- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.681
kimin döktüğünü yaa
ben kacıyorum canlarım hadı ıyı geceler herkese........radyolojım yenı gorevler beklıyoruz canım..........optum herkesıa.s.a.s.
görümcem bee :1ninca: delikafaduldenEe kim dökyü çilek çatlatçanmı beniiiklava:
güle güle tatlım hayırlı geceler a.s.ben kacıyorum canlarım hadı ıyı geceler herkese........radyolojım yenı gorevler beklıyoruz canım..........optum herkesıa.s.a.s.
İyi geceler......
Ben tam kaynanası dökmüştür yada ekşın halindeyken dökülmüştür dicektim ama cevap vermişsin çileğim...
Ehhh yaklaşmışım az da olsa,görümceymiş:))))
Akşamlarımızıda şenlendirdin kızzzz,gelsene hepppp....
yokk kıss canı sağolsunn 3 günlüğüne gelmiş ist.a zatenHımm görümcen demek..Çok sinirlendinmi:roflol:
Ben çıkayım yani ablama gideyim çileğim daha geç olmadan..
Ablaa :roflol: sana geliyorum haberin olsun:roflol:
İyi geceler çileemm, yarın görüşürüz inşallah...
myhopem canım benim nasılsın geçtimi baş agrıların.
çilegim güle güle canım.hayırlı akşamlar
swethome canım.ya kaynanana sen gitsene çaya.hayret bişey ya.sen bu halinle işte yorul ,evde yorul.yazık degilmi sana bacım
gülyüzüm hamişlik sırası senle nevinde canım...:Saruboceq:
canım iğne deme yaa içim bi tuhaf oluyo.nasipse bu ayın sonunda başlıycam bende.adetim başlayınca yani.ama dün bi arkadaşın negatif haberini aldım.moralim bozuldu.iki aydır iğne oluyordu o da.Bende evimi temizledim,yemeğimi yedim,iğnemi vurdum geldim:))))
Yaa kızlar,şimdi ben yorganımı yıkadım kaldıracam,yatağada pike takımını serdim.Erkenmi sizce pikeye yaaa...
Bu gece dikkat ettimde yorganı hiç örtmemişiz üstümüze,sağda solda dolanıyodu...Bide donmayalım gece yavvv...
ben yok muyum yaa listede.beni niye saymadınız.ühühüüüü senağlama
gülyüzüm hamişlik sırası senle nevinde canım...:Saruboceq:
ama neden kiiii.bizle konuşabilirsinmrb kıslar ben yeni üyelerdenim ama bi türlü konusamıyorum kimselerle
canım isimler gerçekten de çok güzelmiş.isimleriyle anneleriyle babalarıyla hayırlı sağlıklı ömür geçirsinler inş.slm kızlar.............
alhandan hbr getırenler sagolsun canlar bızdende coook slm soyleyınkaydirigubbakcemile5
isimlerımızı begenmenıze de ayrıca sevındık.........ınsallah daha nıce kuzuya beraberce ısım secerız burada:Saruboceq::ecrin_bebek:
vaayyy gece kuşu oldun haa.burası böyle bi topik işte.insana gündüz yetmiyo ki yerimsenibenbu arada halılarım yıkamadan geldi bugün
yaa helal olsun adamlar benden güzel yıkamışlar hee :roflol:
hiç uğraşmaya deymezz
kahve lekeleri vs.ler hepsi gitmiş, pırıl pırıl :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?