- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.141
hoşgelmişsin nehircim,ablanın misafiri gelmiş yardım etmiyonmu kız sen çabuk mutfağaklava:delikafadulden
ya bana kalsa yememde problem yokta eşim geç kalktığım için kızıyor biraz ama meyvemi vs ihmal etmem zaten sorun yoktu 1 aydır başladı 2 hafta önceki kontrolde hiç kilo almamıştı bugün ise 150 gram almış yanlızca hafta olarakta 33 görünüyor usg de doktorum da bazı testler yapalım dedi doppler nts dedi işte bende anlamadım ama niye böyle oldu canım sıkıldı birazz neyse inşallah önemli bişi değildirrrrrrr:çok üzgünüm:myhope,canımcım inşallah oğluşumuzun birşeyciği yoktur,doğuma kadar kilolanır inşallah,niye böyle olduki yemekle aran iyi değilmiki canım...
7 temmuzda mııı ayy çok yakın bir tarih bu myhopum :)))
Olsun olsun...Doktorlar bilir en iyisini sıkma canını sen.
Hayırla sağlıkla inşallah..
Allah razı olsun arkadaşım evet temiz şükür ki a.sçileğim,çok şükür herşeyimiz tertemiz,bu arada eşinde tahlillerden geçtimi???
tarih kesildi demek hayırlısı olsun myhopçum hihoyyyt Şenizselam kızlarrrrrropuyorumnanaktan
bugün kontrolümüz vardı tarihi belirledik eğer bir aksilik olmazsa 7 temmuzda oğlumu kucağıma alacammm ama gelişiminde gerilik varmış 3 hafta geriden geliyor ptesi hastaneye çağırdı doppler nts falan dedi bakalımm biraz moralim bozuldu ama inşallah ciddi bişey değildirrrrr neyse bizden bu kadarrr dua edin teyzeleri oğluşum içinnn
ohhh bizim de bi ablamız olaydıııı :1ninca: zemuszemuskaydirigubbakcemile3 ablamdayım gülyüzüm.
Sağolsun hiç bişe yapmadım tebiki..azcık masayı toplamaya yardım ettim sadecekaydirigubbakcemile3
Herşey çok güzeldi..Masayı çok harika hazırlamış ablam tam benim istediğim gibizemuszemus
bu bir başlangıç, bu kadarı oldu ya, daha da düzelecek inş.. :1rolleyes:insalah çilegim insallah.akşam çok mutlu oldum .kendi kendine yürümeye başlayınca.tabi şuan 5 -6 adım atabiliyo.sonra düşecek gibi oluyo.insallah iyi olacak .
günaydınnnn a.s.günaydın hayırlı cumalr
çileğim .tahlilleir çok güzel çıkmış maşallah ,hayırlı olsun
canım hiç takma kafaya.son zamanlarda daha çok alır ve dengeler inşallah.sağlığı yerinde olsun da kilosu mühim değil.biz hep dua ediyoruz.sende bize et lütfen olur muselam kızlarrrrrropuyorumnanaktan
bugün kontrolümüz vardı tarihi belirledik eğer bir aksilik olmazsa 7 temmuzda oğlumu kucağıma alacammm ama gelişiminde gerilik varmış 3 hafta geriden geliyor ptesi hastaneye çağırdı doppler nts falan dedi bakalımm biraz moralim bozuldu ama inşallah ciddi bişey değildirrrrr neyse bizden bu kadarrr dua edin teyzeleri
radyolojim geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir canımmm:1hug:
çok sevindim denefim.ne güzel yaa.topiğimizde herşey düzene giriyo.taşlar yerine oturuyo galiba artık.günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar..
myhopem canım takma kafana...herşey yolunda gidecek.bebişini kucagına alacaksın.7 temmuzda aynı alhan gibi senin güzel haberini alacagız insallah.:Saruboceq:
size güzel bi haber verem bacılar.kayınvalidem yavaş yavaş bastonla yürümeye başladı..akşamları ben yürütüyom...gündüzleride yeni gelen gelinimiz yürütüyo...baya artık kendi yürümeye başladı.kızlar eger bi wc ye giderse herşey yoluna girecek...15 güne kadar zannerdesem baya yürümeye başlıyacak.akşamları kk ya onun için gelemiyom.işler bitmiyo hiç..dualarımız insallah kabul olur arkadaşlar.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?