Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar benim bi kardeşim var 5 yaşında
geçen konuşuyoruz
eve hırsız girerse su silahıyla bi de mantar tabancasıyla hepsini öldürürmüş
:) gülmekten öldürdü bizi
ben de sana kardeşimin su silahıyla ateş edersem görersin

hayırdır alhanım
beni mi kaybettin kuşum

kız sen çalışmıyon mu :uhm:

ee eşin istiyosa ne bekliyon nen armut :mymeka: ben ikiniz aynı fikirdesiniz zannettim
benimki istemiyo da benneyaptımki sen daha bebeksin hanginize bakayım diyo

esracım hosgeldın nerelerdesın bacım...
evet teknıkerım kaybettım nereeee kayboldun?
aman sılahı sakın dogrultma bana seytan doldururmuşşşş:1no2:

1 mavi ay
2 naz
3 zuhal turan
4 pinkrose
5 swethome
6 lotus(emin değilim gerçi de)
7 esra
8 burcu (ama atlattı galiba)

lütfen yaklaşmayın LÜTFEN BAK yasakkelime :1no2:

delüüüüüü seni delüüüü bak bi hapşırık atarım şimdik görürsün yaklaşmayın demeyi:dilcikar:

nasılsın canım bari siz hastalanmayın ya dikkat din...resmen sanki bi ton dayak yemiş gibiyim :bbo: her bi yerim ağrıyor yahuuuu bi atlatsam Allahın izniyle
hasta olan arkadaşlarımada çok çok geçmiş olsun diyorum Allah hepimize acil şifalar versin...

anaaaaaaaa esramla radyolojim gelmişler.bacular nerdesiniz bakem....esram ben çok iyiyim sen nasılsın...

BENDE İYİM CNM OLSUN UGRAŞIYOM İŞTE ÖZLEDIM SİZLERI İKİ GÜNDÜR TOPIK ÇOK KOTU İDİ SAKLASIN BUGÜN ÇOK İYİ :dance: :dance: :dance::sm_cool: :sm_cool:

esracım hosgeldın nerelerdesın bacım...
evet teknıkerım kaybettım nereeee kayboldun?
aman sılahı sakın dogrultma bana seytan doldururmuşşşş:1no2:

CNM BEN KURAN KURSUNA BAŞLADIM ONDA SIK SIK GİREMIYORUM İŞŞTE 12 DEN SONRA BUGÜN KARNIM AGIRIYO YARIN YADA OBURGUN REGL OLACAM HERALDE BU AYDA TUTMADI KIZLAR :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki

ah canım cook gecmıs olsun.allah sıfa versın.bu ne ya topıgımıze kıran gelldı herkes dökülüyo.kocalarınız bakmıyomu sızeee yoksammmmm?anam benımde kocam hasta bu durumda bende onamı bakamıyorum acep?:çok üzgünüm:

canlarım hepinize tünaydın nasılsınız bakalım.....

yahu benim çok cnaım sıkılıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffff :çok üzgünüm:

bi bakıyo bi bakıyo sorma canım...pc nin başından kalkarsa bakacak inşallah ee o zamana kadar ben ya kalırım ya giderim ... bizim onlara baktığımız gibi baksalar ohooo
2 günde ayaklanırız heralde....

MAVİ_AY BENİMDE KİZLA ŞU ALDAKI RESIMLERI NASIL YAPIYOSUNUZ BİRİ BANA ANNTATI AMA ANLAYAMADIM YOKSA BEN TAŞ KAFALIMIYIM :jeyyar: :jeyyar: OFFFFFFFFFFFFFF

esracım ansılsın canım kursun hayırlı olsun tatlım... ya ben bilmiyorum kur-an okumasını
hep yeni yazıdan okuyorum ama öğrenmeyide çok istiyorum ... :çok üzgünüm:

http://ticker.7910.org

esracım bak bu link den yapılıyor...
istediğin resimleri seçiyorsun işaretliyorsun alt kısımları doldurup kontrol panelinin en altındaki adres kutucuğuna yapıştırıyorsun...
resimlerini seç eğer yapmamı istersen yaparım ben sana

esracım ansılsın canım kursun hayırlı olsun tatlım... ya ben bilmiyorum kur-an okumasını
hep yeni yazıdan okuyorum ama öğrenmeyide çok istiyorum ... :çok üzgünüm:

BENDE BİLİYORDUM CNM AMA DEDIGIN GİBİ BILIYORDUM TEVCITLI OGRENIYOM ŞİMDİ AMA ÇOK İŞE YARIYO İLK OLARAK KAFAMI DAGILTIYO BEN KURSTA OLMASAYDIM EVDE OLSAYDIM DK BİR ACEP ADET OLACAMMI ACEP HAMILEMIYIM YOOK YOK AGRIM VAR KESIN ADET OLACAM AMA ARADA BAŞİM DONUYOR MIDEN BULANIYOR KASIKLARIMDA AGIRIYORYA KESIN HAMILEYIMDİR DİYE DÜŞÜNURDUM HER AY BOLE OLUYORDU AMA ŞİM SADECE DERŞLERI DÜŞÜNUYORUM CNM ARADA DÜŞÜNUYOM EVDE OLDUGUM ZMM AMA HAYIRLISI ARTIK İSRARCIDA OLMUYACAM ALLAH ŞİRK KOŞMUŞ GİBİ OLUNUYORMUŞ HOCAMIZ SOLEDI SADECE HAyırlısını istiyorum ve burdakı arkdaşalr için duaa edıyorum hayırlısıyla kucacıklarının bebıçıklerle dolsun diye o ortam çok farklı çünkü

alhanım canım nerelere gittin .... sesin çıkmıyor diğer kızlardanda ses yok ...
nerelere kayboldunuz yahuuuu zaten canım sıkılıyorrrrr offfffffff

ladycim kovuldum bacum adam çeneme dayanamadı daha fazla:roflol::roflol:
kızlar dışarı çıkıyorum 2 saat sonra görüşürüz gidenler olur falan hepinizi
öpemde içimde kalmasınŞenizŞenizŞenizgörüşürükkkkkkk:dance:

senin adına sevindim canım çokda fazla düşünüp takmamak lazım... her zaman hayırlısını istememiz gerek... Rabbim vermiyorsa şuan vardır bi sebebi.. ısrarcı olmamak gerek ...Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere...
İnşallah canım Allahın izniyle inşallah isteyen herkesin bebişi olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…