- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.861
mumucum ordakilerin aynılarından allah sana da nasip etsin inş.
tabiki bebişini yıkayacağın günler gelecek.poposunu yıkayacağın,dolmuş bezini değiştireceğin,hastalandığında onla beraber ağlayarak başında bekleyeceğin,sokaklarda elinde bebek arabaları çantalarıyla gezeceğin,karnını doyuracağın,ilk dişini ilk doğumgününü,mezuniyetini,evlendiğini göreceğin günler gelecek inş. canım
en guzel en samimi topik bu olmus nedense...
2 yil bebis ozlemi ceken biri olarak butun dualarimin sizinle oldugunu bilmenizi isterim...
hamilenin duasi kabul olurmus oyle soyluyorlar inanin yurekten dualarim sizinle..
hepizine hayirli evlatlar nasip etsin rabbim...
ne olmuşş ki :dilcikar:hııııımmmmmm çileğim olmuyor böyle ama -tatlicadiarzu-
Allah razı olsun kardeşim, sen de sağ salim kolay bir doğumla bebişine kavuşursun inş. kaydirigubbakcemile5en guzel en samimi topik bu olmus nedense...
2 yil bebis ozlemi ceken biri olarak butun dualarimin sizinle oldugunu bilmenizi isterim...
hamilenin duasi kabul olurmus oyle soyluyorlar inanin yurekten dualarim sizinle..
sağol denefim günaydınnn a.s.günaydın kızlar.akşamdan beri kimse gelmemiş...:sinifsinif:bugün kepekleri ben açayım bari.hayırlı günler.herşey gönlünüzce olsun.opuyorumnanaktan
kolay gelsin canım.İyi geceler kızlar....
Ben temizliğe devam,tedaviye başlamadan halledeyim dimi?
Radyolojim malesef tam sezonda fiyatlar bir hayli yüksek oluyor.Bizimde bu sene imkansız hemen hemen tatil işi...Olsun napalım,seneye bebeişle gideriz belkide dimi ama,kısmet...
Öptüm kızlar...
çok sağol cnm.allah razı olsun.siz yine herzaman dualarınızda bizleri hatırlamayı unutmayın.allah bebeğine de sana da sağlık versin.en guzel en samimi topik bu olmus nedense...
selam kızlar.bu gece nedense hiç uykum gelmedi.nasılsınız bacularım..
canikom bu saatte kimse olmuyo artık burda.malum gece kuşlarımız hamile artık.pek giremiyorlar.bizde annemdeydik eve geç geldik.sen de azcuk erken gir yaaw:gitme::sinifsinif::a015:
günaydıınngünaydın ben geldim
bugün son gün gibi aslında benim için iş.
yarın belki gelirim belki gelmemç
o da bana kalmış artık.
bugün öğleden sonra gideceğim için (doktora) belki yarın gelir.
son kz teslim eder.
vedalaşırımç
hayat ne garib.
daha dün hamilke olduğumu saklıyorum bu insanalrdan.
allahım ne büyüksün bize yaşattığın bu mutluluğu daim et.
diğer arkadaşalrımzıa da dertleitiğimiz, bir gün anne oalcaksın sende dediğim bu topikteki tüm arkadaşalrımız ve tanımadığımız evlat hasreti çekn tüm arkadaşalrımıza da hayırlı sağlıklı evlatlar ver yarabbim.
içinde bizi de unutma allahım.
günaydıın benimde çok uykum vaarrgünaydınn, çokk uykum var çokk mirmirmirmir
ne olmuşş ki :dilcikar:
Allah razı olsun kardeşim, sen de sağ salim kolay bir doğumla bebişine kavuşursun inş. kaydirigubbakcemile5
sağol denefim günaydınnn a.s.
Allah razı olsun sağol swetim a.s.daha dün hamilke olduğumu saklıyorum bu insanalrdan.
allahım ne büyüksün bize yaşattığın bu mutluluğu daim et.
diğer arkadaşalrımzıa da dertleitiğimiz, bir gün anne oalcaksın sende dediğim bu topikteki tüm arkadaşalrımız ve tanımadığımız evlat hasreti çekn tüm arkadaşalrımıza da hayırlı sağlıklı evlatlar ver yarabbim.
içinde bizi de unutma allahım.
günaydın mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir -tatlicadiarzu-günaydıın benimde çok uykum vaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?