- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.841
ne güzel
temmuzun 24 ünden sonraa ben de ıssız bırakıcam ecuk burayı :kedi:
tatlım biz balayına izmir/çeşme ya club familia'ya gitmiştik :asigim:ne güzel
bende tam o aralarda çıkmak istiyorum izne.ama benim iznim bu sene kısa.yeni girdiğim için 1 hafta.o da alabilirsem tabi :)
nereye gidiyosunuz.karar verdiniz mi.biz hibi yer beğenemedik yaa.fikir verecek olan var mı.çok memnun olurum valla
afedersin cnm sana bunları andırmak istemezdim :çok üzgünüm:çilekçim binim yürümeme gerek kalmıyor ayağı kalktığım gibi doğum oluyor
radycim eşim ıspartalı, kayınvaldemlerde şimdi oradalaralıntı yapıp bi saat sonra cevap verebildiğim için sen benden önce yazmışsın çileğim.
neden eğirdir.akraba ziyareti mi yoksa tetil için güzel bi yer mi buldunuz
inşaallahhh mumucumm :1hug:kızlar başka topikte arkadaşlar ne güzel hazırlamışlar çok hoşuma gitti
acep RABBİM birgün bebeğimi yıkıyacağım günü gösterecekmi
canım beyzayı biliyorum.geçen sene biz eşimle sahildeki evlerden birini kiralamıştık.iki katlı bir ev.bizden başka kimse yoktu.çok güzeldi.rahat ettim.beyza otel de bizim evin 100 metre ilerisindeydi.ama ben çok iyi yüzme bilmiyorum.geçen sene orda öğrendim yüzmeyi.o yüzden karadenize girmeye pek cesaretim yok.mesela akçakocaya da gitmiştik iki sene önce.oranın da dalgası çoktu karadeniz olduğu için.girememiştim benradyoloji hani geçen gece ben sana bir otel ismi vermiştim ya
ben bizim buradaki otel adını vermişim
altınolukta beyza otel asıl bahsettiğim otelın adı
birde biraz daha farklı bir yer olsun derseniz yeğenim kastamonu cide de öğretmen orada kadınlar plaji ayrı düşünürsen bir bak netten tavsiye ederim
ama dersen karadeniz çok dalgalı illa ben ege yada akdeniz olsun biraz daha araştırmalısın
öyle bi anlattın ki bende mi oraya gitsem :))
tatlım biz balayına izmir/çeşme ya club familia'ya gitmiştik :asigim:
mütehasıp bi otel, tam bizlere göre yanii :lepi:
geçen ay arkadaşlarım da gitti çok memnun kaldılar a.s
mumunun dediği beyza oteli bende duymuştum, orası da olabilir CADIARZU
radycim eşim ıspartalı, kayınvaldemlerde şimdi oradalar
hem onlarla görüşülmüş olacak, hem de tatil yapmış olacağız, eğirdir gölü harikadır
hem sığ, hem tatlı su, hem de çokk sakinn, tam bana göre alkisalkisalkis
borç ödediğimiz için başka seçeneğimiz yok yanii gamyoncuiremsu
inşaallahhh mumucumm :1hug:
evet fiyatlar o dönem baya yükseliyor cnm :1ninca:ileğim klup familyaya baktım.cidden çok harikaymış.benimde çok hoşuma gitti.ama fiyatlar gerekten çokyüksek.hele de ben temmuz sonu ağustos başı gibi gitmeyi düşünüyorum.bu kadar borçla tatile bu kadr para ödenmez maalesef(( ühühüüüü.
neyse naaplım.bizde yorganımıza göre bi tatil buluruz dimi ama
ne diyin bee :mymeka:(gamze'ce) kaydirigubbakcemile3
heee kaydirigubbakcemile3 ama yanlış teşhis :mymeka:ya hani sen kimse olmayınca bööle kahve içiyon ya,bi de ben yapıyım dedimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?