- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.821
kızlar nehır msj attı transfer 1 saat içinde olacakmıs bız cok iyiyz dıyor ve sızlere slm varrrr
ay ınsallah rabbım sen sorunsuz transferlerını yapmlarını sagla :Saruboceq:
ben varım canım.hım çok güzel demek eşine kavuşacaksın.hadi gözün aydın
kızlar msj geldiii nevınım transfere gırmıs şimdi hadı bakalım dularımız baslasın nevın ve yegenlerımız için
kızlar msj geldiii nevınım transfere gırmıs şimdi hadı bakalım dularımız baslasın nevın ve yegenlerımız için
NE KADAR SÜRECEK ACEP..ALLAHIM DUALIRIMIZ KABUL EYLE.SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar nevın cıkmıs nehırın yazdıgı mesajı ıletıyorum sıze.
4 embriyo transfer edılmıs .3 ü 8 hücreli 1 i 7 hücreli demıs.okadarını pek anlamıyorum 1. 2. kalıtemı acaba?neyse şimdi hareketsız yatıyormus.ay kızlar dualarımızı eksık etmeyelım rabbım sen yar ve yardımcısı ol arkadasımızın....
ohhhhh MAŞALLAH SÜBHANALLAH
yani şimdilik bizim 4 tanecik yeğenimiz var
4 minik kalp hayırlısıyla inş
sağol tatlişkom Şenizçilegim verdigin bilgiler için inan sagol.çok meraktayım çokkk güle güle canım.
canım transferi yapılacakmış gittiklerinde ama başka doktor tarafından tabi..,ya tamam çileğim çok sağol da
e o zaman neden erken çağırdılar ki.orda bekleye bekleye insanın gerginliği artar iyice.
neyse önemli değil.aksilik olmasın da inşallah.
gülyüzüm seni de çok merak ediyorum canım yaa.telin yok ki arıyalım.değerlerin çıkınca bize bildirirsin inş.
inşallah bugün herkes için güzel geçer
inşaallah inşaallahhhh :lepi:aman neyse agrı olmasın bide kısa sürsünde...oy oy yakında nevinimizde hamileyim diye yazacak insallah burdan...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?