Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım burada anne olmak isteyen bekarlar bile var:))))
hamile olmak şart değil.
sorunlu sorunzuz isteyen herkes buırada .burda olmak site yeter.
hoşgeldin

hii o zaman bende burda olmak sitiyorum kizlar bende anne olmak istiyorum
kendimden bahsedeyim biraz 2.5yillik evliyim
evlendigimden beri bizim yaramaz yok ortalarda bizde dr a gittik tabi
ocakda mikroenjeksiyon yaptirdik malesef olmadi
suanda 2. tup bebek tedavisindeyim
yani cabalayip duruyoruz
allahin bugunune sukur
anne adaylari sagsalim kucaginiza alirsiniz ins bebislerinizi
benim gibi olmayanlarada mevlam daha fazla bekletmesin hayirli saglikli evlatlar versin

sağolasınn asicim inş.cümlemize nasip olsun
swet arkadaşımm yapmış açıklamayı vereliniortak
hoşgeldinnn yerimseniben a.s.
hihoyyytÇİLEKÇİM sabah sabah bu ne enerji cnm maşALLAH
sağoll mumucumm zemuszemus
siz beni böyle görmek istemiyor muydunuz :jeyyar: sositososito gamyoncuiremsu

evetttt denefiniz geldiiihihoyyyt
nasılsınız bacılar sabah bi geldim buraya okuyodum pat hasta..:mymeka:
çıkmak zorunda kaldım.geçmişi okudum ve çok şükür bitirdim...zemuszemus
mavi ayım gelmiş...canım yakalayamadım seni.:çok üzgünüm:
berinim geçmiş olsun canım dikkat et sen yine kendine gülüm..
nevinim hadi bakalım hayırşlı olsun ignen.başlamak bitirmekmiş.bide ben başlayabilseydim.:tomato:
nehirim.isten ayrılmam yüzde seksen bacım...2 yada 3 ya içinde gerçekleşecek.burdan bi polikiliklede anlaşma şansı var .ama cazip anlaşmalar sunarlarsa tabiki...
mumum nasıl oldun canım .kanamam durdumu biraz..
radyolojim dogum günün kutlu olsun tatlummmm..inan beynim o kadar doluki artık hafızam kalmadı kusura bakma..:çok üzgünüm:
swethome canım evet sabah geldim, ama çıkmak zorunda kaldım.sen ansılsın tatlum..
çilegim,alhanım,myhopem ve diger kızlar hepinizi çok öpüyorum..
yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler...gel gel topigimize gel...burda dostluk var kardeşlik var....

hoş geldin canım.insallah tez zamanda evladını kucagına alırsın gülüm.ALLAH kimseyi aratmasın...çok zor çok.

amin ins canim allahim kimseyi evlat hasreti ile sinamasin
hoş geldin canım.insallah tez zamanda evladını kucagına alırsın gülüm.ALLAH kimseyi aratmasın...çok zor çok.

hb canim amin tsk ederim evet cok zor yasmayan anlamaz

çilekcim doğumgünüm salı evet de alhan bana sabah doğumgünü mesajı göndermiş.o gün hastanede olabilirim belki diy.
bende şimdi buraya yazınca onu denefim de bugün sanmış.olsun ben kabul ediyorum.teşekkür edertim benim düşünceli arkadaşlarım

mumucum naapalım canım.yaramı deşme.zaten eve gitmek istiyorum ((
bu arada sana da görev yazdım ama okuyamazsan da haberim olsun canımcım
cnm 10 gün sonra bütün görevlere talip olurum

şimdi olmaz sanırım

ahhhh ne güzel değilmi eşini görmek için sabırsızlanıyorsun

sağoll mumucumm zemuszemus
siz beni böyle görmek istemiyor muydunuz :jeyyar: Sositososito gamyoncuiremsu

cnm seni ve bütün herkezi mutlu görmek isteriz

ben biraz deli dumrul olduğum için suratı asık insanlarla konuşma gereği bile duymam

her halükarde yaradana teslimiyetimi verip tebessümü bırakmam

Kızlar aklıma ne geldı pazartesı gÜnÜ kısmet olsa yaradan ol dese olmayacak Şey yokya

alhanın doĞum anında hep beraber orda olsak gÜzel olmazmıydı

ama dahamı Çok heyecanlanır kı?

Kızlar ben Şİmdİ toparlanıpĞ Çıkıyprum
hepoİnzİe Çok Çok gÜzel hfta sonralrı dİlİyorum
mucjkkkkkkkkkkkkkkk
teşekkürler swet bilmukabele a.s. kaydirigubbakcemile5
tamam tatlımm yerimseniben a.s.
cnm seni ve bütün herkezi mutlu görmek isteriz
ben biraz deli dumrul olduğum için suratı asık insanlarla konuşma gereği bile duymam
her halükarde yaradana teslimiyetimi verip tebessümü bırakmam
sağolasınn
maşaallah hep bu şekilde daim olursun inş. Şeniz

arkadaşlar ben birazdan çıkıyorum kaydirigubbakcemile
büyük halıları verdim yıkamaya, gidip yolluklarımı yıkayayım inş. kaydirigubbakcemile2
öpüyorum hepiniziii Şeniz

selam kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
hepinize çokkk teşekkürlerr dediğiniz gibi sağlıklı yaa inşallah bir sorun çıkmayacakkkkk
nehirimmmm alhanım için zıplıyorum zatennnn bugünü sayma bi yarın kaldı canım yaaaa inşallah herşey yolunda gidecek sağlıcakla hayırla kucağına alacak meleğiniii düşünsene ertesi gün bu saatlerde elif simay artık annesinin kucağında olacakkkkkdelikafaduldenbizde şafağı eşim tutuyorr doktor temmuzun ilk haftası dedi kesin tarih iki hafta sonraki kontrolde konacakmışşş ama önce swetem var tabiiii onun heyecanı benden fazladır malumm ama hala çalışıyor yaaa ben oturmak bile zor oturuyorum artık belim bir yandan göbeğimin üstü bir yandan batıyo resmenn swetem yaaa kolay gelsin sen nasıl başa çıkıyon ben arada uzanmadan duramıyommm
çileğimmmm neşen daim olsun canımmm:1hug:
radyolojimmm gözün aydın canımmmmmmma.s.
asi74 hoşgeldin canımmma.s.
nevinim çok şanslısın kardeşin yanındaa benimki 20 sinden sonra gelecekti şimdi 27 den sonra diyorlarr malum kaynanası var 27 sinde düğün varmış bu gidişle doğuma anca yetişecekk uzakta olması zor yaaaa insan özlüyoooo:çok üzgünüm:
denefim mumucum berinim lotusum pinkim nazım gülyüzlüm nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Kızlar aklıma ne geldİ pazartesİ gÜnÜ kısmet olsa yaradan ol dese olmayacak Şey yokya

alhanın doĞum anında hep beraber orda olsak gÜzel olmazmıydı

ama dahamı Çok heyecanlanır kİ?

ok güzel olurdu valla
harika olurdu hemde
o kadar çok isterdim ki orda olmayı.keşke öyle bi imkanımız ollsaydı.
ama maalesef :çok üzgünüm:
bence ona da çok iyi gelirdi.mesela ben doğum anında yanımda olmanızı çok isterdim.heyecanım azalırdı bence sizi görünce

myhopem sağol canım gerekten uzak olmak zor aileden.ama naapalım.hayatın getirdikleri bunlar.ömür boyun ana-babamızın yanında kalamıyoruz hepimiz.herkes sağlıklı olsun da önemli değil.istedikleri zaman da gelebiliyorlarsa ne güzel

ben daha çok heyecanlanırdım sizlerin yanımda olması ve meleğime kavuşacak olmam

herhalde birgün o anı yaşarsam RABBıM yaşatırsa normaldeki sakinliğimi karuyabileceğimi düşünmüyorum

biz yinede hayal edelim belki istediğimiz bütün güzellikleri teker teker yaşarız

amin inşALLAH hayırlısıyla

evettttttttt gelebiliyorlarsa

yaaaaaaaaaaa gelemezlerse benim için en duygusal konu işte bu

annemsiz-babamsız yaşamak

bende evimin yolunu tutayım yavaştan.akşam kaynım bizde olcak.giremeyebilirim.hepinize iyi tatiller diliyorum canım arkadaşlarım

evettttttttt gelebiliyorlarsa

yaaaaaaaaaaa gelemezlerse benim için en duygusal konu işte bu

annemsiz-babamsız yaşamak

canım RABBİMİZDEN GELENE AMENNA değil mi
bu da insanların yaşamaları iin yazılmış bir kader.bir imtihan işte.anne babalar birgün bizleri terkedip gidiyorlar.bizde belki evlatlarımızın yanında olamıycaz kim bilir.allah imanla ölmeyi nasip etsin.rabbim sana da onların yokluğunun acısını hafifletecek evlatlar nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…