Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Çileğim,çok şükür ki hiçbirşeyiniz yok...çalışmalra devam...olacak inşallah......
hamdolsun tatlımm
ama şeyy :kedi: bizz henüz bişeye başlamış değiliz ki :kedi:
cadııııııııııı :kedi:
cadım benimm, güzel arkadaşımm :asigim: :1hug: :asigim:
bence de manyak bi cümle bu :roflol: :roflol: :roflol:
nevinim bak yine bi alkış sana alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol:

günaydın bacılar günaydın çilegim.nasılsın iyimisin bacım...ben bu gün pek fazla gelemicem kk ya.patronum geli...
topigin güzelleri uyanın bakemmmmmm.kimse yokmu...

günaydın denefimm a.s.
hamdolsun iyiyim arkadaşım, siz de durumlar nasıl
yeni gelininiz nasıl uyumlu mu? herşey yolunda mı
kayınvaliden nasıl?

herkeslere günaydınlar.dün sünnet olacak erkek kardeşimin kınasını yaptık kendi aramızda.çok eğlenceliydi.ama yorgunum :)
eşim de çanakkaleye gitti.yine yalnızım yani bugün
radyolojicim bana neden artık görev vermiyorsun
emirlerinize amdeyiz efem
görevleri bi dağıtabilsem canım verecem de :))
Allah nice nice seneleri sağlık huzur mutluluk içinde kutlamanızı nasip etsinn seneye inşallah meleğinizde sizinle beraber olur canımmm mutluluğunuz daim olsunnnnn:1hug:
çok sağol canım benim.amin
Radyolojim sen nehirle bir olur,bütün topiklere girip nevin hamile haaa haberiniz olsun dersiniz artıkın:CüvCüv:
aynen öyle.ayynenn
Çileğim topiğine giremiyorum,izniniz yok diyor yawww,noldukine şimdi(((
Heee bir problem var sanırım,neyse bekleyelim(((
valla benim de haberim yoktu topikten.topik açılmış ta kapanmış bile.bizim daha yeni haberimiz oluyo :)))
beceriksiz kk cıyım galiba ben
canım kız olsun erkek olsun önemli olan saglıklı ve hayırlı olması.ah bu erkeklerde erkek çocuk sevdası....
sadece erkeklerde olduğunu hiç sanmıyorum erkek çocuk sevdasının

Radyolojim,bir ömür boyu sağlıklı,mutlu ve bol bebişli yarınlar sizinle olsun canımcım...
allah razı olsun canımcım

kayınvalidem iyiye gidiyo ya çok mutluyum.insallah bakıcı sorunumuz olmayacak.en çok ona seviniyorum.artık kendim için bişeyler yapmak için çok hevesleniyom bacım...:Saruboceq:maddi yönden raghatladıgımız gibi.hemen bebek tedavisine başlıyacagım..:Saruboceq:
yeni gelin daha çok küçük.baya bize uymaya başladı ama sonunu bilemem.iyi niyetli biri.herşeyi yavaş yavaş sevgiyle ögretecegiz....
herşey yolunda gitmeye başladı çilegim...çok şükür.moralimde yerine gelmeye başladı...ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR..

amanda aman bacım gelmiş...hoş gelmiş..
radyolojim nasılsın bacım.ne olcek sizin böle haliniz .bacı hep koçişin geziyo.uzak kalıyonuz birbirinizden...bak bu gidişle bebişi tutturamıcanız.:kedi:
kardeşin sünnet mi oluyo.hadi hayırlısı....

herkeslere günaydınlar.dün sünnet olacak erkek kardeşimin kınasını yaptık kendi aramızda.çok eğlenceliydi.ama yorgunum :)
eşim de çanakkaleye gitti.yine yalnızım yani bugün
hayırlı olsun sünnetiniz canım alkisalkisalkis
ve de Allah kavuştursunn
maşaallahh maşaallahhh alkisalkisalkis :lepi:
duaların hikmetini görüyor musun denefim
biz bakıcı sorunu bir an önce halledilsin diye dua ederken
sorun kökten çözümlendikaydirigubbakcemile5
Hey Güzel Allah'ım.. ne kadar şükretsek azdır :1no2:...
ellerimizi boş çevirmiyorr :1rolleyes:

evet bacım aynen.yavaş yavaş yürümeye başlayınca..bi oh diye sevindim....bakıcı masrafımız olmucak en azından insalah.tabi kendi biraz azim ederse yürümek için..

günaydın sultanlarım.
naıslsınız
dün uyumadık film felan seyrtettik. 5 e geliyordu yattığımız sbaha yine zombi gibi ayaktayım.
ne oluyor uykuyu unutuyoruz galia :)
radyolojim bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
rabbim ekisk bırakmasın yuvanızda.
denefim sendne böyle mutlu haberler aldıkça çok seiniyorum
radyolğüum kardeşinin sünneti de hayırlsı uğurlu olsun ayrıca
ben şimid geçmişe bakayım bu sadece açılna sayfada görüklerim. bakalım kaçırıdğım bir haber var mı?

swethome günaydın canım.ben sana özetliyem istersen hamiş hamiş yorulma..kaydirigubbakcemile3
lotusum evine taşındı ama daha evine geçmedi annesinde kalıyo
ben bildigin gibi.aynı tas aynı hamam..şakkıdı
berinin kızı olcakmış doktor erkek demiş ya.bu seferde kız demiş.başka hatırladıgım yok..benim aklımda kalan bunlar:uhm:

evet bacım aynen.yavaş yavaş yürümeye başlayınca..bi oh diye sevindim....bakıcı masrafımız olmucak en azından insalah.tabi kendi biraz azim ederse yürümek için..
niye azmetmesin
kendi de rahat edecek sonuçta
yürüyebilmek gibisi var mıı

sevgili babacım 2 aydır yatıyor ayapı alçıda biliyorsun
ve tek istediği, tek özlediği şey "yürümek" mafoldumben

swetçim hoşgeldin a.s.

çilegim daha alçıdan çıkmadımı.....ne kadar daha kalacak alçıda.tekrar geçmiş olsun..ah ah biz saglıgımızın hiç degerini bilmiyoruz.:tomato:

çilegim daha alçıdan çıkmadımı.....ne kadar daha kalacak alçıda.tekrar geçmiş olsun..ah ah biz saglıgımızın hiç degerini bilmiyoruz.:tomato:
evet cnm öyle maleseff :kedi:

normal bir kırık olmadığı için ve de genç olmadığı için
çok yavaş ilerliyor kaynama :1no2:
2 hafta sonra kontrolü var, o zaman belli olacak herhalde :sm_confused:

aa daha alcıdamı bacagı cok gecmış olsun ya inşallah bı an once iyileşirde gezer dolaşır:Saruboceq:

aaa beriie kız mı demiş şimdi
ebana da 1 ay erkek dediler ama sorna hemen kız oldu geri:)
dün kayınvalidem erkek olur belki diye hala bekleidğini söyeldi.
bir kaç kişide son ayda farkediyorlarmış.
ama kısmet
etekleri -pemmebe taytları ne yapacağız zilli kızım giysin idye teyzesi hevesle alıyor hala
elbise etek minick

çilegim tez zamanda insallah babacıgın iyileşir....:Saruboceq::Saruboceq:
evet parçalı kırıklar zor iyileşiyo .ALLAH YARDIMCISI OLSUN...

aa daha alcıdamı bacagı cok gecmış olsun ya inşallah bı an once iyileşirde gezer dolaşır:Saruboceq:

çilegim tez zamanda insallah babacıgın iyileşir....:Saruboceq::Saruboceq:
evet parçalı kırıklar zor iyileşiyo .ALLAH YARDIMCISI OLSUN...

çileğim allah yarıcmıs olsun babanınd atğüm hastarlın da
inşallah bir an evvel yürür.
tek tek teşekkür ederim arkadaşlarım
Allah razı olsun ...

swetçim kayınvalden beklemekte haklı diyim ben sana
kıyafeti bırak benim kardeşim ismi bilem belliydi "hande"
ama "ahmet" oldu kaydirigubbakcemile3
doğuma girerken bile ultrasonda kız demişlerdi düşün artık kafamçokkarıştı
o yüzden hiç belli olmaz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…