- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.641
Allaha çokkk şükürr alhanımızda meleğimizde çok iyiiiii Rabbim elif simayımıza hayırlı imanlı mutlu huzurlu uzun bir ömür nasip etsin annesinden onu hiç ayırmasın inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:evet biraz daha ayrıntı vermeye geldim.taksit taksit. :))
bebişini kucağına almış emzirmiş bilem.cop cop emiyomuş :)))))
dudakları kıpkırmızıymış ayyyyyy yerim ben o dudakları.görenler annesine benzetmişler.
alhan da ayaklarımı yeni hissetmeye başladım dedi.bebişinin ağlayışlarını duyunca o da ağlamış yanlış anlamadıysam :)))
size haber vermemi istedi iyi olduğunu
uyunmaz tabiiiii bilmem mii canım yaaa maşallah meleğimizeeeeeya sen uymuyomusun diyorum.yok ne uyuması cin gibiyim bu güzel günümü uyuyarak mı geçiricem diyo :))
bugün artık bi daha aramam ben.rahatsız da etmek istemiyorum sıksık arayıpta.
bu arada bebiş 2900gr ve 53 cm.
bi de dedi ki herkese epidural tavsiye ederim.çok rahat oluyo kızlara sööle dedi.
canımm alhanıma sevinirken bir de bu haber o kadar güzel geldi kiiii inan çokkkk sevindim inşallah işin istediğin gibi olur daim olur canımm gözün aydınnn darısı tüm işsizlerimizin başına inşallahhhhh Rabbim hepsinin önünde hayırlı kapılar açsın biran önceeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yuppiii işe başlıyorum yaşasınnnnnnnnnn
şimdi aradılar çarşamba günü işe başlıyorummmm
allahım sana şükürler olsun yarabbim.
kızlar bu arada bızım ısım bulma ışi bıraz uzamıstı.....benım kararsızlıgımdan...buyuk ıhtımalle kızımın adı elif ceren oglum burak ilyas olacak nasıpse:Saruboceq::Saruboceq:dua beklıyoruz teyzelerı...:Saruboceq:
bugun buyuk elıfımız geldı sırayla nasıpse defne,alperen,benımkıler ve berrının gelır ınsallah.....aradada buralar hamıs hbrlerıyle cınlayacak ınsallah.........:dance::teytey::sm_cool:
myhopem canım benim nasılsın geçtimi baş agrıların.
çilegim güle güle canım.hayırlı akşamlar
swethome canım.ya kaynanana sen gitsene çaya.hayret bişey ya.sen bu halinle işte yorul ,evde yorul.yazık degilmi sana bacım
gülyüzüm hamişlik sırası senle nevinde canım...:Saruboceq:
mrb kıslar ben yeni üyelerdenim ama bi türlü konusamıyorum kimselerle
mrb kıslar ben yeni üyelerdenim ama bi türlü konusamıyorum kimselerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?