Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sağol canım
maalesef öyle.adam beni bırakıp bırakıp gidiyo valla.ama neyse.eğer anormal bişey yoksa yumurtlama günüm geçti zaten

hayırlı olsun sünnetiniz canım alkisalkisalkis
ve de Allah kavuştursunn
sağolun canlarım.5buçuk yaşındaki kardeşim sünnet oluyo bugün inş.
radyolojim bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
rabbim ekisk bırakmasın yuvanızda.
amin canım.hepimizin mutluluğu daim olsun

hakkaten çileğim yaa.baya oldu.ne kadr sıkılmıştır.allah acil şifa versin babana.inşallah biran önce kurtulur sıkıntısından

kızlar inanın benim doktorum hiç şaşırmıyo.kız diyosa kız erkek diyosa erkek....çünki uzman doktorlar daha bilinçli bakıyo.kadın dogumcular hata yapabiliyorlar...

selamlar olsun benim gaakçılarıma

çilekçim baban inş tez zamanda iyileşir

berincim kızınla sana sağlıklı uzun ömürler diliyorum

denefim kayınvalidenin azmine hayran kaldım inş koşarcasına yürür en kısa zamanda

radyolojicim ALLAH kavuştursun cnm çok ayrı kalıyorsunuz ama olsun biraz özlemek iyi oluyor

sweetçim kayınvaliden de çok mu biliyormuş erkek çocuk hastalığı olan kadınlara gıcık oluyorum insan hemcinsini neden sevmez onuda anlamam

ohhhhhhhhhhhhh mu diyeyim bilemedim yaaaaaaaaaaaaaaffffff

izmite düğüne gideceğiz ve benim karnım çok ağırıyor

eşim yanında olmam için mutlaka gel diyor

bilemiyorummm

çilekçim baban inş tez zamanda iyileşir
hakkaten çileğim yaa.baya oldu.ne kadr sıkılmıştır.allah acil şifa versin babana.inşallah biran önce kurtulur sıkıntısından
inşaallahh inşaallah :çok üzgünüm:
çok tşk arkadaşlar

nevincim hoşgeldin tatlım
ya bu pembe tonu hiç olmamış ya :1ninca:
sabah nehirde gördüm
dedim banlandı da mı böyle oldu, çok silik bişiyy -tatlicadiarzu-

aynen katılıyorum.sayfa pembe.bide kartlılarda pembe hiç okunmuyor nikler...bence çözüm bulmalı kk buna..

Günaydın efemmm....

Ayyy Çileğim çok güldüm kızzz,Hande heeee,vay anasınıhatanın da bukadarı yani:)))

Radyolojim,kardeşinin düğünüde yeğenlerinide görün inşallah,sağlıkla...

Denefim,valla keyfin yerine gelmiş bacım,yazılarından,kurduğun cümlelerden bile anlaşıyor,rabbim daim etsin...

Gülyüzüm,aşırı akıntım ve aşırı iltihabım var.Onun için 3 oral 1 vajinal ilacım var,üstüne lucrin,aspirin,elevit içiyorum..ılaç manyağı oldum,kafam salak gibi valla...

Mumucum izmitemi geliyosun,yaaaaa,bizede gel....

Berincim hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..Erkek çocuk isteyen erkekler,kızları olunca yere göğe koyamazlar diyim ben sana..Farkında değiller ama kız babası olmak çok keyiflidir ve kız çocuklar babaya çok düşkün olur...

Hoşbuldum canım,yeinle aynısın düşündüm,sonra baktım bende öyleyim:çok üzgünüm:
Hiç sevmedm bu rengi....

kartlılar hasmaıymış ki diye bir yerde yazı okudum onlar silik gözükmüyorlar diye yazmışlar

nevincim gelirim cnm sen gel düğüne karşılıklı göbişler atalım( çok bilirimya oynamayo)

Hoşbuldum canım,yeinle aynısın düşündüm,sonra baktım bende öyleyim:çok üzgünüm:
Hiç sevmedm bu rengi....
kimse beğenmediyse değiştirirler bugün yarın zaten a.s
anladığım kadarıyla kazeni biraz kızdırmışlar
ondan böyle yapmış kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…