Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

:teytey::teytey:alhancım sağ salim kurtulmuş elifinide kucağını almış çok şükür yarabbim:Saruboceq:ama okurken bayağı duygulandım,aşırı duygulandımki ağladım...gözü suluyumdur zaten,arkadaşımın doğumuna gittiğimde de ağlamıştım,ama o güzelliği görüpte duygulanmamak elde değil...bir can,bir insan karında 9 ay boyunca yatıyor ve günü saati gelmeden dışarıya çıkamıyor...Alahım sen ne eylersen güzelini eylersin...Allahım tüm olmayanlara bu güzelliği yaşatırsın inşallah:Saruboceq:

bizlere bu güzel haberleri getiren bacılarımdan da Allah razı olsun...

nazcım yeni işin hayırlı olsun canım,inşallah çok rahat edeceğin,mutlu olacağın bir iştir...

Bu arada rady cim akşam söyleyecektim sen müsait değildin herhal..Denef ablam için görev tamam.Allah kabul etsin inşallah...

denefim gitmedim bacum burdayım toz işide tamamdır
şimdi namaz kılacağım allah izin verirse sonrada yemek yapacağım
difrizi boşaltıyorumda pazardan bezelye alacağım zamanı geldi artık
koymak lazım taze fasülye çıkardım onu yapacağım karnımda bi acıkdıki
nevinim nehirim gülyüzlüm mumum teşekkürederim bacılarım inş iyi olur.
bu arada radyolojim bende sölim mesajı yeni okudum bu akşam tamamdır inş o iş.

radyolojim,benim görevde tamam canım...Allah kabul etsin

Kızlar şimdi bakayıom deidm
naz çok sevindim işe başlıyormuşsun
hakkında hayırlsı olsun gülüm.
Ben de şimdi eşim aradaı
kayınvalideler akşam çaya geliyormuş bize .
Hiç de halim yok
neyse yapacağız artık.
Terasta oturmak isteyecekler kesin taşı bakalım çayı bardağı oraya.
Neyse ben bu gidişle bu telaşla erken doğrurum.
C.teis temzilik yaptım pazar ütü yaptım.
Hadi bakım ben yolda doğrumaya adayım .destekleyen var mı

Allaha çokkk şükürr alhanımızda meleğimizde çok iyiiiii Rabbim elif simayımıza hayırlı imanlı mutlu huzurlu uzun bir ömür nasip etsin annesinden onu hiç ayırmasın inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey:
uyunmaz tabiiiii bilmem mii canım yaaa maşallah meleğimizeeeee
yuppiii işe başlıyorum yaşasınnnnnnnnnn
şimdi aradılar çarşamba günü işe başlıyorummmm
allahım sana şükürler olsun yarabbim.
canımm alhanıma sevinirken bir de bu haber o kadar güzel geldi kiiii inan çokkkk sevindim inşallah işin istediğin gibi olur daim olur canımm gözün aydınnn darısı tüm işsizlerimizin başına inşallahhhhh Rabbim hepsinin önünde hayırlı kapılar açsın biran önceeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[
isimleriyle yaşasınlar canımm çok güzelll inşallah elif cerenimizide burak ilyasımızıdaa elif simayımız gibi sağlıcakla hayırla kucağına alıp büyütmek nasip olurrrrrrr:1hug:
bize gelinceee tahlillerde sorun çıkmadı anestezi uzmanıyla görüşüldü sezeryana mani bir durum yokk şimdilik bu kadarrrrrrrr
denefim nevinim swetem nehirim pinkim berinim gülyüzlüm radyolojim çileğim mavişim asim sudenazım nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

myhopem canım benim nasılsın geçtimi baş agrıların.
çilegim güle güle canım.hayırlı akşamlar
swethome canım.ya kaynanana sen gitsene çaya.hayret bişey ya.sen bu halinle işte yorul ,evde yorul.yazık degilmi sana bacım
gülyüzüm hamişlik sırası senle nevinde canım...:Saruboceq:

olmaz denefcim hiç olurmu kaynanası gelecekki swet yorulsunklava:
ay ne fenayız heee hemen savunmaya geçiyoruz bacımızı:1hug:
swetcim sağol canım inş darısı kocanın başına oda hayırlı bir iş bulur.:Saruboceq:

nazım evinde son 2 günün...keyfini çıkart bacım doya doya temizlik yap...sonra bizim gibi eve hasret kalırsın..biliyonmu daha ben işteyim..birazdan çıkıcam.canım kib .öpüyom guzu Şenizopuyorumnanaktan

canım ama çok zor gerçekten ben o günleri yaşadıgım için.hem iş hem ev.insan fena oluyo ya...eve gidince istirahat etmesi gerekiyo.ayaklarıda şişiyomuş

güle güle canım valla şimdiden acısı çökdü içime ilk evlendiğimizde
eşimin iş saatleri esnekdi bazen çok erken gelirdi eve bende çalıştığım için
sabah çıkar akşam gelirdim çok ağlamıştım zamanında bunun için:çok üzgünüm:
ama çalışmadanda olmuyor be denefim:1no2:
allah izin verirse 1.5 senemiz kaldı arabanın taksitleri bitsin büyük konuşmayayım
çalışmayı düşünmüyorum a.s başka planmlarım var hayırlısı:Saruboceq:

nazım çok haklısın canım .kim isteyerek çalışıyoki.şimdi evde olup tv karşısına geçip çay içmek vardı.ama hayat mücadelesi bacım .hakkında hayırlısı olsun canım.borçunda insallah biter.bak bu ablana.az kaldı borçları...artık bende bıktım çalışmaktan.3 ay daha çalışıp tedavi parası biriktirmek istiyom sonra ver elini tüp bebek merkezine.
gönlündekine kavuşursun insallah canım.iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…