- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.941
kına gecesiii herkez başımda dönüyorr sözde ağlayacammm gülme krizine tutulmuştum bennnnnnnn:roflol::roflol::roflol:yarın akşam dgünümüz var .görümcemin oglunun...bu aralar pek gelemem heralde.akşam gelin hanıma kına yapıcaz...kaçtıgı için mahrum kalmasın hiç bişeyden diye.....bu akşam gelin hanımı aglatak biraz...:jeyyar:
tesekkürler canım...evet bu akşam gelinle beraber aglayayımda içimi boşaltam çaktırmadan:roflol:İyiyim denef ablacım..Asıl sen nasılsın..Moralin daha iyi gibi bugün inşallah..
Ohh kınanın tadını çıkarr...Eğlenmene bak düşünme hiç birşey bu akşam..
kına gecesiii herkez başımda dönüyorr sözde ağlayacammm gülme krizine tutulmuştum bennnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
bacım ilk duydum ya...genelde yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar türküsünü söleyince aglamak gelir benim içimden..
canlarıııım ben geldım ama fazla kalamayacagım malum benım cadıyla ugrasmam lazım.sarılık oldukta bırazcık onun için sık sık emzırmem gerekıyor.swetım myhopem lotusum ve dıger arkadaslarım darısı hepınızın basına olsun ınsallah....hepınıze guzel dıleklerınz için çok tesekkür ederımm.ve sızlerı çok özledimmm been ama kızım toparlanana kadar sık gıremem ve bıraz daha ayaklanmam lazım benımde.göbişimi sardım ınsallah toparlar((sonra görüşürz canlarım olurmuuu
Selam kızlar..
Temizliğimi bitirdim geldim şükür...
Alhanıcım sağolsun..Geçmiş olsun kızımıza,sarılık bebeklerin çoğunda oluyor,canının sıkılması normal tabi ama geçer bikaç güne inşallah...
Ben lotusumu gördüm rüyamda ama üçüz doğurmuştu:))))Ameliyathanedeyiz ,doğumda bende yanındayım,elini tutuyorum..Yeni bir yöntem gelişmiş,karnı sadece 2 cm.kesmek yeterliymiş artık,görüyorum keserken ve inanamıyorum,benim seyretmeme izin verecekmisiniz diyorum,çok şaşırıyorum ama malesef şuanda doğumu hatırlamıyorum:)))Sonra bebişleri görüyorum,içlerinden biri kız,simsiyah saçlı ve kırmızı elbise giymiş,böyle yarı oturur pozisyonda,koltukta duruyor ve güümsüyor kocaman..Diğer ikisi erkek ,normal yatıyorlar,hastane çıkış kıyafetleriyle...
Böyle işte,hayır olsun...
Swetim,hayırlı olsun,artık istirahat vaktin gelmişti canım,hatta geçti bile...
oooooooooo iki gün gelemedim ne çok sayfalar yazılmış
herkeze bakıyorum farklı dünya telaşında RABBİM hepimizin gönlünden geçen en hayırlı güzellikleri yaşatsın
kızlar anlamadığım tek nokta nehirle çileğin muhabbeti kimden neden bahsettiklerini anlamadım
acep ben artık yaşlanıyorum da bazı şeyleri bilemiyorum mu ki?
kızlar anlamadığım tek nokta nehirle çileğin muhabbeti kimden neden bahsettiklerini anlamadım
acep ben artık yaşlanıyorum da bazı şeyleri bilemiyorum mu ki?
canım hani şu alacakaranlık filmi varyaaa tekrar vizyona giriyormuş ama bitek afmlerde oda izmitte yokmuş nehirimiz istanbula gidecek sırf onu izlemek içinn nette izlemiş ama kesmemiş anlaşılann büyük ekran izlemek istiyooooo sanırım muhabbet oydu hee bide dün akşam nehirimiz imza koymuştu edfırtla bellanın sonra yasak diye küçülttü şimdi hepten kaldırmış oda olabilirrCADIARZUama yazılanlardan bide filminden biliyorum-bende nette izledimmm:lepi:-gerçekten güzel bir kitapp fanatikleri çokk yaniiiiopuyorumnanaktan
sen nasılsın canımm:1hug:
işte geldim burdayımmm kaydirigubbakcemile5
Güle güle çileğiiimmmm...Gelirsen kaçamak olaraktan görüşürüz kaydirigubbakcemile5
Şeniz
cumartesi yarım gün gülyüzlüm a.s a.s.çileğim iş bitti galiba,paydos zamanı mı öğleden sonra işe devammı yoksa
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancanlarıııım ben geldım ama fazla kalamayacagım malum benım cadıyla ugrasmam lazım.sarılık oldukta bırazcık onun için sık sık emzırmem gerekıyor.swetım myhopem lotusum ve dıger arkadaslarım darısı hepınızın basına olsun ınsallah....hepınıze guzel dıleklerınz için çok tesekkür ederımm.ve sızlerı çok özledimmm been ama kızım toparlanana kadar sık gıremem ve bıraz daha ayaklanmam lazım benımde.göbişimi sardım ınsallah toparlar((sonra görüşürz canlarım olurmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?