E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.501
annem hep yanımda ama kardeşim senede 1 gelir 1 ay kalır yani istediğinde gelemiyor pek azramın doğumunda yoktu meselaa onun için daha zor tabi herşeyi yanlız yaşıyor annem giderse ancak bende bekarken daha sık gidiyordum tabi doğumunda taşınmasında vs hep yanındaydım ama işte evlenince olmuyor malesefff yinede bunada şükür yurt dışında olup senelerce gelemeyenler var dimiiiiiiimyhopem sağol canım gerekten uzak olmak zor aileden.ama naapalım.hayatın getirdikleri bunlar.ömür boyun ana-babamızın yanında kalamıyoruz hepimiz.herkes sağlıklı olsun da önemli değil.istedikleri zaman da gelebiliyorlarsa ne güzel
myhope hosbulduk canim
allah kurtarsin kazasiz ins
sırnaşık şey he valla öleymiş....ben bugün zannettiydim.alhanda yazınca..kaydirigubbakcemile3rady nin doğum günü salı değil miydi denefçim CADIARZU
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr
slmlar ben burayi yeni gordum hos ben buraya daha giremedim
yani hamis oluncami bura bana uygun oluyor o zaman en kisa surede gorusmek uzere
ben anne aday dayiyim daha
hepinize saglicakli bebekler diliyorum allaha emanet olun
Sağol denefim...nevinim hadi bakalım hayırşlı olsun ignen.başlamak bitirmekmiş.bide ben başlayabilseydim.:tomato:
Kızlar aklıma ne geldİ pazartesİ gÜnÜ kısmet olsa yaradan ol dese olmayacak Şey yokya
alhanın doĞum anında hep beraber orda olsak gÜzel olmazmıydı
ama dahamı Çok heyecanlanır kİ?
Elhamdülillah yanımdalar...nevinim çok şanslısın kardeşin yanındaa benimki 20 sinden sonra gelecekti şimdi 27 den sonra diyorlarr malum kaynanası var 27 sinde düğün varmış bu gidişle doğuma anca yetişecekk uzakta olması zor yaaaa insan özlüyoooo:çok üzgünüm:
canım rabbimizden gelene amenna değil mi
bu da insanların yaşamaları iin yazılmış bir kader.bir imtihan işte.anne babalar birgün bizleri terkedip gidiyorlar.bizde belki evlatlarımızın yanında olamıycaz kim bilir.allah imanla ölmeyi nasip etsin.rabbim sana da onların yokluğunun acısını hafifletecek evlatlar nasip eylesin
kızlar etiketleri düzenle varya aşşada ..
ilk bebişimiz geliyo diye ben yazdım..
nasıl olmuş ama.......süperdemi...zemuszemus
ÇOK GÜZEL OLMUŞ DENEFİM DE NERDEN AKIL ETTİN
BİZ SANA BİZİM TOPİĞİN ABLASI DEMİYORUZ BOŞU BOŞUNA ABLALAR HERŞEYİ BİLİRkaydirigubbakcemile
Kızlar aklıma ne geldİ pazartesİ gÜnÜ kısmet olsa yaradan ol dese olmayacak Şey yokya
alhanın doĞum anında hep beraber orda olsak gÜzel olmazmıydı
ama dahamı Çok heyecanlanır kİ?
ayyy mumucum agzından bal damlıyor kuzum.ne guzel olurdu hepınız yanımda olsaydınız heyecanım azalırdı ınanın.mınık prensesımıde hep beraber görürdük dımı ama :)))))))))
asi 74 hoşgeldin canımcım...
sudenaz,araştır tabi canım aklına nere yatıyor orda yaptır,Allah kısmet ettiyse heryerde oluyor be canım...ben de duydum umut tüp bebek merkezine iyi diyorlar,fiyatı da önemli tabi...bizler zor hastalrız,maddi ve manevi yönden rahat olmalıyız...
inşallah hepimiz en kısa zamanda muradımıza ereriz:Saruboceq:
Alahancım geri sayım başladı...Allah kurtarsın canım,sağ salim bebeğinle beraber bizlere geri dönersin :Saruboceq:
nehircim,doğum kontrol hapına devam canım...ilaçlardan,daha doğrusu 3 oldu aynı şeyi yaşamktan gınaaaa geldi ama ne yapabilirim,başka çaremizmi var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?