Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tamam işte hatta bu yolla hamile kalan var

demek lazım fiyatı da 55 tl diye hatırlıyorum

kutudan 5 yada 6 kez kullanımlık jel varmış

radyolojicim bana neden artık görev vermiyorsun

emirlerinize amdeyiz efem

kızlar ben gezmeye gidiyorum akşama burada olmak üzere byyyyyyy

tarih kesildi demek hayırlısı olsun myhopçum hihoyyyt Şeniz
inşaallah önemli birşey değildir tatlım fisfisfis

sağol canımmm inşallah şu ptesiyi bi atlatsam hayırlısıylaaa
aminnn canım inşallahhhh:1hug:
bu arada çokk sevindim denefim inşallah yakında wc işinide kendi halleder duruma gelirrr zaten en zoru o değil mi gerisi hallolur bi şekildee inşallah herşey gönlünce olur canımmm:Saruboceq::Saruboceq:
Allah nice nice seneleri sağlık huzur mutluluk içinde kutlamanızı nasip etsinn seneye inşallah meleğinizde sizinle beraber olur canımmm mutluluğunuz daim olsunnnnn:1hug:
He valla doğru dedin...

Kk bıkar bizden herhal...

İnşallah canım,hepimiz sallayalım KK'yı:))):1hug:
inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
denefimm sende bizden selam söyle lotusumuzaa güle güle otursun yeni evinde mutlulukla huzurla inşallahhhhha.s.
swetemm seni ekledim sanıyordumm şimdide tekrar başa dönmeyeyim dedimm inşallah dediğin gibidir canımmm maşallah senin meleğinede bu aradaaa fazla yorma kendiniia.s.
mumucum pinkim nazım berinim gülyüzlüm alhanım nehirim nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Swet ağda yaptırmam lazım diyince aklıma düştü,bi temizledim kendimi,bu kesmedi sonrada evimi sildim süpürdüm toz aldım:roflol::roflol::roflol:

Eyi etmişim dimi?
Radyolojim sen nehirle bir olur,bütün topiklere girip nevin hamile haaa haberiniz olsun dersiniz artıkın:CüvCüv:

Üffff daha duşa girmem lazım karnım gurulduyo yemek yemem lazım..
Ama kim kalkıpta hazırlıcak yaaaa,pofffff....Midem bulandı açlıktan heeee...

Çileğim topiğine giremiyorum,izniniz yok diyor yawww,noldukine şimdi(((

Heee bir problem var sanırım,neyse bekleyelim(((

opuyorumnanaktan

insan yemek yemeye üşenir mi yavv kaydirigubbakcemile3 hele ki o kadar açken

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ama ben şu anda ,günde tam 7 ayrı ilaç kullanan bi kadınım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
İlaçların yan etkileri var heralde,halsizlik,bulantı,baş dönmesi yapıyorlarsenağlama
canım kaldırmışlar galiba yaa Çok üzgünüm çoook sinir oldumm

Evet farkettim canım,yönetimden bir haber gelirse bana da haber ver,merak ettim..

hımmm :çok üzgünüm: afedersin tatlımm :sinifsinif:
Evet farkettim canım,yönetimden bir haber gelirse bana da haber ver,merak ettim..
tamam arkadaşım :1ninca:

canım bende okudum topigini.bi editörlerle görüş istersen.satış olayı oldugu için haber etmen gerekiyodu yöneticilere.onlardan izin alınması gereki yodu benim bildigim öle
az önce sordum ilgili moderatöre
bilgi gelince haberdar edecek
bilmiyordum öyle olması gerektiğini, ama benim konu tam olarak ticari amaç gütmüyor ki Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…