Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

swetemm inşallah bidaha dönmek zorunda kalmazsın orayaa sıra meleğini kucaklamaya geldi hayırlısıylaaaaa:1hug:
lotusumm yeni eviniz hayırlı olsun sen sakın bişi yapayım deme herşey hallolur canımm meleklerini yorma sakın annesiiiia.s.
nehirimmm gece kaçamak gelmiştim eşimden fırsat bulup harbi o neydi kızzz gerçi buda güzell ama o süperdiiii edfırtçı seniiii:1hug:
denefimmm canım bugün daha iyisin sankii yüzün hep gülsün tüm mutluluklar senin olsun canımmma.s.
nevinim rüyan hayır olsun inşallahhhh:1hug:
alhanım azramda sarılık olmuştu 2 gün fototerapi gördü hatta geçti dedik tekrarladı bizimki anne sütü sarılığıymışş canım genelde her çocukta oluyor sezeryan olanda oran daha fazla sakın üzülme meleğimiz çok iyi annesi oda geçecek
radyolojimm gülyüzlüm çileğim sizler nasılsınızz:1hug:

ıyiyim denef ablacım..Asıl sen nasılsın..Moralin daha iyi gibi bugün inşallah..
Ohh kınanın tadını çıkarr...Eğlenmene bak düşünme hiç birşey bu akşam..

kına gecesiii herkez başımda dönüyorr sözde ağlayacammm gülme krizine tutulmuştum bennnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

İyiyim denef ablacım..Asıl sen nasılsın..Moralin daha iyi gibi bugün inşallah..
Ohh kınanın tadını çıkarr...Eğlenmene bak düşünme hiç birşey bu akşam..
tesekkürler canım...evet bu akşam gelinle beraber aglayayımda içimi boşaltam çaktırmadan:roflol:

kına gecesiii herkez başımda dönüyorr sözde ağlayacammm gülme krizine tutulmuştum bennnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

bacım ilk duydum ya...genelde yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar türküsünü söleyince aglamak gelir benim içimden..

canlarıııım ben geldım ama fazla kalamayacagım malum benım cadıyla ugrasmam lazım.sarılık oldukta bırazcık onun için sık sık emzırmem gerekıyor.swetım myhopem lotusum ve dıger arkadaslarım darısı hepınızın basına olsun ınsallah....hepınıze guzel dıleklerınz için çok tesekkür ederımm.ve sızlerı çok özledimmm been ama kızım toparlanana kadar sık gıremem ve bıraz daha ayaklanmam lazım benımde.göbişimi sardım ınsallah toparlar ((sonra görüşürz canlarım olurmuuu

bacım ilk duydum ya...genelde yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar türküsünü söleyince aglamak gelir benim içimden..

canım normalde bende bi tuhaf olurum ama başımda kırmızı yazma etrafımda ellerinde mumlar kınayla kızlar fır dönüyo ne bilem tutamadım kendimi başladım gülmeye yengem kaldırdı yazmayı bekliyo gözyaşı içinde bir gelin nerdeeekaydirigubbakcemile3
alhanımm siz yeterki iyi olun canımm aradada olsa biz iyiyiz deyin yeter bizee zaten radyolojim sağolsun habersiz bırakmıyo bizii dualarımız sizinle canımm inşallah meleğimiz çabucak atlatacak sarılığı ikinizide çok çokkk öpüyoruz canımmmma.s.

Hoşgeldiiin alhanım:1hug::1hug:
Çileğim söyledi kızımızı nazımız hasta olmuş..
Üzülme alhanım iyileşecek inşallah..Yeni doğan bebeklerde sık görülüyor diye biliyorum..
Allah şifa versin...Kokla bizim için meleğimizi..Allah'a emanet olun..

hoşgeldin canım güle güle kirlen bakalım aman kirlenme yapma bi süre iş tedaviden sonra bak keyfine iş yapacağın günler ileride çook..hayırlara vesile olsun rüyan inşş:1hug:

oooooooooo iki gün gelemedim ne çok sayfalar yazılmış

herkeze bakıyorum farklı dünya telaşında RABBıM hepimizin gönlünden geçen en hayırlı güzellikleri yaşatsın

kızlar anlamadığım tek nokta nehirle çileğin muhabbeti kimden neden bahsettiklerini anlamadım

acep ben artık yaşlanıyorum da bazı şeyleri bilemiyorum mu ki?

canım hani şu alacakaranlık filmi varyaaa tekrar vizyona giriyormuş ama bitek afmlerde oda izmitte yokmuş nehirimiz istanbula gidecek sırf onu izlemek içinn nette izlemiş ama kesmemiş anlaşılann büyük ekran izlemek istiyooooo sanırım muhabbet oydu hee bide dün akşam nehirimiz imza koymuştu edfırtla bellanın sonra yasak diye küçülttü şimdi hepten kaldırmış oda olabilirrCADIARZUama yazılanlardan bide filminden biliyorum-bende nette izledimmm:lepi:-gerçekten güzel bir kitapp fanatikleri çokk yaniiiiopuyorumnanaktan
sen nasılsın canımm:1hug:

kızlar anlamadığım tek nokta nehirle çileğin muhabbeti kimden neden bahsettiklerini anlamadım

acep ben artık yaşlanıyorum da bazı şeyleri bilemiyorum mu ki?

Bak mumum myhopum anlatmış herşeyi:roflol:
Kitap fanatiği olduk ablam, ben, annem, kuzenlerim...Hala sırada bekliyorlar okumak için..
Elden ele dolaşıyor 4 kitap.
Eh şimdide filmi yeniden yoğun istek üzerine sinemaya giriyormuş..Ben edwardımı sinemada görmeden durur muyumopuyorumnanaktan
Tavsiye edilir..Bak yaş maş demişsin ama annem 53 yaşında kitapları okudu bayıldı..Filmi internettende seyretti ama oda sinemaya gelecek:lepi:

:lepi::lepi::lepi:

Nasıl özetlemiş benim myhopum herşeyi..Aynen öylekaydirigubbakcemile5
ımzamı ben kaldırmadım. Kazen Abimiz kaldırmış:çok üzgünüm:
Yasak olduğunu bu şekilde söylemeyi uygun görmüş galibakaydirigubbakcemile3

selam kızlar dun gelemedım de ne kadar cok şey yazmışsınız oku oku zor bıtırdım
nehır nasılsın canım

berincim nasılsın canım,herşey yolundamı...

Güle güle çileğiiimmmm...Gelirsen kaçamak olaraktan görüşürüz kaydirigubbakcemile5
Şeniz
işte geldim burdayımmm kaydirigubbakcemile5
çileğim iş bitti galiba,paydos zamanı mı öğleden sonra işe devammı yoksa
cumartesi yarım gün gülyüzlüm a.s a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

myhopçum sağol tatlım hamdolsunn iyiyim
az önce taşıyıcı seirisinin 3 ünü izledik, bilen var mı CADIARZU
şimdi de eşim namaza gitti, ben de buraya geldimmm :lepi:

:roflol:berincimi de kaçırmışım,kaydirigubbakcemile2ama çileğimi yakaladım,nasılsın canımcım....

canım izlemedim ama güzel bir macera filmi olduğunu biliyorum,helede bazı sahneleri çok.....eşimi bir bulabilsem beraber izleyeceğimiz çok film var ama adam yok yanımda,bende tek izlemeyi sevmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…