Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Geçmiş olsun canım...Hormonal ilaçlardan olabiliyor eve,Nehirde de var aynısından ama zararsızlar.Vücudun hormon ilaçlarına veriği tepki sanırım..Sen zaten moralini bozmaya yer arıyon bacım,çok depresif görüyorum seniklava:

Ben tonlarca kullandım maşallah hiçbişe olmadı çok şükür:))))

canım arkadaslarım nasıllarmıs bakalımmm?hepınızı çooook özledım.gecmısı okuyamadım ınsallah hepınız ıyısınızdır.kızımla bızde ıyıyz cok şükür sarılığımız hafılemeye basladı çok şükür.tek sıkıntımız kızım çoook kusuyor doymak bılmıyor yaramazım.ınsallah oda gececek.
kızlar tedavılerınız nasıl gıdıyor merak ettım benı bılgılendırın ne olurrrr...

Kızlar ben biraz istiahat edem,akşama yemeğe misafirim var,çok uzaklardan gelecek,uzuuuun zamandırda görüşmüyorduk,kardeşim Nehir yemeğe gelece bu akşam:roflol::roflol::roflol:Hazırlık yapam...

fibroadenom biraz önemli aslında nevinim.tabi eğer diğeri de ondansa.
fibrokistler o kadar mühim değil de adenomları takip ettirmek lazım.kötüye çevirebiliyo allah korusun.
ya o kadar da depresif değilim aslında dakorkak ve moralsizim :))

ben geldimmm kaydirigubbakcemile5
3 saattir ekran açık ama anca yazabildimm
çokk yoğunumm çokk kafamçokkarıştı
haklısınnn :))
inş. sorun çıkarmazlar tatlımmm opuyorumnanaktan
Dip Not:
Kazen Abinin hışmına uğrarsam beni bi süre sepetleyebilir siteden:1ninca:

En Dip Not:
Belli olmaz ne yapacağı:1ninca:
öyle gerçekten kaydirigubbakcemile3 aman dikkatli ol kaydirigubbakcemile
geldim cnm geldimmm opuyorumnanaktan
poffff
inş.. sorunsuz bir şekilde, dediğin gibi hüppp diye alırlar hemen tatlımm
inş. tedavi seyrini etkilemez fisfisfis
çilei ben de merak ettim.msn i de kapalı.bu saate kadr hi gelmemezlik yapmazdı o.
selam canlarım...
Harbiden kızlar çilek niye yok,birşey vardı da biz mi unuttuk yoksa:uhm:
arkadaşlar kusura bakmayın akşam haber veremeden apar topar çıktım
pap-smear yaptırmıştım ya
bugün sonuç alma günümdü, cerrahpaşalardaydım yaniiiii kaydirigubbakcemile
sonuç temiz şükürrrrr :lepi: şimdilik bebiş için bir problem yok yaniii yerimseniben
ağrıların sebebi ise ortaya çıkmadı, bağırsak problemi de olabilir dedi.. neyseee öyle işte şakkıdı
Ben bi araştırayım Mısırda bi dedemiz falan varmı,bize miras bırakmışmıdır acaba diye:))))Başka türlü toparlayamıcaz sanırım...

:roflol: :roflol: :roflol:
Allah kolaylıklar versin canımmm inş. :teselli:
aman aksatma tatlım inş. önemsiz birşeydir. CADIARZU
çok gecikecekse başka bir doktora göster sonucu
Şeniz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Biton alıntı yapıp bi ton yazı yazdım,alıntıdaki resmi sileyim dedim,hepsi gitti ,iyimi?

Kısaca özet geçecem şimdi...

Gülyüzüm,dedeyi merak etme,seninkinede bakınırım canım,lafımı olur:roflol::roflol:

Pinkim Allah razı olsun canım,ıyi olacaz inşallah...

Radyolojim Allah korusun canım,ben okadar detayını bilmiyorum tebi.
Ozaman kontrollerini ihmal etme dicem ama seni silah zoruyla gönderiyoz doktorakaydirigubbakcemile
O korkak ve moralsiz halinede kışşşşş kıııııışşşş diyorum ben şimdi,birazdan giderler..

Alhanım hoşgeldin canım...Çok şükür sarılık gitmek üzere,kusmasını dert etme canım,olur öyle şeyler..
Kızzzz minik cadı,annenin mis gibi sütünü niye çıkarıyon bakim sennnlmaz:Olmaz olmaz,bidaha nerde bulcan okadar olağanüstü yemeği bakam,zilli...
Alhancım ben hala adet olmayı bekliyorum ama gelmiyor,belim acayip ağrıyor,sgeldi gelecek ama sökülemiyor bir türlü..
Gülyüzüm yumurtlama iğnelerine başladı şükür,pazartesi kontrolü var...
Haberler böle canım.
Hee radyolojimde ay sonunda adet olunca iğnelerine başlıcak inşallah((((( (radyolojim,anladın sen onu)

Çileeeemmm geçmiş olsun kuzum,hadi daha güzel haberlere inşallah...
Sağol canım canım..
Elifçiğimizin resmi içinde teşekkür ederiz efemkaydirigubbakcemile5Üffff alkış ifadesini bulamadım yaaa((

swet dün yazmıştım ama sen gemişi okumadın heralde yine.doğumunun günü kesinleşince topğe yaz da bizzde seni o günlerde arıyalım tamammı.

canım şu an noırmal doğum bejlkendiği için günü yok.ç
anacak haftaya çatı kontrolu yapacak.orada eğer sorun varsa sezaryen olacak.trabi hiç istemiyoruz bunu.
eğer sezaryen olursa günü belli olur.
şu an beklemedeyi.z
ancak acil sancım tutarsa o an belli olur tabi ben de haber vermeyşi akıl edecek kafa kalırsa:)::kedi:

Çileeeemmm geçmiş olsun kuzum,hadi daha güzel haberlere inşallah...
Sağol canım canım..
Elifçiğimizin resmi içinde teşekkür ederiz efemkaydirigubbakcemile5Üffff alkış ifadesini bulamadım yaaa((
sağolasın nevinimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
buyurrr alkışşş sana alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis naniknanik

sağolasın nevinimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
buyurrr alkışşş sana alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis naniknanik
Hay Allah razı olsun..:roflol::roflol:

İki tur attım ifadeler arasında göremedim bir türlü yawww...laelaelaelaelae

anlamam mı :)))))))))))))) al o zaman
of akşam kaynım bende
ne yemek yapsam diye düşünüyorum.ya bu cezalı görev niye bizim yaaa.erkekler ne pişireleğini düşünsün.kadınlarda yapsın.olmaz mı

Son düzenleme:
:)))))) olur olur daa
onlara sorarsan bu çokk basit bir konuuu
yap bi makarna, kır iki yumurtaa.. :roflol:

elif çok tatlı gerçekten maşallah ALLAHIm nazarlardan esirgesin onu mutlu ve sağlıklı bir ömür sürsünler inş..eehh darısı başımıza kızlar

kızlar ben niye göremedim bebişimizin resmini,kaldırdınızmı hemencecik:jeyyar:

Alhan,nevincim sağolsun izah etmiş durumumuzu...sarılığını atlatmışsın çok şükür,inşallah kusma problemimizde biter...

çileğim,çok şükür herşeyimiz tertemiz,bu arada eşinde tahlillerden geçtimi???

edward aşıklımız nerelerdedelikafadulden

oku oku ancak cevap yazabiliyorum

benim karnım ağırdığı için biraz moralsizim

ablamın kızı yurt dışından gelmişti o gitti bugün birde onun telaşı vardı

ohhhhhhhhhhh yani biraz yorgunum

selam kızlarrrrrropuyorumnanaktan
bugün kontrolümüz vardı tarihi belirledik eğer bir aksilik olmazsa 7 temmuzda oğlumu kucağıma alacammm ama gelişiminde gerilik varmış 3 hafta geriden geliyor ptesi hastaneye çağırdı doppler nts falan dedi bakalımm biraz moralim bozuldu ama inşallah ciddi bişey değildirrrrr neyse bizden bu kadarrr dua edin teyzeleri oğluşum içinnn
alhanım maşallah elifimize canımmmm
radyolojim geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir canımmm:1hug:
nevinim inşallah tedavin aksamaz canımm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sonunu bebiş eylesin inşallahha.s.
denefim swetem nazım pinkim gülyüzlüm nehirim mumucum lotusum berinim çileğim nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmŞenizŞeniz

myhope,canımcım inşallah oğluşumuzun birşeyciği yoktur,doğuma kadar kilolanır inşallah,niye böyle olduki yemekle aran iyi değilmiki canım...

7 temmuzda mııı ayy çok yakın bir tarih bu myhopum :)))
Olsun olsun...Doktorlar bilir en iyisini sıkma canını sen.
Hayırla sağlıkla inşallah..

Elif Simayımızda çok tatlı maşallah sübhanalla..allah nazarlardan korusun..
Sağlık sıhhat versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…