- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.961
işte geldim burdayımmm kaydirigubbakcemile5
evet çok güzel bi macera filmi, aynen ben de yalnız sevmem
hayrola dertlisin bu konuda be cnm nerdedir ki eşin
evet kaçırdınnn
:çok üzgünüm: tüh kaçırmışım çileğim seni.
Bilgisayar başındaydım ama telefonuma müzik atmakla meşguldümzemuszemus
O zaman akşamları yatsı namazı saati burdayız:dance:
anladım cnmcanımcım benim koca vardiyeli çalışıyor o yüzden pek düzenimiz olmuyor...anlayacağın gecemiz gündüzümüz belli değil...bu arada ben taşıyıcı 3 izlemişim,fragmanına bakınca hatırladım...leyla olduk idare edin dünkü yediğimizi unutacağız nerdeyse....ah ah ah...bu çocuk olayı bizi ne hale soktu..:gitme:
tünaydın nazcım nasılsınTünaydın kızlar ben geldm çilekim senmi varsın canım
nasılsın bakalım özledim sizleri.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamagünaydın kızlar sabah sabah burdayım ben
eltim dün doğum yaptı.çok tatlı bi kızımız oldu.kaynım da dün gece burda kaldı.bugün öss ye gireceği için bende kalkıp kahvaltı hazırladım.o gitti.beni de uyku tutmadı bi daha.
çok duygu yüklüyüm bugün.bebeği annesini görünce kendimi çok kötü hissettim.çaktırmadım kimseye tabi.bunu sizden başkasına söyleyemem çünkü.kıskançlık durumları zanneder insanlar.asla öyle değil tabi ama anlayamaz kimse.eltim 1 aylık evliyken hamile kaldı.gerçekten çok şanslı.
eşiminde durumlarını hiç beğenmedim.çok heyecanlı.ilk kez amca oldu.bebeği çok sevdi sürekli ona baktı kimseyle ilgilenmedi.ama ben anladım içinden geçirdiklerini.o beni daha da üzdü tabi.
çok ağlamak istiyorum çookk.hüngür hüngür ağlamak istiyorum.faydası olur mu acaba
bi arkadaş yazmış.güzel olmuş.okuyun istedim.biraz da duygularıma tercüman olduğu için
(((Yine sonbahar çöktü bakışlarıma….yine hüzünler yan çiziyor yüreğimde. Yine bekleyişlerimin bu kaçıncı sabahı….hep bir ümitle bekliyorum yollarını….ha geldi, ha gelecek. Gelecek ve içimdeki bu özlemi, bu hasreti dindirecek diye…
Yüreğimde hatıralarının sindiği yapraklar, sonbaharın gelişi ile düşmeye başladı….gönül sevdan kan kaybediyor hadi gel meleğim….özlemlerim tavan yapmışken, daha her şeye son verilmemişken, dindir şu yüreğimde ateşini sevdanın….
Yosun tutmuş bakışlarımda kaç geceyi uykusuz geçirdim, ah bilsen bebeğim….kaç gece düşlerimde besledim, hayallerini…kaç yıl aralıksız yollarını gözetledi bu gözler….gelmedin her baktığımda, gelirsin diye sonbaharı bekledim hep….özlemlerimiz son bulur diye…..
Yağmur misali gözyaşı döküşlerim ile ıslattım yollarını…..gözlerimdeki özlemlerle büyüttüm sevdamızı…yitik sayfalara terk etmedim ben seni…hep taze ve hep canlı tuttum hayallerini ve seni….ama sen gelmedin, ya da gelemedin bebeğim…..
Yine çöreklenmiş bakışlarımız bir sonbahar akşamını devirirken, yine efsunlu bakışlarımızla sabahlamaya yeltendik bu gece….ümitlerimiz hiç son bulmadı ve bulmayacak….bulsaydı zaten beklemekte olmazdı…bekliyoruz ümidimizin bizi götürdüğü yere kadar…hadi gellll bebeğim…
Ümitle yaşamayı senden öğrendik…ümitle bekledik ve bekliyoruz….sıraladık geceye gözlerimizi ve sen gelene kadarda bekleyeceğiz bebeğim ….solgun bakışlarımızda her zaman bir ümitle döneceğin günü iple çekeceğiz...hadi bebeğim hadi çok bekletmeden gel……)))alıntıdır
alıştım canım sağol
tünaydın nazcım nasılsın
nasıl gidiyor, iyice alışmışsındır artık değil mi kaydirigubbakcemile5
hımm illegal durumlar mı var CADIARZU:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
alıştım canım sağol
ama yinede kafama yatmayan bir kaç pürüz var
olmuyor işde dürüst çalıştığın zaman yediremiyorsun bazı şeyleri kendine:sm_confused:
bu çalıştığım gsm firması biraz tuhaf gibi canım:mymeka:
İyi geceleeerr...
Radycim hayırlı sağlıklı, uzun ömürlü evlat olsun inşallah.
Allah analı babalı büyütsün..
Kimin daha şanslı olup olmadığını bilemeyiz.
Ne demek ilk ayında hamile kaldı daha şanslı:umursamaz:
Senin durumun ne olacak. Ben sana söyleyeyim sen daha şanslısın, siz daha şanslısınız.
Evliliğinin ilk ayında hamile kalmış...Evlat özlemi çekerek mi?
Hergün nasıl mükemmel bir anne olacağını düşünerek mi?
Geceler boyu kokusunu hayal ederek mi?
Eşiyle çocuğuyla nasıl vakit geçireceğini hayal ederek mi?
Çocuğun bir insan hayatındaki yerini önemini nasıl bir lütuf olduğunu anlayarak mı?
Çocuğumu nasıl yetiştiririm diye düşünerek mi?
Önemli olan hamile kalmak doğurmak değil, ben bu çocuğu hayata nasıl hazırlarım nasıl hayırlı evlat olur diye düşünerek mi?
Her gelmediği ayda, yada bırakıp gittiği ayda isyan sınırında gezip, ama genede Sen'den gelene razıyız, Lütfunda hoş Kahrında hoş diyerek mi??
Sen ne şansından bahsediyorsun?
Kim daha şanslı?
Radyolojim sabah sabah mahfettin beni,çok duygulandım...Allah analı babalı büyütsün canım,inşallah bizlerinde en kısa zamanda olacak...seni bizden başkası anlayamaz tabiki,kıskançlık olurmu imkanı varmı niye kıskanalım,sadece kendi kederimize üzülüyoruz o kadar...bu durumları ben çok yaşadım canım arkadaşım üzülme sakın,rahatlayacaksan ağla ya da kendini dışarı at,gez toz....
radycim gözünüz aydın, Allah hayırlı evlat eylesin inş..
cnm arkadaşımm beni de duygulandırdın şimdi
ama herkesin sınavı farklı işte,
çok şükür ki sana sana çok sevebileceğin hayırlı bir eş vermiş Allah
bu daha ön sırada değil mi...
hem bebişte gelecek inş.. biraz uğraştırıyor sadece a.s
radyolojicim sabah sabah mahvettin beni ben sulu gözümdür ağlamak için sebep arıyordum
kim yazmışsa duygularını çok güzel ifade etmiş gerçekten tam bizleri anlatıyor.kaynının bebeği hepinize hayırlı evlat olsun inş
çok sağolun canım arkadaşlarım benim.sizler de olmasanız halim ne olur benim bilmemradyolojim yeğenin vatana millete sizlere hayırlı evlatlar olsun inşşsağlıklı uzun ömürler diliyorum darısı başımıza tatlım duygu seline kaptırdın bizi yine alıştık artık ALLAHIM bizide evlatla sevindirsin hayırlısıyla inşş
şu işin aslını bi anlatır mısın nazcım :1ninca:evet çilekcim öle durumlar meil yazıp anlatacağım sizlerede zaten
bilgilenmeniz lazım bu konuda insanlara güvenimizin nasıl boşa çıkdığı
belgelenmeli ama zaten pekde saklı gizli yapmıyorlar ofofofof
günaydın canımhayırlı sabahlar arkadaşlarım mirmirmirmir
günaydın radycim a.s.
şu işin aslını bi anlatır mısın nazcım :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?