- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.341
Evet bencede,neyse öğlenin vakti uzun zaten gelir o vakte kadar sanırım...
Şşşş nehir anama dersin.benim duayıda okuyuversin Allah rızası için...Bizimde adetler aynı zamnlara denk geliyor galiba,ne sen benimkini ne ben seninkini okuyamıyoz yaww:))))
İltihap için olan ilaçlarıda bıraktım..Hemşireye sordum,adet oldum yaa vajinal fitili kullanayımmı diye,şikayetiniz yoksa kullanmayın dedi,bende toptan bıraktım hepsini,ilaçlarıda attım çöpe,hiç göresim yok,mahfettiler beni...Dün gece 2 kere kustum...Aslında ağladım biraz rahatlayım diye,ben ağlayınca nedense böle öğürürüm biraz,ama busefer tutamadım çıkardım...İlaçların yan etkisi sanırım...
Allah'ım yar ve yardımcımız ol...
hımm iyi tama o zaman nevinimm vereliniortakEvet gerçekten çok zor oluyor bu seferki,her haltı biliyoz ya güya ondan..
İlkinde bişeden haberimiz yoktu,gittik geldik gittik geldik,hooopppp her şey tıkır tıkırdı ama bildikçe huylanıyosun,huylandıkça kasıyosun,böle oluyor işte...
Çileeemmm,geçti zaten akıntımda kaşıntımda,zaten son bir günlük ilaç kalmıştı,içmiyim dedim bende bişiolmaz dedim,midem bulanıyor içerken,kendimi keş gibi hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?