Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay kzıalr geçmişi okuyamadım
bile
zaten işe yeni geldim.sayfayı açtım.işte kızım karşınızda yazıyor.
tekrar tekrar izleidm.oy allahım
ya
burası neresi diye bakıyor sanki oyyyyyyyyyyy
maşallah

GÜNAYDIINN
Kızlar Kızım ELİF SİMAY karşınızda.....:::))))Gelişmeleri sonra anlatırım..

KIZIM KARSINIZDA!YAZIYA TIKLAYIN
yavrruuummmm.yerim ben senin o dudaklarını.şaşkın şaşkın bakan gözlerinden öpesim geldi yumuşakça.canım kardeşim allah annesiyle babasıyla uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin bebeğine inş.şansı bahtı açık aydınlık olur inş.allah nazardan saklasın
radyolojimm geç oldu amaa kusuruma bakmaa doğum günün kutlu olsunn seneye bebişinle kutlamak nasip olsun mutlu huzurlu sağlıklı sevdiklerinle beraber geçireceğin güzel bir hayatın olsun inşallahhhhhhh:1hug:
canım est.ya çok ta önemli değil zaten.ni sene daha yaşlandık.kutlanmalı mı onu da bilmiyorum :)))) çok teşekkür ederim canım allah razı olsun

kıskaaannnçç kıskaaaannçç :dilcikar:
ben zaten bigün başlıycam bizim bu araştırmacı gazeteci kimliğimize.dur bakalım bi fakslasın bakalım canım.inşallah tahmin ettiğin gibi çıkmaz.çıksa da denefin dediği gibi aşılmayacak bir problem değil bu canım.ben bu sefer senden çok umutluyum.olacağına çookk inanıyorum.hatta dün işten eve giderken aklıma lotusun tüp bebeğe başladığındaki heyecanları geldi.bizimle paylaştıklarını hatırladım.sonra birden sen aklıma geldin.senin de buraya yazacaklarını hayal ettim.bu sefer mutlaka olacak
ya berin nerede kaç gündür
bana dua edin giyinip çıkacağım birazdan allah iyilerle karşılaştırsın inşallah herkese hayırlı sabahlar.
berin düny yazmış canım.sen görmedin heralde
hadi allah rast getirsin canımcım
radyolojim kusura bakma canım.senin unuttum ben ya.mafoldumbentabiki sende anne olacaksın.
canım o şakaydı yaa aşkolsun.inşallah rabbim nasip ettiyse o güzel duyguyu yaşamayı bizzde oluruz.

allah yardımcın olsun.inşallah bu sefer güzel sonuçlanır.piyasadaki fiyatlarla karşılaştırınca gerçekten de çok uygun geldi.rabbim ilacını doktorunu rast getirsin(bu bizim buradaki ortak duamız)
günaydın opuyorumnanaktan
günaydııınn

sudenaz gönderdiğin yazı çok etkileyici gerçekten.çok duygulandım.allah kimseye bu acı imtihanları yaşatmasın.çok zor.

günaydın güzel gaakçılar

yaa kızlar ben elif simayın sayfaını açamıyorum sayfa görüntülemiyor ne yapmalıyım

ne olur bana yardımmmmmmmmmmmmm

kızlar ya uzun yazamadım geçmişi okuyamaıdm
benim çırak geldi
üfffffffff pat diye bastım gönderiye çıktım.
ya evde de telaştan şundna bundna başına oturamama
ya sizden ayrı kalacaüğım sanki bir süre.
ya bana sakın kzıamyın giremezsem
planım şu allah nasip ederse.
cuma öğleden sorna doktrora gidip,
c.tesi yarım gün gelip vedalaşıp çıkmak.
sonra nasipse
p.tesi salı evi temziletmek.
sonra artık allah kerim.kızımı bekleyeceğim.
inaşşllah hayırla ve sağlıkla gelir.yavru kuşum.
kociş evde olduğu için de bilgisayrsız da yapamadığı için bilgisayar hep dolu olur.
neyse fırsat buldukça çalarım ondan ben.
yani beni suçlmayın unuttu felan diye olur mu şekerler.siz dualrınızda bana da yer verin olur mu?

tabiki swetçimm opuyorumnanaktan
geç bile kaldın işten ayrılmakta, sen iyi ol da kızar mıyız hiç aşkolsun
ama telefonunu bize özelden atarsan iyi olur, birbirimizden bu şekilde haberdar olmuş oluruz yerimseniben
meraktan çatlamayalım dimi ama Şeniz
çilekçimmmmmmmm olmuyor

çatlıyacağım ilk önce ben görecektim halennnnnnnnnnn görmek için bekliyorum
mumucum o zaman ya internetiniz zayıf şuan, gidip geliyor
ya da bilgisayarınla ilgili bi durum CADIARZU

Günaydın günaydın....

Şimdi görüştüm hastaneyle,önemli değl çözümlerimiz var dediler.Gönderdik sonuçları,bakalım doktor ne diyecek...
Hayırlısı...

Evet çileğim o milyonda 1'deki 1 kişi ben oluyorum,şanslı kadınım vesselam:)))

Kızlar ben bugün halı yıkayacam galiba,yaz temizliğine başlamak lazım artık,yaz bitmeden dimi?:)))))

Bugün biraz erken kalktım,erken kalkan yol alır demişler:))))Havada güzel maşallah...

Nevin temiziğe kaçar,bayyyyy...Özleyin beni anacım...

hımm hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel inş. şanslı nevinim
işlerinde kolay geleee kaydirigubbakcemile5

aman nevin bacı
ne oalcak biraz bir şey çıkmaz
öyle milyond abird eolsa çok şükür allah dermansız dert vermesin
nur topğu gibi bebelerin oalcak inşalalh seninde

sağol çileğim.ben işte telaştan fealn uğraşıyorum benim radyologda ve denef de cebim va r kuzucuğum.
onalrdan da alabilrisn ceb no.
hem de haberlerşiriz işte
inşallah hep hayırlı güzel haberler alırız birbizimzidem

canım herşey güzel olucak ALLAHIN izniyle görüceksin bak..kolay gelsin canım bizde kayınvaldemin yazlığını temizledik geldik ama mahvolduk dökülüyorum resmen kollarım kalkmıyorkendi yaz temizliğime başlıyamadım henüz bir kaç gün sonra halletmem gerek

hımm hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel inş. şanslı nevinim
işlerinde kolay geleee kaydirigubbakcemile5
çileğeeeem naber canımcım

swetim canım nasılsın az kaldı dimi hayırlısıyla kucağına alıcan bebişini tatlım aaahhhh darısı başımıza inş:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…