Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

NEVıNCıNM kan pıhtılaşması çok kolay bir tedaviyle halloluyor cnm sen stres yapma

moralını yüksek tut her iş yolunu alır

işlerinde RABBıM kolaylıklar versin

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
nevinimm ben gelene kadar doktorun demiş zaten çözümü var diyee inşallah herşey çokk güzel olacak kucağın bebişlerle dolacak canımmmmm kolay gelsin bu aradaaa:1hug:
nazımm ilk gün zor geçer ama inşallahh herşey gönlünce olur rahat edeceğin severek çalışacağın bir işin olur canımmn sanada kolay gelsinnna.s.
denefimm çok uzun sürdü yaa inşallah biran önce bulunur şu bakıcıı sanada çok zor yaaa hem iş hem ev hem o Allah kolaylık versin canımmm tüm dileklerin hayırlısıyla biran önce gerçekleşsin inşallahhhh:1hug:
swetemm sen iyi ol arada cee de yeter canımm az kaldı dimiiii eh nerdeyse aynı olacaz belkide fazla aramız yok malum sezeryan 10 gün önce oluyorr Allahım bu bekleyişi tüm isteyen herkeze başta burdaki arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
radyolojimmm bu hafta çok yoğundum biraz geciktirdim kusura bakmaaamafoldumbengörev tamamdır canımmmmyerimseniben
alhanım şimdi meleğiyle belki emziriyo belki altını alıyo yada uyutuyooooo ne güzel yaaa Allahım onları hiç ayırmasın birbirindenn
lotusum mumucum pinkim nehirim berinim çileğim sudenazım asim esram nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

evet mantıklı a.s fiyatta fena değil, özellikle değişmemesi insana güven veriyor
ne zaman başlamayı düşünüyorsun

...

evet canım bende aynen öyle düşünüyorum yerimseniben Allah kısmet ederse ekim gibi düşünüyoruz...

amin canım inşallahhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:

sudenaz gönderdiğin yazı çok etkileyici gerçekten.çok duygulandım.allah kimseye bu acı imtihanları yaşatmasın.çok zor.

evet canım ya bende çok etkilendim ve tutamadım kendimi ağlamamak için....inanılmaz güzel bir dille anlatmışş..:gitme:

amin canım amin
amin binlerce kez amin
hem benim için söylediğine hem sizler için söyledğine

selam kızlar gecmışı okudum geldim
zar zor elifimizin vıdeosunu actım Allah anne babasına bağışlasın
bende busabah ruyamda elif simayımızı gordum annesı bıze getırmış bakmamız için ve daha bı gunlukken kanepelere tutunup yurumeye calışıyordu cok guzeldi ya bide portakal dılımı eline vermiştim emip duruyordu ruya işte
ruyam cok uzun surdu öğlen anca uyanabıldım
hayırlara gıtsın ruyam

myhopem evet belkide aynı gün doğruruz da .topiği kudurturuz meraktan:)))))))
düşünsene sen sezareyn olduğun gün benim sancım tutarsa ve ben bir mesaj atarsam offfff anam offf
topikte ki teleaşı düşünem
iyorum
tabi inşallah hayırlı ve neşeli mutlu haberler olur hep.
sonra berrinin bebeişinde önce hamiş haberleri ohhhhhhhhh
vur patlasın çal oyansın
hadi yandan yandan ynadan
ohhhhhhhhhhh

bir dua eidn kzıalr ya bana
patron ile göürşeceğim alacaklarım hakkında.
brid eiizn paramı istemeyi düşünüyorum.yıllık izin düşündüm başka çıakr yolu yok.
almalıyım yani.
dua edin olur mu ,adam iyi karşılaşın durumu.

Kız berrın maŞlalh rÜyana hayırala vesıle olsun.
Ama bence Çok gÜzel.ıŞı gÜcÜ rat gıdecek ,kısmetı bol oalcak elıf sımayımızn ınŞallah

swetemm gerçektende çok güzel olurr yaa
bu arada inşallah patronun sorun çıkarmazda tüm alacaklarını verir canımm anlayışlı olması lazım onunda sen bu halinle hala çalışıyorsun babasının hayrına değil herhaldeeee inşallah herşey yolunda gider canımmmm:Saruboceq::Saruboceq:
berinimmm çok güzel bir rüya hayır olsun inşallahhhh:1hug:

amin myhoepm
ya ama anlayıştan önce para geliyor bizimkinde.:)
maleseffff
ama diğer alacakarlıma ititraz edemez fakat izin parasında kesin pürüz çıakracak.oysaki mart ayında doldu iznim.
allahım inşallah ititrraz ertmezzzzz lütfen ne olur

svetcım inşallah işyerınden alacaklarını alırsında rahat edersın canım
myhopem sen nasılsın senınde az kaldı doğuma inşallah hayırla saglıkla alırsın kucagına yavrunu canım

ben cıkıyom kızlar hadı hayırlı gunler belkı sonra gene gelırım hadı kendinize iyi bakın byyyyyyy

Herkese iyi günler..
Doktor ablamı aradı hanımlar haber vereyim dedim..
Bizim dediğimiz gibi pıhtılaşma sorunu varmış..
Yumurtlama iğnelerine başlayacağı zaman tedaviye başlayacakmış..

Elif Simay'ın videosu burda karanlık çıkıyor..Eve gidince doya doya seyrederim inşallah...

berincim rüyan hayırlara ıksın ne güzel rüya görmüşsün.
alhanı aradım.bebiş gece uyutmamış şimdi uyuyomuş.gececi oldu bizim kız.bi de annesinin yanıından aldıklarında ağlıyomuş.alhanın yanında susup uyuyomuş :)))
swet inşallah problem çıkarmaz.izin paranı da alırsan rahat olur tabi senin iin harcamalar açısından.alamasan da da canın sağolsun naapalım canım.maaşlarını felan al da...
berin ne zaman kontrolün var canım.cinsiyeti merak ediyoruz.
benim eltim de bugün ya da yarın yapar heralde doğumunu.aslında 7-8 gibi bekliyolardı ama bugün 10 hala bebişden ses yok.yeri rahat geldi heralde

teknıkerim 10 gun sonra falan kontrolum var doktor cinsiyeti erkeğe benziyor demişti cok önceden şimdi netleşmiştir tabi
herkeste erkek guzelliği getirdin dıyo bana zaten bakalım ne cıkacak ilk cocukta cinsiyet o kadar önemli değil eşim erkek istiyor da kaynanamda keşke kız olsa dıyor
onun için pek de baktırmak istemiyorum ama hep sarı yeşil vs gibi renklerde ördürüyom
sıkıldım gıttığimde öğrenicem artık cinsiyetini kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…