- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.981
evet bu yaz biraz sessiz geçecek gibi :1closedeyes:günaydın canım
swet de yok artık.topiğin yükü ikimizin sırtına bindi çilekcim.okullar kapandığı için bende hasta yoğunluğunun bundan sonra azalacağını tahmin ediyorum ama bakalım.görecez.
bu arada naz galiba mail atacakmış.
evet bu yaz biraz sessiz geçecek gibi :1closedeyes:
siz ne zaman çıkacaksınız tatile
aynen a.seğer alabilirsem temmuz sonu ya da ağustos başı gibi düşünüyorum.ne olacağı daha belli değil.zaten bir hafta kullanıcam fazla değil
sen?
aynen ben de öyle canım.acıdım kendime tabiri caizse.eltimin bakışlarından çok rahatsız oldum hastanede.çok kötü oldum belli etmeden.
Neyse efem,sizler nassınız...Radyolojim Allah analı büyütsün,hayırlı evlat olsun inşallah...
Ahh ahhh seni çk iyi anlıyorum canım biliyorsun gerçi ,neden söylüyorsam:)))
Benim eltim 2.yi doğuracak biliyosunuz zaten..Ve hala bana hiç bir şey söylemediler,ağustosta sanırım doğumu,hemde bitane oğlumuz vardı buda kız olacak.Nasıl sevindim duyunca ,ben tabi sağdan soldan fısıltılardan duyuyorum bunları,benle konuşan yok,ama bana bu mutluluğu yaşatmadılar.Yanımda hamile değilmiş gibi davranıyor herkes hala,deli oluyorum,bende tek kelime etmiyorum,ohhh canıma değsin,hastanyede gitmeyi düşünmüyorum,arayıp haber verirlerse,aaaaa hamilemiydi,iyi güle güle büyütün dicem.Gerçi onlar beni aramazlar,eşimi ararlar kesin,yengen doğurdu diye...
Ayyy şimdi ne alaka niye yazdım bunlrı bilmiyorum.ıkini hamileliğini duyunca şok olmuştum çünkü yeni doğum yapmıştı.Sevindim,mutlu oldum kendime acıdım,üzüldüm...Yani aynı düşünceleri paylaşıyoruz,bu kıskançlık değil,asla,Allah korusun...Bizimki kıskançlık değilde,onlarını nispetinin açıklaması ne acaba onu merak ediyorum...
sağol canım,mersilerrrr....günaydın nevinim
kartın hayırlı uğurlu olsun, pek şık olmuşun zemuszemus
afiyet olsun...
aynen ben de öyle canım.acıdım kendime tabiri caizse.eltimin bakışlarından çok rahatsız oldum hastanede.çok kötü oldum belli etmeden.
çünkü eltim cahil birisi biraz.çocuğunun olmsının kendi fazileti olduğunu zannedenlerdendir.bi keresinde olmayan birisi hakkında konuşurken çok saçma sapan şeyler söylemişti.hamileydi kendisi o zamanlar.işte haset gaddar birisiymiş te ondan çocuğu olmamış felan.böyle düşüncelere sahip insanların yanında daha kötü oluyor insan.herkes bizim gibi düşünebilse herşeyin rabbimizden olduğunu,verenin de alanında o olduğunu hiç unutmasa bizde herkesin yanında çok rahat ederdik.ama değil işte öyle.neyse......duygularını dile getiremiyo insan
bu arada çok kıskandım şimdi ben.sen kırmızı biz siyah :sinifsinif: :1closedeyes:
nevinim kartını güle güle kullan canım çok havalı oldu böyle yakıştı arkadaşımaa.s.
ooo maşaallah sosyalliğin üst sınırında gezen hatunlara bak kaydirigubbakcemile
kendimi bi tuhaf hissediyorum siz böyle çılgınlıklar yapıncaa :kedi:
görürsünüz şu iş bitsin seneye Allah izin verirse tozunu attırıcamm hasret kaldığım her bişeyinnn :umursamaz:
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Beraber takılırız ozamanlarda da....Ohhhh yandan yandannn....Bi sen gelirsin bi biz....opuyorumnanaktan
tabii efenim ne demek buyrun buyrunnnnnnnnn kahvenizben geldim dipmle hanım bi rkahve ikram eder herhalde zemuszemus
tabii efenim ne demek buyrun buyrunnnnnnnnn kahveniz
madem geldiniz içtikten sonra da sorduğum soruya bir bakıın hele :mymeka:
afiyet olsunnn Şenizteşekkür ederim kahve için Şeniz
Diğer konu için üzgünüm yardımcı olamayacağım bu konulardan hiç anlamam yanlış yönlendirmekte istemem sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?