- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.881
eveeett iledim swetim ama sinemada izlememiştim...şimdi sinemada seyretmek istiyorum ..
Yoksa filmi çook seyrettim..
Evet maltepe carrefour da varmı afm en yakın orası :))
naptın sen yavrum yaa :roflol:Eveett alacakaranlık hastası kardeşiniz kafadan hasta olmak üzere...
Bugün yeniden vizyona giriyor alacakaranlık veee izmitte yokmafoldumben
Bize en yakın AFM Maltepe'de veeeee bu çılgın kardeşiniz pazar günü İstanbula gidiyor filmi seyredebilmek için.:lepi:
amin pinkçim inş. a.s.günaydın kızlar hayırlı günler hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun bu mübarek günde inşş
mucckkss canım işlerim var nankör işler hiç bitmiyolar ya evde kalınca hep iş var sen doğur da görcen işi o zaman dünyanın en tatlı işinia.s.:ecrin_bebek:Hayırlı cumalr pİnkİm
selam verİdn kaÇıyorsun gene
Şeniz
naptın sen yavrum yaa :roflol:
hee bu arada akşam brt diye bi kanalda yayınladılar alacakaranlık'ı
ama eşim izletmedi tabii, korku filmiymiş mişş :1ninca:
amin pinkçim inş. a.s.
Korku filmi mi:1shok::1shok:
Kız bildiğin aşk filmi aşk..Modern zamanın Romeo ve Juliet i onlar:asigim:
Eşinde alemmiş yaniikaydirigubbakcemile3
Kitap kitap kitabını okuyun..Annem bitirdi seriyi çoook beğendii..
Bende gelcem İstanbul'a seyretmeye diyor..Halbuki oda seyretmişti internettenopuyorumnanaktan
Bu arada cumanız mübarek olsun kızlarr..Rabbim bu mübarek vaktin yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul etsin inşallah..
biliyorum swetçim, ama napimkız çilek bacımmm huuu korku filmi hiç değil.
hatta romantik vampir filmi.
syret bir daha olurs a.
çünkü bana da yasak korku filmi.koca tarafıdna sansürlü.
geceleri bağırıdğım içunnnnnnnnnnnnnnnnn
amin nehirim inş. opuyorumnanaktanKorku filmi mi:1shok::1shok:
Kız bildiğin aşk filmi aşk..Modern zamanın Romeo ve Juliet i onlar:asigim:
Eşinde alemmiş yaniikaydirigubbakcemile3
Kitap kitap kitabını okuyun..Annem bitirdi seriyi çoook beğendii..
Bende gelcem İstanbul'a seyretmeye diyor..Halbuki oda seyretmişti internettenopuyorumnanaktan
Bu arada cumanız mübarek olsun kızlarr..Rabbim bu mübarek vaktin yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul etsin inşallah..
denefim yavaşş bacım :1shok:kızlar ben depresyona girdim galiba.kendimi hiç iyi hissetmiyom.bu aralar ölümü daha çok düşünüyom.ne gıcıgım ben ya.:tomato:bi psikologamı gitsem acaba...:sinifsinif:
benim demek istediğim başka birşey denefim, dini vazifelerinden bahsediyorumyok bacım hem manevi, hem sorumluluklarımdan böle oldum zaten.
çok düşünmekten.kafayı tırlatacam az kaldı..laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızlar ben depresyona girdim galiba.kendimi hiç iyi hissetmiyom..ne gıcıgım ben ya.:tomato:bi psikologamı gitsem acaba...:sinifsinif:
nehirrrrr bekarken gez toz izle canım evlenince olmuyor işteeee şimdi ne yaparsan kardırrrr:1hug:
çilekkkkkkk kız ben bile izledimm ama nehir kabul etmiyo kitabı okumadan Midnight Sun ın linkini vermiyo öteki topikte vermediği kimse kalmadı amaaaa:dilcikar:
denefim yaşadıklarını en iyi sen biliyorsun bizler sadece tahmin ediyoruz yazdıklarından ama ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz sorunun bir değilki destekte pek yok diyecek çok şey var ama neysee birilerini Allaha havale ediyoruz ama bizim gözümüzde sen çok güçlü birisin şu anki ruh halin normal bence hergün neler yaşıyorsun kimbilir elimizden sana dua etmekten sabır dilemekten başka bişey gelmiyor malesef iş ev kaynana derken kendini belki yaşamayı bile unuttun ama her karanlığın sonu aydınlıktır çekilen sıkıntılar nice hayırlı olaylara gebedir sabır arkadaşım biraz daha sabır hepimiz yanındayız madden olmasada manen biz bir aileyin dimiiiii buradan senin en mutlu anını hep birlikte kutlamakta nasip olacak hepimize inannn dedim ya sen güçlüsün ben olsam çoktan dağılmıştım belki Rabbim seni sevdiklerine bağışlasın tüm sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallahhhhh:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?