Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Çileeeemmmm,okadar açık renkse saçların niye daha açıyon kızzzz....

Bence güzel olur ama becerebilirmiim kısmına bişi diyemem şahsen.Ben hiç becerememde..

Saç boyamışlığı olan birisi yardım etse daha iyi olur sanırım...

valla açıkası bende pek yorum yapmak istemiyorum bu konuda.sonra kötü olur felan yok radyoloji sen söylemiştin bak ne biçim oldu diye başımın etini yersin maazallah :)
ama resimdeki hatunun salarını da çok beğendim ben.sen bunu kuaföre gidince aç göster en iyisi ordakilere.hehe

kuzum benim saç rengim uçtaki tonlar değil kii, dipleri işte

en son gittiğimde çok kızdırmıştı beni kuaförüm
bir daha gitmicem diye hayıflanmıştım :1ninca:
başka da güvendiğim bi kuaför yok çevremde
ondan sebep ben yapmak istedimm

yaa aşkolsunn :umursamaz: ne diye soruyoruz sizee o zaman :dilcikar:

Heeee soryyyyyy yaaaa...

Ozamanı yaptır gitsin kuzum...

Tanıdık bildik kuaför varsa ona git bence,riske girme...

mumucum kk kartı için ücret göndermen lazım galiba ben de tam bilmiyorum gerçi.
neden eşinle ayrı ayrı tatile çıkıyosunuz onu anlamadım.izin mi alamıyo eşin

hııııı bide para mı vercekmişiz

olsun havamız olur

bir zamanlarda omo kadınlar kulubu modası vardı kartımızı aldık ama halen birişe yaramadı

acep kk kartı ne işe yarayacakmış

eşimin kendi işi olduğu için izin yok ona yazın işler yağun oluyor

benimde ablamlar deniz kenarında yaşadıkları için yalnız takılıyoruz

maşallah canım ben leyleği havada gördüm ama henüz kapı dışarı çıkmadım

sen de leyleği havada mı gördün bu kadar gezmek maşallah

olsun cnm gez annem derdi ki becerebilene herşey helaldir

helal olsun sanada cnm

hııııııııı saç konusunda ben fikrimi söylemeden geçmeyeyim hamile kalmadan önce bende saçlarımı röfle yaptırdım

sarışınım ama sürekli yattığım için midir bilmem saçlarım sanki keçe gibi oluyordu birbirine giriyordu

neyse 40 günü doldurunca kuaförüme gittim kaportaya bakım yaptırmak için

saçlarımı kestirdim vs şikayetimi de söyledim oda bana röfleden olmuştur boya esnasında yıprandığı için dolaşabilir dedi

bende artık boya yaptırmaya karar verdim sen bilirsin cnm

Berincim hoşgeldin...

nasılsın?

Yengen hastaneden çıktımı?

hoşbulduk canım sende hoşgeldin
yengem hastaneden cıktı ama kendi başına ayağa kalkamıyor dikişleri cok
hastanede yatsaydı daha iyiydi bence temizliğe teyze kızı bakıyor yemek işinede ben bakıyorum şimdilik

hııııııııı twiling kulubu de varmış gördüm ama halen anlamıyorum biz küçük emrahlarla küçük ceylanların
en meşhur olduğu yılların çocuklarıyız( ikisinide hiç sevmem ama ablam hastasıydı da mecbur dinlerdik )

kk kartı işe yarıyormuş araştırdım buldum neyse fiyatıda 14 tl

iyi geceler kızlar kimse yok ama ben geldim ya
nese bizim bugün yıl dönümümüz yemek yicez kocişle.
çilekcim bide tremusu yapmışım ki mımmmmm süper.
öpüyorum hepinizi görüşürüz.

iyigeceler...

Nazcım,her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın...

nazcım nice yıllara canım
mutlu mesut huzurlu bebiş li bol paralı hayırlı nice yıllara.allah mutluluğunuzu hiç bozmasın daim eylesin.bir yastıkta beraberce yaşlanın.
iyi geceler arkadaşlarım

ah kızlar ah ah ben ne yaptım bilseniz benim aptal kafam ahhhhhh..
yarın kayınvaldemin günü var ona şam tatlısı yapayım götürürüm yarın dedim çırptım pişirdim şerbetini hazırladım döktüm öyle güzel olduki anlatamam fakat tadınca şok geçirdim resmen hiç hayatımda yapmadığım hatayı yapmışım anladımki..içine irmik yerine aynı poşeti olan ince bulgur koymuşum çekmeceyi açıpta irmiği karşımda duruyor görünce dünyalar başıma yıkıldı resmen ya..otur ağla oldum ben yeniden yaptım şuanda pişiyor fırında fakat hala aptal gibiyim nasıl karıştırıp bulgur yerine irmiği ortadan kaldırmışım hala aklım ermiyor aceleden olsa gerek eve geç geldik çabucak yapıp yatalım diyemi acele ettim bilmiyorum oldu işte bir tepsi tatlıda çöpe gidicek galiba ona acıyorum ilk defa böyle bişey bir hata yaptım 15 yıldır yani ne diyim kendime ne diyim ya b,ide bulgurlu tatlıyı tadınca minik taşlar geliyo kum gibi gıcır gıcır çok kötü ya ya tadmadan götürseydim koysaydım misafirlerin önüne aman ALLAHIM napardım ya of yaa of yaa..burda aldım soluğu gidip şerbeti koyim de kaynasın görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…