- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.161
canım önümüzdeki hafta son inş.
8 inden sonra yokum.hatta 7sinin akşamı çıkıcaz yola.
ya doktoruma güvenmiyor değilim aslında.yumoşların tam tüp bebeklik oldu dedi.ama takip için biraz fazla bunlar dedi.bende tüp yapalım o zaman dedim.bi ilaç varmış öncesinde ona başlamak lazımmış.tüp yapamayız o yüzden dedi.
bu ilaçlar ramazan da da gelişim için yardımcı olur dedi.bilmiyorum.bende mi bi anormallik var.ramazandan sonraki tedavide doz daha düşük olcak biraz uzun sürcek ama yavaş yavaş geliştircez bu sefer dedi.
Yaa tamam doğru demişte...Bunları demek için geç kaldı biraz bence...Senin rahimi tanıyamadı daha sanırım...İlaçların bidahakine yetermi acep?canım önümüzdeki hafta son inş.
8 inden sonra yokum.hatta 7sinin akşamı çıkıcaz yola.
ya doktoruma güvenmiyor değilim aslında.yumoşların tam tüp bebeklik oldu dedi.ama takip için biraz fazla bunlar dedi.bende tüp yapalım o zaman dedim.bi ilaç varmış öncesinde ona başlamak lazımmış.tüp yapamayız o yüzden dedi.
bu ilaçlar ramazan da da gelişim için yardımcı olur dedi.bilmiyorum.bende mi bi anormallik var.ramazandan sonraki tedavide doz daha düşük olcak biraz uzun sürcek ama yavaş yavaş geliştircez bu sefer dedi.
Selam bahcem,hoşgeldin...
sen neler yapıyorsun..Tedavi mi görüyorsun,yoksa başlarda mısın henüz?...
Evet canım tespitin doğru tamamen..hoşbulduk canım henüz tedavi aşamasında değilim ben 4 aylık evliyim son 3 aydır çocuk istiyoz ama henüz olmadı şuan doktora gitmeye kalksak doktor diyeceği 6 ay sonra gel diyecek ama benim bilgim çok fazla yok ama bilgi verirsen canım çok seviyorum
Evet canım tespitin doğru tamamen..
3 ay,çocuğum olmuyor demek için çok çok erken...
hatta 6 ay değil 1 sene diye biliyorum ben...
Rahimin alışması,vücut dengenin oturması vs.vs. bir sürü etken var...
İnşallah hayırlısıyla sağlığınla hamile olursun ama eğer olmazsa 6.ayda bir kontrole gidersin.Doktorun yönledirmesiyle hareket edersin.En azından bir muayene olmuş olursun..
Şu anda senin yapacağın,yumurtlama günlerini takip edip,gün aşırı ilişkiye girmek...
Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun canım...
O konuda haklısın canım..her dakka izin almak olmaz tabi...hastanede 4 tane kadındoğumcu var.bu en iyi olanı.herkes bunu tavsiye etti diye bende bunu istemiştim en başta.
ya kızlar bilmiyorum ki yaa öfff.
çalışınca da başka hastanede ovulasyon takibi yaptırmak çok zor.
hele de benim gibi tek çalışan birisi için hergün bir saatte olsa izin almak imkansıza yakın zor.şimdilik devamö etmek zorundayım.yoksa işten çıkmam gerekecek
e2 mi verdim nevinim.3 buçukta alıcam.1000e yakın çıkar dedi doktorum.
5 kutu ilacım vardı.3 kutusu bitti.iki kutu kaldı.yeteceğini sanmıyorum.
nehirim ya altınoluk olacak.ya da gökçeada veya sarımsaklı.kalabalık olduğumuz için ev tutucaz biz.ben altınoluk istiyorum aslında.daha belli değil ama.
horozu çok olan köyün sabahı geç oluyo işte. :))))) anladınız siz onu
Canım eğer düzenli adet görüyorsan,yani ortalama olarak ayda bir sefer adet grüyorsan;evet canım da henüz yumurtlama dönemi nasıl hesaplanıyo onuda bilmiyom canım ya bi bilgi verirsen sevinirim güzelim
slm kızlar ben geldim
bahçecim adetin bittiği günden sonra 14 gün say o gün
yumurtlama günün canım ben öle yapdım tuttu inş daha doktora gitmedim ama
çift çizgiyi gördüm çok şükür.
öpüyorum bacılarım kalamıcam görüşürüz.
O konuda haklısın canım..her dakka izin almak olmaz tabi...
Olsun hayırlısı olsun...
Bir dahaki sefere,daha tecrübeli bir şekilde yapılmış olacak...
sanırım ekstra 1 kutu alman yeter..Belki ona bile gerek kalmaz.Doz düşük olacak yaa..
Altınoluka güzel diyorlar,benim kuzenimde gitmişti.Rahat girilecek yerler de varmış...
Sanırım nereye gdileceği konusunda bi karmaşa var..
Aman canım boşver ya,tatile gidicen,kafanı dinlicen,eşin yanın...Eğlenmene gezmene bak,gerisini boşver...
a.sa.sa.sevet evet nevin doğru söylüyor.adetin bittiği gün değil de başladığı gün birinci gün olarak hesaplanır.muhtemelen 13.ve 17.günler arasında da çatlatma oluyor.bugünlerde ilişki olması çok önemli.biz biliyoruz ama henüz tutturamadık o da ayrı mesele tabi :))
a.sa.sa.s
Anam biz 5 senedir tutturamadık..Kendimi tavandan başaşağı asmadığım kaldı bi:roflol:
Tutturanları tebrik edip ayakta alkışlıyorum benkaydirigubbakcemile3
günaydın canlar...hayırlı cumalar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar arkadaşlar hayırlı günler
günaydın kızlar hayırlı cumaalar
biraz canım sıkıldı.
doktorum yumoşların istediğimiz gibi gelişmediğini söyledi.iğnenin dozu azken yavaş geliştiler,artırınca da çok sayıda folikül oluştu.bu yüzden bazılarının kiste dönüşmemesi için çatlatma iğnesi olmıycam.kendi kendine çatlamasını bekliycez.ramazanda da ara vermek istiyorum inş.
a.sa.sa.s
Anam biz 5 senedir tutturamadık..Kendimi tavandan başaşağı asmadığım kaldı bi:roflol:
Tutturanları tebrik edip ayakta alkışlıyorum benkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?