Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denefim arada yine tutuyor uyuşuyor sanki ama bugün bi tuttu daha değişik adım attıkça zonkladı resmen sıcak bi yandan tatliller için 2.5 saat aç kaldım bi yandan sanırım o yaptı diğeri bi müddet dinlenince geçiyor bu bayağı uzun sürdü ama neyseki buda geçtii
sen nasılsın canımm temmuz diyordun şimdi para biriktirmekten bahsediyon biliyorum onsuz da olmaz ama inşallah gerek de kalmaz yaaaaaaaa:1hug:
swetemm şu halinle hala senden hizmet bekliyorlarsa yuhh yani onlara yaaa inan ben zorlandıkça-göğsümün üstüyle belim batmaya başladı artıkk-hep sen aklıma geliyorsun benim yatma imkanım var senin yok çalışıyorsun bide eve gelince bari uzat ayaklarını rahat et oda yokk Allah yardımcın olsun canım yaaaaaa.s.
nazımm sende yorma kendini madem taşınacann kolay gelsin bu arada gerçi işleri bitirmişsindir amaaaa:1hug:
nevinim seni atlamışım demin ne yorganı yaaa ben 1 haftadır pike bile örtmüyorumm bırak yorganıı-o kalkalı en az 3 hafta oldu zatennn-o kadar sıcak kiiiii pike bile hakgetireee-tatlicadiarzu-
fenmatım hoşgeldinnna.s.

Hatunlarr...
Alhanımı aradım...Çok iyiydi çok şükür:sm_cool:..
Azcık sancısı oluyormuş tabi, ee kolay değil yaşadıkları..Bebeğimizi doğurdu :))
Kızımızda çok iyiymiş maşallah sübhanallah...Ben aradığımda uyuyordu.. Emiyor uyuyor diyor alhanım:ecrin_bebek:..
Resminide en kısa zamanda ulaştıracak inşallah bize:dance:

Ve epidural olduğu için bütün doğum boyunca hep dua ettim dedi Allah razı olsun, allah kabul etsin inşallah.:asigim:.
Hepiniz için dua etmiş..Tekrar tekrar dua ettim dedi..canımmmmsenağlama..

Lotusum kızımızla oğlumuzun adı çok güzelll..
Elif ceren veee burak ilyas harikaaaopuyorumnanaktan

ay bende aramalıyım mutlaka rady bana numarasını yolla be gülüm
mesene den olurmu

slm kızlar.............
alhandan hbr getırenler sagolsun canlar bızdende coook slm soyleyınkaydirigubbakcemile5
isimlerımızı begenmenıze de ayrıca sevındık.........ınsallah daha nıce kuzuya beraberce ısım secerız burada:Saruboceq::ecrin_bebek:
bu aralar tasınmamda lazım benım........bırsey yapamadıgım ama icın aklım kalıyor ama asla yoramam kendımı......napayım hayırlara gelır ınsallah bu ısımde....sagolsun esım halledıyor herseyı:asigim::1hug:
radyolojım denefım icin gorev tamam insallah..hbrın olsun canım........
sevgılerımle canlar......kaydirigubbakcemile5

tam da alhanımdan haber getirmiştimm nehirim haberdar etmiş sizlerii kaydirigubbakcemile5
çokk selamı var hepinize alkisalkisalkis
Allah razı olsun hep dua etmiş bizlere :1hug:

nehirimm naber yavrummm opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar bişey soracaktım bu sitede_ hamile kalmak isteyenler kaç kişi kaldık diye _ bir form vardı buldum ama giremiyorum bunun sebebini bilen varsa beni bilgilendirirse sevinirim saygılar
:1no2:

Merhaba arkadaşlar bişey soracaktım bu sitede_ hamile kalmak isteyenler kaç kişi kaldık diye _ bir form vardı buldum ama giremiyorum bunun sebebini bilen varsa beni bilgilendirirse sevinirim saygılar
:1no2:

Şu an bir sorun var gibi görünüyor..Bende bulamadım..Link yanlış diyor.
Belki temizlik falan yapıyorlardır, açarlar gene.

bu arada halılarım yıkamadan geldi bugün
yaa helal olsun adamlar benden güzel yıkamışlar hee :roflol:
hiç uğraşmaya deymezz
kahve lekeleri vs.ler hepsi gitmiş, pırıl pırıl :lepi:

çilekim,nehırım hosgeldınız..................opuyorumnanaktan
nehırım duruma gore kesınlesecek ama 1 hafta sonra gıbı grunuyor canım......daha erken yada gec olursa hbr verırım......hem tadılatlara baglı hemde crsamba gunku dr kontrolume baglı.......ınsallah hersey yolundadır yıne rısk demesın de dr....:Saruboceq:Şeniz

iyidir şükür a.s
net açıktı bişeye bakıyorduk, eşimde camiye gitti, ben de bi slm vereyim dedim
ama kalkıcam birazdan

Hımm anladım canımmm..Bende tam ablama gideyim diyordum sen geldinkaydirigubbakcemile5

nehircim duyarlılığın için teşekkürler tarafımdan replendin bitanem rabbim yar ve yardımcın olsunvereliniortak

Reca ederim canım ne demek..

bu arada halılarım yıkamadan geldi bugün
yaa helal olsun adamlar benden güzel yıkamışlar hee :roflol:
hiç uğraşmaya deymezz
kahve lekeleri vs.ler hepsi gitmiş, pırıl pırıl :lepi:

Pasaklı hatun seniii kahve lekeri haa:roflol::roflol:
Ohh güle güle kirlet bacım..Gerçi kötü bi dilek ama napalım nasılsa kirlencekler:roflol:

Hımm anladım lotusum...Ve biliyorsun klonu kıpırdatmak yok artık..
Eskiden oturduğun yerden koli yapmana izin vermiştik ama artık oda yok ona göreklava:

hımm iyi bakalım güle gülee selam söyle kaydirigubbakcemile5

yaaa Çok üzgünüm çoook onları ben dökmedim bi kerem
şeyy, neyse demiyim şimdi :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…