- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.741
.problem çıkması zaten milyonda birmiş....
Kızlar Kızım ELİF SİMAY karşınızda.....:::))))Gelişmeleri sonra anlatırım..
KIZIM KARSINIZDA!YAZIYA TIKLAYIN
sudenaz canım benim hangi tüp bebek merkezine gideceksin.fiyatı ne kadar ..
vavvvvv zemuszemusKızlar Kızım ELıF SıMAY karşınızda.....:::))))Gelişmeleri sonra anlatırım..
KIZIM KARSINIZDA!YAZIYA TIKLAYIN
hımm demek milyonda bir sen oluyorsun arkidişim öyle mi :gitme:Evvvvetttt radyolojiyle ilgilendiğiniz yeter,eccukta benlen ilgilenin bakimmmm:)))))
Benim genetik test sonucum pek iyi değil kızlar...Kandan alınan dna örneklerinlerinde,bissürü bissürü bilmem ne bilmemnelerde mutasyon saptanmıştır yazıyor...
üstün araştırmacı gaeteci kişiliğimle vardığım sonuç,dönüp dolaşıp kan pıhtılaşma problemine çıkıyor malesef...
KK'da mutlaka görmüşsünüzdür,kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanlar başlıklı topiği,aynen orda yazanlar bendede var...Hayır olsun inşallah..
Nehir yarın fakslıcak sonuçları,bakalım ne diyecekler...
Yaaaa işte böle arkidişler(((
evet mantıklı a.s fiyatta fena değil, özellikle değişmemesi insana güven veriyor
canım büyük ihtimal umut tüp bebek merkezinde başlıycam..çok olumlu şeyler duyuyorum..hatta bugün telefonla fiyat sordum..bana raporsuz 4500tl ilaç dahil dedi...ben dedim ki ilaçlar kişiden kişiye değişmiyormu? yani kimi çok fazla kullanması gerekir o zaman fiyat farketmezmi diye? o lurmu öyle şey dedi..ne söz verdiysek o..ne kadar kullanırsan kullan fiyat değişmez dedi...başka bi yerdede bi kişi yazmış umutta tedavi oldum..çok ilaç kullandım ..farkını ödeyim demiş..ödetmemişler .almamışlar ücret ne dediysek o diye...
bu konuşmadan çıkarttığım sonuçta ilaçları merkez veriyor sanırım...1.denemede sadece 6000 tl ilaca vermiş biri olarak bu durum bana ilaç gibi geldi açıkçası...
raporlu olarakta 1300+ilaç mış..rapor olunca mecbur eczaneden alcağından bu duruma karışmıyolar..düşündümde çok ilaç kullanırsam yine aynı şeye gelecek..o yüzden bu sefer rapor için uğraşmayı da düşünmüyorum...
bana selam yok mu yaniii :umursamaz:günaydın kızlar nevincim canım inan herşey çok iyi olacak şuan çok duygu yüklüyüm ağlıyorum desem yeri.
alhancım seni gördüğüme çok sevindim elifsimayımız çok güzel hayırlı uğurlu olsun inş.
denefcim radyolojim nehirim myhopem gülyüzlüm mumum lotusum ya berin nerede kaç gündür
bana dua edin giyinip çıkacağım birazdan allah iyilerle karşılaştırsın inşallah herkese hayırlı sabahlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?