Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlar...iyi akşamlar herkese...

bugün umut tüp bebek le görüştüm..fiyat konusunda ...bana iyi geldi....başarı oranlarıda çok iyi. 2. denemeyi sanırım burda yaptıracağım :)

alhancım cnm hoş geldim

RABBıM bebeğine sağlık uzun ömürler versin

yuvanıza huzur mutluluk ve bereket getirsin

iyi akşamlar kızlar....

tesadüfen bir internet sitesinde okuduğum gerçek bir bebek mücadelesini anlatan yazı..herkesin kendi mücadelesinde yaşadıklarından kesitler bulacağına eminim..

sizlerlede paylaşmak istedim..mutlaka okuyun..eminim sizde benim gibi gözyaşlarına boğulacaksınız....

içerik olarak başka bir yere açmak zorunda kalldım konuyu..işte linki:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/286648-beklemek-nedir-bilirmisiniz-mutlaka-okuyun-alintidir.html

ay alhamım.canım benim inan gözyaşlarım sel oldu.bu ne güzel bir mucize.ALLAHIN bir hediyesi sizlere...allahım yuvanızdan saglık ve huzuru eksik etmesin canım benim..ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN GÜLÜM...bende anne olmak istiyorummmmmsenağlamasenağlamasenağlama

alhanımmm maşallah süphanallah elifimizede sanadaaaa Allah nazardan korusun canımmmmne güzel hemen toparlanmışsın ben 3 gün hastanede kalmıştımm meleğimizde çokkk tatlı maşallahh kaderide yüzü kadar güzel olur inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
radyolojimm geç oldu amaa kusuruma bakmaa doğum günün kutlu olsunn seneye bebişinle kutlamak nasip olsun mutlu huzurlu sağlıklı sevdiklerinle beraber geçireceğin güzel bir hayatın olsun inşallahhhhhhh:1hug:
bugün çarşıda işim vardı annem ve kardeşimleee akşam ettik resmen ayaklarım sızladı artık gelince yığılıp kalmışım kanepeyee sonra eşim geldi yemek vs Allahtan uyududa pc sırası bana geldiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
denefimm hala burdamısınnnn
lotusum nevinim nehirim çileğim nazım berinim mumucum pinkim swetem gülyüzlüm sudenazım asim nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

ıyi gecelerr.....

Alhanım hoşgeldin canım,iyisin maşallah sübhanallah...

Kızımız çok güzel yaaa,Allahım nazarlardan saklasın...

Sudecim,kararın hayırlı olsun canım...

Evvvvetttt radyolojiyle ilgilendiğiniz yeter,eccukta benlen ilgilenin bakimmmm:)))))

Benim genetik test sonucum pek iyi değil kızlar...Kandan alınan dna örneklerinlerinde,bissürü bissürü bilmem ne bilmemnelerde mutasyon saptanmıştır yazıyor...

üstün araştırmacı gaeteci kişiliğimle vardığım sonuç,dönüp dolaşıp kan pıhtılaşma problemine çıkıyor malesef...

KK'da mutlaka görmüşsünüzdür,kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanlar başlıklı topiği,aynen orda yazanlar bendede var...Hayır olsun inşallah..

Nehir yarın fakslıcak sonuçları,bakalım ne diyecekler...

Yaaaa işte böle arkidişler(((

sudenaz canım benim hangi tüp bebek merkezine gideceksin.fiyatı ne kadar ..

canım büyük ihtimal umut tüp bebek merkezinde başlıycam..çok olumlu şeyler duyuyorum..hatta bugün telefonla fiyat sordum..bana raporsuz 4500tl ilaç dahil dedi...ben dedim ki ilaçlar kişiden kişiye değişmiyormu? yani kimi çok fazla kullanması gerekir o zaman fiyat farketmezmi diye? o lurmu öyle şey dedi..ne söz verdiysek o..ne kadar kullanırsan kullan fiyat değişmez dedi...başka bi yerdede bi kişi yazmış umutta tedavi oldum..çok ilaç kullandım ..farkını ödeyim demiş..ödetmemişler .almamışlar ücret ne dediysek o diye...

bu konuşmadan çıkarttığım sonuçta ilaçları merkez veriyor sanırım...1.denemede sadece 6000 tl ilaca vermiş biri olarak bu durum bana ilaç gibi geldi açıkçası...

raporlu olarakta 1300+ilaç mış..rapor olunca mecbur eczaneden alcağından bu duruma karışmıyolar..düşündümde çok ilaç kullanırsam yine aynı şeye gelecek..o yüzden bu sefer rapor için uğraşmayı da düşünmüyorum...

Son düzenleme:
günaydın kızlar nevincim canım inan herşey çok iyi olacak şuan çok duygu yüklüyüm ağlıyorum desem yeri.
alhancım seni gördüğüme çok sevindim elifsimayımız çok güzel hayırlı uğurlu olsun inş.
denefcim radyolojim nehirim myhopem gülyüzlüm mumum lotusum ya berin nerede kaç gündür
bana dua edin giyinip çıkacağım birazdan allah iyilerle karşılaştırsın inşallah herkese hayırlı sabahlar.

günaydın opuyorumnanaktan
Kızlar Kızım ELıF SıMAY karşınızda.....:::))))Gelişmeleri sonra anlatırım..

KIZIM KARSINIZDA!YAZIYA TIKLAYIN
vavvvvv zemuszemus
maşaallah kızımıza pek tatlı alkisalkisalkis
alhanım cnm sağol paylaştığın için, duygulandırdın bizi..
inş. iyisindir a.s.
hımm demek milyonda bir sen oluyorsun arkidişim öyle mi :gitme:
peşin peşin birşey söylemeyelim
moral bozmayalım fazla lmaz:
bakalım hele bi faxlayın, ne diyeceklerr CADIARZU
evet mantıklı a.s fiyatta fena değil, özellikle değişmemesi insana güven veriyor
ne zaman başlamayı düşünüyorsun
bana selam yok mu yaniii :umursamaz:
Allah rast getirsin, hayırlı işler...

günaydın canlarım.bu günleride gördük ya çok şükür.:Saruboceq:sırayla diger kızların bebişleride gelecek dünyamıza insallah.
nazım ,, hadi hayırlısı olsun canım.ilk iş günü biraz sıkıcı geçer.ama zamanla alışırsın .
sudem canım.benim 3 bebek kaybetmişligim varda senağlama
bazı doktorlarla görüştüm bana tüp bebek önerdiler.onun için sormuştum canım..radyolojim kusura bakma canım.senin unuttum ben ya.mafoldumbentabiki sende anne olacaksın.

nevinim üzülme tatlum .artık tıp ilerledi.herşeye çare bulurlar.insallah büyük sorunlar degildir.umutların hiç sönmesin canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…