeldin derya..İnşallah hayırla sağlıkla görünür bebişinde..Allah tamamına erdirsin inşallah..

iyi pazarlar kizlar
alhan canim hadi allahim kazasiz kurtarsin dualarimizdasin
gulyuzu hosbuldum canimcimmm

ben geldim mumucuk korkma.bak myhope de burda.
alhancım sen böyle anlatınca ben kendim yaşıyormuşum gibi heyecan yapıyorum yaa.tıpkı ilk hamişliğini söylediğin gün gibi.çok güzeldir tabi o duygu.allah bizlere de yaşatsın inş. canım benim.yarın mis kokulunu kucağına alacaksın.ciğerlerine kadar çek onun kokusunu hasretle.offf çok güzel yaaa
bizde annemlerle birlikte sabah kahvaltısını burda yakınımızda bir piknik alanı var orda yaptık.daha yeni geldim eve.biraz kafam dağıldı iyi oldu yani.
herkes pazar dinlenmesinde galiba bugün

sudecim ilk denememde bende özelde yaptırmıştım,dediğin çok doğru iki tüp bebek parası harcamıştık,ama o zaman rapor işi falan yoktu ya da ben bilmiyordum...paranın gittiğine değil de olmadığına yanıyorum...

bulu derya,canımcım topiğimize hoşgeldin,inşallah dışgebelik falan değildir...:Saruboceq:

radyolojim,ohhhhh mis gibi açık havada kahvaltı yapmak çok güzel,bayılırım ben öyle şeylere...hele de yaz geldimi hiç evde oturmayı sevmem...piknikti,denizdi vs...

bende bugün arkadaşımın kızkardeşinin bebişini hayırlamaya gittim...Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla bizlerede nasip eder inşallah

iyiyim gulyuzum uğraşıp duruyom pc yı boşta gorunce bı oturayım dedim pc başına sen nasılsın başladın mı tedavıye

o gelecek gelcekmi acaba hayat cok zor kizlar bebissiz
herkes yuzune vurur gibi bebek sormalari falan
tup bebek deneyipte olmadiysa birde o kadar zorki hayat cekip gidesim gliyor ama nereye
allahim anne adaylarini ve bebislerini korusun

ohhhhhhhhhhh akşam oldu şükür eşim geldi artık korkmuyorum

ama zaten benim arkadaşlarım varmış

muckkkkkkkkk

canım ben raporlu yaptırdım ama rapor olmasaydı 10 000 tl bulacaktı....hastaneye ilk gittim yapılan testler 1000tl ödedik..sonra hastaneye rapor indirimli 2250 tl ödedik..önce raporlu olarak 1 reçetelik ilaç alabiliyosun..raporlu reçete 3000tl lıktı,1500tl sını ödedik...sonra bu ilaçlar yetmedi yumurtalarım büyümedi..geri aldığım ilaçlarda 3000 tl küsürdü..ettimi sana raporlu tedavi masrafı 7750 tl...

haaa bide söyledimmi bilmiyorum bu kadar masraftan sonra transferi bile yaptıramadık..yumurta toplamada oluşan 1 yumurtamın içi boş çıktı..transfer olamadığımamı yanayım bu kadar para harcadığımamı?

dr. um tedavi sırasında dediki işte yumurtan büyümeyince maddiyat artıyo diye her seferinde söyledi..bende dedim yani transfere kadar bi aksilik çıkmasın yarıda kalmasında gözümde değil bu kadar para..yarıda kalcak gibi gözükmüyo dedi...ama maaşallah herkesin 10 gün süren iğne tedavisi bende 20 gün sürdü...adet günümde toplama işlemi oldu...

bikaç dr.a durumumu mail attım..bana dedikleri şu...senin tedavinde bir tuhaflık var..tüp bebek ilaç tedavisi hiç bu kadar uzun sürmez dediler...moral sıfırlığı tavan yaptı anlıycağınız..

dr.um bu duruma bile ble kalkıştı..beni bilgilendirmedi..yani hormon testinde yumurtalık rezervimin kötü olduğu çıkmıştı..ertelemesi gerekirken ısrarla başladı..bende inandım güvendim..bu iş için muğladan kalktım istanbul a geldim..bu da bana acı bir ders oldu maalesef mafoldumben mafoldumben

iyi geceler kızlar eveeeeet 9 aylık marotonun sonuna geldık hep bırlıkte.tüm hazırlıklarım tamam yarın kızımı bekleyecegım.heyecan dorukta.duşumu aldım abdets aldım namazım ve kuranım kaldı.benım için dua edın kızlar olurmu?hepınızı çook öpüyorum ınsallah yarın guzel haberlerle gözümü acarım .hepınızı çoook sevıyorum allaha emanet olun dualarım sızınle :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…