Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

AMİN inş:Saruboceq:

oooooooooo alınganlık ne belirtisi ha-miş-lik:lepi:

iyi güzel demekki hormonlar hazır sen hazırsın

devammmmmmm hadi cnm:sm_cool:

myhopem acaba hesaplamalarda bi yanlışlık olabilir mi.37 haftalık olduğu konusunda yani
canım sata göre 37+2 bugün ki zaten malum kit kullandım yumurtlama günü bile belli benim yani yanlışlık yokk
[Unutmayalımki hamile kalamamakta bir ayrıcalıktır.:)))

Bir deşu var ki bu benim favorim:

Korunmasız seksin tadını çıkarın:roflol::roflol:Nası ama,bence süper...
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu akşam kontrolüm var hem raporlarıda gösterecem bakalım o zaman belli olacak inşallahhh bu arada çokk sağoll canımm aminn inşallahhhhh:1hug:
oooooooooooo çok fazla dr takma birşey yoksa ypk de geç cnm

sanki çok biliyorlar HERŞEYİ RABBİM bilir

bizlerin teslimiyeti yaradana
öyle zaten hep Allaha sığınmadıkmı şimdide onun kapısındayız inşallah endişelerimiz boşa çıkacak Rabbim tüm herkezin duasını bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

ahhhhhhhhhhhh ki ne vahhhhhhhhhhhhhh

senindemi takıntıların var yaaaaaaaaaafffffffffff

bende eşimi daha kapı ağzında elbiselerini çıkarttırırım erkekler fazla takıntılı olmadıkları için

ben ayakkabı bavul ne varsa herşeyi yıkarım

ama bu durumdan memnun değilim hastalıkmış biliyormusun kalabalık ailelerde yaşamak zor olur herhal

Allah razı olsun kardeşim çokk sağol :1hug:
gözün aydın tatlım sonuç olarak temiz çıkmış şükür :lepi:

bende rady e katılıyorum hesaplamada bir yanlışlık olabilir mi :uhm:
:roflol: :roflol: :roflol: :lepi:
kesinliklee radycim arkadaşıma katılıyorummm
relax ol lütfennnnn kaydirigubbakcemile5

canımcım,herşeyi normal çıkmış çok şükür,gelişimide doğuma kadar düzelir inşallah,canını sıkma sakın,doğduktan sonra da sen ona iyi bakarsın topacık olur annesi...

slm canlarımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanzemuszemus
oncelıkle herkesın mubarek regaıb kandılını kutlarım...RABBIM hepımıze saglıklar nasıp etsın ve kalplerımızdekı hayırlı muratları nasıp etsın ınsallah....:Saruboceq::Saruboceq:
canlarım gulyuzum soylemıs nasıpse temmuzun ucune gun aldık.....ınsallah hayırlı olur.....bıraz erken gıbı,yavrularım daha kucuk gıbı ama kısmet ıste...odemım cok arttı,havalar ısındıkca rahatsızlıklarım ortaya cıktı ve son haftalarda ıkızlerın buyumesı zaten eskısı gıbı olmuyormus...uc boyutlu ultrasona grdım dun plesentam epey eskımıs .dogum hbrcısıymıs bu.....bıde dr um bebeklerı belkı kuveze alabılırız dedı canım sıkılıyor ama kesın degıl yınede.:çok üzgünüm:dunden berı hastaneye gdıp gelıp bı dunya test yaptırıyorum ıste....
kızlar sevınc ve heyecan dorukta..ne hıssedecegımı bılemıyorum ama 3 temmuzu dogum degılde kavusma gunu olarak goruyorum hep..:1hug:topıgın ılk ıkızlerı gelıyor ınsallah yarabbım bunlar ugurlu olur da topık ıkız dolaralkisalkisalkis:Saruboceq:sıftah bızden,bereketı ALLAHTAN olur ınsallah:lepi:alkisalkisalkis
gulyuzum canım bacım ben senın yanında olamayacagım dıye uzuluyorum,sen dogumda olamayacaksın dıye uzuluyosun...ınsallah hepımızın ıslerı rast gtsınde kısmet boyleymıs dıyelım napalım..ınan hıc dusunmemıstım boyle olacagını ......mafoldumben
radyolojı,nevın,pınk hadı bakalım kızlar gulyuzumde var temmuz bombaları beklıyoruz ona gore.....hemen pesınızede denefım baslıyor dımı canım denefcım..opuyorumnanaktan dualarımdasınız:Saruboceq:kayınvalıden dahada ıyıdır ınsallah canım.....radyolojım bu ara gorevlerı hızlandırsak ha canım dogumlar ve tedavıler sıklasacak gıbıyerimseniben
myhopem,svetım sıkın dısınızı canlar ben beceremedım sonuna kadar sız dayanın bari:1hug:berrınım yorma kendını sakın...alhancım bebıslı hayat nasıl gdyor?????:ecrin_bebekptum sızıa.s.
mumum dualarımdasın....:Saruboceq:a.s.naz,cılek sız nıye bu kadar yogun calısıyonuz bakım yazık canınıza:mymeka:
butterfly canımsın senı hıc unutmadım ınan.senın sıkıntılı zamanların benım hamıslıgın ılk aylarıymıs annemde yatıyordum netım yoktu sonradan ogrendım bırsey dıyemedım sana lutfen kusuruma bakma bacım..mumumuzun bır sozu vardır RABBIM senden gelene amenna der....ama yenıden tedavıye baslayacak olman cok sevındırdı benı ınan.bu kez olacak ınsallah:Saruboceq::ecrin_bebek:
nehııırrrrrrr bacım bundan sonra sana aklına estıkce oraya buraya gtmek yasak canım.....nevının de bebesı gelıyor ınsallah,dıger hamıslerınde hepımızı gezıp bebıs bakıcan bızle...aaaaaaaaa olmuyo boyle özgur kız modu kıskanıyoz bak........hem sana koca moca da yok boyle ıyıyz kımseye veremeyız bız senı.........:umursamaz::roflol:a.s.
canlarım cok oturamıcam pcde zor yazıyorum sımdı kalkıyorum arasıra gelıp okurum.....herkesı opuyorum sevgılera.s.a.s.

aman da aman heyecan doruktaymış LOTUSUMUZ DA

CNM SEN DĞıL HEPıMıZ DÖRT GÖZLE BEKLıYORUZ ıKıZLERı

sen yorulma sonra bol bol anlatırsın herşeyi

:lepi: kaydirigubbakcemile3

lotusum hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
gözün aydın 3 temmuzzz hee :lepi: gülyüzlüm haber etti sağolsun
evet yanında olaydı iyi olacaktı ama nasip işte...
küvez konusunu hiç şimdiden kafana takma olur muu lmaz:
dediğin gibi kavuşacağın günü düşün
Rabbim kolay hayırlı doğum nasip etsinn inş.
bizleri de duanda unutma

tam 1 haftan var yaa alkisalkisalkis maşaallah çok heycanlıı :CüvCüv:
geri sayım senin için de başladııı sonn " 8 " delikafadulden

benim yoğunluğumdan bahsetmiştinnn
evet bugünlerde iyice bunalım takılmaya başladımm iş stresindenn
ama az kaldı inş. lotusum 10 ay 20 gün :lepi: Rabbim ödeme kolaylığı versin inş. bi aksilik çıkmaz

:roflol::roflol::roflol:
İnşallah canım,nasıl da güzel gönül alırmış benim arkadaşım...

Yok anam benimki okadar değil:))))
Ama hatırlıyorum bi sefer kurban bayramında,kesimden sonra eve geldik,parmaklarının ucunda yürüyerek küvete gir,üstündekileri orda çıkar ve hepsini makineye at demiştim:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :lepi:
kesinliklee radycim arkadaşıma katılıyorummm
relax ol lütfennnnn kaydirigubbakcemile5

evet bende artık unutmam nevının sozunu:lepi::lepi:

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Lotusum canım hoşgeldin,Allah razı olsun...

3 temmuz 2009,ikizlerimizin dünyaya geliş tarihi inşallah..

Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar canım arkadaşım...

Bebeklerimiz ,ikizlerimiz hep bizimle olcak Allahın izniyle...Rabbim sana eşine ve bebeklerine sağlık sıhhat afiyet huzur mutluluk versin canım...Hep beraber uzun bir ömür geçirin inşallah...

lotusummm canımm hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıcakla inşallahhhh yaaa senin ikizler benim oğlumdan 4 gün büyük olacaklarr sadeceeeee doğar doğmaz ablayla abi olacaklarr tabi swet daha önce defneyi kucağına alabilirrrr en büyük elifimiz darısı herkezin başınaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gülyüzlüm çokk teşekkürler canımm inşallahh dediğin gibi olurrr:1hug:

saol denefcim çok şükür keyfim yerindeyerimseniben amin hepimiz için hayırlısı ....

nehircim saol cnm bitti sonunda okul çok uğraştım bu sen kalmayım diye rabbim duamı kabul etti:Saruboceq:şükürler olsun

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR

Allah doğumu yaklaşanlara,ve tedaviyle devam edenlere kolaylık versin inşallah ,tüm dileyenlere evlat versin inşallah:Saruboceq:

zuhalcım hosgeldın.......okulun bıtmıs canım hayırlı olsun tebrıkleralkisalkisalkisa.s.
hepınız sagolun canım arkadaslarım hepınızı cooookkkkk sevıyorum...ALLAHA emanet olun tekrardan kandılınızı kutlarım:1hug:

Zuhalcim hoşgeldin sefa geldin...

Üniversite diploman hayırlı olsun bacım...

Kafanı boşaltman güzel olmuş,hakkında hayırlısı nasip olsun...

Ayyy canım lotusum gelmişşşşş
Ayy hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah..
3 temmuz kuzulara kavuşma günü inşallah..

Sıkma canını inşallah herşey yolunda olacak..
Bebeklerimizin sağlığı yerinde olacak inşallah..

Bende bakmayın ama iyiyim böyle yaa :)))
Bebek bekliyorum aslında..Tek beklentim teyze olmak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…