Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

naz cım görüşürüz canım kendine iyi bak... öpüyorum canım:1hug:

cnm sana zahmet olmazsa yapsana resım farketmez :teselli: :teselli::1hug:

cnm sana zahmet olmazsa yapsana resım farketmez :teselli: :teselli::1hug:

http://ticker.7910.org/an1cA4U-O7-0010MTA4MjM3bHN8MDAwMDEzZGF8Y2FuaW0gc2VuaSBjb29vayBzZXZpeW9ydW0.gif[/img][/url]

esracım kontrol panelinden profil düzenlemeye gir en alttaki kişisel bilgiler kutucuğunda kilo doğum takip edres yeri var oraya bu adresi yapıştr canımm

CANIM BENİM ALLAH SABIR VE SIHHAT VERSİN...
BENİM BİR ABLAM VAR O DA AYNI DERTTEN MUZDARİPTİ AMA ÇOK ŞÜKÜR 5. DENEMEDE BİR KIZ ÇOCUĞU OLDU VE ŞUAN KIZI 8 YAŞINDA MAŞALLAHI VAR:teselli:

ee eşin istiyosa ne bekliyon nen armut :mymeka: ben ikiniz aynı fikirdesiniz zannettim
benimki istemiyo da benneyaptımki sen daha bebeksin hanginize bakayım diyo

YA KIZIM HERŞEY ZATEN ERKEKLER YÜZÜNDEN OLUYOR.
BENİM BABAMDA YAPALIM YAPALIM DEMİŞ 4 ÇOCUK,HER SENE YENİ BİR EVE TAŞINMAKTAN HARAP OLMUŞUZ...DAHA DA DEVAMINI ANLATMAYAYIM İSTERSEN.
ELİMİZDE Bİ FIRSAT VARKEN DEĞERLENDİRELİM İŞTE.:ecrin_bebek:

cnm çok tşkr sanda zahmet verdım kusura bakma cnmm sabahtan berı açtım tıkınmaya gitmiştim şimdi geldım ama dedıgını yaptım cnm

CANIM BENİM ALLAH SABIR VE SIHHAT VERSİN...
BENİM BİR ABLAM VAR O DA AYNI DERTTEN MUZDARİPTİ AMA ÇOK ŞÜKÜR 5. DENEMEDE BİR KIZ ÇOCUĞU OLDU VE ŞUAN KIZI 8 YAŞINDA MAŞALLAHI VAR:teselli:

aa canım senin eşin askermi ?? hayırlı teskereler diliyorum inşallah tez zamanda kavuşursun eşine :1hug:
Bütün mehmetçiklerimiz askerlerimiz Allaha emanet olsun inşallah...

cnm çok tşkr sanda zahmet verdım kusura bakma cnmm sabahtan berı açtım tıkınmaya gitmiştim şimdi geldım ama dedıgını yaptım cnm

afiyet olsun canım...aaaaa zahmet ne demek canım yaa ne yaptımki sanki ...

olmuş ama başka istediğin bişey varsa onu yapalım beğenmediysen söle değiştirelim canımm

# gunes kadar sicak... Kar tanesi kadar berrak... Yagmur kadar saf ve temiz bir omur dilegiyle...

# seni sevmek bos olsada hayatin anlami olmasada varliginla bir butun olup seni elde edicegim tatli bebegim.nice senelere...

# dogan her gun senin icin dogsun iki gozum...kalbimin dogumuyla beraber tum dogum gunlerin icin...

# her seni seviyorum degisin yalan olsada sana yinede mutlu yillar ask cicegim...

# cenab-i hak bundan sonraki hayatinizi da mubarek etsin. Dogumunuzun sene-i devriyesini tebrik ederiz. Nice mutlu yillara...

# dogum gununun sana tibbi sasirtacak kadar saglik melekleri kiskandiracak kadar mutluluk getirmesi dilegiyle...nice yillara...

# kalbin hangi guzel sey icin carpiyorsa her dogan gunes sana onu getirsin dogum gunun kutlu olsun...

# yeni yasinda kalbinin alabildigi kadar sevmen ve hakettigin kadar sevilmen dilegiyle;yeni yasin mutlu,dogum gunun kutlu olsun...

# dogdugun gun bulutlari yirtarak, bir gunes gibi etrafina aydinlik sacarak girdin hayata. Hep sevgiyle yasa! Nice yaslara...

# bugun dogumgunun oldugu icin farkli ve ozel oldugunu mu saniyorsun sen? Oysa sen benim icin sadece bugun degil her gun farkli ve ozelsin. Iyi ki varsin...

# dilegim bugun diledigin tum dileklerin gercek olmasi. Belki yaninda degilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugunu seninle kutluyorum. Nice yaslara...

# hmmmm bu mesaji neden cekiyorum, unuttum, inan hic hatirlamiyorum. Dur bakayim.. Dur dur buldum :) dogumgunun kutlu olsun!...

# sesim guzel olmadigi icin sana bir dogumgunu sarkisi soyleyemiyorum. Bu yuzdendir ki boyle kisa bir mesaj cekiyorum. Mutlu yillar!

# 160 kisa karaktere neler sigdirabilirim diye dusunuyorum ancak aklima mutlu bir yas ve sevgi dolu nice yillar dilemekten baska bir sey gelmiyor. Seni seviyorum.

Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..

Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...
DOGUM GÜNUN KUTLU OLSUN MAVİ_AY CNM NİCE MUTLU YILLARAa.s. a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…