- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.541
Kandiliniz mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallah...
Unutmayalımki,İnsanların birbirlerine ettikleri dua en çok kabul olan dualardandır...Dualarımızdan birbirimizi ve tüm Muhammed Ümmetini eksik etmeyelim...
Biz bir başkasına dua ettiğimizde,yanımızda bulunan melekler "amin sana da" şeklinde eşlik edermiş.Biz başkalarına ne kadar dua edersek,melekler de bizim içim okadar dua ediyor.Rabbim kabul buyursun...
Rabbim bu mübarek gecenin ve günlerin yüzü suyu hürmetine,tüm isteyenlere katından hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller nasip etsin...kalplerimizi ferahlatsın,işlerimizi kolaylaştırsın,yar ve yardımcımız olsun....Amin...
Seni düşünen birimi?klava:
Aşkolsun mumucum çok alındım ben bundanmafoldumben
--------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------
Amin canım Allah razı olsun....
İnşallah inşallah,hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım büyütelim en güzel günlerini görelim inşallah..
canım sata göre 37+2 bugün ki zaten malum kit kullandım yumurtlama günü bile belli benim yani yanlışlık yokkmyhopem acaba hesaplamalarda bi yanlışlık olabilir mi.37 haftalık olduğu konusunda yani
:roflol::roflol::roflol::roflol:[Unutmayalımki hamile kalamamakta bir ayrıcalıktır.:)))
Bir deşu var ki bu benim favorim:
Korunmasız seksin tadını çıkarın:roflol::roflol:Nası ama,bence süper...
bu akşam kontrolüm var hem raporlarıda gösterecem bakalım o zaman belli olacak inşallahhh bu arada çokk sağoll canımm aminn inşallahhhhh:1hug:myhopeçum hoşgeldin canım...
Canım benim Alperenimiz turp gibi maşallah,bak doktorda öyle söylemiş,endişeni anlıyorum tatlım,düşünmemek mümkün değil eminim ama hep hayırlı sağlıklı evlat diye dua ettik canım,öyle de olacak Allahın izniyle...
Biraz minik doar belki ama sonra yetişir akranlarına inşallah..
Sen doktoruna sordunmu canım yani kendi doktoruna,bikaç hafta geride olması ne gibi sorunlar teşkil eder,nedir ne değildir,neler yaşarız,neler yapmamız lazım,neden böyle oldu diye...
öyle zaten hep Allaha sığınmadıkmı şimdide onun kapısındayız inşallah endişelerimiz boşa çıkacak Rabbim tüm herkezin duasını bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:oooooooooooo çok fazla dr takma birşey yoksa ypk de geç cnm
sanki çok biliyorlar HERŞEYİ RABBİM bilir
bizlerin teslimiyeti yaradana
Allah razı olsun kardeşim çokk sağol :1hug:amin nevıncım eline dılıne saglık
ben her nazamda sırayla sana teknıkere,mumuya ,denefe, pınke ,gulyuzume ,cılege ve benım tanıdıgım 4 kişiye dua edıyorum bıan once bebeklerınıze kavuşun dıye allah kabul edsın dualarımı zı inşallah
gözün aydın tatlım sonuç olarak temiz çıkmış şükür :lepi:selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
dün dopplere girdim ölçümlere göre 34 haftalık görünüyorum yani gelişiminde sorun var ama kan akışı amniyo sıvısı vs hepsi normal doktor benim uzmanlık alanıma giren konularda sorun görünmüyor dedi bugün raporu kendi doktoruma götürecem bakalım o ne diyecek ama damarların tıkalı olmasından çok korkmuştum Allaha şükür bir sorun çıkmadı dopplerde normal çıktııııı:lepi:da niye gelişmiyo o ayrı meseleeeCADIARZU
gülyüzlüm nevinim inşallah tedavinin sonucu çifter çifter bebiş olurrrrr:Saruboceq::Saruboceq:radyolojimm daralmak yok aynısı senin içinde geçerli hayırlısıyla tedavin tamamına erip burdan senin mutluluğunu da paylaşacaz inşallahhhhh:1hug:bu arada görev tamamdır canımm Allah kabul etsinnnnyerimseniben
denefim nehirim çileğim pinkim berinim mumucum swetem lotusum nazım alhanımm nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmŞenizŞeniz
:roflol: :roflol: :roflol: :lepi:Bir deşu var ki bu benim favorim:
Korunmasız seksin tadını çıkarın:roflol::roflol:Nası ama,bence süper...
sende bi taraftan iğnelerini ol bitaraftan da tadını çıkar canım benim..Sıkma o güzel canını,rahminin moralini bozma,yumoşlaını küstürme emi?:1hug:
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
dün dopplere girdim ölçümlere göre 34 haftalık görünüyorum yani gelişiminde sorun var ama kan akışı amniyo sıvısı vs hepsi normal doktor benim uzmanlık alanıma giren konularda sorun görünmüyor dedi bugün raporu kendi doktoruma götürecem bakalım o ne diyecek ama damarların tıkalı olmasından çok korkmuştum Allaha şükür bir sorun çıkmadı dopplerde normal çıktııııı:lepi:da niye gelişmiyo o ayrı meseleeeCADIARZU
gülyüzlüm nevinim inşallah tedavinin sonucu çifter çifter bebiş
korunma derdi olmayan kızlar olsun
ahhhhhhhhh nevin artık bütün gün aklımdasın
:lepi: kaydirigubbakcemile3oooooooooo alınganlık ne belirtisi ha-miş-lik:lepi:
iyi güzel demekki hormonlar hazır sen hazırsın
devammmmmmm hadi cnm:sm_cool:
:roflol::roflol::roflol:oooooooooo alınganlık ne belirtisi ha-miş-lik:lepi:
iyi güzel demekki hormonlar hazır sen hazırsın
devammmmmmm hadi cnm:sm_cool:
ahhhhhhhhhhhh ki ne vahhhhhhhhhhhhhh
senindemi takıntıların var yaaaaaaaaaafffffffffff
bende eşimi daha kapı ağzında elbiselerini çıkarttırırım erkekler fazla takıntılı olmadıkları için
ben ayakkabı bavul ne varsa herşeyi yıkarım
ama bu durumdan memnun değilim hastalıkmış biliyormusun kalabalık ailelerde yaşamak zor olur herhal
:roflol: :roflol: :roflol: :lepi:
kesinliklee radycim arkadaşıma katılıyorummm
relax ol lütfennnnn kaydirigubbakcemile5
evet bende artık unutmam nevının sozunu:lepi::lepi:
saol denefcim çok şükür keyfim yerindeyerimseniben amin hepimiz için hayırlısı ....canım benim keyfin nasıl.baya toparlanmış gördüm seni.aman hep böle ol....hakkımızda hayırlısı ...
canım evet zor bulunuyo.bu topigi abone ol var ekle... direk kullanıcı panelinden bulursun.ben öle yaptım
herkesin kandilini kutlarımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?