- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.781
evet mantıklı a.s fiyatta fena değil, özellikle değişmemesi insana güven veriyor
ne zaman başlamayı düşünüyorsun
...
allah yardımcın olsun.inşallah bu sefer güzel sonuçlanır.piyasadaki fiyatlarla karşılaştırınca gerçekten de çok uygun geldi.rabbim ilacını doktorunu rast getirsin(bu bizim buradaki ortak duamız)
günaydııınn
sudenaz gönderdiğin yazı çok etkileyici gerçekten.çok duygulandım.allah kimseye bu acı imtihanları yaşatmasın.çok zor.
canım herşey güzel olucak ALLAHIN izniyle görüceksin bak..kolay gelsin canım bizde kayınvaldemin yazlığını temizledik geldik ama mahvolduk dökülüyorum resmen kollarım kalkmıyorkendi yaz temizliğime başlıyamadım henüz bir kaç gün sonra halletmem gerek
çileğeeeem naber canımcım
swetim canım nasılsın az kaldı dimi hayırlısıyla kucağına alıcan bebişini tatlım aaahhhh darısı başımıza inş:1hug:
Off pofff
berincim rüyan hayırlara ıksın ne güzel rüya görmüşsün.
alhanı aradım.bebiş gece uyutmamış şimdi uyuyomuş.gececi oldu bizim kız.bi de annesinin yanıından aldıklarında ağlıyomuş.alhanın yanında susup uyuyomuş :)))
swet inşallah problem çıkarmaz.izin paranı da alırsan rahat olur tabi senin iin harcamalar açısından.alamasan da da canın sağolsun naapalım canım.maaşlarını felan al da...
berin ne zaman kontrolün var canım.cinsiyeti merak ediyoruz.
benim eltim de bugün ya da yarın yapar heralde doğumunu.aslında 7-8 gibi bekliyolardı ama bugün 10 hala bebişden ses yok.yeri rahat geldi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?