- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.321
Hoşgeldin swetim.
Demek sancın başladı hee..
Azda olsa doğumun başlıyor işte..
HAdi Allah kurtarsın hayırla sağlıkla inşallah...Doğum sırasında topiğimize tek tek dua etmeyi unutma sakın olur mu :kedi:
etmem mi kız inşallah
her şey iyi gider de
dün dolaşırlken bile aklıma süreklli topik geldi
allah bebek isteyen kullarına da ver diye dolandım.
ciddi sancı değildi ama olsun belkki kabul olur değil mi.
allah bilir ne oalcağını
rabbim biliyor içimizi merka etme sen kuzum
benim alacakaranlığım benim muck
Hoşgeldin swetim..Demek nehir teyzesi gibi yengeç burcu olacakopuyorumnanaktan
Çileğim önemli bişe değil bee
Twilight +18 topiği açtıkta..Şeyy orda rahat dağıtamıyoruzda, gece 12'den sonra oraya geçicez:jeyyar:
ne ediyonuz nan orada :jeyyar: :roflol:
tamam tamam biliyem kaydirigubbakcemile3
swetçimm ben yengeç burçlarına bayılırımm :asigim:
ohh yengeç olacak ne güzell zemuszemus
hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş..
bu arada ben de yengecim hee kaydirigubbakcemile3
fazla sulanmasın.. mazallahh :jeyyar:Daşşşşş gibin resimlerini koyduk oraya hepsininopuyorumnanaktan ağzımız sulanıyo baktıkça:roflol:
Senin kaçıydı temmuzun çileemm?
Benim 28 haziranzemuszemus
fazla sulanmasın.. mazallahh :jeyyar:
biliyorum nehirim not defterimde ve de aklımda kayıtlı 28 haziran :kedi:
benimde 17 si cnm zemuszemus
haklısınn :roflol: :roflol:O kadar yakışıklı olmaları bizim suçumuz değil:roflol:
:asigim: :asigim: :1hug::asigim::asigim::asigim: Benimde kayıtlı artıkopuyorumnanaktan
benim eşimde yengeç burcu.şiddetle tavsiye ederim yengeç burçlarını
bu arada moralim çok bozuk.perşembe günü eşimin dişine dolgu yapılmıştı ama o günden beri ağrısı geçmemişti.bugün gitti.çekilmesi gerek demiş doktor ve çekme işlemi yapılırken kökü kırılmış.damağını yarıp temizlemeye çalışmış doktor.yine temizlenmemiş.
eğer çıkartamazsak ilerde kansere çevirir demiş.çünkü sıvı da varmış içinde. senağlama senağlama
benim eşimde yengeç burcu.şiddetle tavsiye ederim yengeç burçlarını
bu arada moralim çok bozuk.perşembe günü eşimin dişine dolgu yapılmıştı ama o günden beri ağrısı geçmemişti.bugün gitti.çekilmesi gerek demiş doktor ve çekme işlemi yapılırken kökü kırılmış.damağını yarıp temizlemeye çalışmış doktor.yine temizlenmemiş.
eğer çıkartamazsak ilerde kansere çevirir demiş.çünkü sıvı da varmış içinde. senağlama senağlama
birincisi doktor dolgu yapmadan önce dişin durumunu tahlil edip dolguya öyle karar vermesi lazım, kurtarılamayacak bir dişe neden dolgu yaptı ki??benim eşimde yengeç burcu.şiddetle tavsiye ederim yengeç burçlarını
birincisi doktor dolgu yapmadan önce dişin durumunu tahlil edip dolguya öyle karar vermesi lazım, kurtarılamayacak bir dişe neden dolgu yaptı ki??
ikincisi bir doktor çekim yaparken kök bırakıyorsa bence yüksek ihtimal acemidir, ya da işini iyi yapamıyordur :1closedeyes:
üçüncüsü de yarıpta alamamakta ne demek saçmalıkk yanii, zaten yarmak son çare benim yarmadan bile kolayca almışlardı :sm_confused:
Mumum hoşgeldin...Neresindeydin izmitin bakam??
Radyolojim bence derhal başka bir hekime görünsün..
Nasıl iş yaa..Ya eşin yeniden istemeseydi röntgen.
Tamam temizlendi deyip göndermiş.
Olur mu öyle şey!
Dolguyu her doktor yapar radyolojim sen memnun olmuşsun ama. İş böyle önemli durumlarda.
Çok geçmiş olsun yaa
aynen kaydirigubbakcemile3
Köpürmüşüz ikimizde:roflol::roflol:
Ama hakılıyız yanii..
Diş bu hiç birşeye benzemez yaa
bence de başka bir doktor....ya biz bu doktora tavsiye üzerine gittik.eşimin dişinin yarısı kırılmıştı.diğer yarısı kalmıştı.yarı kısmına bi sıvı sürüp bi metal cisim taktı ve aralarını da doldurdu.normal dolgu değil aslında.işte o alta sürdüğü sıvı taşma yapmış.tabi biz bu terimlerden anlayamıyoruz kendisi anlatıyo da.o sıvıyı da temizlemeye uğraşıyor kökle beraber.bence de başka bi yere gitmekte fayda var.bundan bi sonuç alamıycaz galiba
hayırlısı olur inş
ya biz bu doktora tavsiye üzerine gittik.eşimin dişinin yarısı kırılmıştı.diğer yarısı kalmıştı.yarı kısmına bi sıvı sürüp bi metal cisim taktı ve aralarını da doldurdu.normal dolgu değil aslında.işte o alta sürdüğü sıvı taşma yapmış.tabi biz bu terimlerden anlayamıyoruz kendisi anlatıyo da.o sıvıyı da temizlemeye uğraşıyor kökle beraber.bence de başka bi yere gitmekte fayda var.bundan bi sonuç alamıycaz galiba
hayırlısı olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?