- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.721
:roflol:
:roflol::roflol:
resmi gönderendende ilk ekleyendende büyütüp ekleyendende Allah razı olsun:)))
Bende linktense resmi tercih ederim..
gördüm tabiiiarkadaşlar yaaa.bi ara topiğin üzerine çöken karabulutlar nasıl da kalktı dimi yaaa.bunlar allahın bir mucizesi gerçekten de.ne kadar da neşelendik.çko güzel oldu.topiğimiz hep bbööle neşeli olsun inş.
.alttaki etiket kısmını gördünüz mü. :))ne yazmamışız ki
ŞenizŞenizohohohohoooyyyyyyy
teşekkür ederiimmmm :)))
muucccccckkkssssss
aynen bende ööle istiyorum.
aman bi olsun da neler yapcaz neler biz dimi nevinim
yaw bugün kocişim nöbetçi. olcek iş mi şimdi yaa
Becerirsin kızz,hiç bişesi yok,ben bile yaptığıma gre herkes yapar anacımgamyoncuiremsubende tercih ederim de bi de becerebilsem kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar yaaa.bi ara topiğin üzerine çöken karabulutlar nasıl da kalktı dimi yaaa.bunlar allahın bir mucizesi gerçekten de.ne kadar da neşelendik.çko güzel oldu.topiğimiz hep bbööle neşeli olsun inş.
.alttaki etiket kısmını gördünüz mü. :))ne yazmamışız ki
Radyoloum doğum günün kutlu olsun bacım anam bende hiç akıl kalmamış
halbukli elif simay ile aranızda bir gün olacağını yazmıştın
pofffffff
akılsızım akılıszzzzzzzz ben
mutlu yılaar olsun önünde uzun uzuzn ,isteidğin herşeyin gerçekleştiği. Muckssssssssss
ççoookk çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım.allah hepimizle çoluk çocuğumuzla ,eşimizle ,sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inş.buda benden sana radyolojim,
http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/090609/sampfc3a709ad125edb3.jpg
o hayata yetişebilene,ayak uydurabilene aşkolsun nevinim.Ahhh hayat ahhh,ne çabuk akıp gidiyorsun böyle...
allah razı olsun canım arkadaşım benim.allah senin de güzel gönlündeki güzellikleri versin tez zamanda inş.dün gece konuşurken yarın unutmayayım radyolojinin doğum gününü diye düşündüm
ama sabah olunca nerdeeeeeeeeeeeeee kafa kaldı ki bende hatırlayayım
cnm doğum günün kutlu olsun gönlünün her istediğini RABBİM hayırlısıyla nasip etsin
yerim seni ben yerim yerim Şeniz
Gülyüzümalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Koymuşun bacım işte...
bu nasıl şekerim;
öğreneceğim çok şey var daha çokkkk:roflol:
ay inşallah canım allah razı olsun.bende bunu diliyorum.inşallah kabul olurradyoloji cnm iyiki dogdun seneny bebişinle kutlamanı nasip etsin allahım sana aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?