- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.121
Geçmiş olsun canım...Hormonal ilaçlardan olabiliyor eve,Nehirde de var aynısından ama zararsızlar.Vücudun hormon ilaçlarına veriği tepki sanırım..Sen zaten moralini bozmaya yer arıyon bacım,çok depresif görüyorum seniya belkide hani adet olunca giden kistler var ya onlardandır.geçer belki kendiliğinden ne dersin.
bu arada benim de moralim bozuldu iki gün önce.sol göğsümde elime gelen bişey vardı.usg de fibroadenom çıkmıştı.şimdi ikincisini hissediyorum.korkuttu beni açıkası.doktorumuz da izindeymiş ultrasona bakan.gelsinde bi baktırcam.inşallah önemli bişey değildir.tahminimce klomenlerden kaynaklandı.
Geçmiş olsun canım...Hormonal ilaçlardan olabiliyor eve,Nehirde de var aynısından ama zararsızlar.Vücudun hormon ilaçlarına veriği tepki sanırım..Sen zaten moralini bozmaya yer arıyon bacım,çok depresif görüyorum seniklava:
Ben tonlarca kullandım maşallah hiçbişe olmadı çok şükür:))))
haklısınnn :))Bu arada çileğim sabah okursunn diye yazıyorum :)
ımza konusunda:
Kazen abiye değilde yönetimden başka birine sordum, şimdilik ok dedi gibi. Ama genede soracak. Boyutu falan uygun dedi. Bakalım ben çok istiyorum biliyorsun.
Bebek-sevgili-evlilik-kilo yok ben ne koyayım çizelge diyekaydirigubbakcemile3
Edwardımı istiyorum her mesajımın altındaopuyorumnanaktan
öyle gerçekten kaydirigubbakcemile3 aman dikkatli ol kaydirigubbakcemileDip Not:
Kazen Abinin hışmına uğrarsam beni bi süre sepetleyebilir siteden:1ninca:
En Dip Not:
Belli olmaz ne yapacağı:1ninca:
geldim cnm geldimmm opuyorumnanaktanSelam kızlar..
Doktordan geldim şimdi,heran adet olabilrmişim,vatana millete hayırlı olsun 2 tane 2,5 cm.lik kistim varmış ve aşırı akıntım ve iltihabım varmış.Zaten bikaç gündür kaşıntımda vardı...
Ankarayı aradım,lucrine devam,2 gün daha bekleyelim adet olmazsanız alalım sizi muayeneye dedi..
Ama adetim gelecek gibi..Baka zaman adet olmayalım diye bekleriz şimdi 4 gözle adet bekliyoz...
Çık sıkıldım,içim daralıyor...Rabbim bu sıkıntıların sonunu hayır etsin,hayırlı sağlıklı evlatlarla yüzümüzü güldürsün....
Siz neler yapıyorsunuz.Yokmu şöyle neşemizi yerine getirecek bomba haberler..
Alhan gelseydi,küçük cadının muzurlarını anlatsaydıda biraz keyiflenseydik bari...
Radyolojim görev tamamdır bacım...Sen nasılsın,aynımısın hala?
Çileeeemmm sen nerdesin kız,gelmemişin heççç...
çilei ben de merak ettim.msn i de kapalı.bu saate kadr hi gelmemezlik yapmazdı o.
arkadaşlar kusura bakmayın akşam haber veremeden apar topar çıktımselam canlarım...
Harbiden kızlar çilek niye yok,birşey vardı da biz mi unuttuk yoksa:uhm:
Ben bi araştırayım Mısırda bi dedemiz falan varmı,bize miras bırakmışmıdır acaba diye:))))Başka türlü toparlayamıcaz sanırım...
aman aksatma tatlım inş. önemsiz birşeydir. CADIARZUbu arada benim de moralim bozuldu iki gün önce.sol göğsümde elime gelen bişey vardı.usg de fibroadenom çıkmıştı.şimdi ikincisini hissediyorum.korkuttu beni açıkası.doktorumuz da izindeymiş ultrasona bakan.gelsinde bi baktırcam.inşallah önemli bişey değildir.tahminimce klomenlerden kaynaklandı.
Şeniz opuyorumnanaktancanım arkadaslarım nasıllarmıs bakalımmm?hepınızı çooook özledım.gecmısı okuyamadım ınsallah hepınız ıyısınızdır.kızımla bızde ıyıyz cok şükür sarılığımız hafılemeye basladı çok şükür.tek sıkıntımız kızım çoook kusuyor doymak bılmıyor yaramazım.ınsallah oda gececek.
kızlar tedavılerınız nasıl gıdıyor merak ettım benı bılgılendırın ne olurrrr...
swet dün yazmıştım ama sen gemişi okumadın heralde yine.doğumunun günü kesinleşince topğe yaz da bizzde seni o günlerde arıyalım tamammı.
sağolasın nevinimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanÇileeeemmm geçmiş olsun kuzum,hadi daha güzel haberlere inşallah...
Sağol canım canım..
Elifçiğimizin resmi içinde teşekkür ederiz efemkaydirigubbakcemile5Üffff alkış ifadesini bulamadım yaaa((
Hay Allah razı olsun..:roflol::roflol:sağolasın nevinimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
buyurrr alkışşş sana alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis naniknanik
kaydirigubbakcemile3 sositososito ŞenizHay Allah razı olsun..:roflol::roflol:
İki tur attım ifadeler arasında göremedim bir türlü yawww...laelaelaelaelae
anlamam mı :)))))))))))))) al o zamanBiton alıntı yapıp bi ton yazı yazdım,alıntıdaki resmi sileyim dedim,hepsi gitti ,iyimi?
ay bazen öyle oluyo insan sinir oluyo gerçekten.bi daha yazası da gelmiyo.
Hee radyolojimde ay sonunda adet olunca iğnelerine başlıcak inşallah((((( (radyolojim,anladın sen onu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?