Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

allah razı olsun canım.inş kabul olur
bu arada madem lotusun doğumu yaklaşmış.swetin duasını herkes bitirdiyse lotusa geçelim artık.bitirmeyenlerde biran önce bitirsinler de olur mu canım arkadaşlarım.zaten oturunca 10 dakka bile sürmüyo.

myhopem acaba hesaplamalarda bi yanlışlık olabilir mi.37 haftalık olduğu konusunda yani

berinim sagol canım iyiyim....keyifler süper..
radyolojim senin dediklerine okey bacım...bencede dogumu yaklaşan lotusumuza okuyalım.

Yaa radyolojim oluyor aslında ,hele benim adet gecikince tüm isteğim şevkim gitmişti.
O bunalma hali zaman zaman uğruyor tabiki ama başımızdan savmak lazım bir şekilde...
Kız sende işte kocamı özlediydim zaten diye düşün ,iğne olduğunu unut,keyfine bak ...
Çok geriyorsun kendini olmaz böyle...
Bikere şunu kabul edelim,biz normal şekilde hamile kalamıyoruz.Bu uygulamalrı yapmak zorundayız.Dolayısıyla kendimizi gersekte germesekte bunları yapmak durumundayız.Bunları kabul edip gerilmemek varken neden kendimizi kasıp,geçen günleri zehir edelimki kendimize..

Başka bir topikte bir arkadaş şunları yazmış

Unutmayalımki hamile kalamamakta bir ayrıcalıktır.:)))

Bir deşu var ki bu benim favorim:

Korunmasız seksin tadını çıkarın:roflol::roflol:Nası ama,bence süper...

sende bi taraftan iğnelerini ol bitaraftan da tadını çıkar canım benim..Sıkma o güzel canını,rahminin moralini bozma,yumoşlaını küstürme emi?:1hug:

radyoloji teknikeri, berin14+, dimplehawk+, lotus79+, mumudihaba, nevinırmak+
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
:teytey: :lepi:

süpersin bacummmm..:roflol::roflol::roflol:

myhopeçum hoşgeldin canım...

Canım benim Alperenimiz turp gibi maşallah,bak doktorda öyle söylemiş,endişeni anlıyorum tatlım,düşünmemek mümkün değil eminim ama hep hayırlı sağlıklı evlat diye dua ettik canım,öyle de olacak Allahın izniyle...
Biraz minik doar belki ama sonra yetişir akranlarına inşallah..
Sen doktoruna sordunmu canım yani kendi doktoruna,bikaç hafta geride olması ne gibi sorunlar teşkil eder,nedir ne değildir,neler yaşarız,neler yapmamız lazım,neden böyle oldu diye...

denefim hoşgeldin bacım,nasılsın ?ıyisin inşallah..

çok çok saol cnm inanki duygulandım

beni düşünen birinin olması güzel

oooooooooooo çok fazla dr takma birşey yoksa ypk de geç cnm

sanki çok biliyorlar HERŞEYİ RABBİM bilir

bizlerin teslimiyeti yaradana

klava:klava:klava:klava:

ahhhhhhhhhh rady seni ne zaman relax göreceğim

stres bizim baş düşmanımız

sırnaşık şey:kedi::dance:

nevincim gayet açık ve net cevap vermişsin

böyle devam veeeeeeeeeeeeee sonunda hamişlik

veeeeeeeeeeeeee sonunda meleğimiz kucağımızda

Seni düşünen birimi?klava:
Aşkolsun mumucum çok alındım ben bundanmafoldumben

--------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------

Amin canım Allah razı olsun....

İnşallah inşallah,hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım büyütelim en güzel günlerini görelim inşallah..

hihoyyythihoyyyt

ohhhhhhhh topiğimizin maşallahı var...bütün kızlar toplandık toplandık şarkısı aklıma geldi

Vayyy 9 kişi olmuşuzzz...
Bu an tarihe geçmeli..

Rady e sopa var var sopa offff sıkıntıya sokuyosun beni radyklava:

yemeğe gidiyorum.
geldiğimde de burda olun bak haaa

İnşallah canım,ben de bu arada bi koşu alkonumu yıkayıp,çamaşılarımı asayım.
Benim saçma bi takıntım var...İzmit dışına çıktığımda,eve geldiğimde her şeyimi baştan aşağı yıkamak istiyorum.
Tatilden falan döndüğümüzde mesela,giyilmil giyilmemiş ne varsa çantada hepsini yıkıyorum,hatta bavulu bile sokma istiyorum makineye...
Yurt dışın afaln çıksam neler yaparım acaba,hamama falan giderim sanırım,derimi kazıtmak için:)))
korunma derdi olmayan kızlar olsun

ahhhhhhhhh nevin artık bütün gün aklımdasın

:lepi::lepi::lepi:

hihoyyythihoyyyt

ohhhhhhhh topiğimizin maşallahı var...bütün kızlar toplandık toplandık şarkısı aklıma geldi

Aynennnn....

Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık...:çok üzgünüm:

Bize çok uygun şarkıymış dimi?

Son düzenleme:
radyolojim,hadi afiyet olsun sana...bende daha yemek yapacağım,radyolojim bu aralar bayağı efkarlıyız,sende bendensin...yarın iğnene başla canımcım,doğum kontrol hapı malesef kırmızıları kesiyor,o yüzden gelen kahverengilerde ilk gün sayılıyor...bende de öyle olduğu için biliyorum...inşallah hepberaber burdan hamişiz diye bağırırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…