Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bacılarım selam..bugün bi ara geldim yazdıklarınızı okuyabildim ancak..selam yazamadım.
geçmiş olsun nevinim...
kızlar pazartesi benim son günüm..artık evimin kadını olacam..:roflol::roflol::roflol:
pek keyfim yok ama alışmak zorundayım .16 sene çalıştıktan sonra ayrılmak zor geliyo bana....sudan çıkmış balıga dönecem...neyse aman saglık olsun.artık birazda koçişim baksın bana...aç kalmazsın hatun merak etme diyo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kalmazsın inş. denefim niye aç kalasın.
biz çalışan kadınlar üzerimize vazife olmayanları da vazife edinerek yoruyoruz kendimizi hayatta.
boşvercen biraz da koca parası yiycen.ben çok uzun yıllar çalışmayı düşünmüyorum şahsen.sevmiyorum da zaten çalışmayı.

bozma moralini.bak yeni bi heyecan var önünde.tedaviye başlayacaksın.bizim meslekte çocukla kariyer aynı anda olamıyo maalesef radyasyondan dolayı.birini seçmek zorundayız.sen şimdiye kadar kariyer olayındaymışsın.artık sıra çocukta.değil mi.

ben de işten ilk çıktığım zamanlar bayağı kötü hissetmiştim kendimi.gerçekten de zor bir durum.ama lışırsın bi süre sonra.zaman herşeyin ilacı.kendine zaman tanı yeter canımcım

evet bacım .kariyeri tamamladım.emekli olmaya hak kazandım zaten.geri kalan primimi patronum ödeyecegine söz verdi.çünki tazminat talep etmedim...
artık bebiş sırası demi...ramazandan sonra insalah başlıcam bacım...kesin artık.kredi falan çekeriz diyo eşim...aman bide ikizim oluyomuş..delikafadulden
hayırlısı canım.saglık olsun.sen nasılsın .ne yapıyon.

salm canlarım öncelıkle sızı coook özledımmm
cok şükür iyiyim salı gecesı yıne sancılandım devlet hast gıttım ıgne fayda etmedı tekrar burda özel hastaneye gıttım o gece 12 tane agrı kesıcı vurdular sancımı gecıremedıler bırtürlü.
dr umla görüştük acıl yatısımı yaptı sabaha amelıyat dedı. o gece kızı emzıremedım
cünkü aşırı derecede agrı kesıcı almıstım.kızımla vedalasamadan amelıyata gırecektım öpüp koklayamadım kuzumu...
neyse sabah 10 gıbı amelıyata alındım 1 saat sürmüş cıktıgımda koca bır kavanozun içinde safra kesesı ve 200 den fazla taşla cıkmısım.
yaklasık 3 gün emziremedim kızımı.mama verdı babanesı.ama şimdi çok şükür emmmeye devam edıyor.narkozdan ayılınca sancım çok oldu ınanın
dogumdan daha zormus bu amelıyat cok acı cektım.neyse insallah son olur.narkozdan acıyla uyanmak cok kötüü eger dogumda sezeryan düşünürsenız spinal olun derım kızlar.
ve evımdeyım şimdi ınsallah gün gectıkce azalacak sancılarım olmamısa dönecegım.
bu arada gecmısı okuyamadım ama nazımın mutlu haberını aldım cook sevındım .
rabbım tamamına erdırsın nazım.çileğim ayagını sürttü devammı gelıyor insallah radycim sıra sende bacııım....

kızlr bu arada acık oldum amelıyatı dr okadar tası laparaskopiyle alamazdım kapalı baslasamda acıga cevırırdım dedı..dikişlerımde estetık oldu ınsallah kötü görünmez yaaa 50 gün içinde ıkıncı amelıyat cok yıprandım yaaa ((((
bu arada resmıme yaptıgnz yorumlar için cook tesekkür ederım kızlarr nazardanmı acılık oldum acep :kedi:

canlarım ben cıkıyorum şimdı .sancılarım hala devam edıyor elıf uyurken uyuyayım barı.bılıyormusunz hepınız cevremde dost bıldiklerımden daha da ötesınız benım içinnn hepinizi coook sevıyorum....

alhanım çokk geçmiş olsun canımm şimdi daha iyisindir inşallahhh Allahtan elif simayımız emmeyi bırakmamış Rabbim başka dert vermesin kızından seni ayırmasın inşallahhhh:1hug:
nazımm biliyorum geç ama bizimki fırsat vermediki tam yazacam ağlayası tuttu nasip olmadı bir türlü canımm hayırlı olsun Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alasın büyütesin inşallahhhhha.s.
geleceğin en güzel anne adaylarıııı hepinizi öpüyoruz iyi gecelerrrrropuyorumnanaktan

canım iyiyim işte bende.çalışmaya devam.ev iş arasında geçen bi hayat sürdürmeye devam ediyorum.teadvi de aksak maksak gidiyo.olumsuzluklar canımı sıktı bayağı.elim kolum bağlı bekliyorum işte.doktorların eline kaldık .
inşallah herşey hepimiz için güzel olur.
ayrıca sen o kadar yıldan sonra tazminat neden istemedin onu anlayamadım.kredi çekmene gerek kalmazdı.tedavi masraflarına fazlasıyla yeterdi.bundan sonraki ssk primlerin fazla bişey tutmazdı ki.

canııııııııımm.hoşgeldin.bizde seni çoookk özledik.bir an önce kurtul inş. ağrılardan acılardan.1 senedir çektiklerin seni epey bir günahtan kurtarmıştır heralde :)))
dikişini felan da düşünme şimdi yaa.boşver.o kadar önemli bişey değil onlar.yeter ki sağlığın yerinde olsun acıların geçsin de.değil mi.

ben de sabah sabah damladım buraya.uyuyamıyorum haftasonları yaa.en geç 8 buçuğa kadar uyuyabiliyorum.o da zorlamayla.ama hafta içi olsa 8 de zor kavlıyorum yataktan.e tabi iş var ya ondan :))
bi de dün akşam beyfendi canımı sıktı azcık.aslında önemli bişey de değil de.ben biraz fazla alınganlık yaptım galiba.erkenden yattım.öyle olunca da sabahın köründe dikildim ayağa.

Günaydın canlarım,hayırlı sabahlar,iyi pazarlar.......

Denefcim,bu kadar uzun bir çalışma ortamından çıkıp evde oturmak ilk zamanlar güzel gelse de sonraları sıkıcı oluyor...ama hakkında böyle hayırlıymış,değil ki iş teklifi almışsın ama çalışmak istememişsin...inşallah sıkılmaya bile zamanın olmayacak,biran önce tedavine başlayıp hamiş kalacaksın ve çocuğunu büyütmekle uğraşacaksın...ama canım keşke tazminatını alsaydın,sigortan birşekilde ödenirdi,tabi ben böyle düşünüyorum ama en iyisini sen bilirsin...

Alhancım,tekrar tekrar geçmiş olsun...çok acılar çekmişsin canım ama 200 taşı nasıl taşıdın sen öyle,yoksa çaktırmadan inşaata malzeme mi biriktiriyordun...bebişimizi öp yerime....

myhope,canımcım karşılaşamaz olduk,bebişimiz fırsat vermiyor galiba...bizi beğenmiyormu yoksadelikafadulden....

Radyolojim,kocişinle ne oldu ki canım???

selam canlar ancak gelebildim .temizlik falan... annemde rahatsız onu evime getittirdim eşime.bende kalacak 2 -3 gün.iyi olasıya kadar göndermicem.zaten salı günüde evdeyim..bakarım anacuguma..
kızlar tazminat istemedim.ama geri kalan sigortamı ödeyecegine söz verdi.bende ısrar etmedim.çünki zaten iflastan dolayı kapatıyo.bide ben üzmek istemedim.ama 16 sene içinde bana her konuda yardımcı oldu patronum..kötülük olsun istemedim.aman herşeyde para degil be canlar.evet sıkıntılar içindeyim..ama patronum çok iyi bi insan...evinde kalabilecegimiz kadar dostlugumuz var.benim buzdolabım yoktu kayınvalidemden ayrıldıgım zaman... patronumun o zaman işleri çok iyiydi.bana buzdolabı aldı...her iyiligini gördüm.hasta olunca arkadaşlarına tedavi ettirdi beni ..anlayacagınız iyilikler çok .
myhopem bacım nasılsın.yegen büyüyomu..
radyolojim herşeyde hayır vardır bacım üzme sen kendini.insallah en kısa zamanda hamile kalırsın...
gülyüzüm evet çalışmak istemiyom artık.evde biraz toparlanayım sonra ramazandan sonra tedaviye başlıcaz kısmetse.hayırlısı be gülüm
gelecegin en güzel anneleri hepinizi çok öpüyorum...şimdi bana müsade annemle kaynanam karşılıklı uyuyorlar.bende mama hazırlayam onlara.uyanınca acıkırlar..hepinizi çok öpüyorum.

kolay gelsin denefim...anacığınada çok geçmiş olsun canım,Allah şifalar versin...

iyi pazarlar kızlar nasılsınız iyisinizdir inş.
alhanım geçmiş olsun tatlım seni ve tatlı kızını öpüyorum..
nevinim gülyüzüm sizleri görüyorum nasılsınız.
denefim ALLAHIM hayırlısıyla sana sağlıklı ve hayırlı ikiz bebişler versin inş

pinkcim,sıkıcı bir pazar günü geçiriyorum...kociş işte,dün akşam da misafirim vardı,gelenlerinde iki afacanı olunca bayağı yoruldum,bugünde hiçbirşey yapmadım,paso uyudum diyebilirim.....

sen nasılsın???

Günaydın canlarım,hayırlı sabahlar,iyi pazarlar.......

myhope,canımcım karşılaşamaz olduk,bebişimiz fırsat vermiyor galiba...bizi beğenmiyormu yoksadelikafadulden....
sormaa kardeşimde döndü ankaraya yanlız kaldım bizimki hep yanında istiyor beni anca uyuyunca e o zamanda ancak mutfak vs derken pek giremez oldum girsemde acilen çıkıyom çoğu zaman ama olsun yeterki oğlum iyi olsunnn
yarın aşımız var boy kilo ölçülecek bakalım ne kadar oldukkkkk:kedi:
myhopem bacım nasılsın.yegen büyüyomu..

canım geçmiş olsun annene Allah şifa versinn sanada kolay gelsinn:1hug:
yeğeninse büyüyo inşallah teyzesiii resim ekleyecektim ama sitede sorun var sanırım o kadar uğraştım beceremedim başka sefere inşallahhhgamyoncuiremsu
radyolojimm hayırdır canımm niye canım sıkıldıı umarım şimdi iyisindirrrrra.s.
pinkimm sen nasılsınnn:1hug:

canımcım gönlümüz seninle canım,arada bir uğrasan yeter bize,yeterki sen alperinimize iyi bak...offffffff aşımı'1!!!!! canım benim şimdiden ağladığını duyar gibiyim...inşallah hiç acıtmazlar...sen iyi bakmışsındır oğlumuza kilosuda boyuda iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…