- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.301
Tüm Babaların ve Baba Adaylarının Babalar Gününü Kutlarım....
berincim ve nazcım nasılsınız???
iyiyim canım ben telden babamın babalar gununu kutladım
ah mesafeler
sen nasılsın canım pazar gunu herkes gezmelerde bense eevde pıneklıyom:çok üzgünüm:
slm berinim gülyüzlüm berin bende evdeyim canım pinekliyorum ve çok mutluyum
valla çalışınca hasret kalıyorsun eve kıymetini bilmek lazım.[/QUOT
canımcım işyerinde rahat olduğun zaman ohhhh misss gibi çalışmaktan güzeli yok...ama birde huzursuzsan,sevmediğin insanlarda varsa hadi gel o işi çek...hakkında hayırlısı olsun...mutlu değilsen çıkarsın canım...fazla kendini strese sokma...evimizin kıymetini biliyoruz ama malum ekonomik kriz... iyi bir iş bulsamda bende çalışsam diyorum ama nerde....
bende bu arada bı hamılelik kıyafetı dıktım kendime ve gıydım cok begendıler kaca aldın dedıler dıktıgımı soyleyıncede cok şaşırdılar
kaydirigubbakcemile2
iyi geceler evde değilidm.
şimid geldi,m
yazayım dedim.
acaip bir sancım var dün geceden beri.
ama daha doğum sancısı değilmiş bu .
adet sancısı gibi.kesintisiz.
bu gece de uykusuz geçecek galiba.
artar yada hastaneye g,tmek zorudna kalırsam ben size bir şekilde habert veririirm.
ama öncü yada yalancı sancı da olabilirmiş.
,işte böyleeeeeeee
kzıalr.
hayılıs olsun .
iyi geceler
Ellerine sağlık marifetli hatun..İyi günlerde giy inşallah..
Bende dikilenlerin resmini pardesüyüde alayımda sonra koyarım.
Çarşamba istanbula gitçez malum provaya.
Çileğimden tekrar bir yol tarifi almam lazımzemuszemus
iyi geceler evde değilidm.
şimid geldi,m
yazayım dedim.
acaip bir sancım var dün geceden beri.
ama daha doğum sancısı değilmiş bu .
adet sancısı gibi.kesintisiz.
bu gece de uykusuz geçecek galiba.
artar yada hastaneye g,tmek zorudna kalırsam ben size bir şekilde habert veririirm.
ama öncü yada yalancı sancı da olabilirmiş.
,işte böyleeeeeeee
kzıalr.
hayılıs olsun .
iyi geceler
alhanımm çokkk geçmiş olsun arkadaşımslm canlarım bız geldık ama kımsecıkler yok nerelerde bu topiğin hatunları bakem?
berınım cınsıyet bellı olmus cok sükür haırlı evlat olması onemlı canım allah ım analı babalı büyütsün.
teknıkerım canım evlılık yıl dönümüz kutlu olsun nıce mutlu senelere ınsallah....
nehırım nevınım myhopem swetım gülyüzüm lotusum denefım pinkım sızler nasılsınz canlarım?
kızım çok ıyı şükür allahıma .ama annesı ıcın aynı seyı söyleyemecegım ıkı kez safra tasından acıllere gıttım ılkı dogumdan 4 gun sonra ıkıncısıde dün gece.felaket bısey amelıyat ısı 40 ım cıkmadan olmaz dıyo dr ama okadar nasıl dayanacam bılemıyorum.yavrumda annesıyle beraber hastanelere tasınıyo mıkrop kapacak dıye cok korkuyorummm.ınsallah bunlarda gececek....sımdılık benden bukadar kızlar hepınızı çok öpüyorum....
kaydirigubbakcemile3 estağfirullah tatlım ya, aynen öleydi :1rolleyes:Çileğim,sen bu yaşlı bacını mazur gör...ben seni çalışmalardasın sanıyorum...borçların vardı senin değilmi...onların bitmesini beklerken rutin kontrollerini yaptırıyordun...aman bu kadar ilaca ne dayanır be bacımkafamçokkarıştı
:roflol: :roflol:valla çilekçim aynen öle sadece wc de yok kamera :sm_confused:
yani en azından ben öle zannediyorum yokdur dimi:roflol::roflol:
etrafıma çok iyi bakdım ben bişiy göremedim bu kamera işi beni çok bunaltıyor:mymeka:
rahat değilim doğal değilim kasıntı gibiyim insan rahat olmadığı yerde sıkılıyor:çok üzgünüm:
bakalım ayın birinde konumum belli olacak yani kalıp kalmayacağım
benimle giren herkes çıkdı bi ben kaldım kociş bu iyiye iaret diyor ama
ben şüpeliyim çünkü küçük patron nedense beni hiç sevmedi neden acaba:dilcikar:
ooffff sıkıldım hepiniz gezmeyemi gittiniz ya bari biriniz olaydı :çok üzgünüm:
bakarızzzz zemuszemus kaydirigubbakcemile3Ellerine sağlık marifetli hatun..İyi günlerde giy inşallah..
Bende dikilenlerin resmini pardesüyüde alayımda sonra koyarım.
Çarşamba istanbula gitçez malum provaya.
Çileğimden tekrar bir yol tarifi almam lazımzemuszemus
ne diyin bee :mymeka: bana da açıkla çabukk -tatlicadiarzu-Hayırlı haberlerle gel berincim inşallah..
Ablaaa +18 topiğimize açtık sonunda:roflol:
Twilight ta azcık daha edepli olabiliriz artık kanımca:roflol: Yeni yerimizde serbest:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?