- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.521
amin nevıncım eline dılıne saglık
ben her nazamda sırayla sana teknıkere,mumuya ,denefe, pınke ,gulyuzume ,cılege ve benım tanıdıgım 4 kişiye dua edıyorum bıan once bebeklerınıze kavuşun dıye allah kabul edsın dualarımı zı inşallah
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
dün dopplere girdim ölçümlere göre 34 haftalık görünüyorum yani gelişiminde sorun var ama kan akışı amniyo sıvısı vs hepsi normal doktor benim uzmanlık alanıma giren konularda sorun görünmüyor dedi bugün raporu kendi doktoruma götürecem bakalım o ne diyecek ama damarların tıkalı olmasından çok korkmuştum Allaha şükür bir sorun çıkmadı dopplerde normal çıktııııı:lepi:da niye gelişmiyo o ayrı meseleeeCADIARZU
gülyüzlüm nevinim inşallah tedavinin sonucu çifter çifter bebiş olurrrrr:Saruboceq::Saruboceq:radyolojimm daralmak yok aynısı senin içinde geçerli hayırlısıyla tedavin tamamına erip burdan senin mutluluğunu da paylaşacaz inşallahhhhh:1hug:bu arada görev tamamdır canımm Allah kabul etsinnnnyerimseniben
denefim nehirim çileğim pinkim berinim mumucum swetem lotusum nazım alhanımm nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmŞenizŞeniz
süpersin bacummmm..:roflol::roflol::roflol:Yaa radyolojim oluyor aslında ,hele benim adet gecikince tüm isteğim şevkim gitmişti.
O bunalma hali zaman zaman uğruyor tabiki ama başımızdan savmak lazım bir şekilde...
Kız sende işte kocamı özlediydim zaten diye düşün ,iğne olduğunu unut,keyfine bak ...
Çok geriyorsun kendini olmaz böyle...
Bikere şunu kabul edelim,biz normal şekilde hamile kalamıyoruz.Bu uygulamalrı yapmak zorundayız.Dolayısıyla kendimizi gersekte germesekte bunları yapmak durumundayız.Bunları kabul edip gerilmemek varken neden kendimizi kasıp,geçen günleri zehir edelimki kendimize..
Başka bir topikte bir arkadaş şunları yazmış
Unutmayalımki hamile kalamamakta bir ayrıcalıktır.:)))
Bir deşu var ki bu benim favorim:
Korunmasız seksin tadını çıkarın:roflol::roflol:Nası ama,bence süper...
sende bi taraftan iğnelerini ol bitaraftan da tadını çıkar canım benim..Sıkma o güzel canını,rahminin moralini bozma,yumoşlaını küstürme emi?:1hug:
hehe alem bu nevin yaaa :kedi: :kedi: :kedi:süpersin bacummmm..:roflol::roflol::roflol:
radyoloji teknikeri, berin14+, dimplehawk+, lotus79+, mumudihaba, nevinırmak+
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
:teytey: :lepi:
amin nevıncım eline dılıne saglık
ben her nazamda sırayla sana teknıkere,mumuya ,denefe, pınke ,gulyuzume ,cılege ve benım tanıdıgım 4 kişiye dua edıyorum bıan once bebeklerınıze kavuşun dıye allah kabul edsın dualarımı zı inşallah
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
dün dopplere girdim ölçümlere göre 34 haftalık görünüyorum yani gelişiminde sorun var ama kan akışı amniyo sıvısı vs hepsi normal doktor benim uzmanlık alanıma giren konularda sorun görünmüyor dedi bugün raporu kendi doktoruma götürecem bakalım o ne diyecek ama damarların tıkalı olmasından çok korkmuştum Allaha şükür bir sorun çıkmadı dopplerde normal çıktııııı:lepi:da niye gelişmiyo o ayrı meseleeeCADIARZU
gülyüzlüm nevinim inşallah tedavinin sonucu çifter çifter bebiş olurrrrr:Saruboceq::Saruboceq:radyolojimm daralmak yok aynısı senin içinde geçerli hayırlısıyla tedavin tamamına erip burdan senin mutluluğunu da paylaşacaz inşallahhhhh:1hug:bu arada görev tamamdır canımm Allah kabul etsinnnnyerimseniben
denefim nehirim çileğim pinkim berinim mumucum swetem lotusum nazım alhanımm nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmŞenizŞeniz
ya sizde de oluyo mu böyle isteksizlik tedavi zamanalrında.her ay aynı.
geçen ay doğum kontrol kullandım.bu ay da zaten eşim yok diye bişey yapmadık.iki aydır kafam rahattı.şimdi yine stres başladı.amaaan neyseee yaa öffff.bu konuyu kapatmak lazım di mi
nevinim ben sivasın merkezine hiç gitmedim.bizim kasaba malatya tarafına yakın bi yerde.merkeze yarım saat 40 dakka sürüyo galiba.sivasın orasından başka hiçbi yerini bilmiyorum ki.sözde sivaslıyız işte :)
ŞenizŞenizŞenizsüpersin bacummmm..:roflol::roflol::roflol:
çok çok saol cnm inanki duygulandım
beni düşünen birinin olması güzel
sırnaşık şey:kedi::dance:
nevincim gayet açık ve net cevap vermişsin
böyle devam veeeeeeeeeeeeee sonunda hamişlik
veeeeeeeeeeeeee sonunda meleğimiz kucağımızda
yemeğe gidiyorum.
geldiğimde de burda olun bak haaa
korunma derdi olmayan kızlar olsun
ahhhhhhhhh nevin artık bütün gün aklımdasın
hihoyyythihoyyyt
ohhhhhhhh topiğimizin maşallahı var...bütün kızlar toplandık toplandık şarkısı aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?