Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm canlarım bız geldık ama kımsecıkler yok nerelerde bu topiğin hatunları bakem?
berınım cınsıyet bellı olmus cok sükür haırlı evlat olması onemlı canım allah ım analı babalı büyütsün.
teknıkerım canım evlılık yıl dönümüz kutlu olsun nıce mutlu senelere ınsallah....
nehırım nevınım myhopem swetım gülyüzüm lotusum denefım pinkım sızler nasılsınz canlarım?
kızım çok ıyı şükür allahıma .ama annesı ıcın aynı seyı söyleyemecegım ıkı kez safra tasından acıllere gıttım ılkı dogumdan 4 gun sonra ıkıncısıde dün gece.felaket bısey amelıyat ısı 40 ım cıkmadan olmaz dıyo dr ama okadar nasıl dayanacam bılemıyorum.yavrumda annesıyle beraber hastanelere tasınıyo mıkrop kapacak dıye cok korkuyorummm.ınsallah bunlarda gececek....sımdılık benden bukadar kızlar hepınızı çok öpüyorum....

Çoook geçmiş olsun alhanım çook..
Allah acil şifalar versin inşallah..Allah'ın izniyle bişey olmaz..
Bol bol kokla melek kızımızı...Allah' a emanet ol..

Yaa katılamıyorum sohbete sinir oluyorum..Ne güzel kaynatmışsınızmafoldumben

O ismimiz siyah olsun diyenlerde yanii...
Çok dikkat çekiyormuş..

Sanki bilmiyorlardı kartı alırken öyle olacağını..Sanki kartı alırken seçenek vardı..Ne renk olmak isterseniz diye..

selam canlarım,ben yokken bayağı kaynatmışsınız,oku oku bitmeyi bilmedi yavvv,bu kadar muhabbete beni de çağırsaydınız olmazamıydılmaz:bu sıcakta bu okuma eziyetini çekmezdik:gitme:

Canlarım,dün akşam bayağı sinirlendim,arkadaşımla oturuyordum,benimki de veleybola gitmişti...11.30 da bir tlf.görümcem,kaynanam,çocukları ve kocası çıktı geldiler,adam biraz içmiş,ben onu öyle görünce o kadar snirlendimki,adam içip o saatte benim evime nasıl gelebiliyor...Allahtan arkadaşım var diye hemen kaltılar,iki üç oldu bu adam benim evime bu şekil geliyor ve ben dellendim,eşime veryansın ettim,benim çok pozitif olmam ve hiçbirşeye sinirlenmem lazım,yumurtlarımın dengesini bozdun diye eşime bağırdım çağırdım...beni benden başkası düşünmüyor...ne kaynana,ne görümce...milletin umurundamı bunun çocuğu olmuş olmamış...dünkü sinirim hala geçmemişki başım kazan gibi....

Radyolojim,senin öyle küçük kardeşin varmıydı,evinizin tekne kazıntısı demek....hayırlı olsun sünneti,inşallah düğününüde görürsün canımcım...kocişin yine yok demek,kuşum sen adamı bulamıyon nasıl bu çocuk olacak...dişin nasıl oldu????

Denefcim...ohhhh be sen rahatladıkça topiğimize bir şenlik geldi...inşallah topiğimiz güzel haberlerle daha da şenlenir...:Saruboceq:

Çileğim,sen bu yaşlı bacını mazur gör...ben seni çalışmalardasın sanıyorum...borçların vardı senin değilmi...onların bitmesini beklerken rutin kontrollerini yaptırıyordun...aman bu kadar ilaca ne dayanır be bacımkafamçokkarıştı

Alhancım,çok geçmiş olsun canım,kırkın çıkar çıkmaz hemen ameliyat ol bacım,çekilir birşey değildir o ağrı...bebşimi öp yerime

Nevincim,hadi hayırlısı canım,bu kadar şeye katlanıyoruzinşallah:CüvCüv::CüvCüvluruz da herşeyi unuturuz...

gülyüzüm canım boş geç başkaları için asla üzme kendini degmez...ne yapacaksın ki eşinde olsa bişey diyemez.akrabalık var sonunda.ama görümcenin yada görümcenin kocası düşünmesi lazımdı.
evet canım ya.ben gülüyom ve hayata artık pozitif bakıyom...umut kapım yine açılmaya başladı.bakalım hayırlısı...2 ay kaldı diyorum tedavi için...eşimde öle düşünüyo...bütün olanlardan sonra bize bizden başka kimsenin faydası olmucagını gördü beyfendi...:tomato:

alhanım canım geçmiş olsun.yegenimi öp benim için..hatta poposundan ısır dicem kıyamamki...opuyorumnanaktan

pinkim sen nasılsın canım...damla sakızını alayım o tarifinden yapacagım.çok süper gözüküyo...
nehirim evet caım ya nirdesin geç kaldın muhabbete.öpüyom canım senide..

ızledinmi berincim oynayanları?
Nasıldı puanlama:roflol:

Gülyüzüm geçmiş olsun..Sonuna kadar arkandayım destekçiyim..
Şu lüzumsuz akraba toplulukları tamda zamanınızda bozuyor morallerinizi yaniii..
Moralinizin en yüksek olması gereken zamanlarda...

Denef ablacım işteyim şimdi bilgisayar bana kaldı 5. dklığına..Artık böyle maalesef

fena sayılmaz guzel oynayanlar fazla puan aldı tabı:roflol:

sen nasılsın canım[/QUOTE]

İyi diyelim iyi olalım inşallah..Eve gitmeyi bekliyorum..Gitsemde dinlensem azcukun
Sen nasılsın? Kızımız napıyo nasıl

fena sayılmaz guzel oynayanlar fazla puan aldı tabı:roflol:

sen nasılsın canım

İyi diyelim iyi olalım inşallah..Eve gitmeyi bekliyorum..Gitsemde dinlensem azcukun
Sen nasılsın? Kızımız napıyo nasıl
[/QUOTE]

Allah iyilik versın:lepi:
ben hala erkek hissedıyorum nedense
cunku doktor cok uğraştıgı halde pipisini goremedi , kızlar daha edepli olduğundan gostermıyormuş o yuzden kızdır dedi....hemde bu doktor olctu 27 haftalık oldugunu soyledı benım kafam karıştı pazartesıye kontrolum var bakalım kac haftalık dıyecek

bu gece kımse gelmıyecek herhalde
hadı bende cıkıyorum iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabah gelecek arkadaşa da gunaydın a.s.

amanınnn kimseler yok gene...bende akşam akşam iki kapı tokmakladım...eşimin iş arkadaşlarının bebeği olmuşta toplaştık dört aile 1rer saat oturarak iki ailenin bebişlerini hayırladık,altınlarımızı taktık geldik...

lotusum yerin çok aranıyor be bacım,gece kuşumuzdun sen bizim...gel artıkkkkk...

bende biraz oyun oynar çıkarım,yarın sabah arkadaşıma kahvaltıya gideceğim...iyigeceler

günaydın canlarııım.
eşim bugn döncek.bende annemdeyim.uyku tutmadı yaa.burda ne zaman kalsam böyle luyo
Ayyyy radyolojim atla gel kızz,vallaa..Kaynatırız sabaha kadar...Şşşşşiiişşşt özgür kadın ciddiyim:1ninca:
valla süper olurdu da,baştan sööleseydim senin kocişi de gönderirdik çanakkaleye, tam süper olurdu o zaman :)

sinirlenme canım başkaları için yaa.haklısın söylediklerinde ama eşinin de yapacaak bişeyi yok ki.karısının ya da kayınvalidenin düşünmesi lazımdı bunu.neyse olan olmuş artık.inşallah bi daha tekrarlanmaz.
evet canım.bi tane son dakka golümüz var.5buçuk yaşında.dün sünnet oldu.şimdi de çizgifilm seyrediyo içerde.o içerde sünnet olup bağırırken bizimde dışarda bi yerimizi kesiyolardı sanki.onun sevgisi bambaşka yaa.ablasının pamuğu o.

bu gece kımse gelmıyecek herhalde
hadı bende cıkıyorum iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabah gelecek arkadaşa da gunaydın a.s.
günaydın canım.sen
de görüyorum lobide şuanda.seni de mi uyku tutmadı

günaydın kızlar nasılsınız nihayet bugün evdeyim kayınvaldelerden geldik şimdi
kahvaltıdaydık hepinizi çok özledim valla uyku tutmayanlar nerdesiniz bakim .
yadycim benim görev tamamdır yeni görevler bekliyorum görüşürüz.

hoşgeldın nazcım nasılsın a.s.

nazcım hoşgeldinn
bbg evi gibi demek :roflol:
Allah kolaylıklar versin işlerinde...

valla çilekçim aynen öle sadece wc de yok kamera :sm_confused:
yani en azından ben öle zannediyorum yokdur dimi:roflol::roflol:
etrafıma çok iyi bakdım ben bişiy göremedim bu kamera işi beni çok bunaltıyor:mymeka:
rahat değilim doğal değilim kasıntı gibiyim insan rahat olmadığı yerde sıkılıyor:çok üzgünüm:
bakalım ayın birinde konumum belli olacak yani kalıp kalmayacağım
benimle giren herkes çıkdı bi ben kaldım kociş bu iyiye iaret diyor ama
ben şüpeliyim çünkü küçük patron nedense beni hiç sevmedi neden acaba:dilcikar:
ooffff sıkıldım hepiniz gezmeyemi gittiniz ya bari biriniz olaydı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…