Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

anladım canım
yaşadıkların kolay şeyler değil, dua ediyoruz bol bol inş.
tevekkülden başka yapacak birşeyimiz de yok
Rabbim dayanamayacağımız şeylerle sınav etmesin, her zaman bugünümüze şükür...
Allah feraha çıkarsın inş.
a.s

slm canlarımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
nbr kızlar ıyımısınız?????????opuyorumnanaktanbız hamdolsun gayet ıyıyız ınternetımızın olmayısı dısında bır sorun yok cok sukuryerimsenibenyerimseniben
bugun ev temızlenıyor kızlar kısmetse pazar gunu tasınacagım esya yerlestırmede acelem yok yavastan yaparız........tasınsamda annemde kalmaya devam zaten.........saglıgım herseyden onemlı dımı amayerimseniben
carsamba gunu dr daydık canlarım sımdılık yolunda hersey ınsallah.... drum ıkız gebe ozellıkle son aylarda yattıgı kadar ıyıdır dıyor gayet de haklı bence......erken dogum rıskını ve zayıf bbebe ıhtımalını en aza ındırgemenın tek yolu ıstırahat........ayrıca bundan sonra her hafta nst ye grıcem nasıpse......su mubarek gunde darısı basınıza bacılarım:Saruboceq::Saruboceq:
alhanım RABBIM korusun kuzunu masallah dunyalar guzelı buyuk elıfımız :Saruboceq::ecrin_bebek:
svetım ha gayret canım kuzunu gorunce her ezıyetı unutacaksın ınsallahopuyorumnanaktan
denefım sakın bırakma kendını olumden baska herseyın caresı var .....ALLAH goruyor senı canıma.s.
nevınım kan pıhtılasması tedavısı olan bır durum bacım bız zaten tedavıye ıhtıyaclı hastalarız senın sorunun bu bır baskasının baska bısey...asacagız ama ınsallah canım..........aynı ayda hem senın hem gulyuzumun bombasını patlatacagız ınsallah:teytey::teytey:
nehırım demek sınemaya gdecen ıstanbulakaydirigubbakcemile3ohhhhhhhh sefan olsun guzelım......gelınce anlatırsın artık bıze fılmı.........ama bak alhanla ben olmayınca topıc gecelerı ıhmal edılmıs bır cozum bul buna canım ya olmuyo boyle cık cık cık:kedi:
mumucum nbr????????ınsallah daha ıyısındır gulum ya:Saruboceq:a.s.
myhopem gunun yaklastı aman dıkkat canımberrın senden nbr????
radyolojım gecmıs dogum gunun kutlu olsun bacım..........27.yasın ınsallah getırır bebısınıdelikafaduldentedavıye devam canım...bu arada yenı gorevler beklıyoruz unutma....cılekım ınsallah senınde hbrın cınlayacak buradahihoyyyt
pınkım nbr yogunmusun yıne bacım????????kaydirigubbakcemile5
nazım yenı ısın hayırlı olsun canıma.s.
herkese sevgılr canlarım bı yemek yıyeyım belkı ugrarım yıneŞenizŞenizŞeniz

inşaallah lotusum hayırlısıyla :1hug:
hoşgeldin a.s.
herşey yolunda maşaallah ne güzell, bol bol istirahat, ama az kaldı zaten :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
biraz daha sabır

selam kızlar...nasılsınız bakem,
benim son günlerde yine kabul günüm üç günden beri misafirim var,aman şimdi gelsinlerde diyorum tedavi zamanımda kimseyi çekemiyorum çünkü...

lotusumu kaçırmışım...:gitme:

denefcim,üzülme desekte,kafana birşeyi takma desemde elde değil bacım,bazen gerçekten herşey üstüste gelince bunalıma giriyoruz...diyecek birşey bulamıyorum,ama ağla bacım rahatlarsın,Allah seni en yakın zamanda feraha çıkarsın canımcım...

çileğim,ayşe armanın paylaşımı çok güzel ama bacım keşke kafaya takmasak ama onu beceremiyoruz işte.......

Lotusum gelmiş hoşgelmiş.
Burak ılyas ve Elif Ceren'imiz gelmeye iyice hazırlanıyorlar anlaşılan..Az daha sabır annenizi üzmeyin bakiiim

Gülyüzüm sende hoşgeldinn.Ne zaman adet artık olda başla bi ya tedaviye inşallah hayırla sağlıkla.

Lotusum ben geceleri yorgun oluyorum biraz yaa..Bide hakketen gelen giden olmuyor..
Sana dediğim gibi taşınırken oturduğun yerden koli yapmak bile yok tamam mı??

nehircim,dün hapım bitti canım ama ne zaman olurum bilemiyorum....

kız hayatını yaşıyon valla aferim sana...gez toz hayatını yaşa be gülüm...

bak ben kaç yıldan beri tatilimi adana yollarında yapıyorum,ohhh 2 saat git 2 saat gel...klimalı arabalar,açık büfe ilaçlarım var,bol bol renkli fotolarım var,seyret seyret dur...her yıl temmuz ayı muhakkak tatilimi başkentte geçiririm ben,ne yaparsın kopamadım ben bu 4 yıldızlı otelden,hımmm odalarıda klimalı,tv li,bembeyaz giyimli garsonlarıda var,hizmette kusur yok yani....işte bizim tatil köyümüzde burası.......

günaydın arkadaşlarım.nasılsınız.bugün kepekleri ben açıyorum...zemuszemus
size bi selam vereyim dedim.işlerimi yapam..hepiciginizi çok çok öpüyorummm..opuyorumnanaktanŞeniz

Günaydın kzıalr
son kez geldim işe
.geri döner miyim buraya bir daha hiç bilmiyorum
şu an son toparlanmaları yapıyorum.allahın izni ile çıkacağım vedalaşıp.

Patron da çırak da yoklar bugün gelmeycekler.
Onalrı görmeyeceğpim yani.
Arkadaşalr ile vedalaşır çıakrım.
Sizler ile artık evden mümkün olduğunca görüşürüz canlarım
dualrınızı eksik etmeyin olur mu?
Dün doktora gittik kızım iyiymiş.
Sancım yokmuş
ama benim kan 8 e düşmüş.
Kan iğnesi ve şurupaları ile takviyeye geçtik.
Neyse anlamıştım zaten kımılda r halim yoktu benim.
Nefes nefese kalıyorum..elim ayağım dökülüyoru.
Bacakalrımda da huzursuzluk vardı.
Demek ki sbah akima içtiğim hap etkili olamadı .
Işte bizden bu kadar.
ööptükkkkkkkk sizi kızlarrrrrrrrrrrr

Denef gÜnaydın canım
geÇmıŞe baktım bunaldım demıŞsın haklısın bacımda
elden gelen olmayınca la havle Çek
ve allhım sabır deĞıl afıyet ver bana de
bolca kuzum.
Allahım yr ve yarıdmcın olsun
anlıyorum senı.
Ama allahım ıŞlerıne hızır a.s.
ı gÖnderısn.
DÜzelsın herŞey pırıl pırırl olsun ınŞalalh

aşık nehir :asigim: o ne öyle kaydirigubbakcemile

Günayddııınnmafoldumben
Yasakmış imza kaldırmam gerekiyor..Oysa akşam nasılda heveslenmiştim sevinmiştim yaa..Dur bi son kez bakayım edwardımamafoldumben

Swetim hayırlı olsun inşallah..Bende oraya bir daha dönmemenden yanayım ama nasip kısmet..

hımm evet doğru yasaklanmıştı kaydirigubbakcemile3
ohhh :umursamaz: :kedi: kaydirigubbakcemile3

günaydınlar efenim.
ya akşam herkesten alıntı yaptım tam cevap yazacaktım.sayfa kapandı.sinir oldum bende çıktım.bi daha da giremedim.
lotusum çok teşekkür ederim canım
denefim artık sana söyleyecek hiç söz bulamıyorum canım.haklısın haklısın haklısın.allah yardımcın olsun.
kızlar alhanın herkese bol selamı var.bu arada hamişlere söyle dedi.lahsinoh diye bi krem varmış.göğüs ucu kremi.çok çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum dedi.bebek ilk emmeye başladığı zamanlarda göğüs ucunda olması muhtemel çatlakları önlüyomuş.özellikle doğumu en yakın olan swet olduğu için söyle haberi olsun dedi.(bunu burda yazmamda sakınca var mı onu da bilmiyorum gerçi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…