Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet bu yaz biraz sessiz geçecek gibi :1closedeyes:
siz ne zaman çıkacaksınız tatile

Günaydın günaydın efem....

Bana sabah sabah posta teslimatı geldide,ona uyandım...KK kartım gelmiş,çok sevindim...

Neyse efem,sizler nassınız...Radyolojim Allah analı büyütsün,hayırlı evlat olsun inşallah...

Ahh ahhh seni çk iyi anlıyorum canım biliyorsun gerçi ,neden söylüyorsam:)))

Benim eltim 2.yi doğuracak biliyosunuz zaten..Ve hala bana hiç bir şey söylemediler,ağustosta sanırım doğumu,hemde bitane oğlumuz vardı buda kız olacak.Nasıl sevindim duyunca ,ben tabi sağdan soldan fısıltılardan duyuyorum bunları,benle konuşan yok,ama bana bu mutluluğu yaşatmadılar.Yanımda hamile değilmiş gibi davranıyor herkes hala,deli oluyorum,bende tek kelime etmiyorum,ohhh canıma değsin,hastanyede gitmeyi düşünmüyorum,arayıp haber verirlerse,aaaaa hamilemiydi,iyi güle güle büyütün dicem.Gerçi onlar beni aramazlar,eşimi ararlar kesin,yengen doğurdu diye...

Ayyy şimdi ne alaka niye yazdım bunlrı bilmiyorum.ıkini hamileliğini duyunca şok olmuştum çünkü yeni doğum yapmıştı.Sevindim,mutlu oldum kendime acıdım,üzüldüm...Yani aynı düşünceleri paylaşıyoruz,bu kıskançlık değil,asla,Allah korusun...Bizimki kıskançlık değilde,onlarını nispetinin açıklaması ne acaba onu merak ediyorum...

Çileğim günaydın canım...

Kızlar ben bi çay koyam da kahvaltı yapam,karnım gurulduyor valla,bi insan bukadar aç aklakarmı sabahları yaa:)))

Eccuk işlerim var sonra,çamaşır falan koyacam bide balkoumu yıkayıp ortalık topladımmı tamamdır.

Gelecem yine inşallah..Hayden görüşürüz...

günaydın kızlar

yok yok karar verdim bende yaşlılık başlamış benim neden herşeyden en geç haberim oluyor

neden benim kk kartım yokkkkkkkkkkkkkkk
offfff

bu yaz eşimle ayrı tatile çıkacağız bunada ohhhhhhhhhhhhh diyeyim

kışa herkezi tam kadro bekliyoruz

mumucum kk kartı için ücret göndermen lazım galiba ben de tam bilmiyorum gerçi.
neden eşinle ayrı ayrı tatile çıkıyosunuz onu anlamadım.izin mi alamıyo eşin

aynen ben de öyle canım.acıdım kendime tabiri caizse.eltimin bakışlarından çok rahatsız oldum hastanede.çok kötü oldum belli etmeden.
çünkü eltim cahil birisi biraz.çocuğunun olmsının kendi fazileti olduğunu zannedenlerdendir.bi keresinde olmayan birisi hakkında konuşurken çok saçma sapan şeyler söylemişti.hamileydi kendisi o zamanlar.işte haset gaddar birisiymiş te ondan çocuğu olmamış felan.böyle düşüncelere sahip insanların yanında daha kötü oluyor insan.herkes bizim gibi düşünebilse herşeyin rabbimizden olduğunu,verenin de alanında o olduğunu hiç unutmasa bizde herkesin yanında çok rahat ederdik.ama değil işte öyle.neyse......duygularını dile getiremiyo insan
bu arada çok kıskandım şimdi ben.sen kırmızı biz siyah :sinifsinif: :1closedeyes:

günaydın nevinim
kartın hayırlı uğurlu olsun, pek şık olmuşun zemuszemus
afiyet olsun...
sağol canım,mersilerrrr....

Evet canım her harfine katılıyorum...
onların bu saçma düşüncelerinden dolayı biz eziliyoruz,kendimizi suçlu hissediyoruz ama aslında garip davranan onlar...Artık insanların yanında çocuk sevmemeye başladım,anladımki ben çocuk sevdikçe onlar bana acıyolarmış.Ne alaka,ben çocukları seviyorum,ayy benim çocuğum olmuyor bari başkasınınkilerle kendimi avutayım demiyorum,ne saçma...Aklım çok geç başıma geldi...Demekki insanlar,ayyy yazık kendi çocuğu yok,bak nasıl seviyor başka çocukları diye düşünüyorlarmış...

rabbim size bir emanet göndermiş,o emanete iyi bakabilecekmisiniz,bakalım onun istekleri doğrultusunda yetiştirebilekmisiniz bu çocukları,hemde bu zamanda...Çocuk yetiştirmek çok büyük sorumluluk,hamile kalıp doğurmakla anne olunmuyor...
İşte biz bunların farkındayız elhamdülillah...Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bizlere de evlatlar nasip etsin,gerçekten iyi birer anne olabilmemizi nasip etsin...

Hıh bana kıskanç diyene bak senlülülülülülü

Siz de alın anacım,güzel bir hatıra KK'dan....:1hug:

Yaaa Mumucum yaşlandım deyip durma kız,ne alaka.....

Böyle birşey çıkarmoşlar bizde aldık...Kkyı seviyorum,böyle bir hatırası olmasını istedim...

Pinki hayırlı günler canım,nasılsın?

Heeeee buarada biz dün sinemaya gittik....

Sinemaya aşık olduk...ızmitte böyle sinema salonu yok yaa...

Dev ötesi dev bir ekran,koltukların yerleştirildiği basamaklar oldukça yüksek,önümüzde hiç kafa kol yoktu:))))Çok güzeldi...Evde seyredeken görmediğimz birçok ayrıntıyı gördük,şimdi 4gözle 2. filmi bekliyoruz,kasımda girecek vizyona.Hatta 2. filmide orda seyretmek istiyoruz:))))Hehehe...

ıstanbul bizde bağımlılık yaptı galiba,çarşıya gider gibi ıstanbula gider olduk:))))

ooo maşaallah sosyalliğin üst sınırında gezen hatunlara bak kaydirigubbakcemile
kendimi bi tuhaf hissediyorum siz böyle çılgınlıklar yapıncaa :kedi:

görürsünüz şu iş bitsin seneye Allah izin verirse tozunu attırıcamm hasret kaldığım her bişeyinnn :umursamaz:

nevinim kartını güle güle kullan canım çok havalı oldu böyle yakıştı arkadaşımaa.s.

sağol Pinkim,teşekkür ederim

İnşallah canım inşallah....Beraber takılırız ozamanlarda da....Ohhhh yandan yandannn....Bi sen gelirsin bi biz....opuyorumnanaktan

şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis
hamilelikten önce saçlarımı bi boyayayım diyorum şutarafagitti
malum -nasip olursa- gebelikte boyama olmuyor
saçlarımın doğal rengi aşağıdaki hatunun dip renklerinin biraz açığı sositososito
ve saçlarımı palette yoğun renk açıcıyla sadece uçlarını olmak üzere açmak istiyorum
becerebilir miyim acep ya
ya da güzel olur muu fisfisfis

bu arada benim saçlarım omuz hizasında CADIARZU

Son düzenleme:

tabii efenim ne demek buyrun buyrunnnnnnnnn kahveniz
madem geldiniz içtikten sonra da sorduğum soruya bir bakıın hele :mymeka:

teşekkür ederim kahve için Şeniz

Diğer konu için üzgünüm yardımcı olamayacağım bu konulardan hiç anlamam yanlış yönlendirmekte istemem sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…