- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.201
selam kızlar nasılsınız gelemedim bugün hiç misafirim vardı yemeğede kaldılar şimdi geçirdim geldim
evet bacım .kariyeri tamamladım.emekli olmaya hak kazandım zaten.geri kalan primimi patronum ödeyecegine söz verdi.çünki tazminat talep etmedim...
artık bebiş sırası demi...ramazandan sonra insalah başlıcam bacım...kesin artık.kredi falan çekeriz diyo eşim...aman bide ikizim oluyomuş..delikafadulden
hayırlısı canım.saglık olsun.sen nasılsın .ne yapıyon.
canlarım ben cıkıyorum şimdı .sancılarım hala devam edıyor elıf uyurken uyuyayım barı.bılıyormusunz hepınız cevremde dost bıldiklerımden daha da ötesınız benım içinnn hepinizi coook sevıyorum....
sormaa kardeşimde döndü ankaraya yanlız kaldım bizimki hep yanında istiyor beni anca uyuyunca e o zamanda ancak mutfak vs derken pek giremez oldum girsemde acilen çıkıyom çoğu zaman ama olsun yeterki oğlum iyi olsunnnGünaydın canlarım,hayırlı sabahlar,iyi pazarlar.......
myhope,canımcım karşılaşamaz olduk,bebişimiz fırsat vermiyor galiba...bizi beğenmiyormu yoksadelikafadulden....
myhopem bacım nasılsın.yegen büyüyomu..
sormaa kardeşimde döndü ankaraya yanlız kaldım bizimki hep yanında istiyor beni anca uyuyunca e o zamanda ancak mutfak vs derken pek giremez oldum girsemde acilen çıkıyom çoğu zaman ama olsun yeterki oğlum iyi olsunnn
yarın aşımız var boy kilo ölçülecek bakalım ne kadar oldukkkkk:kedi:
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?