Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

inşaallah radyim Allah hayırlısı versin de.. ben de severim ikizleri.. hem benim yardımcımda hazır yani :roflol:

evet bende çok merak ediyorum nevinimi
inşaallah çok iyi olacak herşey.. Allah rast getirsin inş.

bu arada resimler için de teşekkürler radyim kaydirigubbakcemile5

bende hep bekarken ,, ikizim olsun istemiştim...hep öle çocukca hayaller kurardım...bırak ikizi bi tane bile evladım olmadı...demekki ne yapcekmişim fazla hayaller kurmucakmişimmm:roflol::roflol::roflol:

hayal olmadan olmaz canım maalesef.hayallerde gerçek olacak inşallah bugün.
kaç transfer olacağı belli değil galiba.ya da bugün belli olmuştur.10 yumoş döölenmişti ama bilmiyorum.
acaba naapıyo.biraz daha zaman geçsin de ararız

nehirle görüşürsen burdan yaz bacım .merakla bekliyorum
gülyüzüm bugün tekrar yapacaktı galiba tahlili demi.insallah degerleri yüksek çıkar...gülyüzümün yüzü güler artık insallah:Saruboceq::Saruboceq:

maşalalh lotusunm
allah esirgesin hepisni d enazardan
allah korusun bütün bebkelri
ay ben çıkıyorukm tekrar
geçmişi okuyamdım
sonra gelirim yine

denefim senin de hayallerin gerçekleşecek inşaallah.. :1hug:

ben nehiri ararım inş. birazdan bilgilendiririm sizi

swetçim hoşgeldiiiiinnnnn ,
nasılsın iyi misin, defnemiz nasıl :))

slm kızlarrr nevını merak ettım ses soluk yok henüz galıba?ınsallah güzel haberlerını alırız nevınciiim.
lotusum kuzularımız cok tatlı elıfımızın burnu ne güzel öyle masallah 41 bin kere .saglıcakla büyüsünler bütün meleklerımız.sunu diyeyımkı allah yardımcın olsun ben bır taneyle zor basedebiliyorum her seferınde aklıma gelıyosun tabı rabbim kolaylıgınıda verecektır dimi canım.
mumucum bende senın gıbı düşünüyorum bebekler öpüllmezzz klava: ama gel bunu bırde esıme anlat offf offff

denefım canııım nasılsın ?özledım senle muhabbet etmeyı görüşemıyoruz yawww cadı kızım ayrı koydu benı sizden.neyse bunada şükür gecek tabı bu gunlerde.
çileğim merhaba canım nasılsın ?ahmet gibi gönüllü bakıcıyı bulmussun ne güzelll ohh sırtın yere gelmez artık :)))

selam kızlar

ikizlerımızde ne guzelmış 41 binkere maşallah subhanallah
Allah vatana mıllete ve ana babasına hayırlı evlat eylesın onları inşallah

alhanım hoş geldin canım.olsun sen yegenimize iyi bakk....biraz büyüsün yegenimiz sonra bol bol gelirsin...bende özledim senle muhabbet etmeyi...a.s.a.s.a.s.

selam kızlar hayırlı günler benimde aklım nevinde hayırlısıyla güzel geçicek transferi inşşş
ikizlerimizede maşallah çok tatlılar ALLAHIM nazarlardan esirgesin bizim başımızada versin bu tatlişlerden inşş:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 sorma tatlım çok meraklı dayı olmaya çokkkkkk kaydirigubbakcemile3

hamdolsun iyiyim alhanım bu aralar pek yoğunum bunaldım bayaca
ama tatil iyi gelecek inş.
çokk öpüyorumm a.s.
bu arada lotusun ayrı ayrı herkese çoook selamı vardı.üzerimde kalmasın.dün görüştük

ve aleyküm selam.. sağolasın

arkadaşlar benn çıkıyorum şimdi
hepinizi çokk öpüyorum
nehirim aradı, bir aksilik yok şükür
kendi doktorları 15,30-16,00 civarı gelecekmiş, onu bekleyecekler sadece..

Allah'a ısmarladıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…