Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevinim kayınvalidem bizim kolumuzda sabah akşam yürütüyoduk...ama ilk kez kendi bastonla yürümeye başlattı.fizik tedaviyede gitmişti baya faydasını görmüştü...çok şükür ALLAHIMA.AMAN ben onun her işini yaparım yeterki wcye gidebilecek kadar olsun.. :Saruboceq:
sen niye adet olmadınki.bi test yaptırsana bacım.bak bende merak ettim...

bu arada LOTUSUMUZUN çok selamı var..evini taşımışlar.ama kendi daha annesindeymiş.

çilegim bacım tahlilerinin temiz çıkmış inan sevindim...
teşekkürler arkadaşım ..
günaydın arkadaşlarım.cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun.
bugün eşimle 4 yılımızı dolduruyoruz.inşallah bu senemizde mutluluğumuza mutluluk katılır.eşimi çok seviyorum :kedi:
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn cnm arkadaşımmm opuyorumnanaktan
Allah tadınızı bozmasınn
mutlulğunuz, huzurunuz, sevginiz ebedi olsun.. inş. cenneti hakedin de orada da birbirinize eş olun inş.....
bizim duamız hep böyle :asigim:
Ben hala adet olmadım,ben hala adet olmadım,ben hala adet olmadım,ben halaadet olmadım,
ben hala adet olmadım,ben hala adet olmadım,ben hala adet olmadım,ben hala adet olmadım....

Çatlıcam yaaaaa......
anaaaaaaaa :1ninca:
bu arada LOTUSUMUZUN çok selamı var..evini taşımışlar.ama kendi daha annesindeymiş.

ve aleyküm selammm :1hug:
bunu da atlattı şükür

radyolojim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.bi yastıkta yaşlanın emi.tez zamanda mutlulugunuza bi bebiş katılsın insallah

Ohhh Lotusum da taşınmış,cici evinde bebişleriyle yaşayacak inşallah...

Denefim haklısın bacım,wc en önemlisi gerçekten...Allahım şükürler olsun,dualarımız kabul olacak inşallah...

Radyolojim,ay ayyy...Ehtiyarladınız iyice,bebek düşünmüyomusunuz ayol,kaç sene oldu evlendiğiniz yapın bitane artık,cık cık cık olmaz böle yani,elalem ne der?????:roflol::roflol::roflolsinir insan topluluğundan alıntılar karşınızda)

Canım Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu sağlığınızı daim etsin,hayırlı sağlıklı evlatlarla taçlandırsın yuvanızı,ntüm sevdiklerinizle nice nice yıllara inşallah...

heç sorma yavv :roflol: :roflol: :roflol:

bilmiyorum af buyur bacım bu b-hcg nedir?
hangi aralıkta olması lazım ?

Estağfurullah kuzum,anlatırım tebi nedemek...

Döllenen yumurta rahime tutunduğu zaman,beta-hcg adlı bir hormon salgılanmaya başlanıyor,önce kana sonra idrara karışıyor.Sadece hamilelik döneminde salgılanan bir hormon yani...

5'in üzeri gebe sayılıyor ama sağlıklı yada sağlıksız gebelik olduğu bilnmiyor.5in üstünde çıktığında 2 günde bir tekrarlanıyor.48 saatte bir,değerin 2'ye katlanması gerekiyorki,sağlıklı gebelik başlangıcı sayılsın...Eğer 2'ye katlanmıyorsa bir sorun olduğu göz önüne alınıyor.Dış gebelik,boş gebelik,kimyasal gebelik vs.Sürekli test tekrarlanıyor,bir süre sona bebeğin kesesine bakılıyor,ordaysa ne ala ama kese görünmüyorsa,biraz daha beklenip gereken müdahaleler yapılıyor...

Çokmu abarttım açıklamayı yaaa:kedi:

Heee diyelim kese göründü,bir de 1 yada 2 hafta sonra nabzın duyulması gerekiyorki,evet işte bebek orda ve yaşıyor denilsin...

Yani gamzem,test yaptın pozitif çıktı ama bu yeterli değil malesef.Yani en azından benim için yeterli değil,dış gebelik geçirmiş biri olarak...
Kesesi var nabzı var,var da var yani...Heralde ben yavrumun nabzını duymadan hamileyim diye bağıramıcam yaaa...(((

:roflol:
sağol tatlım ya ağzına sağlık, ayrıntılı bilgilenmiş oldum bu konuda a.s
hiç sanmıyorummm sen hele bi pozitifi gör
o zaman verebileceğiniz tepkileri tahmin edebiliyorummm
hele nehirr
topiki sallandırır herhal :roflol:, yok yok tümden kk. nü :roflol: :roflol: (inşaallah biz de en yakın zamanda görürüz :Saruboceq:)

He valla doğru dedin...

Kk bıkar bizden herhal...

İnşallah canım,hepimiz sallayalım KK'yı:))):1hug:

radyolojim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.bi yastıkta yaşlanın emi.tez zamanda mutlulugunuza bi bebiş katılsın insallah
allah razı olsun canım arkadaşlarım.
dualarımız müşterek.allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.sevdiğinden ayırmasın.
ay çok alemsin nevin yaa.ne kadar güldürdün beni sağol.valla şuraya girince keyfim yerine geliyo yaa.enerjim artıyo.allah razı olsun sizlerden.
valla bende nehire eşlik ederim.bilmiyom artık yani.

He valla doğru dedin...

Kk bıkar bizden herhal...

İnşallah canım,hepimiz sallayalım KK'yı:))):1hug:
ay amin inş.

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR

RADYOLOJıCıM EŞıNLE BERABER SAĞLIKLI MUTLU UZUN ÖMÜRLER GEÇıRMENıZı DıLıYORUM HAYIRLISIYLA

bende çarşı pazar gezmeye başladığım için çok fazla pc de olamıyorum
herşey dünya bahasında çarşıda beğeniyorum eve gelince fiyatını yüksek buluyorum ve eşime söyleyince de tartışma başlıyor her zaman ki muhabbet yani

kızlar ben bugün kkda elekçi gibi dolaşıyom.neler neler okudum.bi konu çok dikkatimi çekti.sizde okumak isterseniz.ben gerçi link vermesini bilmiyomda....PRESEED KULLANANLAR DıYE.isterseniz bi okuyun.6 ayda hamile kalmayı garantiliyomuş...
kadın çocuk gebelik bölümünde...bir çok arkadaş hamile kalmış o ürünü kullanınca..

Son düzenleme:
hoş bulduk çileğim

denefçim dediğin sayfayı biliyorum ama tam olarak nasıl kullanıldığını anlamadım o yüzden kullanmayı hiç düşünmedim

tabi bazı şeyleri yaşamamız için sebep lazım beklide hamile kalınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…