- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.181
doğru söyledin nehirim.
tamamen nasip.varsa olur yoksa olmaz.
canım gülyüzüm allah razı olsun.inşallah hepimiz hiçbirşeye gerek kalmadan hamiş oluruz.
bu ilaçların birinin diğerinden farkı yokmuş canım.tek farkları bazılarının kalçadan bazılarının da göbek veya bacaktan yapılıyor olmasıymış.bu da etkiyi hiçbirşekilde değiştirmiyormuş.yani önemli olan dozları.
evet gerçekten benim yumoşlar çok cins.ayrıca doktorum bugün bana polikistik over olduğumdan emin olduğunu da söyledi.aslında tahlillere göre hiçbir doktor pko sun diyemedi.pko olanlarda dhaso,fsh,lh,e2 farklı çıkıyormuş.benim bunlar hep normal çıktı şimdiye kadar.bu yüzden de pko değilsin dedi hepsi.ama yumurtanın gelişimi böyle dengesiz olunca bu öylesin maalesef diyor.
E tabiki Allah'a emanet hamile kalınıyor.
Başka bir açıklaması var mı?
Tutturmakla ne ilgisi olabilirki.
Mikroenjesiyonda yumurtanın içine en canlı en hareketli spermi enjekte ediyorlar, bölünüp çoğalıyor birde üstüne rahime yerleştiriliyor..
Bu tutmuyorda, yumurtlama günü hesabı tutunca mı oluyormuşkaydirigubbakcemile3
Tabiki Allah'a emanet...
Miribalar...
Amaaannnn,bişeyide tuttursam zati şaşıcam heee...
göğüs işi aynen öle canım,yan bile yatırmıyor ama benim açımdan avantajıda vardı,75'i dolduruyordum hiç olmazsa:roflol:
Bakalım neler olcak,merak ediyorum gerçekten..Onca yumiş ne olcak sonradan acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?