- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.761
günaydınnnnn denefimmmmmmmm opuyorumnanaktangünaydın çilegim...a.s.a.s.a.s.
yavrruuummmm.yerim ben senin o dudaklarını.şaşkın şaşkın bakan gözlerinden öpesim geldi yumuşakça.canım kardeşim allah annesiyle babasıyla uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin bebeğine inş.şansı bahtı açık aydınlık olur inş.allah nazardan saklasınKızlar Kızım ELİF SİMAY karşınızda.....:::))))Gelişmeleri sonra anlatırım..
KIZIM KARSINIZDA!YAZIYA TIKLAYIN
canım est.ya çok ta önemli değil zaten.ni sene daha yaşlandık.kutlanmalı mı onu da bilmiyorum :)))) çok teşekkür ederim canım allah razı olsunradyolojimm geç oldu amaa kusuruma bakmaa doğum günün kutlu olsunn seneye bebişinle kutlamak nasip olsun mutlu huzurlu sağlıklı sevdiklerinle beraber geçireceğin güzel bir hayatın olsun inşallahhhhhhh:1hug:
kıskaaannnçç kıskaaaannçç :dilcikar:Evvvvetttt radyolojiyle ilgilendiğiniz yeter,eccukta benlen ilgilenin bakimmmm:)))))
Benim genetik test sonucum pek iyi değil kızlar...Kandan alınan dna örneklerinlerinde,bissürü bissürü bilmem ne bilmemnelerde mutasyon saptanmıştır yazıyor...üstün araştırmacı gaeteci kişiliğimle vardığım sonuç,dönüp dolaşıp kan pıhtılaşma problemine çıkıyor malesef...
berin düny yazmış canım.sen görmedin heraldeya berin nerede kaç gündür
bana dua edin giyinip çıkacağım birazdan allah iyilerle karşılaştırsın inşallah herkese hayırlı sabahlar.
canım o şakaydı yaa aşkolsun.inşallah rabbim nasip ettiyse o güzel duyguyu yaşamayı bizzde oluruz.radyolojim kusura bakma canım.senin unuttum ben ya.mafoldumbentabiki sende anne olacaksın.
allah yardımcın olsun.inşallah bu sefer güzel sonuçlanır.piyasadaki fiyatlarla karşılaştırınca gerçekten de çok uygun geldi.rabbim ilacını doktorunu rast getirsin(bu bizim buradaki ortak duamız)
canım büyük ihtimal umut tüp bebek merkezinde başlıycam..çok olumlu şeyler duyuyorum..hatta bugün telefonla fiyat sordum..bana raporsuz 4500tl ilaç dahil dedi...ben dedim ki ilaçlar kişiden kişiye değişmiyormu? yani kimi çok fazla kullanması gerekir o zaman fiyat farketmezmi diye? o lurmu öyle şey dedi..ne söz verdiysek o..ne kadar kullanırsan kullan fiyat değişmez dedi...başka bi yerdede bi kişi yazmış umutta tedavi oldum..çok ilaç kullandım ..farkını ödeyim demiş..ödetmemişler .almamışlar ücret ne dediysek o diye...
bu konuşmadan çıkarttığım sonuçta ilaçları merkez veriyor sanırım...1.denemede sadece 6000 tl ilaca vermiş biri olarak bu durum bana ilaç gibi geldi açıkçası...
raporlu olarakta 1300+ilaç mış..rapor olunca mecbur eczaneden alcağından bu duruma karışmıyolar..düşündümde çok ilaç kullanırsam yine aynı şeye gelecek..o yüzden bu sefer rapor için uğraşmayı da düşünmüyorum...
günaydııınngünaydın opuyorumnanaktan
günaydınnnnn denefimmmmmmmm opuyorumnanaktan
var mı evde bi gelişme, gerçi olsa anlatırdın :çok üzgünüm:
günaydın güzel gaakçılar
yaa kızlar ben elif simayın sayfaını açamıyorum sayfa görüntülemiyor ne yapmalıyım
ne olur bana yardımmmmmmmmmmmmm
tabiki swetçimm opuyorumnanaktanplanım şu allah nasip ederse.
cuma öğleden sorna doktrora gidip,
c.tesi yarım gün gelip vedalaşıp çıkmak.
sonra nasipse
p.tesi salı evi temziletmek.
sonra artık allah kerim.kızımı bekleyeceğim.
inaşşllah hayırla ve sağlıkla gelir.yavru kuşum.
kociş evde olduğu için de bilgisayrsız da yapamadığı için bilgisayar hep dolu olur.
neyse fırsat buldukça çalarım ondan ben.
yani beni suçlmayın unuttu felan diye olur mu şekerler.siz dualrınızda bana da yer verin olur mu?
mumucum o zaman ya internetiniz zayıf şuan, gidip geliyorçilekçimmmmmmmm olmuyor
çatlıyacağım ilk önce ben görecektim halennnnnnnnnnn görmek için bekliyorum
hımm hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel inş. şanslı nevinimGünaydın günaydın....
Şimdi görüştüm hastaneyle,önemli değl çözümlerimiz var dediler.Gönderdik sonuçları,bakalım doktor ne diyecek...
Hayırlısı...
Evet çileğim o milyonda 1'deki 1 kişi ben oluyorum,şanslı kadınım vesselam:)))
Kızlar ben bugün halı yıkayacam galiba,yaz temizliğine başlamak lazım artık,yaz bitmeden dimi?:)))))
Bugün biraz erken kalktım,erken kalkan yol alır demişler:))))Havada güzel maşallah...
Nevin temiziğe kaçar,bayyyyy...Özleyin beni anacım...
canım herşey güzel olucak ALLAHIN izniyle görüceksin bak..kolay gelsin canım bizde kayınvaldemin yazlığını temizledik geldik ama mahvolduk dökülüyorum resmen kollarım kalkmıyorkendi yaz temizliğime başlıyamadım henüz bir kaç gün sonra halletmem gerekGünaydın günaydın....
Şimdi görüştüm hastaneyle,önemli değl çözümlerimiz var dediler.Gönderdik sonuçları,bakalım doktor ne diyecek...
Hayırlısı...
Evet çileğim o milyonda 1'deki 1 kişi ben oluyorum,şanslı kadınım vesselam:)))
Kızlar ben bugün halı yıkayacam galiba,yaz temizliğine başlamak lazım artık,yaz bitmeden dimi?:)))))
Bugün biraz erken kalktım,erken kalkan yol alır demişler:))))Havada güzel maşallah...
Nevin temiziğe kaçar,bayyyyy...Özleyin beni anacım...
çileğeeeem naber canımcım
hımm hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel inş. şanslı nevinim
işlerinde kolay geleee kaydirigubbakcemile5
aman nevin bacı
ne oalcak biraz bir şey çıkmaz
öyle milyond abird eolsa çok şükür allah dermansız dert vermesin
nur topğu gibi bebelerin oalcak inşalalh seninde
sağol çileğim.ben işte telaştan fealn uğraşıyorum benim radyologda ve denef de cebim va r kuzucuğum.
onalrdan da alabilrisn ceb no.
hem de haberlerşiriz işte
inşallah hep hayırlı güzel haberler alırız birbizimzidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?