Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Ne diyeyim bilemedimki.
Hayırlısı olsun inşallah.
Herşey sebep elbette ama insan düşünmedende edemiyor, acaba tedavi doğru uygulanıyor mu diye:çok üzgünüm:
Nereye gideceğinize karar verdiniz mi?

Yaa tamam doğru demişte...Bunları demek için geç kaldı biraz bence...Senin rahimi tanıyamadı daha sanırım...İlaçların bidahakine yetermi acep?
Geç olsun güç olmasın demişler,yavaş yavaş gelişsinler bidahakine,biz bekleriz onlarıopuyorumnanaktan

Selam bahcem,hoşgeldin...
sen neler yapıyorsun..Tedavi mi görüyorsun,yoksa başlarda mısın henüz?...

hoşbulduk canım henüz tedavi aşamasında değilim ben 4 aylık evliyim son 3 aydır çocuk istiyoz ama henüz olmadı şuan doktora gitmeye kalksak doktor diyeceği 6 ay sonra gel diyecek ama benim bilgim çok fazla yok ama bilgi verirsen canım çok seviyorum

Evet canım tespitin doğru tamamen..
3 ay,çocuğum olmuyor demek için çok çok erken...
hatta 6 ay değil 1 sene diye biliyorum ben...
Rahimin alışması,vücut dengenin oturması vs.vs. bir sürü etken var...
ınşallah hayırlısıyla sağlığınla hamile olursun ama eğer olmazsa 6.ayda bir kontrole gidersin.Doktorun yönledirmesiyle hareket edersin.En azından bir muayene olmuş olursun..
Şu anda senin yapacağın,yumurtlama günlerini takip edip,gün aşırı ilişkiye girmek...
Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun canım...

hastanede 4 tane kadındoğumcu var.bu en iyi olanı.herkes bunu tavsiye etti diye bende bunu istemiştim en başta.
ya kızlar bilmiyorum ki yaa öfff.
çalışınca da başka hastanede ovulasyon takibi yaptırmak çok zor.
hele de benim gibi tek çalışan birisi için hergün bir saatte olsa izin almak imkansıza yakın zor.şimdilik devamö etmek zorundayım.yoksa işten çıkmam gerekecek
e2 mi verdim nevinim.3 buçukta alıcam.1000e yakın çıkar dedi doktorum.
5 kutu ilacım vardı.3 kutusu bitti.iki kutu kaldı.yeteceğini sanmıyorum.

nehirim ya altınoluk olacak.ya da gökçeada veya sarımsaklı.kalabalık olduğumuz için ev tutucaz biz.ben altınoluk istiyorum aslında.daha belli değil ama.
horozu çok olan köyün sabahı geç oluyo işte. :))))) anladınız siz onu

evet canım da henüz yumurtlama dönemi nasıl hesaplanıyo onuda bilmiyom canım ya bi bilgi verirsen sevinirim güzelim

slm kızlar ben geldim
bahçecim adetin bittiği günden sonra 14 gün say o gün
yumurtlama günün canım ben öle yapdım tuttu inş daha doktora gitmedim ama
çift çizgiyi gördüm çok şükür.
öpüyorum bacılarım kalamıcam görüşürüz.

O konuda haklısın canım..her dakka izin almak olmaz tabi...
Olsun hayırlısı olsun...
Bir dahaki sefere,daha tecrübeli bir şekilde yapılmış olacak...
sanırım ekstra 1 kutu alman yeter..Belki ona bile gerek kalmaz.Doz düşük olacak yaa..
Altınoluka güzel diyorlar,benim kuzenimde gitmişti.Rahat girilecek yerler de varmış...
Sanırım nereye gdileceği konusunda bi karmaşa var..
Aman canım boşver ya,tatile gidicen,kafanı dinlicen,eşin yanın...Eğlenmene gezmene bak,gerisini boşver...

evet canım da henüz yumurtlama dönemi nasıl hesaplanıyo onuda bilmiyom canım ya bi bilgi verirsen sevinirim güzelim
Canım eğer düzenli adet görüyorsan,yani ortalama olarak ayda bir sefer adet grüyorsan;
Adet olduğun günü 1. gün sayarak,adetinin 13-15-17. günleri yumurtlama günleridir...Bu dönemde gün aşırı ilişki önerilir...
Eğer bu dönemde kasıklarında,karın bölgende,belinde ağrı veya sancı hissedersen anlaki yumurtan çatlıyor...Bu ağrıyı hissettiğin gün ve erti değil bir ertesi gün ilişki gerekir..
Bu dönemde gün aşırı ilişki önerilir.Çünkü erkek en iyi ve en sağlıklı spermlerini gün aşırı üretir...
İlişkiden sonra hemen kalkma,yatakta yarım saat kadar istirahat et...
İlerleyen dönemlerde,ilişkiden sonra,belinin altına yastık koyup,bacaklarını kaldırıp,duvara yaslayabilirsin..
Bunlar doğal süreçt önerilen şeylerdir..
Biz elimizden geleni yapalım...Rabbim ne zman nasip etmişse,ozaman gelecek yavrular:ecrin_bebek:

slm kızlar ben geldim

Nazım adetin başladığı tarih önemlidir.
Çünkü herkesin adet görme süresi farklıdır..Kimi 3 gün,kimi 5gün,kimi 10 gün adet görür...Oyüzden adet bittikten sonra gün saymak herkeste değişkenlik gösterir ve yanıltıcı olabilir..
Bütün hesaplamalarda adet başlangıç tarihi esas alınır...Doktora gidildiğinde,doktorun ilk sorduğu soru,"en son adet tarihin nedir? "olur...
Durum bu yani...Dile kolay 5 senedir doktorlarda ve çeşit çeşit tedavilerde olduğum için:sinifsinif:

doğru canım çok haklısın öyle yapıcam zaten.

aslında ilk yaptığı bişey değil.aşılama yapıyor burda.tüp bebeği de yapıyormuş başka hastanelerde.ama ben de neden aksilikler oluyor onu da anlamış değilim.hayırlısı olsun diyelim.vardır bunlarda da bi hayır.

altınoluğa geçen sene gitmiştik.ben çok beğenmiştim.çok rahat etmiştim.sadece kumu pek ince değil.ve suyu soğuk.biz ağustosta gideceğimiz için o o kadar önemli değil.ama tertemiz.ayrıca da sakin yerleri var.

tatil nerde olursa olsun hep güzeldir.evde bile oturmaya razıyım.yeter ki işe gelmeyim :))

evet evet nevin doğru söylüyor.adetin bittiği gün değil de başladığı gün birinci gün olarak hesaplanır.muhtemelen 13.ve 17.günler arasında da çatlatma oluyor.bugünlerde ilişki olması çok önemli.biz biliyoruz ama henüz tutturamadık o da ayrı mesele tabi :))

a.sa.sa.s

Anam biz 5 senedir tutturamadık..Kendimi tavandan başaşağı asmadığım kaldı bi:roflol:
Tutturanları tebrik edip ayakta alkışlıyorum benkaydirigubbakcemile3

nevinim ya sen bu estradiol (e2) hakkında ne biliyosun.şimdi biraz araştırmaya çalıştım da normal değer galiba ovulasyon fazında 93-404 gibiymiş.benimki neden 1000 çıkıcak ki şimdi anlamadım ben.doktorum öyle dedi

:1shok:ya 1606 çıkmış.ne demek şimdi bu.
hiçbiyerde böyle bi değer yok.çokyüksek bu.iğnelerden dolayı böyle yüksek çıkması normal mi acaba :uhm: mafoldumben

günaydın canlar...hayırlı cumalar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı cumalar arkadaşlar hayırlı günler

hayırlı cumalar,biraz geç oldu ama ne yapayım misafirim vardı,onlar gidince ortalığı toparladım,anca gelebildim...

gonal-f mi kullanıyorsun canım???benimde kafama takıldı,niye böyle oluyorki...belki de dozunu ayarlayamıyor,ama dr.unun bilgisi de var diyorsun,dozaj olarak 150-325 arası verilir genellikle,acaba kullandığın ilacımı değiştirmek lazım...eğer gonal-f kullanıyorsan lucrine göre ağır bir ilaç...herşeyde vardır bir hayır...belki de tatilde hamile kalacaksın içime öyle doğuyor...

a.sa.sa.s

Anam biz 5 senedir tutturamadık..Kendimi tavandan başaşağı asmadığım kaldı bi:roflol:
Tutturanları tebrik edip ayakta alkışlıyorum benkaydirigubbakcemile3

ilahi nevincim güldürdün beni,Allahta seni güldürsün....bende herzaman derim,dört duvar arsında olmuyor bizim bu iş,ya da biz yapmasını bilmiyoruzkaydirigubbakcemile3amuda kalkmadığımız kalmıştı diye söylenirim bazen...ama hepsi boş işte...yapmadığımız ne kaldı kiCADIARZU...
nevincim seninle kadın doğum hastanelerinde asistan olarak görev alırız valla,iş tecrübeleriniz nedir dediklerinde çalıştığımız yer refaransında gösteririz artıkdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…