Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

annem hep yanımda ama kardeşim senede 1 gelir 1 ay kalır yani istediğinde gelemiyor pek azramın doğumunda yoktu meselaa onun için daha zor tabi herşeyi yanlız yaşıyor annem giderse ancak bende bekarken daha sık gidiyordum tabi doğumunda taşınmasında vs hep yanındaydım ama işte evlenince olmuyor malesefff yinede bunada şükür yurt dışında olup senelerce gelemeyenler var dimiiiiiii
myhope hosbulduk canim
allah kurtarsin kazasiz ins

aminnnn canımm çok sağoll darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhh:1hug:
mumucumm Allah onları başımızdan eksik etmesin canımm:Saruboceq:

Hoşgeldin canım...

Burada her telden çalıyoruz...
Hamişlerimiz var,hamiş olmaya çalışanımız var,hamişlik için ön hazırlık yapan var,hamiş olmak için kociş bekleyen var,varda var,şükür...Çok renkli bir topiğiz yani,maşallah...
nevinim hadi bakalım hayırşlı olsun ignen.başlamak bitirmekmiş.bide ben başlayabilseydim.:tomato:
Sağol denefim...

İnşallah canım,başlıyacaksın inşallah ...Umutsuzluk yok dimi?

Kızlar aklıma ne geldİ pazartesİ gÜnÜ kısmet olsa yaradan ol dese olmayacak Şey yokya

alhanın doĞum anında hep beraber orda olsak gÜzel olmazmıydı

ama dahamı Çok heyecanlanır kİ?

Ayyy muhteşem olur yaaa...

Ben okadar isterimki sizlerin yanımda olmasını,sabah akşam paso ağlarım mutluluktan heralde:))))

Elhamdülillah yanımdalar...

Tez zamanda kavuşun inşallah...İnsan özlemezmi yaaa..Ben Nehiri bigün görmesem garip hissediyorum valla..

Yaaa Alhanın geleni oldumu ailesinden,haberiniz varmı?

Öhö Öhö ben geldim:1ninca:
Abow çilek ajanlık yapıp peşime düşmüş beni alacakaranlıktan topluyor:roflol:
Kız o eski mesajdı bi kerem
(KK'ya girince ilk oraya giriyorum ama, internete geldiğimde mns den seninle konuşmak için koşuyorum naaberrrkaydirigubbakcemile5)
Bu arada kolay gelsin hatun halılarınabuyrunnnnnnnnn

Bugünde gelecektşm ama maalesef, bugün eniştemin abisnin dükkanda işi varmış, bende eve döndüma.s Yoksam sabah gelecektim yani.

Asicim hoşgeldiiinnn..Demek sende 2. tüp bebiş tedavindesin..İnşallah hayırla sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz..

Radycim eh hadi madem öle olsun bakalım..şakkıdı
Mutluluğunuz daim olsun inşallah..Benimki ciğerle kedi hesabı:roflol:

Hakikayten yaa alhanın yanına kimse gelmedi mi daha?
Hiç söylemedi öyle birşey?

kızlar etiketleri düzenle varya aşşada ..
ilk bebişimiz geliyo diye ben yazdım..

nasıl olmuş ama.......süperdemi...zemuszemus

rabbimden gelene amenna

çok sağol cnm arkadaşım:

kızlar etiketleri düzenle varya aşşada ..
ilk bebişimiz geliyo diye ben yazdım..

nasıl olmuş ama.......süperdemi...zemuszemus

ÇOK GÜZEL OLMUŞ DENEFıM DE NERDEN AKIL ETTıN

BıZ SANA BıZıM TOPıĞıN ABLASI DEMıYORUZ BOŞU BOŞUNA ABLALAR HERŞEYı BıLıRkaydirigubbakcemile

ÇOK GÜZEL OLMUŞ DENEFİM DE NERDEN AKIL ETTİN

BİZ SANA BİZİM TOPİĞİN ABLASI DEMİYORUZ BOŞU BOŞUNA ABLALAR HERŞEYİ BİLİRkaydirigubbakcemile

başka topikte tesadüf ögrendim.hemen buraya yazdım.herkes yazabiliyo.,istersen sende yaz...topigimize uygun olmalı.
ay bacım...sorma topik topik gezerken ögrendim bacım.çok gezenmi bilir,çok okuyanmı demişler.çok gezen demiş eskiler..opuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile3

yok kızlar alhanın yanında şimdilik kimse yok ama o kayınvalidesiyle yakın oturuyo biliyorsunuz.görümcesi de var.komşularıyla da arası iyi zaten-.bi problem olmayacak allahın izniyle.hem zaten ablası da gelmek üzere.bugün yarın gelir.doğumu bekliyordu gelmek için

Kızlar aklıma ne geldİ pazartesİ gÜnÜ kısmet olsa yaradan ol dese olmayacak Şey yokya

alhanın doĞum anında hep beraber orda olsak gÜzel olmazmıydı

ama dahamı Çok heyecanlanır kİ?

ayyy mumucum agzından bal damlıyor kuzum.ne guzel olurdu hepınız yanımda olsaydınız heyecanım azalırdı ınanın.mınık prensesımıde hep beraber görürdük dımı ama :)))))))))

ahh canım arkadaslarım benım bugun pek gıremedım malum son hazırlıklar tahlıllerımı yaptırdım hersey normal cıktı.eve geldım salon ve mutfagın tüllerını yhıkadım sagolsun komsumda astı :)
bu arada ablam bu aksam otobuse bındı sabaha burda olacak ınsallah.dogumda yanımda kalacak canım ablacım.bır görsenız o kardes ben abla gıbı duruyorum oda ayrı bır konu tabı :))))
kızlar sakın merak etmeyın hepınız aklımdasınız rabbım kabul eyler ınsallah...ayyy cok heyecanlıyım korku yok ama heyecandan ölecegım :)))

Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada.

arkdşlr ben geliyom siz yoksunuz siz varken ben yokum sizinle sohbet yapmayı çok özledim ...

ayyy mumucum agzından bal damlıyor kuzum.ne guzel olurdu hepınız yanımda olsaydınız heyecanım azalırdı ınanın.mınık prensesımıde hep beraber görürdük dımı ama :)))))))))

çok güzel olurdu elif simayı hep beraber taşırken hastanede görmemişin çocuğu olmuş derler bize hayretle bakarlardı bizlerde havamızdan taviz vermezdik

bir an bunları hayal ettin alhancımmmmm

esracım ben burdayımmmmmm

iyi akşamlar kızlarrrrrr

alhan-mumudihaba-myhope-gulyuzum-nehir21-swethome kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..

gulyuzum sen sormuştun sanırım ilk tüp bebek tedavimi bahçelievler medikal park ta yaptırdık...ilgi alaka çok iyiydi ama tedavi konusunda aynı şeyleri söyliyemiycem...açıkçası 2. denemeye kadar daha iyi bir yer araştırıyorum....listemin ilk başında umut tüp bebek merkezi var...hep olumlu şeyler duydum çünkü..bakalım artık kısmet neresi olur...

asi 74 hoşgeldin canımcım...

sudenaz,araştır tabi canım aklına nere yatıyor orda yaptır,Allah kısmet ettiyse heryerde oluyor be canım...ben de duydum umut tüp bebek merkezine iyi diyorlar,fiyatı da önemli tabi...bizler zor hastalrız,maddi ve manevi yönden rahat olmalıyız...

inşallah hepimiz en kısa zamanda muradımıza ereriz:Saruboceq:

Alahancım geri sayım başladı...Allah kurtarsın canım,sağ salim bebeğinle beraber bizlere geri dönersin :Saruboceq:

nehircim,doğum kontrol hapına devam canım...ilaçlardan,daha doğrusu 3 oldu aynı şeyi yaşamktan gınaaaa geldi ama ne yapabilirim,başka çaremizmi var....

günaydın kızlar malum bugun pazar ve hepiciğiniz uykudasınız.bende sabah 4 te uyandım dön dön uyuyamayınca saat 5 ten berıde ayaktayım.hem dogum heyecanı,hem ablam gelecek onun heyecanı uyuyamadıım.yarın sabah kısmet olursa hastanede olucam kızlar hala ınanamıyorum yaaa :))))
acayıp bır duygu rabbım sızede tattırsın ınsallah.
bugun gıremezsem merak etmeyın emı malum ablacım 16 saatlık yoldan gelıyor hasretlık gıderelım yarın cadı kızımdan fırsat kalmaz bana .ilgi elıf sımaya kaymadan ablamla ıkı cene yaparız :)
gun içinde mutlka azda olsa gırerım yada aksam olurmu fıstıklar?sizi çooook sevıyorum canlarım...

günaydın arkadaşlarım.nasılsınız.alhanım canım ay ben bile çok heyecanlıyım...ALLAHIM BUGÜNLERİ GÖSTERDİ YA SANA..çok mutluyum
mumum cANIM BENİM SEN NASILSIN

aynen katılıyorum maddiyat konusuna..ilkinde iki tüp bebek parası harcadım malesef..zaten ertelememizinde sebebi bu yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…