Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ya tamam çileğim çok sağol da
e o zaman neden erken çağırdılar ki.orda bekleye bekleye insanın gerginliği artar iyice.
neyse önemli değil.aksilik olmasın da inşallah.
gülyüzüm seni de çok merak ediyorum canım yaa.telin yok ki arıyalım.değerlerin çıkınca bize bildirirsin inş.
inşallah bugün herkes için güzel geçer

gül yüzüm bacım bize dön artık .moralini de lütfen bozma.alın yazısı bacım.insallah bugünki test pozitif olur gülüm...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar nehır msj attı transfer 1 saat içinde olacakmıs bız cok iyiyz dıyor ve sızlere slm varrrr
ay ınsallah rabbım sen sorunsuz transferlerını yapmlarını sagla :Saruboceq:

kızlar nehır msj attı transfer 1 saat içinde olacakmıs bız cok iyiyz dıyor ve sızlere slm varrrr
ay ınsallah rabbım sen sorunsuz transferlerını yapmlarını sagla :Saruboceq:

amin ....ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN nevinimizin.bebişleri tutunsunlar hiç bırakmasınlar...

selam kımse yok mu
benımde kız kardeşim gıller gelecek yoldalar
yarın da onlarla bırlıkte istanbula gıdecem allah izin ederse

kızlar msj geldiii nevınım transfere gırmıs şimdi hadı bakalım dularımız baslasın nevın ve yegenlerımız için

NE KADAR SÜRECEK ACEP..ALLAHIM DUALIRIMIZ KABUL EYLE.SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

denefim transfer toplam 5 dakika sürmüyor hemen oluyor ağrı sızı yok

tabi bol bol yatıp dinlenmek var en zor kısım

NEVİN yumoşları al gel eğer yarı yolda dinlenmek isterseniz bize gelin

aman neyse agrı olmasın bide kısa sürsünde...oy oy yakında nevinimizde hamileyim diye yazacak insallah burdan...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar nevın cıkmıs nehırın yazdıgı mesajı ıletıyorum sıze.
4 embriyo transfer edılmıs .3 ü 8 hücreli 1 i 7 hücreli demıs.okadarını pek anlamıyorum 1. 2. kalıtemı acaba?neyse şimdi hareketsız yatıyormus.ay kızlar dualarımızı eksık etmeyelım rabbım sen yar ve yardımcısı ol arkadasımızın....

kızlar bana müsade..şimcik evime gidiyom.azucuk çarşıdada stres atam....sırnaşık şey
akşama buradayım buluşmak üzere hoşça kalın.ALLAHA emanet olun..a.s.a.s.a.s.

ohhhhh MAŞALLAH SÜBHANALLAH

yani şimdilik bizim 4 tanecik yeğenimiz var

4 minik kalp hayırlısıyla inş

kızlar s.a.
haber vermeye geldim ama alhanım sağolsun bilgi vermiş size

Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş... opuyorumnanaktan
çok heycanlıyım ve de çokkk umutlu :sm_cool:
12 günümüz var şimdi.. hayırlısı inşaallahh alkisalkisalkis

çilegim verdigin bilgiler için inan sagol.çok meraktayım çokkk güle güle canım.
sağol tatlişkom Şeniz
canım transferi yapılacakmış gittiklerinde ama başka doktor tarafından tabi..,
onlarda kendi doktorlarını istedikleri için beklemek istediler
aman neyse agrı olmasın bide kısa sürsünde...oy oy yakında nevinimizde hamileyim diye yazacak insallah burdan...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşaallah inşaallahhhh :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…