- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.661
farkındayım enerji sıfır olmuş yine :gitme:Benim moralim ablamla doğru orantılı olduğu için
Of pof afra tafra
Canım sıkılıyooorr
sağol nevinim inş.
sağol pinkim.
sede başla da seninle de heyecanlanalım inş.
canım nefes alma problemim yokki benim hep burnumdan alırım nefesimi hatta:sinifsinif:pinkcim geçmiş olsun canım
deviasyon deniyor ona.çoğu kişide olur.ameliyatı zor bişey değil.eğer nefes almakta problem yaşıyorsan ameliyatını olmalısın bence.ama bi doktordan daha fikir almanda fayda var tabi canım
ama bu ilaçları iğneleri tam saatinde olman çok önemli buna dikkat et canımyerimsenibenya nevincim sana şimdi bişey sorcam.
az önce doktorumla karşılaştık lavaboda ama sormayı unuttum ben ona.
iğeye başladınmı dedi bende bu akşam eve gidince yapıcam dedim.ama akşama kalma gündüzleri yap dedi.10 la 12 arası daha uygun dedi.buraya getirirsin burda yaparsın dedi.ama şimdi ben bugünkini akşam yapmak zorundayım.çünkü iğneler evde.yarınkini de öğlen saatinde yapsam noolur acaba.hani iki iğne arasındaki süre az olacağından dolayı problem olur mu kii.hep aynı saatlerde mi olması gerekiyo.
yaa offf.ben de ilaç saatleri konusunda özürlüyüm.hiçbir kullandığım ilacı saati saatine günü gününe kullanmayı beceremem :)
selam kızlar geçmişi okudum olumsuzluklar benim hayatımda yeri olmayan tek şeydir
nevincik bu sana RABBİM NE DİLERSE ONU YAŞAYACAĞIZ
EN ÖNEMLİSİ HAYIRLISI...................
eğer vaktim olursa tekrar akşama buralarda olurum ama gelemezsem herkez hakkını helal etsin cnm arkadaşlarım
biz yarın gidiyoruz eşim beni eşkişehire bırakacak sonra direk annesine gidiyor
bende ablam yeğenlerle beraber BARTINA diğer ablama gideceğiz
sizleri çok merak edip özleyeceğim
yolculuk işi gidip dönmemekte var hepinizi çok öpüyorum
yeğenlerden bana pc için vakit kalırsa sizlere ceeeeeeee eeeeeeeee derim kısmet bakalım neler yaşayaçağız
nehircik ablacının hayırlı haberlerini bekliyorum
rady inş hayırlısıyla olacak
nevin herkezde olmaz yerleşme kanaması demekki senin yumrtalıkların hepsini hüüüpppppppp yapmışlar içerde birşey kalmadığı için olmayabilir hem daha test günün gelmedi
kısmet neyse ooooooo
ALLAHAISMARLADIK CANLAR BYYYYYYYY
kaydirigubbakcemile3 :lepi: :lepi: :lepi:hay agzını öpeyim canım çok doğru söyledin :1hug:
kızlar umutsuzluk yoooooooooook bakın ben neler atlattım ama hıcbırzaman kötü şeyler gecırmedım aklımdan rabbım sen büyüksün hayrlısını dılıyorum senden dedım ve allah ım meleğimi gönderdi bana .benı örnek alın bakem döverım sızı heee .yorgun yorgun bıde sopa attırmayın kendınızeklava:
pinkim sobeeee
canım bence saglıgın söz konusuysa amelıyat işini gecıktırme be canım baska seyler acmadan basına ol kurtul iştee olmazmı?
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:çilleeeeeekkk takvimin çok güzel olmuş canım maşallah bende yaparım bigün inşşşş:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 :lepi: :lepi: :lepi:
demek bu kadar çok yoruyor senii elifimizz
gözümü korkutma benim yaww :1ninca:
Pİnkipomm :1hug: seni arıyodum bende zemuszemus
kendimi çok yalnız hissediyorum mafoldumben
bu arada balıklama daldım kızlar kusura bakmayın :enbuyukkk:
tabii öyle....valla canım gözünü korkutmayım tabıde benım kız cok zilli bırde kolık var basımıza bela.ama aglamasa melek gibi yavrum baktıkca bakası gelıyo insanın kokusu unutturuyo yorgunlugumu.öyle olmasa nasıl katlanılır ama dımı ?
estağfirullah :1hug:Pİnkipomm :1hug: seni arıyodum bende zemuszemus
kendimi çok yalnız hissediyorum mafoldumben
bu arada balıklama daldım kızlar kusura bakmayın :enbuyukkk:
a.s :1hug: kaydirigubbakcemile5işte bende zamanın birinde balıklama dalmıştım bu topiğe.sonra bi daha da çıkamadım.karayı bulamadım.hala yüzüyorum .çok ta mutluyum alkisalkisalkis
işte bende zamanın birinde balıklama dalmıştım bu topiğe.sonra bi daha da çıkamadım.karayı bulamadım.hala yüzüyorum .çok ta mutluyum alkisalkisalkis
tabii öyle....
bu işin şakası, zorluğuda olacak mutlaka güzelliği de..
biraz sacma olacak ama denemee
estağfirullah :1hug:
a.s :1hug: kaydirigubbakcemile5
canikom hoşgeldin.
naapsın yavrucak yaa.bebek dediğin ağlar.yakınıp durma bi kerem.allah bilir sen anacığına neler çektiriyodun.kızın da sana çekti belşki de ne biliyon :))))
alıntı yapacağın mesajın altındaki MQ var ya.ona basıyon.kaçtane mesaja cevap vermek istiyosan hepsinde de MQ ya basıyosun.en sonuncudada alıntı yapa basıyon oluyo.aralara da mesajlarını yazıyon.
(((anlayanlar anlamayanlara anlatsın.ben pek ebceremedim herhal)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?