Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yok sen ticari amaçlı yapıyosun demedim.ama arada para olayı oldugu için , konuyu açmadan önce modlardan biriyle görüşmen gerekiyodu..neyse sana yardımcı olurlar.açıklama yaparlar heralde

neysee... bekleyen arkadaşlarım için bir heycanla açtım konuyu
sormak gibi birşey gelmedi aklıma
bekliyorum bakalım, ne diyecekler

selam kızlar bende az once eve geldım gecmışı okudum nıhayet
nasılsınız
akşam bı akraba kına gecessı vardı oraya gıttık daha sonrada kayınvaldemın eltısıne yatıya gıttık
bugunde ultrasona gırdım cinsiyetını ogrenmek icin bu seferde kız dedi kayınvaldem cok sevindi ama eşim biraz uzuldu tekrar baktıracam dıyor doktor kör herhalde dıyor

denefım cok sevındım kayınvaldenın yurumeye başladığına inşallah bastonsuzda yuruyecek Allahın izniyle

bugunde ultrasona gırdım cinsiyetını ogrenmek icin bu seferde kız dedi kayınvaldem cok sevindi ama eşim biraz uzuldu tekrar baktıracam dıyor doktor kör herhalde dıyor
kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun berincim
bende merak ettim haber et gülüm topigin açılırsa..
hıhıı a.s
cilekcım ne satıyon
ben kacırdım herhalde
üzerinde "anne oluyorum" baskılı bir t-shirt yaptırmıştım kendime
zamanı gelince kullanmak için inş. :CüvCüv:
bi topikte paylaşmıştım bunu
bazı arkadaşlarım çokk beğenip istemişlerdi
ben de yaptırdığım yerle görüşüp piyasada satılan fiyatın altında bir fiyata anlaştım
isteyen arkadaşlara yaptıracaktım
hepsi bu yerimseniben

denefım cok sevındım kayınvaldenın yurumeye başladığına inşallah bastonsuzda yuruyecek Allahın izniyle
tesekkürler canım...kaç aylardır yürütmeye çalışıyoz...insallah ayagada kalkar..
canım kız olsun erkek olsun önemli olan saglıklı ve hayırlı olması.ah bu erkeklerde erkek çocuk sevdası....

selam berincim,ben geldim...demek kızımız olacak,inşallah öyledir...kocişin duymasın... ben kız çocuklarını daha çok seviyorum ya....Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin canımcım

Radyolojim,bir ömür boyu sağlıklı,mutlu ve bol bebişli yarınlar sizinle olsun canımcım...

denefcim,gözün aydın canım...inşallah tam anlamıyla yürürde sende nu sıkıntıdan kurtulur,biran önce bebiş için harekete geçersin...

Çileğim,çok şükür ki hiçbirşeyiniz yok...çalışmalra devam...olacak inşallah......

nehircim hoşgeldin

ayyyy kusuruma bakma berincim,dünden beri kk ya girememiştim,geçmişi okuyayımda geleyim dedim...

nevincim,kırmızıları gördümü acaba...ne 7 ilacı bacım,ne kullanıyon böyle???*

Amaaanın neler olmuş yaaadelikafadulden

Denef ablacım nasıl sevindim anlatamam. Okuyunca nasıl heyecanlandım. Elhamdülillah..Bu mükemmel bir haber..
İnşallah dahada iyileşir..Rabbim şifa versin Şafi ismiyle..
Bana çok umut oldu bu senin hakkında..İnşallah...

Çileğim aaa ne tişörtüymüş o öyle:1ninca:
Hiçte söylemezsin bak sen:1ninca:
Çok merak ettim:1ninca:
Daha ilginç fikirlerin yok mu "Anne Oluyorum" dan başka:1ninca:
Vardır vardıııırrrrrrr :1ninca:
Sen varya sen çok seviyorum ben seniii:asigim:

Radyolojim Nice senelere inşallah eşinle birlikte sağlıkla mutlulukla hayırla..
İnşallah seneyi yıl dönümünüzü hayırla sağlıkla yavrunuzla kutlarsanız..İnşallahhhh..

Mumum ne beğendiysen al gitsin..Senden kıymetli mi..
Senin yanınada ablam gibi biri lazım..
Ben bişeye çok para verince ayy çok pahalıydı yaa derim..
Ablam ohh ohh iyiki aldın der çok güzel der..boşveerr der..
Alışırsın biraz sonra der:roflol::roflol: Bu sondaki lafı beni öldürür gülmekten:roflol:

Berincim demek kız dedi doktor..
Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah... Kızmış erkekmiş tabiki önemli değil. Srn sıkma canını. Hem kız olsa ne yapacak eşin. Beğenmedik geri yolla mı dicek
Şimdi öyle der ama oda alışır ve sever..Erkeklerin kız çocuğu sahibi olması bir başka oluyor yaa..

Lotusum hayırlı olsun evin inşallah..
Sana hayır sağlık mutluluk huzur getisin inşallah..

ben boşunamı diyorum edward aşıklım diye...sağındaki solundakini görmez oldu bizim kızkaydirigubbakcemile3

ben kaçar...iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…