- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.421
Hep mutlu olun kizlar, hep gülün,allah sağliklarinizi eksik etmesin.allah sevdiklerimizin acisini göstermesin...
yaaaa bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMM kimsecikler hatırlamadı daha senağlama
ben şu anda hüzünle sevinci aynı anda yaşıyorum
yani daha doğrusu üzüldüm mü sevindim mi anlayamadım
içim bi tuhaf
ama galiba pişmanlıklarımın ve keşkelerin pençesine düştüm yine.
10 ağustosta evlenen kaynımın eşi hamileymiş.daha 20 yaşında ve 2 aylık evliler
sen herşeyin en güzelini bilirsin rabbim
canım dogum günün kutlu olsun.bilsek kutlamazmıyız dogum gününü...hayat sana güzellikler ve bebelerle doldursun.yeni yaşında umarım hayallerindeki bebegine kavuşursun....sevgilerimle...a.s.a.s.a.s.
merhaba kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
site bir yandan elektrikler diğer yandan giremedim şimdiye kadar anca geldi elektrikler bu seferde sayfalar açılmıyo iki saat neyse bu ayın sonunda düzelecekmiş galiba sıkacaz biraz daha dişimizi mecbur işte anca gelebildim maşallah doldurmuşsunuzzzz oku oku bitmiyoooo
Topikin yarısı hasta anlaşılan hepinize geçmiş olsun kızlar aman dikkat
Lady g_b_k hoşgeldinizzzza.s.
Diğerleriiiii nasılsınızzzz:1hug:
yaaaa bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMM kimsecikler hatırlamadı daha senağlama
Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.a.s.a.s.a.s.
ya sormaya sinirden bugün tirnaklarimi yedi.bi yazabilsem.yaziyom bu seferde bi saategidiyo.of of bacim sen nasilsin...keyfin nasil...
aynen ya arada eror veriyo birde ama server taşınacakmıymış ne işte elif yazmış dün ay sonuna kadar sıkın dişinizi düzelecek diye umarım doğrudurrrrr:Saruboceq:
keyfe gelinceeee bir ay daha boşa gitti ne olsun şimdi çalışmalara başlayacağımız günü bekliyoruz işte bakalım kaç ay daha geçecek böyle bilmiyorum bazen yoruluyorum sonra toparlanıyorum tekrardan ama gittikçe daha zor olmaya başladı evin boşluğu gün geçtikçe artıyor sanki neyse canım dağıldım biraz kusura bakma sen nasılsınnn:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?