- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.901
anladım canımcanım dini görevler tamam .ama insan beyni arada iflas ediyo.o dini görevlerini yapsanda, yaşanılanlar bazen insanı kendini güçsüz hissettiriyo.yoksa tabiki kendimi asacak halim yok.güçsüzlük zayıflık bıkkınlık diyelim bence...
a.sdenefim yaşadıklarını en iyi sen biliyorsun bizler sadece tahmin ediyoruz yazdıklarından ama ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz sorunun bir değilki destekte pek yok diyecek çok şey var ama neysee birilerini Allaha havale ediyoruz ama bizim gözümüzde sen çok güçlü birisin şu anki ruh halin normal bence hergün neler yaşıyorsun kimbilir elimizden sana dua etmekten sabır dilemekten başka bişey gelmiyor malesef iş ev kaynana derken kendini belki yaşamayı bile unuttun ama her karanlığın sonu aydınlıktır çekilen sıkıntılar nice hayırlı olaylara gebedir sabır arkadaşım biraz daha sabır hepimiz yanındayız madden olmasada manen biz bir aileyin dimiiiii buradan senin en mutlu anını hep birlikte kutlamakta nasip olacak hepimize inannn dedim ya sen güçlüsün ben olsam çoktan dağılmıştım belki Rabbim seni sevdiklerine bağışlasın tüm sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallahhhhh:1hug:
inşaallah lotusum hayırlısıyla :1hug:radyolojım gecmıs dogum gunun kutlu olsun bacım..........27.yasın ınsallah getırır bebısınıdelikafaduldentedavıye devam canım...bu arada yenı gorevler beklıyoruz unutma....cılekım ınsallah senınde hbrın cınlayacak buradahihoyyyt
inşaallah lotusum hayırlısıyla :1hug:
hoşgeldin a.s.
herşey yolunda maşaallah ne güzell, bol bol istirahat, ama az kaldı zaten :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
biraz daha sabır
amin inş, Allah razı olsun lotusum Şenizsagol canım,RABBIM senınde gonlune gore versın evvela borcundan kurtarsın:1hug::1hug:
aşık nehir :asigim: o ne öyle kaydirigubbakcemile
hımm evet doğru yasaklanmıştı kaydirigubbakcemile3Günayddııınnmafoldumben
Yasakmış imza kaldırmam gerekiyor..Oysa akşam nasılda heveslenmiştim sevinmiştim yaa..Dur bi son kez bakayım edwardımamafoldumben
Swetim hayırlı olsun inşallah..Bende oraya bir daha dönmemenden yanayım ama nasip kısmet..
hımm evet doğru yasaklanmıştı kaydirigubbakcemile3
ohhh :umursamaz: :kedi: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?