- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.561
olacaksın inşaallahh :teselli: opuyorumnanaktanBende bakmayın ama iyiyim böyle yaa :)))
Bebek bekliyorum aslında..Tek beklentim teyze olmak :))
olacaksın inşaallahh :teselli: opuyorumnanaktan
Yok be çileem depresyon değilde ne bilim..
Sen bu akşam gitçenmi terziye. Dün çağırırım diyordu terzi.
bi de bize yap ta bi gününü görelim :roflol: :roflol:
thankss tatlımm a.s.Değüştürdüüümm çileeemmkaydirigubbakcemile3
Üff çileğim bi kahve yapmışım terziye, çok beğendi çook:roflol:
thankss tatlımm a.s.
aaa :lepi: aferinn kıss ellerine sağlıkk
kıskanç radyy :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
merak etme kuzum sormam mı heçç yerimseniben
bu arada sorcam sorcam unutuyorum, 5 saat ne yaptınız orda ya çok merak ettim :1shok:
inş. bişeyler ikram etmişlerdir, karnınızı doyurdu mu bakim alkisalkisalkis
hımm harikaa çok sevindim buna hihoyyytKıskanç rady:sm_cool:
Önce benimkini dikti.
Hep prova yaptı yani. Sürekli prova halindeydik.
Sonra anneminkine geçti. Onuda prova yaparak dikti hep.
Aaa Allah razı olsun çok iyi bir kadın.
Simit aldırdı kızına. Evden bisküviler çay filan. Aç kalmadık yani. Yanındada hoş sohbetiyle çok memnun etti bizi.
öncelıkle tüm arkadaslarımn kandılını kutlar kalplerınden gecen dualarına gönülden amın dıyorum.rabbım tüm güzellük ve ıyılıklerı bızlerle karsılastırsın ınsallah..
lotusum canım cok sevındım demek gununz bellı oldu ay sımdı son hafta bır türlü gecmek bılmez dımı?
myhopem canım sıkma canını ınsallah bışeycık cıkmıcak alperenımız pasalar gıbı gelecek kollarına.
denefım nasılsın canııııım kayınvalıden gunden gune ıyıye gıdıyordur ınsallah.
rady cııım ne o bunalım takılma zamanımı şimcik?eltıne yem ederım senı ceza olarak ona göre :roflol: :roflol: :roflol: bılmem anlatabıldımmı ?
nevınım gulyüzüm hadı ama cabucak mujdelı haberlerınızı verın artık ıkıncı posta bebeıslerımızn haberlerını almak ıstıyoruuuz artıkın.
cılegım nehırım pınkım mumucum nasılsınız canlarım fazla vaktım olmuyor elıf sımaydan tek tek yazamıyorum kusura bakmayın emı canlarım?
elıf sımayda bende cok ıyıyz hepınızın ellerınden öper teyzelerı.banyo yaptık fosur fosur uyuyor karsımda bende o uyurken yemek yapayım.coook öpüldünz kızlar... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?