- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.381
bana bak naz
nazını bazını dinlemem sana burdan kafa atarım bak
yaklaşma diyom yaw
uzak dur halla allaaaa
hasta etme adamı
yahu kızlar iki dak. evi topluyorum geliyorum kaldığım yerden
size yetişemiyorum sayfalar geçmiş :roflol:hastayım ben az yavaş olun
evde nazlancak kimsede yok size yaparım şimdi naz görürsünüz:roflol::roflol:
bana bak naz
nazını bazını dinlemem sana burdan kafa atarım bak
yaklaşma diyom yaw
uzak dur halla allaaaa
hasta etme adamı
arkadaişlar nbasılsınız görüşmeyelı.......... iyidsinizdir inş
ayyy sorma lady, eşim akşam diyorki "aşkım çocuk yapsak büyütürüz aslında"
herşey iyi hoş ta eşim sadece gününü yaşamaya odaklı, yani günümüz güzel geçsin, genciz alırız diyor.ama ben de madem niyetimiz var alalım, çocuğumuzun odasını hiç taşımayalım istiyorum...
hayırlısı inşallah....
1 mavi ay
2 naz
3 zuhal turan
4 pinkrose
5 swethome
6 lotus(emin değilim gerçi de)
7 esra
8 burcu (ama atlattı galiba)
lütfen yaklaşmayın LÜTFEN BAK yasakkelime :1no2:
anaaaaaaaa esramla radyolojim gelmişler.bacular nerdesiniz bakem....esram ben çok iyiyim sen nasılsın...
esracım hosgeldın nerelerdesın bacım...
evet teknıkerım kaybettım nereeee kayboldun?
aman sılahı sakın dogrultma bana seytan doldururmuşşşş:1no2:
delüüüüüü seni delüüüü bak bi hapşırık atarım şimdik görürsün yaklaşmayın demeyi:dilcikar:
nasılsın canım bari siz hastalanmayın ya dikkat din...resmen sanki bi ton dayak yemiş gibiyim :bbo: her bi yerim ağrıyor yahuuuu bi atlatsam Allahın izniyle
hasta olan arkadaşlarımada çok çok geçmiş olsun diyorum Allah hepimize acil şifalar versin...
ah canım cook gecmıs olsun.allah sıfa versın.bu ne ya topıgımıze kıran gelldı herkes dökülüyo.kocalarınız bakmıyomu sızeee yoksammmmm?anam benımde kocam hasta bu durumda bende onamı bakamıyorum acep?:çok üzgünüm:
CNM BEN KURAN KURSUNA BAŞLADIM ONDA SIK SIK GİREMIYORUM İŞŞTE 12 DEN SONRA BUGÜN KARNIM AGIRIYO YARIN YADA OBURGUN REGL OLACAM HERALDE BU AYDA TUTMADI KIZLAR :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki
esracım ansılsın canım kursun hayırlı olsun tatlım... ya ben bilmiyorum kur-an okumasını
hep yeni yazıdan okuyorum ama öğrenmeyide çok istiyorum ... :çok üzgünüm:
ah canım cook gecmıs olsun.allah sıfa versın.bu ne ya topıgımıze kıran gelldı herkes dökülüyo.kocalarınız bakmıyomu sızeee yoksammmmm?anam benımde kocam hasta bu durumda bende onamı bakamıyorum acep?:çok üzgünüm:
BENDE BİLİYORDUM CNM AMA DEDIGIN GİBİ BILIYORDUM TEVCITLI OGRENIYOM ŞİMDİ AMA ÇOK İŞE YARIYO İLK OLARAK KAFAMI DAGILTIYO BEN KURSTA OLMASAYDIM EVDE OLSAYDIM DK BİR ACEP ADET OLACAMMI ACEP HAMILEMIYIM YOOK YOK AGRIM VAR KESIN ADET OLACAM AMA ARADA BAŞİM DONUYOR MIDEN BULANIYOR KASIKLARIMDA AGIRIYORYA KESIN HAMILEYIMDİR DİYE DÜŞÜNURDUM HER AY BOLE OLUYORDU AMA ŞİM SADECE DERŞLERI DÜŞÜNUYORUM CNM ARADA DÜŞÜNUYOM EVDE OLDUGUM ZMM AMA HAYIRLISI ARTIK İSRARCIDA OLMUYACAM ALLAH ŞİRK KOŞMUŞ GİBİ OLUNUYORMUŞ HOCAMIZ SOLEDI SADECE HAyırlısını istiyorum ve burdakı arkdaşalr için duaa edıyorum hayırlısıyla kucacıklarının bebıçıklerle dolsun diye o ortam çok farklı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?