- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.221
hamdolsun tatlımmÇileğim,çok şükür ki hiçbirşeyiniz yok...çalışmalra devam...olacak inşallah......
cadııııııııııı :kedi:Çileğim aaa ne tişörtüymüş o öyle:1ninca:
Hiçte söylemezsin bak sen:1ninca:
Çok merak ettim:1ninca:
Daha ilginç fikirlerin yok mu "Anne Oluyorum" dan başka:1ninca:
Vardır vardıııırrrrrrr :1ninca:
Sen varya sen çok seviyorum ben seniii:asigim:
bence de manyak bi cümle bu :roflol: :roflol: :roflol:Mumum ne beğendiysen al gitsin..Senden kıymetli mi..
Senin yanınada ablam gibi biri lazım..
Ben bişeye çok para verince ayy çok pahalıydı yaa derim..
Ablam ohh ohh iyiki aldın der çok güzel der..boşveerr der..
Alışırsın biraz sonra der:roflol::roflol: Bu sondaki lafı beni öldürür gülmekten:roflol:
görevleri bi dağıtabilsem canım verecem de :))radyolojicim bana neden artık görev vermiyorsun
emirlerinize amdeyiz efem
çok sağol canım benim.aminAllah nice nice seneleri sağlık huzur mutluluk içinde kutlamanızı nasip etsinn seneye inşallah meleğinizde sizinle beraber olur canımmm mutluluğunuz daim olsunnnnn:1hug:
aynen öyle.ayynennRadyolojim sen nehirle bir olur,bütün topiklere girip nevin hamile haaa haberiniz olsun dersiniz artıkın:CüvCüv:
valla benim de haberim yoktu topikten.topik açılmış ta kapanmış bile.bizim daha yeni haberimiz oluyo :)))Çileğim topiğine giremiyorum,izniniz yok diyor yawww,noldukine şimdi(((
Heee bir problem var sanırım,neyse bekleyelim(((
sadece erkeklerde olduğunu hiç sanmıyorum erkek çocuk sevdasınıncanım kız olsun erkek olsun önemli olan saglıklı ve hayırlı olması.ah bu erkeklerde erkek çocuk sevdası....
allah razı olsun canımcımRadyolojim,bir ömür boyu sağlıklı,mutlu ve bol bebişli yarınlar sizinle olsun canımcım...
hayırlı olsun sünnetiniz canım alkisalkisalkisherkeslere günaydınlar.dün sünnet olacak erkek kardeşimin kınasını yaptık kendi aramızda.çok eğlenceliydi.ama yorgunum :)
eşim de çanakkaleye gitti.yine yalnızım yani bugün
maşaallahh maşaallahhh alkisalkisalkis :lepi:kayınvalidem iyiye gidiyo ya çok mutluyum.insallah bakıcı sorunumuz olmayacak.en çok ona seviniyorum.artık kendim için bişeyler yapmak için çok hevesleniyom bacım...:Saruboceq:maddi yönden raghatladıgımız gibi.hemen bebek tedavisine başlıyacagım..:Saruboceq:
yeni gelin daha çok küçük.baya bize uymaya başladı ama sonunu bilemem.iyi niyetli biri.herşeyi yavaş yavaş sevgiyle ögretecegiz....
herşey yolunda gitmeye başladı çilegim...çok şükür.moralimde yerine gelmeye başladı...ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR..
niye azmetmesinevet bacım aynen.yavaş yavaş yürümeye başlayınca..bi oh diye sevindim....bakıcı masrafımız olmucak en azından insalah.tabi kendi biraz azim ederse yürümek için..
evet cnm öyle maleseff :kedi:çilegim daha alçıdan çıkmadımı.....ne kadar daha kalacak alçıda.tekrar geçmiş olsun..ah ah biz saglıgımızın hiç degerini bilmiyoruz.:tomato:
çilegim daha alçıdan çıkmadımı.....ne kadar daha kalacak alçıda.tekrar geçmiş olsun..ah ah biz saglıgımızın hiç degerini bilmiyoruz.:tomato:
aa daha alcıdamı bacagı cok gecmış olsun ya inşallah bı an once iyileşirde gezer dolaşır:Saruboceq:
çilegim tez zamanda insallah babacıgın iyileşir....:Saruboceq::Saruboceq:
evet parçalı kırıklar zor iyileşiyo .ALLAH YARDIMCISI OLSUN...
tek tek teşekkür ederim arkadaşlarımçileğim allah yarıcmıs olsun babanınd atğüm hastarlın da
inşallah bir an evvel yürür.
aaa beriie kız mı demiş şimdi
ebana da 1 ay erkek dediler ama sorna hemen kız oldu geri:)
dün kayınvalidem erkek olur belki diye hala bekleidğini söyeldi.
bir kaç kişide son ayda farkediyorlarmış.
ama kısmet
etekleri -pemmebe taytları ne yapacağız zilli kızım giysin idye teyzesi hevesle alıyor hala
elbise etek minick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?