- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.181
sağol canımmm inşallah şu ptesiyi bi atlatsam hayırlısıylaaa
tarih kesildi demek hayırlısı olsun myhopçum hihoyyyt Şeniz
inşaallah önemli birşey değildir tatlım fisfisfis
aminnn canım inşallahhhh:1hug:günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar..
myhopem canım takma kafana...herşey yolunda gidecek.bebişini kucagına alacaksın.7 temmuzda aynı alhan gibi senin güzel haberini alacagız insallah.:Saruboceq:
size güzel bi haber verem bacılar.kayınvalidem yavaş yavaş bastonla yürümeye başladı..akşamları ben yürütüyom...gündüzleride yeni gelen gelinimiz yürütüyo...baya artık kendi yürümeye başladı.kızlar eger bi wc ye giderse herşey yoluna girecek...15 güne kadar zannerdesem baya yürümeye başlıyacak.akşamları kk ya onun için gelemiyom.işler bitmiyo hiç..dualarımız insallah kabul olur arkadaşlar.:Saruboceq::Saruboceq:
Allah nice nice seneleri sağlık huzur mutluluk içinde kutlamanızı nasip etsinn seneye inşallah meleğinizde sizinle beraber olur canımmm mutluluğunuz daim olsunnnnn:1hug:günaydın arkadaşlarım.cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun.
bugün eşimle 4 yılımızı dolduruyoruz.inşallah bu senemizde mutluluğumuza mutluluk katılır.eşimi çok seviyorum :kedi: canım hiç takma kafaya.son zamanlarda daha çok alır ve dengeler inşallah.sağlığı yerinde olsun da kilosu mühim değil.biz hep dua ediyoruz.sende bize et lütfen olur mu
inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:He valla doğru dedin...
Kk bıkar bizden herhal...
İnşallah canım,hepimiz sallayalım KK'yı:))):1hug:
Afiyet olsun:roflol:iyi etmişin iyi eline sağlık :)))
--
hee ya inş., beni de unutma :roflol:
Ayyy yiyelim valla denefim,hedi....
opuyorumnanaktanAfiyet olsun:roflol:
Sensiz olur mu anacım,ayıp ettinyerimseniben
insan yemek yemeye üşenir mi yavv kaydirigubbakcemile3 hele ki o kadar açkenÜffff daha duşa girmem lazım karnım gurulduyo yemek yemem lazım..
Ama kim kalkıpta hazırlıcak yaaaa,pofffff....Midem bulandı açlıktan heeee...
canım kaldırmışlar galiba yaa Çok üzgünüm çoook sinir oldummÇileğim topiğine giremiyorum,izniniz yok diyor yawww,noldukine şimdi(((
Heee bir problem var sanırım,neyse bekleyelim(((
opuyorumnanaktan
insan yemek yemeye üşenir mi yavv kaydirigubbakcemile3 hele ki o kadar açken
canım kaldırmışlar galiba yaa Çok üzgünüm çoook sinir oldumm
canım kaldırmışlar galiba yaa Çok üzgünüm çoook sinir oldumm
hımmm :çok üzgünüm: afedersin tatlımm :sinifsinif:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ama ben şu anda ,günde tam 7 ayrı ilaç kullanan bi kadınım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
İlaçların yan etkileri var heralde,halsizlik,bulantı,baş dönmesi yapıyorlarsenağlama
tamam arkadaşım :1ninca:Evet farkettim canım,yönetimden bir haber gelirse bana da haber ver,merak ettim..
az önce sordum ilgili moderatörecanım bende okudum topigini.bi editörlerle görüş istersen.satış olayı oldugu için haber etmen gerekiyodu yöneticilere.onlardan izin alınması gereki yodu benim bildigim öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?