- 15 Temmuz 2008
- 5.478
- 4.920
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.661
tam da alhanımdan haber getirmiştimm nehirim haberdar etmiş sizlerii kaydirigubbakcemile5Hatunlarr...
Alhanımı aradım...Çok iyiydi çok şükür:sm_cool:..
Azcık sancısı oluyormuş tabi, ee kolay değil yaşadıkları..Bebeğimizi doğurdu :))
Kızımızda çok iyiymiş maşallah sübhanallah...Ben aradığımda uyuyordu.. Emiyor uyuyor diyor alhanım:ecrin_bebek:..
Resminide en kısa zamanda ulaştıracak inşallah bize:dance:
Ve epidural olduğu için bütün doğum boyunca hep dua ettim dedi Allah razı olsun, allah kabul etsin inşallah.:asigim:.
Hepiniz için dua etmiş..Tekrar tekrar dua ettim dedi..canımmmmsenağlama..
Lotusum kızımızla oğlumuzun adı çok güzelll..
Elif ceren veee burak ilyas harikaaaopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar bişey soracaktım bu sitede_ hamile kalmak isteyenler kaç kişi kaldık diye _ bir form vardı buldum ama giremiyorum bunun sebebini bilen varsa beni bilgilendirirse sevinirim saygılar
:1no2:
iyidir şükür a.sAnammmm çileeeekkkk ne yapaysun bu saatteeee..İyidir senden naber??
iyidir şükür a.s
net açıktı bişeye bakıyorduk, eşimde camiye gitti, ben de bi slm vereyim dedim
ama kalkıcam birazdan
nehircim duyarlılığın için teşekkürler tarafımdan replendin bitanem rabbim yar ve yardımcın olsunvereliniortak
bu arada halılarım yıkamadan geldi bugün
yaa helal olsun adamlar benden güzel yıkamışlar hee :roflol:
hiç uğraşmaya deymezz
kahve lekeleri vs.ler hepsi gitmiş, pırıl pırıl :lepi:
çilekim,nehırım hosgeldınız..................opuyorumnanaktan
nehırım duruma gore kesınlesecek ama 1 hafta sonra gıbı grunuyor canım......daha erken yada gec olursa hbr verırım......hem tadılatlara baglı hemde crsamba gunku dr kontrolume baglı.......ınsallah hersey yolundadır yıne rısk demesın de dr....:Saruboceq:Şeniz
hımm iyi bakalım güle gülee selam söyle kaydirigubbakcemile5
Hımm anladım canımmm..Bende tam ablama gideyim diyordum sen geldinkaydirigubbakcemile5
Pasaklı hatun seniii kahve lekeri haa:roflol::roflol:
Ohh güle güle kirlet bacım..Gerçi kötü bi dilek ama napalım nasılsa kirlencekler:roflol:
hımm iyi bakalım güle gülee selam söyle kaydirigubbakcemile5
yaaa Çok üzgünüm çoook onları ben dökmedim bi kerem
şeyy, neyse demiyim şimdi :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?