Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Selam kızlar...

Radyolojim öncelikle geçmiş olsun,hay Allah,bugün iyi haber yok galiba..
Kesinlikle başka doktora da gidin hatta üniversşteye gidin bence,onlar insanı bezdirene kadar araştırırlar çünkü:)))

Kızlar ,ben bugün ankaraya gidecektim ya adt olamıyorum diye,sabah kalktım,tuvalet kağıdına pembe akıntı geliyor,midenizi bulandıracam biraz ama napayım:)))Bende adet oluyorum galiba diye aradım hastaneyi,ozaman çarşamba gelin dediler yani 3. günü..Hala sökülmedi,ağrım falan da yok...Kağıda pembelik geliyor sadece..

Şımdiiiii ben namaz kılsammı,duamı okusammı acep bilemedim...

ışimiz ne zor yaww.....

Evet bencede,neyse öğlenin vakti uzun zaten gelir o vakte kadar sanırım...

Şşşş nehir anama dersin.benim duayıda okuyuversin Allah rızası için...Bizimde adetler aynı zamnlara denk geliyor galiba,ne sen benimkini ne ben seninkini okuyamıyoz yaww:))))

ıltihap için olan ilaçlarıda bıraktım..Hemşireye sordum,adet oldum yaa vajinal fitili kullanayımmı diye,şikayetiniz yoksa kullanmayın dedi,bende toptan bıraktım hepsini,ilaçlarıda attım çöpe,hiç göresim yok,mahfettiler beni...Dün gece 2 kere kustum...Aslında ağladım biraz rahatlayım diye,ben ağlayınca nedense böle öğürürüm biraz,ama busefer tutamadım çıkardım...ılaçların yan etkisi sanırım...

Allah'ım yar ve yardımcımız ol...

:1shok::1shok::1shok: kustun muuuuu:1shok:
Off abla yaaaamafoldumben
Bu sefer çok zorlu oluyor tedavimafoldumben

Benimkini radyoloji okuyacak inşallah..
Seninkini söylerim anneme

Evet gerçekten çok zor oluyor bu seferki,her haltı biliyoz ya güya ondan..

ılkinde bişeden haberimiz yoktu,gittik geldik gittik geldik,hooopppp her şey tıkır tıkırdı ama bildikçe huylanıyosun,huylandıkça kasıyosun,böle oluyor işte...

Çileeemmm,geçti zaten akıntımda kaşıntımda,zaten son bir günlük ilaç kalmıştı,içmiyim dedim bende bişiolmaz dedim,midem bulanıyor içerken,kendimi keş gibi hissediyorum...

Pinkim hoşgeldin canım,nasılsın?Bizleri görüyon işte,sürünüp duruyoz:))))Bunada şükür ....

hımm iyi tama o zaman nevinimm vereliniortak

çokk bilmek konusunda sana katılıyorumm -tatlicadiarzu-

Kızlar ben biraz çıkam,evimimi toplasam,uzanıp keyifmi yapsam karar veremiyorum..
Canım hiç bişey yapmak istemiyor,offfff,patlıcam artıkın...

bence bugün keyif yap
bir de komedi filmi tak, ayaklarını uzatıp, kahveni eline alıp, keyiflen birazzzz.. zemuszemus

canlarım canım arkadaslarım nasıllarmıs bakalım?teknıkerım canım esın ıcın cokkkk gecmıs olsun ınsallah atlatır ama baska bır dr gıdın bence.benımde öyle olmustu yarıp aldılar bıseycık olmaz ınsallah.
nevınım neden mıden kötü oldu öyle sanada gecmıs olsun canım.
swetımm sen nasılsın canım ay az kaldı dogumuna ınsallah sen myhopem ve lotusum tez zamanda atlatırsınızzz.ben yıne gelmeye calısırım heoınızı çook öpüyorum canlarımmm

selam kızlar doktordan geldım tansıyon ve bebek kalp atışına bakıldı sadece 3 hafta sonrasına randevu verıldı şeker yuklemesı yapılacakmış

teknıkerım eşine cok gecmış olsun

Hımm ultrasonla bakmadılar yani berincim.
Hadi bakalım seninde şeker yükleme zamanın geldi hee..Vay be nasıl geçiyor zaman..
Hayırlı sağlıklı sonuçları alırsınız inşallah..
Alhanım hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan

merhaba
ya güzellik uykusuna yatayım dedim uyuyamadım
evde kalmak ve uyku çekmek henü alışmaamışım:))
ne iş yapsam diye bakıyorum ama yapmak da istemiyorumoff pogfgfff
ev hanımı olmak beceremeyece3ğim bir iş galiba

Pinkim tedavi zor ve yavaş gidiyor ..Hayırlısı inşallah...

Kızlar sabahtan beri anca 2 damla teşrif etti benimki,sıka sıka damla damla gönderiyor sanki,deli olacam artıkın...

Acilen bankaya gitmem gerekti para yatırmaya,hava nasıl sıcak aman Yarabbi,yandım kavruldum...
Şimdi çamaşırımı asıp duş alıp uzanacam biraz inşallah...

selam canlarım,

bende bugün dr.geldim...dışarısı feci sıcak,ilaçlardanmıdır nedir bugünlerde bayağı sıcaklıyorum ve sinirliyim...Allah hayırlısını versin inşallah...şu bebişlerimiz bir olsaydıda rahatlasaydık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…