Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hoşgelmişsin nehircim,ablanın misafiri gelmiş yardım etmiyonmu kız sen çabuk mutfağaklava:delikafadulden

hoşgelmişsin nehircim,ablanın misafiri gelmiş yardım etmiyonmu kız sen çabuk mutfağaklava:delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ablamdayım gülyüzüm.
Sağolsun hiç bişe yapmadım tebiki..azcık masayı toplamaya yardım ettim sadecekaydirigubbakcemile3
Herşey çok güzeldi..Masayı çok harika hazırlamış ablam tam benim istediğim gibizemuszemus

myhope,canımcım inşallah oğluşumuzun birşeyciği yoktur,doğuma kadar kilolanır inşallah,niye böyle olduki yemekle aran iyi değilmiki canım...
ya bana kalsa yememde problem yokta eşim geç kalktığım için kızıyor biraz ama meyvemi vs ihmal etmem zaten sorun yoktu 1 aydır başladı 2 hafta önceki kontrolde hiç kilo almamıştı bugün ise 150 gram almış yanlızca hafta olarakta 33 görünüyor usg de doktorum da bazı testler yapalım dedi doppler nts dedi işte bende anlamadım ama niye böyle oldu canım sıkıldı birazz neyse inşallah önemli bişi değildirrrrrrr:çok üzgünüm:
7 temmuzda mııı ayy çok yakın bir tarih bu myhopum :)))
Olsun olsun...Doktorlar bilir en iyisini sıkma canını sen.
Hayırla sağlıkla inşallah..

evet canımm zaten 14 ü sondu normalde bir hafta önce olacak ama ablasına çekerse o kadar beklemezzz azram 2 hafta erken doğmuştu umarım bu bekler zamanınıııı
doktorlar bilir tabidee-eşimde aynını diyor kızıyor bana çok taktın kafaya diyeee-ptesiyi bi atlatsam hayırlısıylaaa ancak o zaman rahatlarım herhaldee:sm_confused:
ablana çok çok selamm bu aradaaaaa:1hug:

hayırlı sabahlar... hayırlı cumalar arkadaşlarım a.s.
çileğim,çok şükür herşeyimiz tertemiz,bu arada eşinde tahlillerden geçtimi???
Allah razı olsun arkadaşım evet temiz şükür ki a.s
dr. a sordum dün, gebelik öncesi eşimin de kontrol ve testlerden geçmesi gerekir mi diye
o da ilk olacağı için gerek yok dedi :sm_confused:
folik asit vitamini önerdi, onu kullanıyorum a.s
tarih kesildi demek hayırlısı olsun myhopçum hihoyyyt Şeniz
inşaallah önemli birşey değildir tatlım fisfisfis
ohhh bizim de bi ablamız olaydıııı :1ninca: zemuszemus

ne hazırlamıştı, ne hazırlamıştıı :jeyyar: cokacimcoook

hayırlısabahlar canlarım
cumanız mübarek olsun
hepinizi çok özledim ama malesef iş yerinde kesinlikle yasak
heryer kamera bbg evi gibi şimdi bile kaçamak yazıyorum
kimse yok diye bugün açılış var işim çok
öptüm görüşürüz.

rady cim denefimin duasını okurum ben haber veririm
bu akşam biter canım unutmuşum yazmayıda ::))))

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar..
myhopem canım takma kafana...herşey yolunda gidecek.bebişini kucagına alacaksın.7 temmuzda aynı alhan gibi senin güzel haberini alacagız insallah.:Saruboceq:
size güzel bi haber verem bacılar.kayınvalidem yavaş yavaş bastonla yürümeye başladı..akşamları ben yürütüyom...gündüzleride yeni gelen gelinimiz yürütüyo...baya artık kendi yürümeye başladı.kızlar eger bi wc ye giderse herşey yoluna girecek...15 güne kadar zannerdesem baya yürümeye başlıyacak.akşamları kk ya onun için gelemiyom.işler bitmiyo hiç..dualarımız insallah kabul olur arkadaşlar.:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
denefim gördün mü bak
herşey yoluna girecek Allahın izniyle inş.
Allah duaları karşılıksız bırakır mı hiçç
çok şükür....

insalah çilegim insallah.akşam çok mutlu oldum .kendi kendine yürümeye başlayınca.tabi şuan 5 -6 adım atabiliyo.sonra düşecek gibi oluyo.insallah iyi olacak .

günaydın hayırlı cumalr
çileğim .tahlilleir çok güzel çıkmış maşallah ,hayırlı olsun
denefim. gözün aydın canım,rabbim gönlküne göre verisn.bakıcı tutmaya gerek kalmayacak inşialşşah.ve temmızda tedaviye başlama şansın hala va r.allahım inşallah en başta sana hemen peşpeşe de 3 ay içinde topikteki tüm arkadaşlarımıza hamileik müjdesi ile sevindirisn.sorna da topaç gibi yavrularmız ile reismlerimizle süsleyelim inşalşah
nazım
ay izlenmek kötü ama olsun işin gücün var .herşey düze çıakr.açılışınız hayırşı olsun canım.
myhopem göüzn aydın canım benim.inşallah sağ salişm kucağına alacaksın.
son döneme gelkidn bçöyle ileri geri gibi gelişim ve kg ile ilgili sapmalar oluyor usg de
bende bile 10 gün önce 3,150 gr.bebek dedi.1,5 hafta ileri dedi.sonra 10 gün sonraki kontrolde haftasından 2 gün geri 2,950 gr.dedi.
korkma .doktora bir şey mi oldu dedim.son zamanalrda bebek büyüdüğü için sapma olur dedi.
inşallah bir şey çıkmayacak.
oğülumuz sağlıkla gelecek annnesi

swethome canım.opuyorumnanaktan.nasılsın .günaydın hayırlı cumalar..
hadi gülüm senin dogumada az kaldı...heyecanla bekliyoruz...
ya sorma canım.insallah bakıcıya gerek kalmıcak.:Saruboceq:
en azından bezlenme işi kalkarsa kendi kendine yaşayabilir.tabi biz en azından temizligini çamaşırını hallederiz .yeterki yürüsün kadıncagız...

insalah çilegim insallah.akşam çok mutlu oldum .kendi kendine yürümeye başlayınca.tabi şuan 5 -6 adım atabiliyo.sonra düşecek gibi oluyo.insallah iyi olacak .
bu bir başlangıç, bu kadarı oldu ya, daha da düzelecek inş.. :1rolleyes:
günaydın hayırlı cumalr
çileğim .tahlilleir çok güzel çıkmış maşallah ,hayırlı olsun
günaydınnnn a.s.
sağolasın swetçim çok şükür a.s

evet denefinm canım inşallah olacak.
o akdar bektınız bak allahım açtı sana kapıalrını.
yavrucum bak bir arkadaşın annesi felç olmuştu ona o zman ya berr ismi şeriifi ile dua etmişlerid.
sürekli tesbih, oalrak.
bir taraftanda ya berr c.c. çek canım.
rrabbim şifa veri,sn.
evet beni,m doğum yaklşatı.
evde epeyce iş yaptık.
hiç oturmadım daha düşün.
bugün de en son toz oldu heryer silip süpürüsek inşallah kafam rahat edecek.
yaz ya her yer kirleniyor.
en önemli şey ağda kaldı yarın da gideyim onu halledeyim diyorum.
artık zamanı sanırım içim raaht etisn.aniden sancı gelirde yaptıramazsam d,ye korkuyorum.
dua edin bize de kızlar olur mu

günaydın arkadaşlarım.cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun.
bugün eşimle 4 yılımızı dolduruyoruz.inşallah bu senemizde mutluluğumuza mutluluk katılır.eşimi çok seviyorum :kedi: canım hiç takma kafaya.son zamanlarda daha çok alır ve dengeler inşallah.sağlığı yerinde olsun da kilosu mühim değil.biz hep dua ediyoruz.sende bize et lütfen olur mu

çok sevindim denefim.ne güzel yaa.topiğimizde herşey düzene giriyo.taşlar yerine oturuyo galiba artık.
yavaş yavaş başladıysa yürümeye eski sağlığına kavuşur inş.

Günaydın,günaydın...

Denefim bu ne güzel ne müjdeli bir haber böyle:lepi:Elhamdülillah....

Yataktan kalkmayan bir insanın 5-6 adım yürüyebilmesi harika canm,çok şükür yaaa....
Kendi gezip dolanıp,wcye gittikten sonra çamaşırını yıkamaya ne var dimi?Ayyy çok sevindim yaaa..

Swetim aklındayken yaptır kuzum ağdanı neyin,rahat rahat oh mis gibi..

Ben hala adet olmadım,ben hala adet olmadım,ben hala adet olmadım,ben halaadet olmadım,
ben hala adet olmadım,ben hala adet olmadım,ben hala adet olmadım,ben hala adet olmadım....

Çatlıcam yaaaaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…