- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.801
günaydın
ama bi tane daha vardı o neden gözükmüyo yaa.iki taneydi.akşam evde gözüküyodu şimdi yok.neyse bi daha koyarız akşam naapalım.
çileğim inşallah .olsun tabi ikizin.bende çok seviyorum ikizleri.tabi bakımı zor amayardım edecek birileri de olunca biraz daha rahat oluyor.allah hayırlısından sağlıklısından versin inş. hepimize de .
nevinim nasıldır acaba.şuan ordalardır heralde.bebişlerine kavuşmak için sabırsızlanıyodur.rabbim yardımcısı olsun.9 ay sonra kucağında bulursun inşallak bebeklerini canım arkadaşım.rabbim işini kolaylaştırsın rastgetirsin.
şimdi görüştüm
henüz yeni varmışlar....
bu arada lotusun ayrı ayrı herkese çoook selamı vardı.üzerimde kalmasın.dün görüştük
kaydirigubbakcemile3 sorma tatlım çok meraklı dayı olmaya çokkkkkk kaydirigubbakcemile3denefım canııım nasılsın ?özledım senle muhabbet etmeyı görüşemıyoruz yawww cadı kızım ayrı koydu benı sizden.neyse bunada şükür gecek tabı bu gunlerde.
çileğim merhaba canım nasılsın ?ahmet gibi gönüllü bakıcıyı bulmussun ne güzelll ohh sırtın yere gelmez artık :)))
bu arada lotusun ayrı ayrı herkese çoook selamı vardı.üzerimde kalmasın.dün görüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?